Skip to main content
Fra 4 ukers opphold

Langtidsferie Elviria - Det Gode Liv

Er du eventyrlysten er Det Gode Liv langtidsferie i Elviria et godt utgangspunkt. Det flotte leilighetshotellet Ona Alanda ligger sentralt plassert mellom Marbella og Fuengirola. Elviria har gode bussforbindelser til byene rundt, hvor du kan oppleve flotte severdigheter, lange strender og store shoppingsentre. 

Her er det bare å lene seg tilbake og nyte gode dager under palmene i hotellets frodige hager. Leilighetene har høy standard og bare 500 meter fra hotellet har du tilgang til en lang sandstrand som strekker seg kilometervis nordover og sørover, med en rekke koselige strandbarer og restauranter. Her skal det godt gjøres å ikke trives.

"Dette er en av våre flotteste resort, både i forhold til beliggenhet og kvalitet på leilighetene!" - sier Jan fra Aller travel.

Velkommen på langtidsferie til Elviria.


 

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Store innbydende leiligheter
 • Flott beliggenhet ved strand og hav
 • Gode bussmuligheter til Marbella og andre nærliggende steder.
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

  Om Resortet

  På det flotte hotellet Ona Alanda i Elviria får du store, pene leiligheter med balkong eller veranda, velutstyrt kjøkkenkrok, stue og soverom. På hotellområdet finner du to nydelige hageanlegg med utebassenger, solplasser, palmer og planter og områdets lengste strand med strandbarer og restauranter. Vi har to typer leiligheter; 1-soveroms og 2-soveroms leilighet. Begge er av samme høye standard.

  Leilighetene finnes i forskjellige bygninger med fire etasjer og en liten heis.
  Resorten har flotte fasiliteter som innendørs svømmebasseng, to store utendørs svømmebasseng med soldekk, squashbane og et lite treningsstudio.

  Det er restaurant på området som er åpen til frokost, lunsj og middag. 

  Området rundt hotellet er noe kupert. Det er imidlertid flatt terreng til dagligvarebutikk og restauranter som ligger 250 meter unna, men litt nedoverbakke til stranden som er 500 meter fra resorten. 

  Vårt fellesrom finner du i hovedbygningen, her vil våre verter arrangere ulike sosiale aktiviteter. Se mer info under verter og aktiviteter.

  Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. Vi forsøker å tilby norske TV-kanaler, men grunnet ustabile signaler og rettighetsbegrensninger kan dette ikke garanteres.

  Når det gjelder besøk har vi noen regler. I leilighetene med 1 soverom er det tillatt med én besøkende om gangen på sovesofa. I leilighetene med 2 soverom er det tillatt med tre besøkende samtidig. 
  Det koster 100 euro pr. person for én uke, ikke mer enn to uker. Merk at hver påbegynt uke, teller som full uke. Barn under 12 år bor gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet.

  Av praktisk informasjon ellers er det å si at hotellet ligger 35 km fra Malaga flyplass, og det tar oss omtrent en halvtime med transferbussen til hotellet. 

  Resort Elviria: Ona Alanda Club Marbella    
  Avenida de los Jardines de las Golondrinas, 1 
  29604 Marbella, Spania

  Slik bor du

  • Leilighet med 1-soverom

   Leilighetene med 1 soverom er på 40 m2, med en fin og åpen kjøkkenkrok og tilhørende barløsning. Her finnes stekeplater og mikrobølgeovn, men ikke stekeovn. Ellers er kjøkkenet godt utstyrt. I 1-roms leilighetene finnes det kun dusj, ikke badekar.

   Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

  • Leilighet med 2-soverom

   Leilighetene med 2 soverom er på cirka 90 m2, med to soverom og to bad. Det ene badet har dusj og det andre har badekar. Samme kjøkkenløsning som 1-roms leilighetene, men med stekeovn.

   Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

  Fasiliteter hotell

  Restaurant

  Bar/Cafe

  Svømmebasseng ute

  Treningsrom

  Svømmebasseng inne

   

  Fasiliteter leilighet

  Balkong/terrasse

  Aircondition (varme og kjøling)

  Safe

  Godt med kjøkkenutstyr

  Badekar og dusj (2-roms leilighet)

  Dusj (1-roms leilighet)

  Oppvaskmaskin

  Vaskemaskin 

  Kjøleskap med frys

  Brødrister

  Kaffetrakter

  Stekeovn (kun i 2-roms leilighet)

  Kokeplater

  Mikrobølgeovn

  Vannkoker

  Strykejern

  Hårføner

  Dyne

  Wifi – kvalitet moderat

  TV med norsk kanal i stue og på soverom (NRK1, ustabil kvalitet) 

  DVD-spiller

  Nærmiljøet

  Flyplass
  40 min
  Matbutikk
  4 min
  Apotek
  1 min
  Strand
  5 min
  Restauranter
  5 min
  Bank
  5 min
  Minibank
  5 min
  Fuengirola
  25 min
  Marbella
  25 min

  Elviria ligger mellom Marbella og Fuengirola på Costa del Sol. Foruten tilgang til den fantastiske stranden er det fine turområder. Terrenget på resorten og i nærområdet rundt er noe kupert, så du bør være god til beins for å få mye ut av oppholdet her. 

  Sjømannskirken ligger 3-4 km fra Elviria og er lett tilgjengelig med det lokale busstilbudet. Den offentlige transporten er i det hele tatt enkel å bruke. Lokalbussen mellom Fuengirola og Marbella går to ganger i timen bare 250 meter fra hotellet. I Fuengirola går det busser til alle byer og tettsteder i Andalucia-området. I tillegg går det tog til Malaga, hvor du finner lyntog til de store byene som Sevilla, Barcelona og Madrid.

  Turmuligheter i gate- og strandterreng er det mange av. Med den lokale bussen kan du komme deg til naturterreng, men turkart er lite utviklet. Noen av utfluktene som du kan være med på gir muligheter for å gå turer i naturterreng.

  Verter, aktiviteter og utflukter

  I Elviria vil du bli møtt av to hyggelige verter som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha oppsatte kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet.

  Felles for alle våre voksne verter er at de ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring.

  På vårt resort i Elviria blir det arrangert mange aktiviteter, som for eksempel quiz, foredrag, vaffelstunder, faste gåturer, boccia og andre sosiale aktiviteter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst.

  På Ona Alanda kan du også bli med på ukentlige utflukter til interessante områder i regionen. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet. Eksempel på populære utflukter kan være besøk til Granada/Alhambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda og landsbyer i Andalucia. I tillegg tilbys det bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga, Mijas Pueblo og Marbella. Informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

  Alle i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

  Dagsprogram

  • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke på Ona Alanda kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

  • mandag - fredag: Hver morgen:

   08:30 Roligere gåtur langs strandpromenaden

   Hver morgen:
  • mandag - fredag: Kontortid:

   10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

   Kontortid:
  • mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

   12:30 Boccia-turnering
   14:30 Stretching

   Eksempler på aktiviteter:
  • mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

   18:00 Vaffelstund m/quiz og info
   19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli-kjent-middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
   20:00 Spanskaften

   Eksempler på kveldsarrangement:
  • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

   Bli med oss og oppdag de mange perlene ved Costa del Sol: Ronda, Caminito del Rey, Granada, Gibraltar og Malaga. Du får mer informasjon om våre populære utflukter ved ankomst.

   Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Om flyreisen

  Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll.  

  • Avgang fra Oslo, Torp, Bergen, Stavanger og Trondheim.
  • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
  • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
  • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
  • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
  • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som sendes 2 uker før avreise.

  Turen til Malaga flyplass

  Flyselskap
  Varierende
  Bagasje
  Antall kilo vil kunne variere
  avhengig av flyselskap

  Turen hjem fra Malaga flyplass

  Flyselskap
  Varierende
  Bagasje
  Antall kilo vil kunne variere
  avhengig av flyselskap

  Tilslutningsfly

  Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).

  I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

  Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim kr 1490,- *
  Bodø / Evenes  kr 1990,- *
  Tromsø kr 2290,- *
  Andre byer På forespørsel


  Priser gjelder per person tur/retur, med samme bagasjevekt som på hovedflyvningen.

  Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
  Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

  I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

  Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet. 

  Prisen inkluderer:
  • Fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Bodø - Malaga inkl. skatter og avgifter
  • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
  • Transport t/r flyplass-resort
  • Leilighet i valgt kategori på Ona Olanda hotel
  • Rengjøring hver fjerde dag. Kjøkkenutstyr vasker du selv
  • Gratis wifi
  • Norske, erfarne verter til stede under hele oppholdet
  • Velkomstmøte
  • Bli-kjent-tur i nærområdet
  • Felles morgentur mandag til fredag
  • Boccia, quiz, vaffelstund og andre hyggelige aktiviteter hver uke
  • Mulighet for å delta på spennende utflukter i løpet av oppholdet (må bestilles og betales i tillegg)
  Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
  • Reise fra andre byer i Norge – spør ved bestilling
  • Utflukter

  Tillegg for enkeltrom

  Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

  Viktig informasjon

  • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
  • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

  Kart

  Kart

  Temperatur og vær

  Klimaet langs Costa del Sol er helt spesielt, og lokalt kan det være store svingninger i temperatur og vær. Været er stabilt med mange soldager året rundt. Det er ikke uten grunn at området har fått sitt navn som betyr "Solkysten". Costa del Sol er nemlig det området på fastlands Spania med høyest gjennomsnittstemperatur gjennom året.

  Vinteren regnes fra desember til februar - med både solrike perioder og perioder med vind og regn. I den kaldeste måneden, januar - faller gradene ned mot 13, men det verken snør eller fryser til. Svært kalde dager er sjeldne, men selv da vil temperaturen stige i løpet av dagen. Vår vert Trond beskriver det slik: «Selv om vi også har kalde dager her i Calahonda – nabostedet til Elviria, så skal det sies at det er et paradis sammenlignet med den kalde, mørke, våte og glatte vinteren i Norge. Når solen skinner varmer den godt om dagen, og på kvelden kan en jakke og skjerf være godt å ha.» 
   

   

  Antall nedbørs­dager

  Antall soltimer

  Gjennom­snitts­temperatur

  januar
  6
  6
  13
  februar
  5
  7
  13
  mars
  4
  8
  15
  april
  5
  9
  16
  mai
  3
  9
  20
  juni
  1
  10
  24
  juli
  0
  11
  26
  august
  1
  10
  27
  september
  2
  8
  24
  oktober
  4
  7
  20
  november
  6
  6
  16
  desember
  7
  5
  13

  Avganger & bestilling

  DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

  Oktober 2024

  7/10BodøElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige23 290,-BestillMer informasjon
  8/10StavangerElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt22 490,-Book på ventelisteMer informasjon
  8/10TromsøElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige23 490,-BestillMer informasjon
  9/10Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige21 490,-BestillMer informasjon
  9/10TrondheimElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige22 790,-BestillMer informasjon
  10/10BergenElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige22 490,-BestillMer informasjon

  November 2024

  6/11Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser18 990,-BestillMer informasjon
  6/11BodøElviria - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 790,-BestillMer informasjon
  6/11TromsøElviria - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 990,-BestillMer informasjon
  7/11TrondheimElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 290,-BestillMer informasjon
  9/11BergenElviria - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser19 990,-BestillMer informasjon
  9/11StavangerElviria - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser19 990,-BestillMer informasjon

  Januar 2025

  3/1TrondheimElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige18 290,-BestillMer informasjon
  4/1BergenElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige17 990,-BestillMer informasjon
  4/1BergenElviria - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerFå ledige35 395,-BestillMer informasjon
  4/1StavangerElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige17 990,-BestillMer informasjon
  4/1StavangerElviria - Det Gode Liv - 8 uker + 3 dager60 dagerUtsolgt37 490,-Book på ventelisteMer informasjon
  6/1TromsøElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige18 990,-BestillMer informasjon
  7/1Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige16 990,-BestillMer informasjon
  8/1Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerFå ledige33 395,-BestillMer informasjon
  8/1Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv - 12 Uker85 dagerUtsolgt49 400,-Book på ventelisteMer informasjon
  9/1BodøElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt18 790,-Book på ventelisteMer informasjon
  31/1TrondheimElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige21 290,-BestillMer informasjon

  Februar 2025

  1/2BergenElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 990,-BestillMer informasjon
  1/2BodøElviria - Det Gode Liv30 dagerFå ledige21 790,-BestillMer informasjon
  1/2StavangerElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 990,-BestillMer informasjon
  1/2TromsøElviria - Det Gode Liv30 dagerFå ledige21 990,-BestillMer informasjon
  5/2Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt19 990,-Book på ventelisteMer informasjon

  Mars 2025

  1/3BergenElviria - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser19 990,-BestillMer informasjon
  1/3BodøElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 790,-BestillMer informasjon
  1/3StavangerElviria - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser19 990,-BestillMer informasjon
  1/3TromsøElviria - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 990,-BestillMer informasjon
  4/3TrondheimElviria - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 290,-BestillMer informasjon
  5/3Oslo GardermoenElviria - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser18 990,-BestillMer informasjon

  Ofte stilte spørsmål

  Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

  • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

   Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.