Skip to main content
Fra 4 ukers opphold

Langtidsferie Benalmádena - Det Gode Liv

Det Gode Liv Benalmadena passer perfekt for deg som ønsker god standard på leilighetene og som vil bo midt i et bymiljø, rett ved den fine strandpromenaden og byens mange restauranter og butikker. 

Benalmadena har både et flott havneområde, et typisk andalusisk byliv og nydelige parker – og ligger bare 15 minutter fra flyplassen. Leilighetene er moderne innredet og du kan velge om du vil ha leilighet med 1 eller 2 soverom. Leilighetene ligger rundt et hyggelig bassengområde. På resortet finner du spa, restaurant og det er underholdning på kveldene. 

"Her er det mye å finne på. Parken rett bak resortet, gamlebyen og sommerfuglparken er absolutt verdt flere besøk".
- Tidligere langtidsgjest i Benalmadena.

Velkommen på langtidsferie til Benalmadena.

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?

Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Moderne og godt utrustede leiligheter med god standard
 • Utendørs og innendørs svømmebasseng
 • Godt utvalg av restauranter og barer i gangavstand og nærhet til storbyen Malaga
 • Flott strand med lang strandpromenade i gangsavstand fra hotellet.
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

Om Resortet

Godt leilighetshotell som ligger i Benalmadena. Resortet har egen restaurant, oppvarmet innendørs svømmebasseng og to utendørs svømmebasseng. I tillegg finnes det et treningsrom og eget spa med badstue, jacuzzi og tyrkisk bad. 

Leilighetene er romslige og delikat innredet med god standard, alle med balkong eller terrasse. På dette resortet kan du velge mellom leiligheter med 1 eller 2 soverom - se bilder under "Slik bor du".

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. Vi forsøker å tilby norske TV-kanaler, men grunnet ustabile signaler og rettighetsbegrensninger kan dette ikke garanteres.

Kun 5 minutters gange fra resortet finner du en flott strand og et godt utvalg strandrestauranter. Det er kort vei fra Malaga flyplass til resortet, kun 12 km, ca 15 minutter med buss.

Besøk:
Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 EUR pr. person for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. De ulike leilighetstypene har begrensninger på antall personer, så sjekk med verten på stedet.

Resort Benalmadena: Sahara Sunset Club
Av. Rocio Jurado, S/N
29630 Benalmádena, Malaga, Spania

Slik bor du

 • Leilighet med 1-soverom

  Leilighetene er romslige og delikat innredet med god standard, alle med balkong eller markterrasse. Du har stue med kjøkken samt separat soverom og bad.

  Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det oppvaskmaskin, strykejern og varmeovn i hver leilighet, samt dyne. Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes. 

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet med 2-soverom

  Leilighetene er romslige og delikat innredet med god standard, alle med balkong eller markterrasse. Du har stue med kjøkken samt to separate soverom og bad.

  Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det oppvaskmaskin, strykejern og varmeovn i hver leilighet, samt dyne. Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes. 

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

3 etasjer

Balkong/terrasse

Restaurant 

Kafè

2 utendørs svømmebasseng 

Innendørs svømmebasseng (oppvarmet)

Treningsrom

Vaskeri på resort

Minimarked

Spa- og velvære

 

Fasiliteter leilighet 

Aircondition (varme og kjøling)

Safe

Godt med kjøkkenutstyr

Vannkoker

Komfyr; ovn/kokeplater

Kjøleskap med liten frys

Mikrobølgeovn

Kaffetrakter

Brødrister

Dusj

Strykejern

Hårføner

Oppvaskmaskin

Dyne

Wifi – middels kvalitet

TV

Nærmiljøet

Vårt resort, Sahara Sunset, ligger på den spanske solkysten Costa del Sol, midt mellom Fuengirola og Torremolinos, med fine strender og en livlig havn med gangstier og broer. 

Benalmádena er en by som er delt inn i 3 hovedområder – gamlebyen som heter Benalmádena Pueblo, Arroyo de la Miel som er et boligområdet og Benalmádena Costa som er turistområdet – hvor også vårt resort ligger.

Benalmádena Costa er hotellområdet med høye bygninger som grenser til de kilometer lange strendene som ligger etter hverandre, som perler på en snor. Her finnes mange restauranter å velge mellom og i havneområdet er det koselig å rusle rundt blant alle båter og restauranter. 

Benalmádena Pueblo er den opprinnelige byen som ligger tre kilometer fra kysten, opp i fjellene. Du må ikke gå glipp av den lille andalusiske landsbyen med hvitmalte hus, trange smug og torg med frodige grøntområder.

Arroyo de la Miel, som ligger midt mellom de to, er et livlig, lite område med barer og restauranter. Det er mye å velge mellom, og et enda større utvalg er tilgjengelig i Torremolinos.  

Rett nedenfor vårt resort finner du en flott strand med en lang strandpromenade, hvor man kan spasere på deilige morgener eller sene ettermiddager. Det finnes flere restauranter og små supermarkeder i området, samt apotek og minibank kun et par minutters gange fra resortet. Det store supermarkedet Mercadona ligger kun 800 meter fra resortet i flatt terreng. Det finnes også en flott park med fine turstier, hvor det arrangeres et lokalt marked en gang i uken. 

Det er enkelt å ta seg rundt med de lokale bussene, og offentlig transport er lett tilgjengelig i området. Det går buss rett utenfor resortet til både Marbella, Fuengirola og Malaga. Fra Malaga finnes det mange muligheter og du kan for eksempel ta hurtigtog til storbyer som blant annet Sevilla og Madrid.

Flyplass
15 min
Matbutikk
15 min
Minimarked
1 min
Apotek
3 min
Strand
5 min
Restauranter
5 min
Minibank
3 min
Malaga
35 min
Marbella
35 min

Verter, aktiviteter og utflukter

I Benalmadena vil du bli møtt av to hyggelige verter som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha oppsatte kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet. 

Felles for alle våre voksne verter er at de alle ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring. 

På vårt resort blir det arrangert mange aktiviteter, som for eksempel gåturer, matlaging, besøk på det lokale markedet, felles måltider, foredrag, se på landskamper i fellesrommet, gå på lokale puber og quiz. Dette er aktiviteter kun for våre gjester og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 

På Benalmadena kan du også bli med på ukentlige utflukter til interessante områder i regionen. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet. Eksempel på utflukter med buss og norsktalende guide kan være til Granada/Alhambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda og landsbyer i Andalucia. I tillegg tilbys det bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga, Mijas Pueblo og Marbella. Informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

Alle i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Dagsprogram

 • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke på Benalmádena - Sahara Sunset Club kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

 • mandag - fredag: Hver morgen:

  08:30 Gåtur og litt trim, ca. 45 min

  Hver morgen:
 • mandag - fredag: Kontortid:

  10:30 -12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

  Kontortid:
 • mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  10:30 Stretching
  11:30 Aquagym
  12:30 Besøk på lokalt marked

  Eksempler på aktiviteter:
 • mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  18:00 Boccia-turnering, vaffelstund m/quiz og info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli-kjent-middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
  20:00 Vinsmaking

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Bli med oss og oppdag de mange perlene ved Costa del Sol: Ronda, Caminito del Rey, Granada, Gibraltar og Malaga. Du får mer informasjon om våre populære utflukter ved ankomst.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll. 

 • Avgang fra Oslo, Torp, Bergen, Stavanger og Trondheim.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som sendes 2 uker før avreise.

Turen til Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

Dersom du ikke finner egne avreiser fra din flyplass, kan vi søke om tilslutningsbillett for deg. Vi tilbyr fast pris på tilslutning for våre langtidsgjester, og under finner du en oversikt over priser fra ulike byer i Norge.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim   kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1990,- *
Tromsø kr 2290,- *
Andre byer På forespørsel


* Forbehold om spesielle perioder og avvik i pris gjør at vi i noen tilfeller må øke prisen. 

Priser gjelder per person tur/retur, med samme regler for bagasje som på hovedflyvningen.

Fordelen med å kjøpe tilslutning gjennom oss, er at du får gjennomgående billetter og bagasjen kan således sendes hele veien til/fra destinasjon (unntak kan forekomme). Skulle det oppstå forsinkelser vil det være flyselskapets ansvar å få deg hele veien til destinasjonen, uten ekstra kostnader.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Bodø - Malaga inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport t/r flyplass-resort
 • Leilighet i valgt kategori på Sahara Sunset hotel
 • Rengjøring én gang i uken.
 • Gratis wifi
 • Norske, erfarne verter under hele oppholdet
 • Velkomstmøte
 • Utflukter i nærområdet med vertene
 • Morgenturer med tøy og bøy
 • Utflukter og vandringer med vertene.
 • Boccia, quiz og hyggelige aktiviteter
 • Mulighet for spennende utflukter med guide
Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
 • Reise fra andre byer i Norge – spør ved bestilling
 • Utflukter

Tillegg for enkeltrom

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.
 • Generelt egner ikke alle våre aktiviteter seg for den som har vondt for å gå. På morgenturer vil vertene så godt det lar seg gjøre tilpasse tempo for alle i gruppen. På utflukter med guide forventes det at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.

Kart

Kart

Temperatur og vær

Klimaet langs Costa del Sol er helt spesielt, og lokalt kan det være store svingninger i temperatur og vær. Været er stabilt med mange soldager året rundt. Det er ikke uten grunn at området har fått sitt navn som betyr "Solkysten". Costa del Sol er nemlig det området på fastlands Spania med høyest gjennomsnittstemperatur gjennom året.

Vinteren regnes fra desember til februar - med både solrike perioder og perioder med vind og regn. I den kaldeste måneden, januar - faller gradene ned mot 13, men det verken snør eller fryser til. Svært kalde dager er sjeldne, men selv da vil temperaturen stige i løpet av dagen. Vår vert Trond beskriver det slik: «Selv om vi også har kalde dager her på Solkysten, så skal det sies at det er et paradis sammenlignet med den kalde, mørke, våte og glatte vinteren i Norge. Når solen skinner varmer den godt om dagen, og på kvelden kan en jakke og skjerf være godt å ha.» 
 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
6
6
13
februar
5
7
13
mars
4
8
15
april
5
9
16
mai
3
9
20
juni
1
10
24
juli
0
11
26
august
1
10
27
september
2
8
24
oktober
4
7
20
november
6
6
16
desember
7
5
13

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Oktober 2024

7/10BodøBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt27 490,-Book på ventelisteMer informasjon
8/10StavangerBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt26 990,-Book på ventelisteMer informasjon
8/10TromsøBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt27 990,-Book på ventelisteMer informasjon
9/10Oslo GardermoenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt25 990,-Book på ventelisteMer informasjon
9/10TrondheimBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt27 290,-Book på ventelisteMer informasjon
10/10BergenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt26 990,-Book på ventelisteMer informasjon
10/10StavangerBenalmadena - Det Gode Liv - 8 uker + 2 dager59 dagerUtsolgt45 395,-Book på ventelisteMer informasjon

November 2024

6/11Oslo GardermoenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt20 990,-Book på ventelisteMer informasjon
6/11BodøBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt22 790,-Book på ventelisteMer informasjon
6/11TromsøBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt22 990,-Book på ventelisteMer informasjon
7/11TrondheimBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt22 290,-Book på ventelisteMer informasjon
9/11BergenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt21 990,-Book på ventelisteMer informasjon
9/11StavangerBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt21 990,-Book på ventelisteMer informasjon

Januar 2025

3/1TrondheimBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser22 290,-BestillMer informasjon
4/1BergenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 990,-BestillMer informasjon
4/1BergenBenalmadena - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerUtsolgt43 395,-Book på ventelisteMer informasjon
4/1StavangerBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 990,-BestillMer informasjon
6/1TromsøBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser22 990,-BestillMer informasjon
7/1Oslo GardermoenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 990,-BestillMer informasjon
8/1Oslo GardermoenBenalmadena - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerUtsolgt41 380,-Book på ventelisteMer informasjon
8/1Oslo GardermoenBenalmadena - Det Gode Liv - 12 uker84 dagerUtsolgt60 870,-Book på ventelisteMer informasjon
9/1BodøBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt22 790,-Book på ventelisteMer informasjon
31/1TrondheimBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt25 290,-Book på ventelisteMer informasjon

Februar 2025

1/2BergenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt24 990,-Book på ventelisteMer informasjon
1/2BodøBenalmadena - Det Gode Liv30 dagerUtsolgt25 790,-Book på ventelisteMer informasjon
1/2StavangerBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt24 990,-Book på ventelisteMer informasjon
1/2TromsøBenalmadena - Det Gode Liv30 dagerUtsolgt25 990,-Book på ventelisteMer informasjon
4/2Oslo GardermoenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt23 990,-Book på ventelisteMer informasjon
4/2Oslo GardermoenBenalmadena - Det Gode Liv 8 uker57 dagerUtsolgt43 380,-Book på ventelisteMer informasjon

Mars 2025

1/3BergenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerFå ledige23 990,-BestillMer informasjon
1/3BodøBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerFå ledige24 790,-BestillMer informasjon
1/3StavangerBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerFå ledige23 990,-BestillMer informasjon
1/3TromsøBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerFå ledige24 990,-BestillMer informasjon
4/3Oslo GardermoenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerFå ledige22 990,-BestillMer informasjon
4/3TrondheimBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerFå ledige24 290,-BestillMer informasjon
28/3TrondheimBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser25 290,-BestillMer informasjon
29/3BergenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser24 990,-BestillMer informasjon
29/3StavangerBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser24 990,-BestillMer informasjon
31/3BodøBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser25 790,-BestillMer informasjon
31/3TromsøBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser25 990,-BestillMer informasjon

April 2025

1/4Oslo GardermoenBenalmadena - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser23 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.