Skip to main content
Unik tur

Antikkens Hellas - - med Athen og Thessaloniki

Om du vil oppleve gresk sjarme, mat og kultur med antikkens historie i sentrum, så bli med reiseleder Tone Mjøberg på denne flotte rundreisen i Hellas. Hun har bodd i Hellas i mange år og kjenner kulturen og snakker språket.

Vi starter i Thessaloniki – som er landets kulturelle hovedstad. Så opplever vi selvfølgelig storhetene i Athen og de spektakulære klostrene i Meteora. På denne reisen blir det også tid til å nyte både varmen, strendene og solen – vi skal tross alt til Hellas.

Dette blir en tur hvor det bugner at steder på UNESCOs verdensarvliste. Det største høydepunktet blir kanskje å vandre på historisk grunn på Akropolis i Athen. Dessuten blir det stort å se noen av de viktigste gresk-ortodokse klostrene i Meteora, som betyr «hengende i luften» på gresk. Betegnelsen får sin mening når vi får se hvordan bygningene balanserer på de søylelignende fjellformasjonene. 

Gled deg til å reise sammen med vår dyktige reiseleder Tone, som er godt kjent og viser vei til de flotteste stedene og får oss til å smake på den deilige greske maten – som for øvrig noen mener er verdens sunneste. 

Gled deg til
 • Akropolis i Athen og det berømte museet
 • Klostrene i spektakulære Meteora
 • Reiseleder som kjenner Hellas godt, snakker spårket og har bodde mange år i landet
 • God mat, gresk kultur og sol som varmer
 • Å besøke 5 steder på UNESCOs verdensarvliste

  Slik bor du

  • MED FORBEHOLD OM ENDRINGER

   Anatolia hotel Thessaloniki ****

   Anatolia hotel ligger sentralt, bare få minutters gange fra Thessaloniki sentrum. Hotellet har taktterrasse, restaurant, samt treningsrom og spa.
   Rommene har TV, minibar, gratis wi-fi og mulighet til å lage seg kaffe/te.

  • Theatro hotel Odysseon ****

   Hotellet ligger ved foten av Meteora-klippen og har et utendørs basseng og god frokost. Hvert rom er unikt med dekor insprirert av kjente teaterstykker.

  • The Athenian Callirhoe hotel ****

   Hotellet ligger sentralt i Athen, nær Akropolis og Syntagmaplassen. Hotellet har restaurant med utsikt mot Akropolis.
   De moderne rommene har safe, hårtørker, TV, minbar, a/c og wi-fi.

  • Flisvos Royal hotel ****

   Flisvos Royal hotell ligger rett ved stranden i Tolo og har restaurant, utendørsbasseng og bar. Rommene har safe, TV, hårføner og wi-fi.

  Dagsprogram

  • DAG 1: Ankomst Thessaloniki

   Avreise med fly fra Oslo Gardermoen til Thessaloniki. Vi blir hentet på flyplassen og kjørt til vårt hotell hvor vi sjekker inn for kvelden og vår første natt i Hellas.

  • DAG 2: Thessaloniki (F, L, M)

   Athens lillesøster ble grunnlagt på 300-tallet før Kristus og er oppkalt etter Philip av Makedonias datter. Byen ligger vakker til ved det Egeiske hav og har mange monumenter på UNESCOs verdensarvliste. På vår formiddagstur som foregår både til fots og i buss utforsker vi byen og besøker det arkeologiske museet. Vi fortsetter ferden og ser det Det hvite tårnet (Lefkos Pirgos) som ofte regnes om byens landemerke. Det blir også besøk ved det Bysantiske monument (Kastra), samt øvre del av byen, Ano . Vi spiser felles lunsj i byen og på kvelden er det inkludert velkomstmiddag.

   Thessaloniki (F, L, M)
  • DAG 3: Meteora - Kalambaka (F, M)

   Vi sjekker ut av hotellet og kjører til det naturskjønne området Meteora som vi når i løpet av formiddagen. Dette spektakulære stedet er berømt for sine helt spesielle fjellformasjoner hvor det under bysantinsk tid ble bygget mange klostre som ligger høyt opp på fjelltoppene. I dag er det seks klostre som er aktive, vi besøker to av dem. Naturligvis finner vi Meteora på UNESCOs verdensarvliste, stedet regnes som det nest helligste i Hellas og både lokale så vel som ortodoks kristne fra andre land reiser hit. Vi besøker to ulike klostre i Meteroa. Innsjekk på hotellet i Kalambaka som ligger kort vei fra Meteora.

   Meteora - Kalambaka (F, M)
  • DAG 4: Kalambaka - Athen (F, L, M)

   Vi sjekker ut av hotellet og setter kursen mot Athen. Ferden går gjennom vakkert landskap hvor vi gjør stopp i den kjente byen Trikala for en liten vandring. Det blir lunsj ved havet underveis mot Athen. Vel fremme i Athen sjekker vi inn på vårt flotte hotell. Kveldens middag foregår på hotellets takterrasse med vakker utsikt til Akropolis.

   Kalambaka - Athen (F, L, M)
  • DAG 5: Athen (F, L)

   I dag skal vi utforske hovedstaden og starter med et besøk på Akropolis. Det blir omvisning både på Akropolishøyden og det berømte museet. Deretter spaserer vi videre ned mot Monastiraki-området. Vi spiser lunsj i gamlebyen. Om ettermiddagen fortsetter vi mot Peloponnes-halvøya hvor første stopp blir utsikten over den berømte Korinth-kanalen som skiller halvøya Peloponnes fra resten av Hellas. Den berømte kanalen stod ferdig i 1893 hvor den ble tatt i bruk og ble sett på som en stor teknologisk bragd for sin tid.
   Vi fortsetter til den lille og sjarmerende byen Tolo som ligger omringet av vakker natur og fine strender, vi sjekker inn på hotell for 4 netter.

   Athen (F, L)
  • DAG 6: Epidavros, Mykene, Nafplio (F, L)

   Vi starter dagen med et besøk til det berømte teateret i Epidavros bygget på 300-tallet f.kr. Stedet er kjent for sin perfekte akustikk bygget for sang, dans og leker forbundet med tilbedelse av legevitenskapens gud, Asklepios. Vi fortsetter til de arkeologiske utgravingene i Mykene. I den greske bronseladeren var Mykene ett maktsentrum med sitt høydepunkt på midten av 1300-tallet f.kr. Poeten Homer skilder i sine epos Odyseen og Illiaden hvordan kong Agamemnon av Mykene leder sine krigere i slaget ved Troja. Neste stopp blir Palamidi-festningen i Nafplio som også har vært Hellas sin hovedstad. Vi besøker også en olivenpresse fabrikk og får innføring i den viktige industrien med olivenolje. Vi er tilbake i Tolo om ettermiddagen.

   Epidavros, Mykene, Nafplio (F, L)
  • DAG 7: Fridag (F)

   Tolon er kjent for sine fine strender og flotte badevann. Dagen er fri til egne aktiviteter. Reiseleder har tips. Overnatting i Tolo.

   Fridag (F)
  • DAG 8: Fridag eller valgfri utflukt (F, M)

   Dagen fri eller mulighet for båttur i det vakre området med badestopp.
   Felles avskjedsmiddag.

   Fridag eller valgfri utflukt (F, M)
  • DAG 9: Hjemreise (F)

   Fri formiddag og mulighet for sol og bad. Til avtalt tid kjøres vi til flyplassen i Athen for retur til Norge.

  Våre reiseledere

  På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

  • Tone Mjøberg
   Tone Mjøberg
   Tone Mjøberg
   har jobbet med reiseliv i 25 år, og er kjent som en svært dyktig og entusiastisk reiseleder. Tone er verdensvant, og lever og ånder for kultur og reising. Hun er brennende interessert i all slags historie og liker å dele sin kunnskap. I tillegg er Tone veldig omgjengelig og imøtekommende, og tar godt vare på gruppen også når det ikke er program. Tone sier: «I Aller travel har jeg fått mulighet til å lage turer til områder som jeg kjenner godt. Noen av stedene har jeg bodd selv, og da vet jeg hvor vi skal bo, hvilken restaurant vi skal til, og akkurat hva vi bør spise. Jeg er så glad i mennesker og liker godt å være sosial med hele reisegruppa. Ikke bare når vi er på omvisning, men også rundt måltidene, hvor vi sitter sammen og har gode samtaler og diskusjoner om hva vi har sett i løpet av dagen. Det tror jeg er en viktig del!»

  Om flyreisen

  Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
  I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

  Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

  • Avgang fra Oslo.
  • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
  • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

  Turen til Thessaloniki flyplass

  Varighet
  5,5 t*
  Flyselskap
  Swiss

  Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

  * inkl mellomlanding i Zürich i 50 min.

  Turen hjem fra Athen flyplass

  Varighet
  ca 4 t
  Flyselskap
  Norwegian

  Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

  Prisen inkluderer:
  • Fly Oslo – Thessaloniki//Athen – Oslo inkl flyskatter
  • 8 netter på gode hoteller, med frokost
  • 4 lunsjer, inkludert vann og ett glass vin/brus.
  • 4 middager, inkludert vann og ett glass vin/brus
  • All transport, sightseeing og inngangsbilletter iht program
  • Norsk, erfaren reiseleder
  Ikke inkludert:
  • Lokal hotellskatt/klimaskatt, ca. EUR 56 pr rom, som betales på stedet

  Tillegg for enkeltrom  (begrenset antall)

  kr. 4 690,- 

  Verdt å vite

  • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
  • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
  • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

  Avganger & bestilling

  DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

  September 2024

  24/9Oslo GardermoenAntikkens Hellas9 dagerLedige plasser24 950,-BestillMer informasjon

  Ofte stilte spørsmål

  Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

  • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

   Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
   Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
   Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
   Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
   Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

   Husk å ha pass i håndbagasjen!

  • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

   Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

  • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

   Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
   Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
   Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
   Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

   Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

  • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

   Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

  • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

   Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

   I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

  • Er det påmeldingsfrist for bestilling?

   Det er ingen påmeldingsfrist på våre turer, men hvis du har bestemt deg for å være med på en tur – bestill tidlig! Mange turer blir raskt fulltegnet, så det er viktig å sikre seg en plass. 

   Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

  • Kan en reise bli kansellert?

   Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

  • Er det påmeldingsfrist for ekstra utflukter i programmet?

   Ekstra utflukter/aktiviteter bør velges ved bestilling av reisen og senest innen restbetalingen 60 dager før avreise. 

  • Antall deltakere på hver reise?

   Våre grupper har vanligvis mellom 18 og 30 deltakere.

  • Kan dere være behjelpelig med tilslutningsfly?

   Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
   Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

   Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

   Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

   *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

  • Hvordan er avbestillingsreglene?

   Følgende regler gjelder dersom det ikke er oppgitt andre vilkår på ordrebekreftelsen:

   - Ved avbestilling f.o.m innbetalt depositum frem til 61 dager før avreise, refunderes ikke depositum. 
   - Ved avbestilling f.o.m 60 dager t.o.m. 36 dager før avreise, belastes 50% av reisens totale pris.
   - Ved avbestilling f.o.m 35 dager før avreise, belastes reisens totale pris.

   Se også våre reisevilkår -/reisevilkar

  • Selger dere avbestillings- og reiseforsikring?

   Forsikringer er ikke inkludert i prisen på våre reiser, og Aller travel selger ikke forsikringer. 

   Alle reisende må ha gyldig reiseforsikring når de reiser på tur med oss! Har du en forsikring gjennom jobb eller kredittkort er det viktig å sjekke at denne er gyldig for reisetidspunktet og landet/landene du skal til. Ha alltid med en kopi av forsikringsbeviset ditt samt din polise på turen.
   Europeisk Helsetrygdkort for reiser i Europa kan bestilles på www.helsenorge.no eller på telefon 23 32 70 00
   Vi anbefaler også at du tegner en avbestillingsforsikring, dersom dette ikke er inkludert i selve reiseforsikringen. Denne bør tegnes hos ditt forsikringsselskap i forbindelse med bestilling av reisen. Skulle noe skje med deg eller en av dine nærmeste før reisen får du dermed dekket dine økonomiske tap. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de nødvendige forsikringer.

  • Flytider og endringer

   Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

   Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg. 

   Vær oppmerksom på at programmet også er veiledende og endringer kan forekomme.

  • Hva slags hotell skal vi bo på?

   Vi gjør alltid det vi kan for å finne gode hoteller, hvor både standard, atmosfære og beliggenhet er riktig. Det er ikke alltid vi klarer å dekke alle punkter, men vi gjør alltid vårt beste. Våre hotell er vanligvis i kategorien 3- og 4-stjerners, men vi henger oss ikke opp i stjerner hvis vi finner det riktige hotellet.
   På enkelte destinasjoner kan rommene på hotellet variere i størrelse, standard og beliggenhet. Vær også oppmerksom på enkeltrom kan være mindre og enklere innredet enn dobbeltrom. Vær også oppmerksom på at enkelte hotell ikke har aircondition. 

   En sjelden gang opplever vi overbookinger som gjør at vi må bytte hotell. Dette er dessverre utenfor vår kontroll. Skulle dette skje vil vi informere våre gjester umiddelbart.

  • Hva gjør jeg dersom jeg er allergisk eller har matintoleranse?

   Det er veldig viktig at allergier og matintoleranser blir oppgitt ved bestilling. Vi kan ikke garantere at du får nøyaktig den maten du trenger på tur, men vi gjør vårt beste. Det kan være lurt å ha med noe mat hjemmefra, og vær klar over at flyselskapene ikke serverer spesialdietter på kortere strekninger.

  • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

   2 uker før avreise vil dine flybilletter og ytterligere informasjon ligge tilgjengelig på "Min Side"
   Du vil få endelig dagsprogram, og annen nyttig informasjon som blant annet reiseleders navn og telefonnummer.

   Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

  • Kan jeg reservere sete på flyet?

   Det er få flyselskap hvor vi har mulighet til å reservere seter. Er du i en særegen posisjon hvor du trenger et spesielt sete – ta kontakt så gjør vi det vi kan!

  • Kreves det visum for min reise?

   Det kreves visum til flere av våre destinasjoner. Nærmere informasjon om dette blir sendt sammen med ordrebekreftelsen ved bestilling.

   Du bør tenke på å søke om visum så tidlig som mulig – ikke alle lands ambassader er like effektive.

   Vi samarbeider med Visumexpert og de kan hjelpe deg med søknadsprosessen. Nettsidene til Visumexpert finner du her.

   Reisende med utenlandsk pass må sjekke reglene ved den aktuelle ambassaden eller konsulatet. Det er den reisendes ansvar å sørge for at pass og eventuelt visum er gyldig ved avreise. Aller Travel er ikke erstatningspliktig for passasjerer som ikke har dette i orden.

   Visum for Kina og USA – se respektive land

  • Hvor mye bagasje kan jeg reise med?

   På turer med fly minner vi om at du må tilpasse bagasjen etter flyselskapets vektbegrensninger. Disse kan variere fra flyselskap til flyselskap. Mer informasjon om hva som gjelder på din reise vil fremgå av reisedokumentene vi sender ut 2-3 uker før avreise.

   Har du bestilt tilslutning selv er det viktig at du sjekker bagasjereglene for denne flyvningen. Har vi bestilt tilslutning er bagasjereglene lik på innenlands som på den videre flyvningen.

  • Håndbagasje?

   Tillatt håndbagasje varierer fra selskap til selskap, samt destinasjon.
   For flyvninger innen Europa gjelder følgende hos våre mest brukte flyselskaper:
   Norwegian - 10 kg  (mål: 55x40x23 cm)
   SAS - 8 kg (mål: 55 x 40 x 23 cm)
   Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
   Merk også at det er regler vedrørende størrelse på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og max 1000ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer max 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag).

   For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids

  • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

   Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg. Dette kan være ved å ta med originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring eller kopi av resept. Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om maks 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
   All medisin bør være i originalemballasje og det er fornuftig å ta med resepten eller en bekreftelse fra legen på engelsk. Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
   Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen tilfelle den innsjekkede bagasjen skulle bli forsinket.

   For nærmere informasjon om legemidler til utlandet: 
   https://helsenorge.no/legemidler/medisiner-pa-reise

   Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller Travel i god tid før avreise. 

  • Spesialbagasje?

   Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du er selv ansvarlig for å ordne med oksygensylinder hvis du skal ha dette med ombord i flyet. Hver sylinder kan ikke overstige 5 kg i totalvekt. Oksygensylindere med påmonterte regulatorer eller ventiler må være beskyttet slik at de ikke kan bli skadet og derved ha et utilsiktet utslipp av oksyge

  • Er det mulig å få assistanse før og etter innsjekking på flyplassen?

   Dersom du trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

   WCHR – rullestol til rampe
   WCHS – rullestol til trapp
   WCHC – rullestol til sete

   Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

   Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet.

   Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.
    

  • Bør jeg vaksineres før reisen?

   Det er den reisendes eget ansvar å sørge for at den har de nødvendige vaksinasjonene som gjelder til bestilt reisemål. Ta kontakt med din nærmeste vaksinasjonsklinikk for mer informasjon om hva du trenger til akkurat ditt reisemål.