Skip to main content

Julen på Beitostølen

Glem mas og tjas og kom til ferdigpyntet jul i eventyrlige vinteromgivelser på Beitostølen. 

Vi stresser ned, lar andre lage julematen, rydde og ta oppvasken - mens vi koser oss i hyggelig lag med koselige aktiviteter. 

Det blir felles aktiviteter og vi går til dekket bord til frokost, lunsj og julebuffet. Selveste julenissen kommer også på besøk.  

Det vil bli mulighet til å bli med på kanefart (ikke inkludert).

Vi bor godt på Radisson Blu Mountain Resort med tilgang til lobbybar, svømmebasseng og badstu. 

Enten du kommer alene eller sammen med noen – vår dyktige reiseleder tar godt vare på alle og enhver! Det er ingen grunn til å sitte alene i julen! 

Gled deg til
 • Stor julebuffet på julaften
 • Høymesse i Hegge kirke
 • Hyggelig og sosial julefeiring

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Lille julaften (M)

  Ankomst og innsjekk. Kl. 17:00 vil det bli velkomstmøte med vertskapet. Felles middag om kvelden i hotellets restaurant.

  Lille julaften (M)
 • DAG 2: Julaften (F, L, M)

  Frokost og litt aktiviteter før julegrøt. Ettermiddagskaffe med julekaker og frukt før Julen ringes inn og vi nyter en stor julaften-buffet. Etter middag kommer julenissen på besøk og vi koser oss i hyggelig lag.

  Julaften (F, L, M)
 • DAG 3: 1. juledag (F, L, M)

  Frokost og valgfri høytidsmesse i Hegge Kirke. Transport for egen regning kan arrangeres via reiseleder på stedet. Felles lunsj og middag.

 • DAG 4: 2. juledag (F, L, M)

  Frokost og tid til å slappe av og nyte hotellets fasiliteter eller kanskje en skitur? Felles lunsj før vi tar et slag med festlig fjellkørling utenfor hotellet. Middag om kvelden.

  2. juledag (F, L, M)
 • DAG 5: 3. juledag (F)

  Frokost og utsjekk.

Slik bor du

Radisson Blu Mountain resort er et godt hotell som ligger 900 m.o.h. med panoramautsikt over de omkringliggende fjellene og dalene. Hotellet ligger sentralt på skistedet Beitostølen, 20 km fra Jotunheimen nasjonalpark. Langrennsløyper og slalåmbakker ligger kun 100 meter fra hotellet.

Restauranten på hotellet serverer super frokostbuffet og internasjonale retter til lunsj og middag, mens to in-house barer tilbyr cocktailer og et behagelig sted å slappe av.

Alle rommene har satellitt-TV, gratis Wi-Fi og te- og kaffekoker. Som gjest kan du bruke hotellets svømmebasseng og badstue.

RADISSON BLU MOUNTAIN RESORT ****
Bygdinvegen 
2953 Beitostølen

Tillegg for enkeltrom (begrenset antall)

kr. 1.650,-

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.

Transport

Man må selv ordne med transport til/fra Beitostølen.

Det går busser fra Oslo Bussterminal som stopper rett utenfor hotellet. Turen tar ca. 4 timer. For mer informasjon se: https://www.nor-way.no/#/

Det går også tog til Gol fra både Vest- og Østlandet, og herfra må man beregne lokalbuss eller taxi. Turen fra Gol tar ca. 1,5 timer. 

For de som kjører selv er parkering ved hotellet er gratis.