Skip to main content
Lavt enkeltromstillegg

Kypros - Afrodites vakre øy

Kypros er en perfekt blanding av Middelhavet, sol og fantastisk natur. Det er ikke overraskende at det var nettopp her Afrodite dukket opp i mytologien, som kjærlighetens gudinne.

Opplev det klassiske og moderne Kypros fra orkesterplass, i den fasjonable byen Pafos. Her bor vi på et virkelig godt firestjerners hotell med halvpensjon, og rammen for å dyrke det søte liv og nyte det fantastiske klimaet er perfekt. Vakre bygninger er spredt over hele øya som verdifulle minnesmerker over øyas spennende historie. Det legges til rette for en reise med mye livsglede og spennende opplevelser i det sørøstligste hjørnet av Europa.

De inkluderte utfluktene, som både gir oss innsikt i Kypros fortid og nåtid, byr på lokale delikatesser samt besøk til de berømte bysantinske fjellkirkene og Kongenes grav. Du kan også være med på en spesiell utflukt til den delte hovedstaden Nicosia.

Velkommen til vår forførende middelhavsperle.

Gled deg til
 • Arkeologi og historie i Pafos
 • Utflukt til bysantiske fjellkirker og Kongenes grav
 • Lokale delikatesser og vinsmaking
 • God tid til å nyte Kypros

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Ankomst (M)

  Avreise fra Oslo Gardermoen til Larnaca flyplass, hvor vi blir hentet i buss som kjører til hotellet i Pafos. På veien forteller reiselederen mer om alt det spennende vi skal oppleve den kommende uken. Ved ankomst sjekker vi inn, og senere er det middag i hotellets restaurant.

 • DAG 2: Byrundtur i Pafos, Kongenes grav og landsbybesøk (F, M)

  Vi skal på vår første utflukt etter frokost. Pafos og omegn har mye å by på, og først går turen rundt til byens viktigste attraksjoner med lokal guide. Deretter drar vi ut til Kongenes grav, oppført på UNESCOs verdensarvliste. Gravene er ca. 2 500 år gamle og innhugget i kalksteinsklippene. Man driver fortsatt med utgravning på stedet og det blir stadig funnet spor fra fortiden.
  Etter besøket kjører vi litt nordover til landsbyen Letymbou, hvor vi skal ta en kikk på de lokale tradisjonene. Vi får høre om både kaffe, halloumi-ost og surdeig, som alle er viktige ingredienser i den kypriots liv.
  Turen går så tilbake til hotellet i Pafos, hvor du har resten av dagen og kvelden på egen hånd. Middag serveres på hotellet.

  Byrundtur i Pafos, Kongenes grav og landsbybesøk (F, M)
 • DAG 3: Fridag (F, M)

  Dagen er til fri disposisjon og gir deg en god mulighet til å gå på oppdagelse på egen hånd i Pafos. Du kan f.eks. spasere på den hyggelige strandpromenaden hele veien fra hotellet (ca. 2,5 km). Reiselederen gir naturligvis gode råd og tips basert på dine ønsker.

  Fridag (F, M)
 • DAG 4: Fridag med mulighet for valgfri utflukt (F, M)

  Dagen er fri for de som ønsker det, men det er også mulig å bli med på en ekstra utflukt til hovedstaden Nicosia om man vil det. Pris kr. 650 pr. person. Gjennomføres v/min. 15 påmeldte. Gi beskjed ved bestilling.

  Etter frokost kjører vi til hovedstaden Nicosia. Byen ligger midt på grensen mellom den tyrkiske delen i nord og den greskdominerte delen i sør. Vi får et godt innblikk i en del av den kypriotiske konflikten og Nicosias historie sammen med en lokal guide.
  Vårt besøk dekker naturligvis både den nordlige og den sørlige delen av hovedstaden. Det er store kontraster mellom bydelene, og man kan både se og føle at man er kommet til «en annen verden» når man krysser grensen. Grenseovergangen er det tydeligste tegnet, så husk passet. Alt fra butikker til bygninger og vedlikehold generelt er interessant og veldig forskjellig.
  Byen i sør er topp moderne, mens byen i nord er en liten, mindre hektisk, og mer gammeldags, tyrkiskinspirert by med basarer, minareter, tehus og mye mer. Mange av Nicosias vakreste, gamle bygninger finner vi i den nordlige delen, og det er mye å se på.
  Sent på ettermiddagen kjører vi tilbake til Pafos, og vi kommer til hotellet tidsnok til middag.

  Fridag med mulighet for valgfri utflukt (F, M)
 • DAG 5: Utflukt til Troodos-fjellene med vinsmaking (F, M)

  Dagens utflukt går inn i landet og mot fjellene til det grønneste området på den solrike øya. Først kjører vi opp midt i fjellkjeden Troodos og opplever Kypros’ høyeste fjell og det vakre landskapet i et helt annet klima. I fjellene finner vi den sjarmerende landsbyen Kakopetria. Området er kjent for sine UNESCO-beskyttede bysantinske kirker, som vi besøker og får høre om religionens betydning i området.
  Etter besøket i Kakopetria fortsetter vi å utforske fjellområdet og besøker landsbyen Omodos, som ligger cirka en times kjøretur derfra. Omodos ligger i et landbruksområde, og har blant annet en stor vin- og fruktproduksjon som vi naturligvis også smaker på.

  Utflukt til Troodos-fjellene med vinsmaking (F, M)
 • DAG 6: Fridag (F, M)

  Du har nok en dag på egen hånd og kan nyte livet i Pafos. Mulighetene er mange både på hotellet og i byen. Reiselederen gir gjerne tips hvis du trenger noen gode forslag.

  Fridag (F, M)
 • DAG 7: Utflukt til sørkysten med delikatesse-smaking (F, M)

  Vi drar av sted på utflukt til sørkysten om formiddagen, hvor vi igjen skal stifte bekjentskap med kjærlighetsgudinnen Afrodite. Ifølge legenden oppstod hun av skummet i havet utenfor sørkysten ved klippen som i dag kalles for "Afrodites klippe". Ifølge den greske mytologien steg hun deretter i land på Kypros og har siden vært gudinnen for kjærlighet, skjønnhet og fruktbarhet.
  Vi tar bena fatt for en liten kystvandring i det vakre området, mens vi nyter den fantastiske utsikten til både land og vann underveis. Velsmakende, lokale delikatesser venter på oss etter gåturen.
  Bussturen fortsetter langs kysten, hvor vi gjør flere interessante stopp. Særlig et område er spesielt, da vi plutselig er på britisk territorium. Kypros var under engelsk besetning mellom 1878-1960, og den britiske hær har fortsatt to militærbaseområder på Kypros som den dag i dag fortsatt er britisk område til tross for Kypros’ uavhengighet i 1960.

  Utflukt til sørkysten med delikatesse-smaking (F, M)
 • DAG 8: Hjemreise (F)

  Reisen lakker mot slutten, og vi må forberede oss på å forlate skjønne Kypros. Utsjekking fra hotellet og transport mot Larnaca og flyplassen etter en fantastisk uke på Kypros.

Slik bor du

Pioneer Beach Hotel ****
Theas Afroditis Avenue
8101 Paphos,
KYPROS 

Det firestjerners Pioneer Beach Hotel i Pafos er et hotell med voksen-fokus. Her er treningsrom og mulighet for avslapning i innendørsbassenget. Ved bassengområdet ligger baren i sentrum, og bassenget er omgitt av bekvemme solsenger. Bassenghåndklær lånes ut gratis på hotellet.

Alle rom har store balkonger med utsikt enten mot havet eller til omkringliggende landskap og har inkludert fasiliteter som airconditioning, flatskjerm-TV, radio, minibar, hårføner, samt kaffe- og tefasiliteter.

På hotellet er det treningsrom, tennisbane, badstue og innendørs basseng. Det tilbys også forskjellige spabehandlinger. Tre av hotellets restauranter er à la carte med mat fra det greske, kypriotiske og italienske kjøkken. Barene har forskjellige innretninger og noen ganger arrangeres det cocktailparty på terrassen.

Om flyreisen

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter. I noen tilfeller må overnatting på Gardermoen påregnes på ut- og/eller hjemreise, grunnet tidlig avreise eller sen ankomst. Vi gjør oppmerksom på at alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller Travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Larnaca flyplass

Varighet
ca. 4,5 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Larnaca flyplass

Varighet
ca. 5 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Tilvalg/Utflukter

Ekstra utflukt til Nicosia: Pris på forespørsel, min. 10 pers. Dette bør bestilles samtidig med reisen og senest 60 dager før avreise.

Tillegg for enkeltrom: kr. 1.350,- (begrenset antall)

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Temperatur og vær

  januar februar mars april mai juni juli august september oktober november desember
Ayia Napa 16 / 7 17 / 8 19 / 9 23 / 12 26 / 16 30 / 19 32 / 22 33 / 22 31 / 20 27 / 17 22 / 12 18 / 9
Larnaca 16 / 7 16 / 7 19 / 8 23 / 11 26 / 15 31 / 19 33 / 22 33 / 22 31 / 19 27 / 16 22 / 12 18 / 9
Pafos 16 / 8 16 / 8 18 / 9 21 / 12 24 / 15 28 / 18 30 / 21 30 / 21 29 / 19 25 / 16 21 / 13 17 / 10
Limassol 14 / 6 15 / 6 17 / 7 21 / 11 25 / 14 29 / 18 32 / 20 32 / 20 30 / 18 26 / 15 21 / 11 16 / 8

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
  Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
  Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
  Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

  I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

 • Er det påmeldingsfrist for bestilling?

  Det er ingen påmeldingsfrist på våre turer, men hvis du har bestemt deg for å være med på en tur – bestill tidlig! Mange turer blir raskt fulltegnet, så det er viktig å sikre seg en plass. 

  Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

 • Kan en reise bli kansellert?

  Ved enkelte anledninger har vi også måttet kansellere turer tre måneder før avreise grunnet for få påmeldte. Dette er trist både for oss og for de som har meldt seg på, så meld deg på tidlig så blir det tur! 

 • Er det påmeldingsfrist for ekstra utflukter i programmet?

  Ekstra utflukter/aktiviteter bør velges ved bestilling av reisen og senest innen restbetalingen 60 dager før avreise. 

 • Antall deltakere på hver reise?

  Våre grupper har vanligvis mellom 18 og 30 deltakere.

 • Kan dere være behjelpelig med tilslutningsfly?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan er avbestillingsreglene?

  Følgende regler gjelder dersom det ikke er oppgitt andre vilkår på ordrebekreftelsen:

  - Ved avbestilling f.o.m innbetalt depositum frem til 61 dager før avreise, refunderes ikke depositum. 
  - Ved avbestilling f.o.m 60 dager t.o.m. 36 dager før avreise, belastes 50% av reisens totale pris.
  - Ved avbestilling f.o.m 35 dager før avreise, belastes reisens totale pris.

  Se også våre reisevilkår -/reisevilkar

 • Selger dere avbestillings- og reiseforsikring?

  Forsikringer er ikke inkludert i prisen på våre reiser, og Aller travel selger ikke forsikringer. 

  Alle reisende må ha gyldig reiseforsikring når de reiser på tur med oss! Har du en forsikring gjennom jobb eller kredittkort er det viktig å sjekke at denne er gyldig for reisetidspunktet og landet/landene du skal til. Ha alltid med en kopi av forsikringsbeviset ditt samt din polise på turen.
  Europeisk Helsetrygdkort for reiser i Europa kan bestilles på www.helsenorge.no eller på telefon 23 32 70 00
  Vi anbefaler også at du tegner en avbestillingsforsikring, dersom dette ikke er inkludert i selve reiseforsikringen. Denne bør tegnes hos ditt forsikringsselskap i forbindelse med bestilling av reisen. Skulle noe skje med deg eller en av dine nærmeste før reisen får du dermed dekket dine økonomiske tap. Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de nødvendige forsikringer.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg. 

  Vær oppmerksom på at programmet også er veiledende og endringer kan forekomme.

 • Hva slags hotell skal vi bo på?

  Vi gjør alltid det vi kan for å finne gode hoteller, hvor både standard, atmosfære og beliggenhet er riktig. Det er ikke alltid vi klarer å dekke alle punkter, men vi gjør alltid vårt beste. Våre hotell er vanligvis i kategorien 3- og 4-stjerners, men vi henger oss ikke opp i stjerner hvis vi finner det riktige hotellet.
  På enkelte destinasjoner kan rommene på hotellet variere i størrelse, standard og beliggenhet. Vær også oppmerksom på enkeltrom kan være mindre og enklere innredet enn dobbeltrom. Vær også oppmerksom på at enkelte hotell ikke har aircondition. 

  En sjelden gang opplever vi overbookinger som gjør at vi må bytte hotell. Dette er dessverre utenfor vår kontroll. Skulle dette skje vil vi informere våre gjester umiddelbart.

 • Hva gjør jeg dersom jeg er allergisk eller har matintoleranse?

  Det er veldig viktig at allergier og matintoleranser blir oppgitt ved bestilling. Vi kan ikke garantere at du får nøyaktig den maten du trenger på tur, men vi gjør vårt beste. Det kan være lurt å ha med noe mat hjemmefra, og vær klar over at flyselskapene ikke serverer spesialdietter på kortere strekninger.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  2 uker før avreise vil dine flybilletter og ytterligere informasjon ligge tilgjengelig på "Min Side"
  Du vil få endelig dagsprogram, og annen nyttig informasjon som blant annet reiseleders navn og telefonnummer.

  Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

 • Kan jeg reservere sete på flyet?

  Det er få flyselskap hvor vi har mulighet til å reservere seter. Er du i en særegen posisjon hvor du trenger et spesielt sete – ta kontakt så gjør vi det vi kan!

 • Kreves det visum for min reise?

  Det kreves visum til flere av våre destinasjoner. Nærmere informasjon om dette blir sendt sammen med ordrebekreftelsen ved bestilling.

  Du bør tenke på å søke om visum så tidlig som mulig – ikke alle lands ambassader er like effektive.

  Vi samarbeider med Visumexpert og de kan hjelpe deg med søknadsprosessen. Nettsidene til Visumexpert finner du her.

  Reisende med utenlandsk pass må sjekke reglene ved den aktuelle ambassaden eller konsulatet. Det er den reisendes ansvar å sørge for at pass og eventuelt visum er gyldig ved avreise. Aller Travel er ikke erstatningspliktig for passasjerer som ikke har dette i orden.

  Visum for Kina og USA – se respektive land

 • Hvor mye bagasje kan jeg reise med?

  På turer med fly minner vi om at du må tilpasse bagasjen etter flyselskapets vektbegrensninger. Disse kan variere fra flyselskap til flyselskap. Mer informasjon om hva som gjelder på din reise vil fremgå av reisedokumentene vi sender ut 2-3 uker før avreise.

  Har du bestilt tilslutning selv er det viktig at du sjekker bagasjereglene for denne flyvningen. Har vi bestilt tilslutning er bagasjereglene lik på innenlands som på den videre flyvningen.

 • Håndbagasje?

  Tillatt håndbagasje varierer fra selskap til selskap, samt destinasjon.
  For flyvninger innen Europa gjelder følgende hos våre mest brukte flyselskaper:
  Norwegian - 10 kg  (mål: 55x40x23 cm)
  SAS - 8 kg (mål: 55 x 40 x 23 cm)
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
  Merk også at det er regler vedrørende størrelse på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og max 1000ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer max 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag).

  For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg. Dette kan være ved å ta med originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring eller kopi av resept. Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om maks 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  All medisin bør være i originalemballasje og det er fornuftig å ta med resepten eller en bekreftelse fra legen på engelsk. Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen tilfelle den innsjekkede bagasjen skulle bli forsinket.

  For nærmere informasjon om legemidler til utlandet: 
  https://helsenorge.no/legemidler/medisiner-pa-reise

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller Travel i god tid før avreise. 

 • Spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du er selv ansvarlig for å ordne med oksygensylinder hvis du skal ha dette med ombord i flyet. Hver sylinder kan ikke overstige 5 kg i totalvekt. Oksygensylindere med påmonterte regulatorer eller ventiler må være beskyttet slik at de ikke kan bli skadet og derved ha et utilsiktet utslipp av oksyge

 • Er det mulig å få assistanse før og etter innsjekking på flyplassen?

  Dersom du trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet.

  Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.
   

 • Bør jeg vaksineres før reisen?

  Det er den reisendes eget ansvar å sørge for at den har de nødvendige vaksinasjonene som gjelder til bestilt reisemål. Ta kontakt med din nærmeste vaksinasjonsklinikk for mer informasjon om hva du trenger til akkurat ditt reisemål.