Skip to main content
4 ukers opphold

Langtidsferie Elviria - Det Gode Liv

Er du eventyrlysten er Det Gode Liv langtidsferie i Elviria et godt utgangspunkt. Det flotte leilighetshotellet Ona Alanda ligger sentralt plassert mellom Marbella og Fuengirola. Elviria har gode bussforbindelser til byene rundt, hvor du kan oppleve flotte severdigheter, lange strender og store shoppingsentre. 

Her er det bare å lene seg tilbake og nyte gode dager under palmene i hotellets frodige hager. Leilighetene har høy standard og bare 500 meter fra hotellet har du tilgang til en lang sandstrand som strekker seg kilometervis nordover og sørover, med en rekke koselige strandbarer og restauranter. Her skal det godt gjøres å ikke trives.

"Dette er en av våre flotteste resort, både i forhold til beliggenhet og kvalitet på leilighetene!" - sier Jan fra Aller travel.


 

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Store innbydende leiligheter
 • Flott beliggenhet ved strand og hav
 • Gode bussmuligheter til Marbella og andre nærliggende steder.
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

  Om Resortet

  På det flotte hotellet Ona Alanda i Elviria får du store, pene leiligheter med balkong eller veranda, velutstyrt kjøkkenkrok, stue og soverom. På hotellområdet finner du to nydelige hageanlegg med utebassenger, solplasser, palmer og planter og områdets lengste strand med strandbarer og restauranter. Vi har to typer leiligheter; 1-soveroms og 2-soveroms leilighet. Begge er av samme høye standard.

  Leilighetene finnes i forskjellige bygninger med fire etasjer og en liten heis.
  Resorten har flotte fasiliteter som innendørs svømmebasseng, to store utendørs svømmebasseng med soldekk, squashbane og et lite treningsstudio.

  Det er restaurant på området som er åpen til frokost, lunsj og middag. 

  Området rundt hotellet er noe kupert. Det er imidlertid flatt terreng til dagligvarebutikk og restauranter som ligger 250 meter unna, men litt nedoverbakke til stranden som er 500 meter fra resorten. 

  Vårt fellesrom finner du i hovedbygningen, her vil våre verter arrangere ulike sosiale aktiviteter. Se mer info under verter og aktiviteter.

  Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. Vi forsøker å tilby norske TV-kanaler, men grunnet ustabile signaler og rettighetsbegrensninger kan dette ikke garanteres.

  Når det gjelder besøk har vi noen regler. I leilighetene med 1 soverom er det tillatt med én besøkende om gangen på sovesofa. I leilighetene med 2 soverom er det tillatt med tre besøkende samtidig. 
  Det koster 100 euro pr. person for én uke, ikke mer enn to uker. Merk at hver påbegynt uke, teller som full uke. Barn under 12 år bor gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet.

  Av praktisk informasjon ellers er det å si at hotellet ligger 35 km fra Malaga flyplass, og det tar oss omtrent en halvtime med transferbussen til hotellet. 

  Resort Elviria: Ona Alanda Club Marbella    
  Avenida de los Jardines de las Golondrinas, 1 
  29604 Marbella, Spania

  Slik bor du

  • Leilighet med 1-soverom

   Leilighetene med 1 soverom er på 40 m2, med en fin og åpen kjøkkenkrok og tilhørende barløsning. Her finnes stekeplater og mikrobølgeovn, men ikke stekeovn. Ellers er kjøkkenet godt utstyrt. I 1-roms leilighetene finnes det kun dusj, ikke badekar.

   Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

  • Leilighet med 2-soverom

   Leilighetene med 2 soverom er på cirka 90 m2, med to soverom og to bad. Det ene badet har dusj og det andre har badekar. Samme kjøkkenløsning som 1-roms leilighetene, men med stekeovn.

   Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

  Fasiliteter hotell

  Restaurant

  Bar/Cafe

  Svømmebasseng ute

  Treningsrom

  Svømmebasseng inne

   

  Fasiliteter leilighet

  Balkong/terrasse

  Aircondition (varme og kjøling)

  Safe

  Godt med kjøkkenutstyr

  Badekar og dusj (2-roms leilighet)

  Dusj (1-roms leilighet)

  Oppvaskmaskin

  Vaskemaskin 

  Kjøleskap med frys

  Brødrister

  Kaffetrakter

  Stekeovn (kun i 2-roms leilighet)

  Kokeplater

  Mikrobølgeovn

  Vannkoker

  Strykejern

  Hårføner

  Dyne

  Wifi – kvalitet moderat

  TV med norsk kanal i stue og på soverom (NRK1, ustabil kvalitet) 

  DVD-spiller

  Nærmiljøet

  Flyplass
  40 min
  Matbutikk
  4 min
  Apotek
  1 min
  Strand
  5 min
  Restauranter
  5 min
  Bank
  5 min
  Minibank
  5 min
  Fuengirola
  25 min
  Marbella
  25 min

  Elviria ligger mellom Marbella og Fuengirola på Costa del Sol. Foruten tilgang til den fantastiske stranden er det fine turområder. Terrenget på resorten og i nærområdet rundt er noe kupert, så du bør være god til beins for å få mye ut av oppholdet her. 

  Sjømannskirken ligger 3-4 km fra Elviria og er lett tilgjengelig med det lokale busstilbudet. Den offentlige transporten er i det hele tatt enkel å bruke. Lokalbussen mellom Fuengirola og Marbella går to ganger i timen bare 250 meter fra hotellet. I Fuengirola går det busser til alle byer og tettsteder i Andalucia-området. I tillegg går det tog til Malaga, hvor du finner lyntog til de store byene som Sevilla, Barcelona og Madrid.

  Turmuligheter i gate- og strandterreng er det mange av. Med den lokale bussen kan du komme deg til naturterreng, men turkart er lite utviklet. Noen av utfluktene som du kan være med på gir muligheter for å gå turer i naturterreng.

  Verter, aktiviteter og utflukter

  I Elviria vil du bli møtt av to hyggelige verter som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha oppsatte kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet.

  Felles for alle våre voksne verter er at de ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring.

  På vårt resort i Elviria blir det arrangert mange aktiviteter, som for eksempel quiz, foredrag, vaffelstunder, faste gåturer, boccia og andre sosiale aktiviteter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst.

  På Ona Alanda kan du også bli med på ukentlige utflukter til interessante områder i regionen. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet. Eksempel på populære utflukter kan være besøk til Granada/Alhambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda og landsbyer i Andalucia. I tillegg tilbys det bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga, Mijas Pueblo og Marbella. Informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

  Alle i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

  Dagsprogram

  • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke på Ona Alanda kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

  • mandag - fredag: Hver morgen:

   08:30 Roligere gåtur langs strandpromenaden

   Hver morgen:
  • mandag - fredag: Kontortid:

   10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

   Kontortid:
  • mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

   12:30 Boccia turnering
   14:30 Stretching

   Eksempler på aktiviteter:
  • mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

   18:00 vaffelstund m/quiz og info.
   19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli kjent middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
   20:00 Spanskaften.

   Eksempler på kveldsarrangement:
  • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

   Bli med oss og oppdag de mange perlene ved Costa del Sol: Ronda, Caminito del Rey, Granada, Gibraltar og Malaga. Du får mer informasjon om våre populære utflukter ved ankomst.

   Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Om flyreisen

  Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll.  

  • Avgang fra Oslo, Torp, Bergen, Stavanger og Trondheim.
  • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
  • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
  • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
  • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
  • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som sendes 2 uker før avreise.

  Turen til Malaga flyplass

  Flyselskap
  Varierende
  Bagasje
  Antall kilo vil kunne variere
  avhengig av flyselskap

  Turen hjem fra Malaga flyplass

  Flyselskap
  Varierende
  Bagasje
  Antall kilo vil kunne variere
  avhengig av flyselskap

  Tilslutningsfly

  Dersom du ikke finner egne avreiser fra din flyplass, kan vi søke om tilslutningsbillett for deg. Vi tilbyr fast pris på tilslutning for våre langtidsgjester, og under finner du en oversikt over priser fra ulike byer i Norge.

  Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim kr 1490,- *
  Bodø / Evenes  kr 1890,- *
  Tromsø kr 2190,- *
  Andre byer På forespørsel


  Priser gjelder per person tur/retur, med samme bagasjevekt som på hovedflyvningen.

  Fordelen med å kjøpe tilslutning gjennom oss, er at du får gjennomgående billetter og bagasjen kan således sendes hele veien til/fra destinasjon (unntak kan forekomme). Skulle det oppstå forsinkelser vil det være flyselskapets ansvar å få deg hele veien til destinasjonen, uten ekstra kostnader.

  Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
  Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

  I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

  Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet. 

  * Forbehold om spesielle perioder og avvik i pris

  Prisen inkluderer:
  • Fly t/r Oslo/Torp/Bergen/Trondheim/Stavanger - Malaga inkl. skatter og avgifter
  • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
  • Transport flyplass-resort t/r
  • Leilighet i valgt kategori
  • Vertskap
  • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

  Tillegg for enkeltrom

  Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

  Viktig informasjon

  • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
  • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

  Kart

  Kart

  Temperatur og vær

  Klimaet langs Costa del Sol er helt spesielt, og lokalt kan det være store svingninger i temperatur og vær. Været er stabilt med mange soldager året rundt. Det er ikke uten grunn at området har fått sitt navn som betyr "Solkysten". Costa del Sol er nemlig det området på fastlands Spania med høyest gjennomsnittstemperatur gjennom året.

  Vinteren regnes fra desember til februar - med både solrike perioder og perioder med vind og regn. I den kaldeste måneden, januar - faller gradene ned mot 13, men det verken snør eller fryser til. Svært kalde dager er sjeldne, men selv da vil temperaturen stige i løpet av dagen. Vår vert Trond beskriver det slik: «Selv om vi også har kalde dager her i Calahonda – nabostedet til Elviria, så skal det sies at det er et paradis sammenlignet med den kalde, mørke, våte og glatte vinteren i Norge. Når solen skinner varmer den godt om dagen, og på kvelden kan en jakke og skjerf være godt å ha.» 
   

   

  Antall nedbørs­dager

  Antall soltimer

  Gjennom­snitts­temperatur

  januar
  6
  6
  13
  februar
  5
  7
  13
  mars
  4
  8
  15
  april
  5
  9
  16
  mai
  3
  9
  20
  juni
  1
  10
  24
  juli
  0
  11
  26
  august
  1
  10
  27
  september
  2
  8
  24
  oktober
  4
  7
  20
  november
  6
  6
  16
  desember
  7
  5
  13

  Avganger & bestilling

  DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

  Januar 2024

  5/1TrondheimElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt15 990,-Book på ventelisteMer informasjon
  6/1BergenElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt15 740,-Book på ventelisteMer informasjon
  6/1BergenElviria - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerUtsolgt28 595,-Book på ventelisteMer informasjon
  6/1StavangerElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige15 740,-BestillMer informasjon
  7/1Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige14 990,-BestillMer informasjon
  9/1Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerUtsolgt27 795,-Book på ventelisteMer informasjon

  Februar 2024

  2/2TorpElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt16 490,-Book på ventelisteMer informasjon
  3/2BergenElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt17 240,-Book på ventelisteMer informasjon
  3/2StavangerElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt17 240,-Book på ventelisteMer informasjon
  3/2StavangerElviria - Det Gode Liv - 8 uker 57 dagerUtsolgt30 290,-Book på ventelisteMer informasjon
  5/2Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt16 490,-Book på ventelisteMer informasjon
  6/2Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv - 8 uker + 1 natt 58 dagerUtsolgt29 990,-Book på ventelisteMer informasjon
  8/2TrondheimElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt17 490,-Book på ventelisteMer informasjon

  Mars 2024

  1/3TorpElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt15 490,-Book på ventelisteMer informasjon
  2/3StavangerElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige16 240,-BestillMer informasjon
  5/3BergenElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige16 240,-BestillMer informasjon
  6/3Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige15 490,-BestillMer informasjon
  6/3TrondheimElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige16 490,-BestillMer informasjon

  Ofte stilte spørsmål

  Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

  • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

   Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.

  • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

   Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

  • Vil det kunne bli endringer på min reise?

   Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

  • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

   Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
   Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

   Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

   Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

   *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

  • Koronavirus og reise

  • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

   Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
   Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
   Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

  • Er flymat inkludert?

   Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

  • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

   Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
   Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
   Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
   Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
   Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

   Husk å ha pass i håndbagasjen!

  • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

   Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

  • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

   Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

   WCHR – rullestol til rampe
   WCHS – rullestol til trapp
   WCHC – rullestol til sete

   Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

   Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

  • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

   Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
   Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
   Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
   Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

   Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

  • Hvem er våre verter?

   På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

  • Hvem møter oss på flyplassen?

   Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

  • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

   Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

  • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

   Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

   I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

  • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

   Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

  • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

   Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

  • Flytider og endringer

   Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

   Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg.