Skip to main content

Langtidsferie Club Marbella - Det gode liv

Club Marbella passer for deg som ønsker en aktiv og sosial hverdag i varmere strøk. Leilighetene er romslige med 2 soverom og 2 bad. Her har vi et eget stort fellesrom hvor våre gjester kan møtes til sosiale aktiviteter daglig og du vil ha tilgang på oppvarmet svømmebasseng inne. Resortet passer godt for aktive da det er en del trapper på anlegget. Club Marbella ligger i et rolig og kupert boligområde i Calahonda, nær sjømannskirken. Noen få minutters gange til minimarked og et utvalg restauranter.Dette er vårt originale langtidsresort som vi startet med tilbake i sesongen 2014/15.

"Siden leilighetene er store med 2 separate soverom, så delte vi to venninnene leilighet. Vi har kjent hverandre i 50 år og det fungerte utmerket" 
– hilsen to glade damer fra Vestfold.

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?

Hos oss på «Det Gode Liv» langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives. 

 

Gled deg til
 • Leilighet med 2 soverom og 2 bad
 • Frokost inkludert
 • Godt utrustede leiligheter
 • Innendørs svømmebasseng, oppvarmet
 • Flott fellesrom for våre gjester
 • Gode turmuligheter
 • Nærhet til Sjømannskirken

Om resortet

Alle leilighetene er romslige med to soverom som begge er tilknyttet eget bad. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin, strykejern og én varmeovn i hver leilighet, samt dyne. Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes. 
Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. På Club Marbella har vi to norske TV-kanaler: NRK1 og TV2. Signalene blir mottatt via internett og kan til tider være noe ustabile. 

Resortet har restaurant, oppvarmet innendørs svømmebasseng, trimrom, squashbane og petanque-bane. 
Få minutters gange fra resortet finner du minimarked og et utvalg restauranter. Stranden ligger ca. 1 km ned fra resortet. Fra Malaga flyplass til resortet er det 35 km, ca 30 minutter med transferbussen.

Besøk:
Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 EUR pr. person + frokost for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. Gjestene må selv kjøpe frokost for de dagene de er på resorten og dette betales direkte til resepsjonen når de ankommer. Kjøp av frokost er obligatorisk. 
  
Langtidsferie Club Marbella : Crown Resort Club Marbella 
Calle Monte Paraiso nº 2 
Sitio de Calahonda, 29649 Mijas, Malaga, Spania

Slik bor du

Fasiliteter hotell

145 leiligheter, 3 etasjer

Heis, kun til få leiligheter

Balkong/terrasse

Squashbane

Restaurant 

Bar/Cafe

Innendørs svømmebasseng

Treningsrom

Petanque bane

Shuttlebuss

 

Fasiliteter leilighet 

Varmeovn

Safe

Godt med kjøkkenutstyr

Vannkoker

Komfyr; ovn/kokeplater

Kjøleskap med liten frys

Mikrobølgeovn

Kaffetrakter

Brødrister

Dusj

Badekar/Dusj

Strykejern

Hårføner

Vaskemaskin

Dyne

Wifi – middels kvalitet

TV med norske kanaler NRK1 & TV2 (ustabil kvalitet)

Nærmiljøet

Flyplass
30 min
Matbutikk
10 min
Minimarked
3 min
Apotek
8 min
Strand
12 min
Restauranter
5 min
Bank
8 min
Minibank
8 min
Fuengirola
25 min
Marbella
25 min

Calahonda er en liten, rolig by som ligger mellom Marbella og Fuengirola, på Costa del Sol. Her finner du den lengste sandstranden i området og et godt utgangspunkt for fine turer. Vi er spesielt glade i den syv kilometer lange strandpromenaden i tre. Det finnes koselige strandbarer og restauranter, hvor du kan ta en hvil og en matbit med god drikke til. Ellers er det flere fine turmuligheter i området. Sykkelturer er ikke optimalt, om du ikke har erfaring med å sykle på trafikkerte veier.

Terrenget på resortet og rundt er kupert, så du bør være god til beins for å få mye ut av oppholdet her. I Calahonda finner du en del restauranter, blant annet er det mange i kjøpesenteret El Zoco og i Avenida de Espana. Det finnes butikker med godt utvalg 4-5 minutters gangavstand fra resortet.

Den norske sjømannskirken ligger om lag 300 meter fra resortet. Vi har tett samarbeid med sjømannskirken og vertene informerer om de aktivitetene som foregår fra uke til uke. Her er det muligheter for at du selv kan ta turen når du måtte ønske.

Det er enkelt å ta seg rundt med de lokale bussene, og offentlig transport er godt utbygget i området. Det går buss kun få minutter fra hotellet til både Marbella og Fuengirola, hvor du enkelt kan skifte til tog til Malaga. Fra Malaga finnes det mange muligheter og du kan for eksempel ta hurtigtog til storbyer som blant annet Sevilla og Madrid.

Verter, aktiviteter og utflukter

På Club Marbella vil du bli møtt av to hyggelige verter, som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt under oppholdet. I løpet av de første dagene vil det holdes et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva vertene kan hjelpe til med, hva som vil arrangeres og hvor du kan treffe de. Vertene vil ha oppsatte kontortider hvor du til enhver tid kan komme om det skulle være noe. Våre voksne verter har ulik erfaring fra arbeidslivet, men felles for de alle er at de ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort. 

Det vil bli arrangert mange forskjellige aktiviteter under ditt langtidsopphold. Vertene har tatt med seg erfaring fra tidligere sesonger og setter opp mye av det som har vært populært. På Club Marbella har det vært stor interesse for blant annet quiz, dans, foredrag, vaffelstunder, faste gåturer, pub besøk, matlaging og vinsmaking. Dette vil kun være for våre gjester og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 

På Club Marbella kan du også bli med på ukentlige utflukter til interessante områder i regionen. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet. Det settes for eksempel opp bussturer med norsktalende guide til Granada/Alhambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda og landsbyer i Andalucia. Dette er attraktive turer som tidligere gjester har satt stor pris på. I tillegg tilbys det bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga, Mijas Pueblo og Marbella. Informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

Alle i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

  
 

Dagsprogram

 • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke på Club Marbella kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

 • mandag - fredag: Hver morgen:

  08:30 Rask gåtur, ca 45 min, 4 km
  08:50 Roligere gåtur langs strandpromenaden

  Hver morgen:
 • mandag - fredag: Kontortid:

  10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

 • mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  10:30 Stretching
  11:30 Spanskkurs
  12:30 Aqua gym

  Eksempler på aktiviteter:
 • mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  18:00 Boccia turnering, vaffelstund m/quiz og info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli kjent middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
  20:00 Sang & Dans - underholdning i restauranten

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Bli med oss og oppdag de mange perlene ved Costa del Sol: Ronda, Caminito del Rey, Granada, Gibraltar og Malaga. Du får mer informasjon om våre populære utflukter ved ankomst.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før utreise).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling

Flytider
Forbehold om endringer utenfor Aller Travel sin kontroll. Flytider er ennå ikke bekreftet og kan variere noe fra måned til måned.

Turen til Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap
Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Norge - Malaga inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport flyplass-resort t/r
 • Leilighet i valgt kategori
 • Frokost hver morgen
 • Vertskap
 • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Tillegg for enkeltrom

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Avganger

Vi har avganger fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim fra oktober til april. Opphold på 4 uker eller 8 uker. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Kart

Kart

Temperatur og vær

Klimaet langs Costa del Sol er helt spesielt, og lokalt kan det være store svingninger i temperatur og vær. Været er stabilt med mange soldager året rundt. Det er ikke uten grunn at området har fått sitt navn som betyr "Solkysten". Costa del Sol er nemlig det området på fastlands Spania med høyest gjennomsnittstemperatur gjennom året.

Vinteren regnes fra desember til februar - med både solrike perioder og perioder med vind og regn. I den kaldeste måneden, januar - faller gradene ned mot 13, men det verken snør eller fryser til. Svært kalde dager er sjeldne, men selv da vil temperaturen stige i løpet av dagen. Vår vert Trond beskriver det slik: «Selv om vi også har kalde dager her i Calahonda, så skal det sies at det er et paradis sammenlignet med den kalde, mørke, våte og glatte vinteren i Norge. Når solen skinner varmer den godt om dagen, og på kvelden kan en jakke og skjerf være godt å ha.» 
 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
6
6
13
februar
5
7
13
mars
4
8
15
april
5
9
16
mai
3
9
20
juni
1
10
24
juli
0
11
26
august
1
10
27
september
2
8
24
oktober
4
7
20
november
6
6
16
desember
7
5
13

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

November 2021

5/11Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode LivUtsolgt14 990,-BestillMer informasjon
6/11BergenClub Marbella - Det Gode LivFå ledige15 240,-BestillMer informasjon
6/11StavangerClub Marbella - Det Gode LivFå ledige15 240,-BestillMer informasjon

Desember 2021

4/12Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode LivFå ledige14 490,-BestillMer informasjon
4/12BergenClub Marbella - Det Gode LivLedige plasser14 740,-BestillMer informasjon

Januar 2022

4/1Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode LivLedige plasser14 490,-BestillMer informasjon
6/1Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode Liv - 8 ukerFå ledige25 490,-BestillMer informasjon
8/1BergenClub Marbella - Det Gode LivFå ledige14 740,-BestillMer informasjon
8/1BergenClub Marbella - Det Gode Liv - 8 ukerFå ledige25 740,-BestillMer informasjon
8/1StavangerClub Marbella - Det Gode LivFå ledige14 740,-BestillMer informasjon

Februar 2022

2/2BergenClub Marbella - Det Gode LivFå ledige15 740,-BestillMer informasjon
2/2StavangerClub Marbella - Det Gode LivFå ledige15 740,-BestillMer informasjon
3/2Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode LivLedige plasser15 490,-BestillMer informasjon

Mars 2022

3/3Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode LivFå ledige14 990,-BestillMer informasjon
4/3Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode Liv - 8 ukerFå ledige26 990,-BestillMer informasjon
4/3BergenClub Marbella - Det Gode LivFå ledige15 240,-BestillMer informasjon
6/3StavangerClub Marbella - Det Gode LivLedige plasser15 240,-BestillMer informasjon
6/3TrondheimClub Marbella - Det Gode LivFå ledige15 440,-BestillMer informasjon

April 2022

3/4Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode LivFå ledige14 990,-BestillMer informasjon
3/4BergenClub Marbella - Det Gode LivFå ledige15 240,-BestillMer informasjon
3/4StavangerClub Marbella - Det Gode LivFå ledige15 240,-BestillMer informasjon
3/4TrondheimClub Marbella - Det Gode LivFå ledige15 440,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Koronavirus og reise

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli a 20 kg på alle våre reiser med Norwegian . Det kan forøvrig forekomme avvikende bagasjeregler for våre langdistansedestinasjoner. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resortet samt i reisedokumentene som sendes ut 2-3 uker før avreise.

 • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

 • Vil det kunne bli endringer på min reise?

  Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

 • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

  Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
  Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
  Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

 • Er flymat inkludert?

  Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
  Merk også at det er regler vedrørende størrelsen på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og maks 1000 ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer maks 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag). For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids.

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

  Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Hvem er våre verter?

  På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

 • Hvem møter oss på flyplassen?

  Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  2-3 uker før avreise vil du få tilsendt flybilletter og ytterligere informasjon om din reise, blant annet inneholder vertens navn og telefonnummer. Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

 • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

  Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

 • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

  Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg.