Skip to main content

Langtidsferie Club Marbella - Det gode liv

Club Marbella passer for deg som ønsker en aktiv og sosial hverdag i varmere strøk. Du kan gå mange fine turer i nærområdet og oppleve spennende utflukter til steder og byer i regionen. 

Club Marbella ligger i et rolig og kupert område i Calahonda, nær sjømannskirken. Dette er vår originale langtidsresort som vi startet med tilbake i sesongen 2014/15.

Leilighetene er romslige og velutstyrte med stue, kjøkken, terrasse, to soverom og to bad. Her har vi også et eget stort fellesrom til sosiale aktiviteter og du vil ha tilgang på oppvarmet svømmebasseng inne og ute. Resorten passer godt for aktive da det er en del trapper på anlegget. Minimarked og restauranter ligger i noen få minutters gangavstand. 

Resortet ligger ganske sentralt plassert og det er derfor et rikt tilbud av utflukter du kan være med på, både i nærområdet og til byer i regionen. Vi drar til Granada, Gibraltar og landsbyer i Andalucia-regionen, for å nevne noen.

Gode opplevelser

Hos oss på «Det Gode Liv» langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter som utflukter, vaffelstunder, fellesmiddager, turgåing, kurs, quiz, bingo, foredrag og andre sosiale aktiviteter. Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen.

For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives. Derfor har alle våre steder eget fellesrom og et lite bibliotek med norske bøker, som bidrar til nærhet og kos, også om du reiser alene.

Gled deg til
 • Leilighet med 2 soverom og 2 bad
 • Frokost inkludert
 • Godt utrustede leiligheter
 • Ute- og innendørs svømmebasseng, oppvarmet
 • Flott fellesrom for våre gjester
 • Gode turmuligheter
 • Nærhet til Sjømannskirken
Informasjon
Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Norge - Malaga inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport flyplass-resort t/r
 • Leilighet i valgt kategori
 • Frokost hver morgen
 • Vertskap
 • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet
Prisen inkluderer ikke:
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Øvrige måltider
 • Evt. tilslutningsfly fra andre byer

Slik bor du

Alle leilighetene er romslige med to soverom som begge er tilknyttet et eget bad. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det vaskemaskin, strykejern og én varmeovn i hver leilighet, samt dyne. Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å få besøk i løpet av oppholdet.

Resorten har restaurant, oppvarmet utendørs svømmebasseng, oppvarmet innendørs svømmebasseng, trimrom, squashbane og petanque-bane. Hotellet ligger ca 1 km fra stranden, en 15-20 min spasertur.

Hotellet ligger cirka 35 km sør fra Malaga flyplass, og det tar oss rundt 30 minutter med transferbussen til hotellet. Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. Dersom du har behov bedre forbindelse kan du kjøpe det i resepsjonen. På Club Marbella vil du ha tilgang til to norske TV-kanaler; NRK1 og TV2. Signalene blir mottatt via internett og kan til tider være noe ustabile. 

Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 euro pr. person for én uke og maksimalt opphold er to uker. Merk at hver påbegynt uke, teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. Gjestene må selv kjøpe frokost for de dagene de er på resortet og dette betales direkte til resepsjonen når de ankommer. Kjøp av frokost er obligatorisk for gjestene.

CROWN RESORT CLUB MARBELLA 
Calle Monte Paraiso nº 2 
Sitio de Calahonda, 29649 Mijas, Malaga
Spania
 

Dagsprogram

 • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke på Club Marbella kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

 • mandag - fredag: Hver morgen:

  08:30 Rask gåtur, ca 45 min, 4 km
  08:50 Roligere gåtur langs strandpromenaden

  Hver morgen:
 • mandag - fredag: Kontortid:

  10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

 • mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  10:30 Stretching
  11:30 Spanskkurs
  12:30 Aqua gym

  Eksempler på aktiviteter:
 • mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  18:00 Boccia turnering, vaffelstund m/quiz og info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli kjent middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
  20:00 Sang & Dans - underholdning i restauranten

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Bli med oss og oppdag de mange perlene ved Costa del Sol: Ronda, Caminito del Rey, Granada, Gibraltar og Malaga. Du får mer informasjon om våre populære utflukter ved ankomst.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Fasiliteter hotell

145 leiligheter, 3 etasjer

Heis, kun til noen få leiligheter

Balkong eller terrasse

Squashbane

Egen restaurant med åpningstider fra 8:15 - 22:30

Bar/Cafe

Utendørs svømmebasseng (oppvarmet)

Innendørs svømmebasseng

Treningsrom

Petanque bane

Shuttlebuss

 

Fasiliteter leilighet 

Varmeovn

Safe

Godt med kjøkkenutstyr

Vannkoker

Komfyr; ovn/kokeplater

Kjøleskap med liten frys

Mikrobølgeovn

Kaffetrakter

Brødrister

Dusj

Badekar/Dusj

Strykejern

Hårføner

Vaskemaskin

Dyne

Wifi – middels kvalitet

TV med norske kanaler NRK1 & TV2 (ustabil kvalitet)

Nærmiljøet

Flyplass
30 min
Matbutikk
5 min
Apotek
8 min
Strand
12 min
Restauranter
5 min
Bank
8 min
Minibank
8 min
Fuengirola
25 min
Marbella
25 min

Calahonda er en liten, rolig by på Costa del Sol som ligger mellom Marbella og Fuengirola. Her finner du den lengste sandstranden i området som er hele 4,5 km lang, og et godt utgangspunkt for fine turer. Vi er spesielt glade i den syv kilometer lange strandpromenaden i tre. Det finnes koselige strandbarer og restauranter, hvor du kan ta en hvil og en matbit med god drikke til. Ellers er det flere fine turmuligheter rundt omkring i området.

Terrenget på resortet og rundt er kupert, så du bør være god til beins for å få mye ut av oppholdet her. I Calahonda finner du en del restauranter, blant annet er det mange i kjøpesenteret El Zoco og i Avenida de Espana.
Det finnes butikker med godt utvalg 4-5 minutters gangavstand fra resorten.

Den norske sjømannskirken ligger i Calahonda om lag 300 meter fra resorten. For våre gjester som ønsker å tilbringe desember og julen sammen med oss, blir det gudstjeneste i Sjømannskirken og julemiddag om kvelden.

Du kan oppleve mange forskjellige utflukter og det settes opp bussturer med norsktalende guide til Granada/AlHambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda og landsbyer i Andalucia og Nerja/Frigiliana. Dette er attraktive turer som tidligere gjester har satt stor pris på. I tillegg setter vi opp bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga, Mijas Pueblo og Marbella.
Det er en del turstier i området, men lite utviklede turkart. Sykkelmuligheter er ikke optimale og anbefales ikke.

Det er enkelt å ta seg rundt med de lokale bussene, og offentlig transport er godt utbygget i området. Det går buss kun få minutter fra hotellet til Marbella og Fuengirola, hvor du enkelt kan skifte til tog til Malaga. Fra Malaga kan du ta hurtigtog til storbyer som blant annet Sevilla og Madrid.

Kart Club Marbella

Kart Club Marbella

Verter, aktiviteter og utflukter

På langtidsferie hos oss i «Det Gode Liv» knytter du nye vennskap og opplever meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Våre norske, voksne verter er der for å gjøre ditt opphold best mulig og arrangerer mange forskjellige aktiviteter og hyggestunder.

På Club Marbella blir det arrangert mange aktiviteter, og fra tidligere sesong har blant annet disse vært populære; quiz, bingo, sang, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer, kreativt hjørne, pub besøk og andre sosiale aktiviteter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 

Ellers blir det arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen. Tidligere har vi hatt utflukter til Granada/AlHambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda, landsbyer i Andalucia og Nerja/Frigiliana. Dette er turer som tidligere gjester har gitt meget gode tilbakemeldinger på. I tillegg tilbys det bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga, Mijas Pueblo og Marbella. Påmelding og informasjon rundt dette vil du også få ved ankomst.

Alle i Aller Travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Temperatur og vær

Klimaet langs Costa del Sol er helt spesielt, og lokalt kan det være store svingninger i temperatur og vær. Været er stabilt med mange soldager året rundt. Det er ikke uten grunn at området har fått sitt navn som betyr "Solkysten". Costa del Sol er nemlig det området på fastlands Spania med høyest gjennomsnittstemperatur gjennom året.

Vinteren regnes fra desember til februar - med både solrike perioder og perioder med vind og regn. I den kaldeste måneden, januar - faller gradene ned mot 13, men det verken snør eller fryser til. Svært kalde dager er sjeldne, men selv da vil temperaturen stige i løpet av dagen. Vår vert Trond beskriver det slik: «Selv om vi også har kalde dager her i Calahonda, så skal det sies at det er et paradis sammenlignet med den kalde, mørke, våte og glatte vinteren i Norge. Når solen skinner varmer den godt om dagen, og på kvelden kan en jakke og skjerf være godt å ha.» 
 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
13
6
10
februar
13
6
10
mars
11
6
12
april
11
8
14
mai
8
10
16
juni
5
11
21
juli
2
12
23
august
3
11
24
september
4
8
21
oktober
9
7
17
november
11
6
13
desember
13
5
10

Tillegg for enkeltrom

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Avganger

Vi har avganger fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim fra oktober til april. Opphold på 4 uker eller 8 uker. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før utreise).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling

Flytider
Alle flyreiser blir gjennomført av Norwegian. Det er inkludert 2 kofferter á 23 kilo per reisende. Forbehold om endringer utenfor Aller Travel sin kontroll.
Flytider er ennå ikke bekreftet og kan variere noe fra måned til måned.

Turen til Malaga flyplass

Flyselskap
Norwegian
Bagasje
Du kan sjekke inn 2 x 23 kg bagasje

Turen hjem fra Malaga flyplass

Flyselskap
Norwegian
Bagasje
Du kan sjekke inn 2 x 23 kg bagasje

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

Oktober 2021

7/10Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode Liv-15 990,-Book på ventelisteMer informasjon
7/10Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode Liv - 8 ukerMer enn 827 990,-BestillMer informasjon
8/10BergenClub Marbella - Det Gode Liv216 240,-BestillMer informasjon
10/10StavangerClub Marbella - Det Gode Liv-16 240,-Book på ventelisteMer informasjon

November 2021

7/11Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode Liv-14 990,-Book på ventelisteMer informasjon
7/11BergenClub Marbella - Det Gode Liv715 240,-BestillMer informasjon
7/11StavangerClub Marbella - Det Gode Liv215 240,-BestillMer informasjon
7/11TrondheimClub Marbella - Det Gode Liv815 440,-BestillMer informasjon

Desember 2021

5/12BergenClub Marbella - Det Gode LivMer enn 814 740,-BestillMer informasjon
5/12StavangerClub Marbella - Det Gode LivMer enn 814 740,-BestillMer informasjon
5/12TrondheimClub Marbella - Det Gode LivMer enn 814 940,-BestillMer informasjon
7/12Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode LivMer enn 814 490,-BestillMer informasjon

Januar 2022

4/1Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode LivMer enn 814 490,-BestillMer informasjon
5/1BergenClub Marbella - Det Gode LivMer enn 814 740,-BestillMer informasjon
5/1BergenClub Marbella - Det Gode Liv - 8 uker125 740,-BestillMer informasjon
5/1StavangerClub Marbella - Det Gode LivMer enn 814 740,-BestillMer informasjon
6/1Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode Liv - 8 uker-25 490,-Book på ventelisteMer informasjon

Februar 2022

2/2BergenClub Marbella - Det Gode Liv215 740,-BestillMer informasjon
2/2StavangerClub Marbella - Det Gode Liv615 740,-BestillMer informasjon
3/2Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode Liv115 490,-BestillMer informasjon

Mars 2022

3/3Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode LivMer enn 814 990,-BestillMer informasjon
4/3Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode Liv - 8 uker426 990,-BestillMer informasjon
4/3BergenClub Marbella - Det Gode LivMer enn 815 240,-BestillMer informasjon
6/3StavangerClub Marbella - Det Gode LivMer enn 815 240,-BestillMer informasjon
6/3TrondheimClub Marbella - Det Gode Liv815 440,-BestillMer informasjon

April 2022

3/4Oslo GardermoenClub Marbella - Det Gode LivMer enn 814 990,-BestillMer informasjon
3/4BergenClub Marbella - Det Gode LivMer enn 815 240,-BestillMer informasjon
3/4StavangerClub Marbella - Det Gode LivMer enn 815 240,-BestillMer informasjon
3/4TrondheimClub Marbella - Det Gode LivMer enn 815 440,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli a 20 kg på alle våre reiser med Norwegian . Det kan forøvrig forekomme avvikende bagasjeregler for våre langdistansedestinasjoner. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resortet samt i reisedokumentene som sendes ut 2-3 uker før avreise.

 • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

 • Vil det kunne bli endringer på min reise?

  Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

 • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Skulle du ønske å ordne tilslutning selv skjer dette på eget ansvar. Vi anbefaler deg da å kjøpe endringsbare billetter og å ha god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke.
  Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjereglene for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

 • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

  Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
  Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
  Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

 • Er flymat inkludert?

  Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
  Merk også at det er regler vedrørende størrelsen på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og maks 1000 ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer maks 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag). For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids.

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

  Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Hvem er våre verter?

  På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

 • Hvem møter oss på flyplassen?

  Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.
  Vi gjør oppmerksom på at det ikke sendes ut noen bekreftelse på at du har registrert deg på venteliste på en av våre turer.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  2-3 uker før avreise vil du få tilsendt flybilletter og ytterligere informasjon om din reise, blant annet inneholder vertens navn og telefonnummer. Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

 • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

  Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

 • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

  Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg.