Skip to main content
Mye inkludert

Drømmecruise over Atlanteren

Velkommen til et herlig transatlantisk cruise – den klassiske måten å komme seg over Atlanteren på!

Dette skal selvsagt gjøres med stil, derfor har vi valgt det nyrenoverte og lekre skipet Celebrity Silhouette, med svært høy standard og god service. Cruiset starter i Southampton, og vi stopper underveis på Azorene, Bermuda og Bahamas, før seilasen ender opp på varmere breddegrader, i Fort Lauderdale, USA. Her blir det et par dager med strandliv og opplevelser, før turen går tilbake til Norge på den vanligste måten nå for tiden – med fly! 

Det er en avslappende følelse å være mange dager til sjøs uten å se land eller ha noe særlig kontakt med omverden, man får en spesiell ro, kan slappe helt av og ikke mist nyte av alle flotte fasiliteter på skipet. Alt er inkludert av mat og drikke, og det er mange hyggelige barer og spennende restauranter om bord. Hver dag arrangeres det ulike type aktiviteter, alt fra foredrag og vinkurs til trening og kortspill. Om kvelden er det show i verdensklasse i ren Broadway-stil. Det fine med cruise er at man selv bestemmer akkurat hva man ønsker å være med på – det er med andre ord frihet i frisk sjøluft!

Se video av skipet:

Gled deg til
 • Å krysse Atlanteren på første klasse
 • Spennende havner utenfor allfarvei
 • Utsøkt mat og drikke om bord – alt inkludert
 • Strandliv i Florida

Slik bor du

 • Celebrity Silhouette

  Celebrity Silhouette er det fjerde skipet i Celebrity Cruises' Solstice-klasse og det ble renovert i 2020 og har plass til 2886 passasjerer.
  Skipet er moderne og luksuriøst og har en god kombinasjon av førsteklasses lugarer, live underholdning, fantastisk kjøkken og ypperlig service. Det er stort utvalg av spisesteder, alt fra italienske smaker i Tuscan Grille til franske spesialiteter i Murano. Inkludert om bord er blant annet: Alle måltider i flere av restaurantene, Classic drikkepakke, WiFi, show i teateret, te og kaffe, kino, snacks 24 timer i døgnet, live-musikk, room service, nattklubb, fitness-senter, solarium, løpebane, dansekurs, kokkekurs, vinsmaking og mange andre aktiviteter.

 • Sonesta Fort Lauderdale Beach Hotel ****

  Sonesta Fort Lauderdale Beach er et pent hotell ved stranden i Fort Lauderdale. Hotellet har et lite bassengområde med solsenger, loungesofaer og parasoller. Hotellet er rett ved stranden og i gangavstand fra Galleria Mall på Sunrise Boulevard som har et stort utvalg av butikker og forretninger. Det er restaurant på hotellet, og frokost er inkludert.

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Avreise fra Oslo (M)

  Avreise tidlig om morgenen med SAS fra Oslo Gardermoen til London Heathrow. Vi blir hentet med buss og kjører til Southampton, kjent som Europas cruisehovedstad, det var også herfra Titanic la ut på sin jomfrutur i sin tid. Ombordstigning på Celebrity Silouette som har avgang fra Southampton kl 16.00.

  Avreise fra Oslo (M)
 • DAG 2-3: Til sjøs (F, L, M)

  Skipet seiler mot Atlanterhavet og dagene brukes til å gjøre seg kjent om bord og med gruppa som reiser sammen. Det blir daglige samlinger med reiseleder som er behjelpelig med å samordne aktiviteter og måltider, for dem som ønsker dette.

  Til sjøs (F, L, M)
 • DAG 4: Ponta Delgada, Azorene (F, L, M)

  Ponta Delgada er hovedstad for øygruppen Azorene, og det bor rundt 70 000 her i dag. Byen ble grunnlagt for ca. seks århundrer siden av fiskere som var tiltrukket av den beskyttede havnen på stedet, og har siden utviklet seg til en moderne og kosmopolitisk by, som på tross av de mange besøkende gjestene fra både inn- og utland har bevart sin rolige og sjarmerende stemning. Her finner man mange arkitektoniske og historiske vitnesbyrd fra byens fortid som mellomstasjon på sjøveien mellom den gamle og nye verden. Ta en spasertur langs den fine havnepromenaden, eller bli med på en av skipets mange utflukter.

  Ponta Delgada, Azorene (F, L, M)
 • DAG 5-8: Til sjøs (F, L, M)

  Sjødager med kurs sørover, og vi nærmer oss tropene og varmere klima. Etter hvert som det blir varmere i været frister kanskje bassenget? Ellers så skjer det mange ting om bord også - hva med å lære litt mer om vin? Eller et kokkekurs? Kanskje finne en stille krok på dekk og lese en god bok og nyte av den friske sjøluften. Det gir god appetitt, som kommer godt med i alle skipets herlige restauranter! Det er også daglige interessante foredrag og aktiviteter som passer for alle og enhver.

  Til sjøs (F, L, M)
 • DAG 9: Royal Naval Backyard, Bermuda (F, L, M)

  Ankomst Royal Naval Dockyard, Bermuda. Et lite stykke England med historisk betydning og karibiske vibber. Bermuda er et engelsk territorium i Atlanterhavet øst for USA. Med alt fra avslappende strender, livlige handelsgater i Hamilton og historiske museer og severdigheter fra kolonitiden, er Bermuda et annerledes og interessant sted å besøke. Kanskje en tur til Horseshoe Bay Beach frister, den vakre palmestranden som betraktes som øyas beste strand, med fargerike korallrev og gode snorkleforhold. Under krigen var Bermuda en viktig marinebase, og mer om dette får man vite om man besøker Bermuda Maritime Museum.

  Royal Naval Backyard, Bermuda (F, L, M)
 • DAG 10: Til sjøs (F, L, M)

  Den siste sjødagen om bord må nytes til det fulle! Slapp av på dekk ved bassenget, og nyt deilig lunsj i det fri med verdens beste sjøutsikt! En deilig spabehandling kanskje, eller besøk i en restaurant du ennå ikke har vært i?


  Til sjøs (F, L, M)
 • DAG 11: Nassau, Bahamas (F, L, M)

  Nassau er den sjarmerende hovedstaden på Bahamas, som ble grunnlagt av britene på 1600-tallet. Tropisk storbyliv og rosa strender, fantastisk shopping og svømmende griser er noe man kan oppleve her. Byen har fargerike bygninger i kolonistil, og et enormt utvalg av gode sjømatrestauranter og barer hvor det serveres lokal rom som må prøves! Besøk det kjente Straw Market hvor alt er laget av strå, eller ta en stranddag på en av de mange vakre strendene rundt Nassau, som er enkelt å komme seg til.

  Nassau, Bahamas (F, L, M)
 • DAG 12: Ankomst Fort Lauderdale, USA (F)

  Det er tid for å ta avskjed med Celebrity Silouette, og gå i land i Fort Lauderdale, Florida. Vi blir hentet med buss som tar oss til det fine strandhotellet, Sonesta Fort Lauderdale Beach Resort. Her er det endeløse hvite strender og heller ingen ende på gode shoppingmuligheter, restauranter og barer, så resten av dagen er fri til egne fornøyelser!

  Ankomst Fort Lauderdale, USA (F)
 • DAG 13: Fort Lauderdale – kanalcruise (F, M)

  Fort Lauderdale er kjent for alle sine kanaler og kalles Amerikas Venezia. Langs kanalene ligger lekre yachter som perler på en snor og i dag skal vi på båttur igjen! Det er en opplevelse å se byen fra vannet, med alle sine overdådige hus og luksusyachter.
  Om kvelden har hotellet laget til en god avskjedsmiddag for oss i hotellets restaurant.

  Fort Lauderdale – kanalcruise (F, M)
 • DAG 14: Avreise til Norge (F)

  Om ettermiddagen er det avreise med buss til Miami, og flyavgang tilbake til Oslo er om kvelden fra Miami, med mellomlanding i København.

  Avreise til Norge (F)
 • DAG 15: Hjemkomst

  Ankomst Norge.

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).

Når det gjelder bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til London Heathrow flyplass

Varighet
ca. 2,5 timer*
Flyselskap
SAS
 


Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Miami flyplass

Varighet
ca. 13,5 timer*
Flyselskap
SAS

*Inkluderer mellomlanding i Stockholm på ca. 3 timer

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Tillegg for enkel lugar (begrenset antall)

På forespørsel!

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Praktisk informasjon

Innreise til USA

Alle norske borgere som skal reise til USA må fylle ut et Electronic System for Travel Authorization (Esta) eller visum. Dette bør gjøres cirka 3 uker før avreise av hver enkelt reisende. Pris per søknad er 21 USD. Link til Esta: https://esta.cbp.dhs.gov/esta

Merk at du må kunne fremvise dokumentasjon på at du er fullvaksinert mot Covid-19. Dokumentasjon finner du på din side på helsenorge.no.

Alle som reiser inn til USA må fremvise pass og påse i god tid før avreise at det er gyldig minimum helt til og med hjemreisedato fra USA.
 

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Visum USA, hvordan?

  REISER TIL USA - ESTA 

  Vi gjør oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endre seg på kort varsel. Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokument er gyldig for innreise og gjøre seg kjent med de til enhver tid gjeldende innreisebestemmelser til det enkelte land. Den amerikanske ambassaden i Oslo kan gi utfyllende informasjon om visum og opphold i USA.

  Det kreves innreisetillatelse til USA (ESTA):
  Du søker på internett via ESTAs hjemmeside (Electronic System for Travel Authorization)

  https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

  Din ESTA-søknad må sendes inn i god tid, og senest 72 timer før avreise. Dette koster 21 USD pr. person. Denne avgiften betales med kredittkort når man søker.

  I de fleste tilfeller får man svar umiddelbart eller innen noen minutter.

  Som søker vil du få tre alternative svar:

  Authorization Approved: Innreisen er godkjent.
  Travel Not Authorized: Søknaden er ikke godkjent, og du må kontakte Den amerikanske ambassade for innreise til USA.
  Authorization Pending: Innreise er enda ikke godkjent. Du må selv kontrollere på ESTA sin hjemmeside for endelig beskjed. Dette kan ta opptil 72 timer.

  Ved godkjent søknad mottar du et "application number" som skal vises sammen med passet ved innsjekking på flyplassen i forbindelse med avreise til USA. Har du ikke innreisetillatelse/application number, vil du bli avvist ved innsjekking og nektet innreise til USA.

  Det er den enkelte reisende sitt ansvar å søke via ESTA og sørge for at opplysningene som oppgis er korrekte. Aller travel kan derfor ikke bistå med nevnte søknad.

  Gyldighet pass
  For nordmenn som reiser  til USA skal passet skal være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise.

  Øvrig
  Dersom du ikke er norsk statsborger må du selv kontakte Den amerikanske ambassade eller myndighetene i ditt opprinnelsesland angående regler for pass, visum og innreise.

 • Innsjekk fly USA

  Til USA gjelder egne regler, sjekk inn her åpner 3 timer før avreise og stenger en time før avreise.