Skip to main content
Nyhet

Belfast og Dublin

Bli med på en fantastisk reise gjennom storslått natur, rikholdig kultur og fascinerende historie – opplev to nasjoner og to verdensbyer på én øy.

På vår tur vil vi utforske Belfast og den imponerende Titanic-utstillingen, den maleriske Antrimkysten, Majestetiske Malahide slott, og naturligvis hovedstaden Dublin. I landet med flere sauer enn mennesker vil vi dykke inn i ullens verden og nyte et energisk irsk show samt tradisjonsrik mat.

Vi skal fordype oss i den irske og keltiske kulturen og naturen, og møte det vennlige og stolte folket på vår vei.

Den smaragdgrønne øya inviterer til et landskap rett ut av et eventyr, med fjell, grønne bakker, skinnende innsjøer, og selvfølgelig en rik kulturhistorie og imponerende historiske landemerker.

Svensktalende Annie Daly er vår kunnskapsrike reiseleder og guide på denne unike turen.

Gled deg til
 • Oppleve den vakre Antrim-kysten
 • Unike steinformasjonen Giants Causeway
 • Dublins gater og liv
 • Irsk danseshow og middag

Slik bor du

 • 2 netter på Leonardo Hotel Belfast

  Leonardo Hotel Belfast ligger i hjertet av Belfast by, nær den vakre Grand Opera House og Belfast City Hall.
  Hotellet har restaurant, bar og gratis WIFI.
  Det er 270 romslige rom med eget bad på hotellet. På rommene finner du blant annet TV, vannkoker, hårtørrer og safe.

 • 3 netter på The Hendrick Dublin

  The Hendrick Smithfield er et nytt hotell som åpnet i 2019. Dette hotellet ligger sentralt i Dublin, i nærheten av Jameson Destilleri Bow Street, National Museum of Ireland – Decorative Arts & History og Heuston togstasjonen.
  Hotellet ønsker å fremheve all kunsten som er synlig i omgivelsene, og har mye kunst i fellesområdene for å hylle områdets historie.
  Rommene er moderne innredet med TV, aircondition, safe, vannkoker, WiFi og hårføner.

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Avreise Norge (M)

  Avreise Norge og ankomst Dublin flyplass hvor vår norsktalende reiseleder møter oss. Transport til Nord-Irland og vårt hotell i Belfast (ca 2 timer). Vi blir litt kjent i nærmiljøet i Belfast før vi skal ha en en hyggelig velkomstmiddag på hotellet.

  Avreise Norge (M)
 • DAG 2: Utflukt til Antrim-kysten og Giant Causway (F, M)

  Etter frokost reiser vi til den vakre Antrim-kysten og de spesielle steinformasjonene som kalles for Giant's Causeway. Steinene antas å ha oppstått fra størknet lava for omtrent 6 millioner år siden. I dag er stedet beskyttet og oppført på Unescos verdensarvliste. Stedet tiltrekker seg flere tusen besøkende hvert år. Langs området kan man vandre og utforske dyrelivet. Vi stopper ved Bushmill by der det er tid for lunsj (ikke inkludert).
  Vi ankommer tilbake på ettermiddag. Vi har middag på en tradisjonell familie-eid bar og restaurant. Vi får en servert en 3-retters nærprodusert meny.

  Utflukt til Antrim-kysten og Giant Causway (F, M)
 • DAG 3: Titanic utstillingen og ankomst Dublin (F, M)

  Etter frokost sjekker vi ut, men vi skal ikke forlate Belfast før vi har gjort besøk på verdens største Titanic-utstilling. Det ble åpnet eksakt 100 år etter det tragiske forliset. Utstillingen beskriver i detalj, med den nyeste teknologi, hvordan fartøyet ble bygget, om jomfrureisen og det tragiske forliset. Utstillingen er spredt over 6 etasjer og omfatter 9 gallerier, hver del med detaljerte beskrivelser av de ulike stegene i Titanics reise. Besøket tar ca 2 timer, her kan man også spise lunsj.
  Vi ankommer Dublin og vårt hotell om ettermiddagen. Vi spiser en enkel, hyggelig middag sammen.

  Titanic utstillingen og ankomst Dublin (F, M)
 • DAG 4: Utflukt Wicklow og Glendalough (F, L)

  Vi har frokost på hotellet. I dag går ferden til en av de 32 regionene, eller grevskap, som Irland er delt inn i. Wicklow blir også kalt for 'Irlands hage' fordi det er fylt med mektige fjell og vakre, hage-lignende daler. Først ankommer vi til dalen Glendalough, som ligger midt i Wicklow-fjellene. I dalen ligger ruinene av St. Kevins kloster, som ble oppført i det 6. århundret.
  Fra Glendalough fortsetter vi til Avoca Handweavers. Landsbyen Avoca ligger vakkert til ved en mølle og en liten elv. På deres håndveveri får vi se hvordan man lager de ulike fargeglade ullproduktene som er meget kjente rundt om på Irland.
  Vi spiser lunsj på en lokal, tradisjonell irsk pub og restaurant i den pittoreske byen Larahg.
  Vi ankommer på ettermiddagen. Middag på egenhånd.

  Utflukt Wicklow og Glendalough (F, L)
 • DAG 5: Fri dag i Dublin, irsk show og middag på kvelden (F, M)

  Frokost på hotellet, og dagen fri til disposisjon. Vi bor sentralt, i nærheten av Jameson Destilleri Bow Street, National Museum of Ireland – Decorative Arts & History og Heuston togstasjon.
  Så møtes vi på kvelden for å oppleve Merry Ploughboys tradisjonelle festmåltid og show. Underholdende fremvisning av irsk musikk, ballader og irsk dans. Fra begynnelse til slutt er dette et show basert på ekte og tradisjonell kultur.
  Kvelden begynner kl. 19:00 og slutter ca. kl. 22:00

  Fri dag i Dublin, irsk show og middag på kvelden (F, M)
 • DAG 6: Melhani slott og avreise (F)

  Rolig frokost på hotellet. Vi sjekker ut og blir hentet i 12-tiden. Vi stopper på Melhanie slott. Malahide slott var både en festning og et privat hjem i nesten 800 år, fram til 1973 da Lord Talbot døde og hans slektninger solgte det. Slottet er vakkert innredet med møbler fra denne era, samt en stor samling irlendske portretter, de fleste fra the National Gallery. Det finnes en souvenirshop og en restaurant i slottet, og rundt ligger en vakker park som strekker seg over drøyt 100 hektar. Parken viser godt hvordan en typisk slottshage så ut på 1800-tallet. Den botaniske hagen har over 5000 arter. Mulighet til å spise en lett lunsj her før vi drar videre til flyplassen og avreise tilbake til Norge.

  Melhani slott og avreise (F)

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer av flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo Gardermoen.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Dublin flyplass

Varighet
ca 2t 15min
Flyselskap
Norwegian
 
 

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Dublin flyplass

Varighet
ca 2t 15 min
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Inkludert:
 • Fly tur retur Oslo Gardermoen – Dublin
 • 2 netter på Leonardo Hotel Belfast m/frokost
 • 3 netter på The Hendrick i Dublin m/frokost
 • 3 middager
 • 1 lunsj
 • 1 avskjedsmiddag med show
 • All transport og utflukter som nevnt i program
 • Skandinavisktalende reiseleder under oppholdet

Tillegg for enkeltrom (begrenset antall)

kr. 5 190,- 

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

August 2024

18/8Oslo GardermoenBelfast og Dublin6 dagerLedige plasser17 990,-BestillMer informasjon