Skip to main content

Langtidsferie Calpe - Det gode liv

I Calpe bor du rett ved havet, nær byen og med flotte turmuligheter i nærmiljøet. Calpeklippen og gamlebyen byr på fine og spesielle opplevelser. Nytt av året er at vi for neste sesong tilbyr leiligheter uten enkeltromstillegg.

Resorten har en flott beliggenhet ved havet, og rett utenfor finner du en nydelig strandpromenade. Leilighetene har balkonger av variert størrelse.

For de som ønsker å holde seg aktive, er det flotte turmuligheter i nærmiljøet. Den berømte Calpeklippen er Spanias minste nasjonalpark, 332 meter høy og toppen av kalksteinklippen har en fantastisk utsikt. Dette var faktisk en av forfatteren Ernest Hemingways favorittsteder. Calpe er også et mekka for syklister, og det er gode muligheter for å spille golf. 

Calpe by ligger cirka 15 minutters gåtur fra hotellet og er en moderne by med varierte tilbud. Gamlebyen kan by på trange, brosteinsbelagte gater, dekorerte trapper og et rikelig tilbud av lokal mat. Calpe var opprinnelig en fiskelandsby og murene beskyttet byen mot nordafrikanske pirater.

Enkeltrom uten tillegg

Vi er veldig stolte av å kunne presentere at vi på Calpe har leiligheter hvor det ikke er enkeltromstillegg. Dette gjør at Calpe også er en flott destinasjon for deg som reiser alene. Vi gjør oppmerksomme på at det er et begrenset antall leiligheter uten tillegg på hver avgang. 

Gode opplevelser

Hos oss på «Det Gode Liv» langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept.

De er der for deg og arrangerer aktiviteter som utflukter, vaffelstunder, fellesmiddager, turgåing, kurs, quiz, bingo, foredrag og andre sosiale aktiviteter. Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen.

For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives. Derfor har alle våre steder eget fellesrom og et lite bibliotek med norske bøker, som bidrar til nærhet og kos, også om du reiser alene.

Gled deg til
 • Hotell med flott beliggenhet ved havet
 • Frokost inkludert
 • Balkong med havutsikt - ved oppgradering
 • Fine og varierte turmuligheter
 • Nærhet til innholdsrik by
 • Kveldsunderholdning på hotellet
  Informasjon
  Prisen inkluderer:
  • Fly t/r Norge - Alicante inkl. skatter og avgifter
  • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
  • Transport flyplass-resort t/r
  • Buffet frokost hver morgen
  • Leilighet i valgt kategori
  • Vertskap
  • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdetet
  Prisen inkluderer ikke:
  • Avbestillings- og reiseforsikring
  • Øvrige måltider
  • Tilslutningsfly fra andre byer

  Slik bor du

  Leilighetene har en enkel standard med balkonger og fin utsikt. Det er et lite oppholdsrom med kjøkkenkrok, soverom og bad med badekar med dusj. I forbindelse med kjøkkenet er det en spiseplass. Stuedelen har en sofa/sovesofa med TV-bord og TV. Soverommene har store senger, nattbordslamper og et lite skrivebord.

  Leilighetene rengjøres to ganger i uken, og håndklær og sengetøy skiftes hver uke. Kjøkkenutstyr vaskes ikke. Det er kun kaldt vann i kjøkkenspringen.

  Merk at vi har to ulike priskategorier - leiligheter med utsikt mot havet og leiligheter som vender ut mot saltvannslagunen. Sistnevnte har lite sol på balkongen på denne tiden av året, men en fin utsikt mot innsjøen og kort vei til solen.

  Resortet har utendørs svømmebasseng og soldekk med solstoler. Frokostbuffé hver morgen er inkludert. Du kan også få andre måltider, som lunsj eller middag, for deler av eller hele oppholdet. Dette bestilles og betales på stedet.

  Resortet har også en egen bar som er godt brukt av våre gjester. I tilslutning til baren finner du vårt hyggelig fellesrom og kontor. Både i baren, restauranten og i vårt fellesrom arrangerer vi ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz, bingo, kreativt hjørne, spanskkurs, vaffelsteking, underholdning og andre sosiale aktiviteter.

  Hotellet ligger 67 km fra Alicante lufthavn, og det tar oss cirka én time med transferbussen til hotellet.

  Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. 

  I Calpe har vi to norske TV kanaler: NRK og TV2. TV-kanalene kan være ustabile. Det er finnes en felles vaskemaskin og tørketrommel i resepsjonsområdet som du kan benytte mot en liten kostnad. Det ligger også et større myntvaskeri i sentrum.

  Det vil være mulig for våre reisende å ta imot gjester på vårt resort i Calpe. I stuedelen finnes det en sovesofa hvor gjesten kan sove. Prisen 100 euro per person per påbegynt uke, maksimalt opphold er én person i 2 uker. Merk at hver påbegynt uke, teller som full uke. Barn under 12 år bor gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. Gjestene må selv kjøpe frokost og betalingen gjøres i resepsjonen når de ankommer.

   

  Port Europa, 
  Avenida Europa 21
  03710 Calpe 
  Spania

  Dagsprogram

  • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke i Calpe kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

  • Mandag - fredag: Hver morgen:

   08:30 Rask gåtur, ca 45 min

   Hver morgen:
  • Mandag - fredag: Kontortid:

   10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

   Kontortid:
  • Mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

   10:30 Stretching
   11:30 Boccia
   12:00 Minigolf
   12:30 Rusletur i området

   Eksempler på aktiviteter:
  • Mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

   16:30 Vaffelstund med quiz og info
   17:00 Line dance
   19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli kjent middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
   21:00 Sang & Dans - underholdning i restauranten

   Eksempler på kveldsarrangement:
  • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

   Bli med oss og oppdag de mange perlene ved Costa Blanca: Guadalest, Valencia, Denia og Villajoyosa. Du får mer informasjon om våre populære utflukter ved ankomst.

   Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Fasiliteter hotell

  Hotell - 14 etg.

  Heis

  Hotellrestaurant

  Balkong

  Utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet)

  Bar og cafe på hotellet

   

  Fasiliteter leilighet

  Aircondition (for varme og kjøling)

  Safe mot gebyr

  Middels med kjøkkenutstyr

  Hårføner

  Badekar/Dusj

  Lett dyne

  Wi-fi
  (middels kvalitet)

  TV med norske kanaler: NRK og TV2 (ustabil kvalitet)

  Brødrister

  Kaffetrakter

  Kjøleskap - lite

  Kokeplater

  Mikrobølgeovn

  Nærmiljøet

  Apotek
  5 min
  Bank
  15 min
  Flyplass
  60 min
  Lokalbuss
  3 min
  Matbutikk
  10 min
  Minibank
  1 min
  Restauranter
  2 min
  Calpe sentrum
  15 min
  Storby, Benidorm
  35 min
  Strand
  2 min

  Calpe, på den nordlige delen av Costa Blanca ligger rett nord for Albir og Altea. Calpe er urban og moderne med mange tilbud, men også med en koselig og rolig gamleby med trange smug og vakre overraskelser bak hvert hushjørne.

  Calpe er kjent for sin flotte natur og strender. Calpes velkjente landemerke, den karakteristiske klippen Peñon de Ifach, minner om klippen i Gibraltar. Calpe-klippen er et naturreservat for fugler og planter og ligger bare 10 minutters gange fra hotellet. Dette er et yndet mål for turgåere og som gir fine naturopplevelser. På hver sin side av Calpe-klippen ligger det flotte velholdte strender.

  Utenfor hotellet er det en nydelig, flat strandpromenade hvor du kan spasere inn til Calpe sentrum (1,6 km), eller gå mot havnen hvor alle fiskebåtene ligger. På strandpromenaden finner du et godt utvalg av gode restauranter for lunsj eller middag, og i fiskehavnen finnes flere sjømatrestauranter.
  Vær oppmerksom på at flere av restaurantene langt strandpromenaden holder stengt i vinterhalvåret.

  Bak hotellet ligger Saltvannslagunen Las Salinas, hvor du kan se flamingoer og ta en fin spasertur rundt vannet.

  Ellers er det gode turmuligheter og turstier i området, og våre verter arrangerer flere utflukter, enten til fots eller med lokalbussen. Det finnes svært gode sykkelmuligheter; i oktober syklet en av våre gjester 180 mil!

  Dersom du har kjentfolk i det store norske miljøet i Albir og Alfaz del Pi, er du ikke langt unna.  Lokalbussene har stoppested rett ved hotellet og med disse kan du trygt ta deg rundt og også opp til togstasjonen. Her korresponderer det med lokaltoget til Altea, Albir og Benidorm. Fra togstasjonen kan du også ta buss for tog til Denia, ca. 1 time.

  Nærmeste sjømannskirke ligger i Albir. Sjømannskirken er åpen fra tirsdag til lørdag 11:00 -14:00, og det selges vafler hver dag. Lørdag er grøtdag. Kirken kan ha flere aktiviteter som kan være interessante for våre gjester. Vertene har mer informasjon.

  Kart

  Kart

  Resort Calpe: Hotel Port Europa
  Av. Europa, 21
  03710 Calpe, Alicante
  Spania

  Verter, aktiviteter og utflukter

  På langtidsferie hos oss i «Det Gode Liv» knytter du nye vennskap og opplever meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Våre norske, voksne verter er der for å gjøre ditt opphold best mulig og arrangerer mange forskjellige aktiviteter og hyggestunder.

  På vårt resort i Calpe blir det arrangert mange aktiviteter, og fra tidligere sesong har blant annet disse vært populære; quiz, sang, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer, kreativt hjørne, pub besøk og andre sosiale aktiviteter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert program ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 

  Ellers blir det arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen som til Altea, Guadalest, Denia, Albir, Villajoyosa og Benidorm. Påmelding og informasjon rundt dette vil du også få ved ankomst.

  Alle i Aller Travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

  Temperatur og vær

  Calpe ligger på Costa Blanca kysten og har et gunstig klima stort sett året rundt.  Mange velger Costa Blanca-kysten av helsemessige årsaker.  Med mer enn 2800 soltimer per år og en gjennomsnittlig årlig temperatur på 23 grader er Calpe et av Spanias populære turistmål.

  Vinteren i Calpe er svært mild i forhold til Nord-Europa. De fleste vinterdager er klare og solfylte, det kan være kjølige morgener og kvelder, og temperaturene kan variere. En dag kan temperaturen være 20 grader og det egner seg med shorts og t-skjorte, mens neste dag kan temperaturen falle til kjølige 6 grader. Vindforholdene varierer i vinterhalvåret, og det kan i perioder være sterke vindkast. 

   

  Antall nedbørs­dager

  Antall soltimer

  Gjennom­snitts­temperatur

  januar
  9
  6
  15
  februar
  8
  7
  15
  mars
  8
  7
  15
  april
  9
  9
  16
  mai
  10
  10
  18
  juni
  7
  11
  21
  juli
  4
  12
  24
  august
  6
  11
  26
  september
  9
  9
  25
  oktober
  11
  7
  22
  november
  9
  6
  19
  desember
  10
  6
  16

  Tillegg for enkeltrom

  Enkeltromstillegg kan forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

  Avganger

  Vi har avganger fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim fra oktober til april. Opphold på 4 uker eller 8 uker.

  Viktig informasjon

  • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
  • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

  Om flyreisen

  Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
  I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

  Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

  • Avgang fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.
  • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
  • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
  • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling

  Flytider
  Alle flyreiser blir gjennomført av Norwegian. Det er inkludert 2 kofferter á 23 kilo per reisende. Forbehold om endringer utenfor Aller Travel sin kontroll.
  Flytider er ennå ikke bekreftet og kan variere noe fra måned til måned.

  Turen til Alicante flyplass

  Flyselskap
  Norwegian
  Bagasje
  Du kan sjekke inn 2 x 23 kg bagasje

  Turen hjem fra Alicante flyplass

  Flyselskap
  Norwegian
  Bagasje
  Du kan sjekke inn 2 x 23 kg bagasje

  Avganger & bestilling

  DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

  Oktober 2021

  5/10Oslo GardermoenCalpe - Det Gode Liv213 990,-BestillMer informasjon
  6/10TrondheimCalpe - Det Gode LivMer enn 814 440,-BestillMer informasjon
  7/10Oslo GardermoenCalpe - Det Gode Liv (8 uker)Mer enn 823 990,-BestillMer informasjon
  7/10BergenCalpe - Det Gode LivMer enn 814 240,-BestillMer informasjon
  7/10StavangerCalpe - Det Gode Liv314 240,-BestillMer informasjon

  November 2021

  4/11BergenCalpe - Det Gode LivMer enn 813 740,-BestillMer informasjon
  4/11StavangerCalpe - Det Gode LivMer enn 813 740,-BestillMer informasjon
  5/11Oslo GardermoenCalpe - Det Gode LivMer enn 813 490,-BestillMer informasjon
  7/11TrondheimCalpe - Det Gode LivMer enn 813 940,-BestillMer informasjon

  Desember 2021

  6/12Oslo GardermoenCalpe - Det Gode Liv (8 uker)Mer enn 822 990,-BestillMer informasjon
  8/12Oslo GardermoenCalpe - Det Gode LivMer enn 812 990,-BestillMer informasjon
  8/12BergenCalpe - Det Gode LivMer enn 813 240,-BestillMer informasjon
  8/12StavangerCalpe - Det Gode LivMer enn 813 240,-BestillMer informasjon
  8/12TrondheimCalpe - Det Gode LivMer enn 813 440,-BestillMer informasjon

  Januar 2022

  5/1Oslo GardermoenCalpe - Det Gode LivMer enn 812 990,-BestillMer informasjon
  5/1TrondheimCalpe - Det Gode LivMer enn 813 440,-BestillMer informasjon
  6/1Oslo GardermoenCalpe - Det Gode Liv (8 uker)Mer enn 822 990,-BestillMer informasjon
  6/1BergenCalpe - Det Gode LivMer enn 813 240,-BestillMer informasjon
  6/1StavangerCalpe - Det Gode LivMer enn 813 240,-BestillMer informasjon

  Februar 2022

  3/2Oslo GardermoenCalpe - Det Gode LivMer enn 813 990,-BestillMer informasjon
  3/2BergenCalpe - Det Gode LivMer enn 814 240,-BestillMer informasjon
  3/2StavangerCalpe - Det Gode LivMer enn 814 240,-BestillMer informasjon
  6/2TrondheimCalpe - Det Gode LivMer enn 814 440,-BestillMer informasjon

  Mars 2022

  6/3BergenCalpe - Det Gode LivMer enn 813 740,-BestillMer informasjon
  8/3Oslo GardermoenCalpe - Det Gode LivMer enn 813 490,-BestillMer informasjon
  9/3TrondheimCalpe - Det Gode LivMer enn 813 940,-BestillMer informasjon
  10/3Oslo GardermoenCalpe - Det Gode Liv (8 uker)Mer enn 823 490,-BestillMer informasjon
  10/3StavangerCalpe - Det Gode LivMer enn 813 740,-BestillMer informasjon

  April 2022

  7/4BergenCalpe - Det Gode LivMer enn 813 240,-BestillMer informasjon
  7/4StavangerCalpe - Det Gode LivMer enn 813 240,-BestillMer informasjon
  9/4Oslo GardermoenCalpe - Det Gode LivMer enn 812 990,-BestillMer informasjon
  10/4TrondheimCalpe - Det Gode LivMer enn 813 440,-BestillMer informasjon

  Ofte stilte spørsmål

  Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

  • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

   Normalt 2 kolli a 20 kg på alle våre reiser med Norwegian . Det kan forøvrig forekomme avvikende bagasjeregler for våre langdistansedestinasjoner. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resortet samt i reisedokumentene som sendes ut 2-3 uker før avreise.

  • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

   Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

  • Vil det kunne bli endringer på min reise?

   Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

  • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

   Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
   Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

   Skulle du ønske å ordne tilslutning selv skjer dette på eget ansvar. Vi anbefaler deg da å kjøpe endringsbare billetter og å ha god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke.
   Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjereglene for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

   Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
   Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
   Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

  • Er flymat inkludert?

   Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

  • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

   Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
   Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
   Merk også at det er regler vedrørende størrelsen på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og maks 1000 ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer maks 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag). For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids.

   Husk å ha pass i håndbagasjen!

  • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

   Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

  • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

   Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

   WCHR – rullestol til rampe
   WCHS – rullestol til trapp
   WCHC – rullestol til sete

   Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

   Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

  • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

   Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
   Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
   Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
   Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

   Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

  • Hvem er våre verter?

   På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

  • Hvem møter oss på flyplassen?

   Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

  • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

   Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.
   Vi gjør oppmerksom på at det ikke sendes ut noen bekreftelse på at du har registrert deg på venteliste på en av våre turer.

  • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

   2-3 uker før avreise vil du få tilsendt flybilletter og ytterligere informasjon om din reise, blant annet inneholder vertens navn og telefonnummer. Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

  • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

   Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

  • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

   Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

  • Flytider og endringer

   Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

   Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg.