Skip to main content

Langtidsferie Mallorca - Det gode liv

Mallorca er en fantastisk øy med praktfull natur og mange severdigheter som du kan oppleve under din langtidsferie her. Reiser du alene slipper du også enkeltromstillegg.

Resortet ligger i Torrenova, mellom Palma Nova og Magaluf, med kun fem minutters gangavstand til stranden. De to småbyene har en rolig og fin atmosfære vinterstid, og her finnes et godt utvalg av butikker, restauranter og kaféer, samt god forbindelse til øyas hovedstad Palma de Mallorca.

Leilighetene har moderne innredning og består av et oppholdsrom med sovesofa, kjøkken, soverom, bad og balkong.

«Mange turmuligheter og utsiktspunkter, utrolige grotter, slettelandskap med vinranker og mandeltrær. Øya imponerte meg enormt»
- sier vår tidligere gjest, Anne Grethe Hesselberg.

Spennende utflukter

Som vinterreisemål er Mallorca en flott destinasjon med frodig og grønn natur. For alle som ønsker en aktiv høst eller vinter så er det mange opplevelser i vente, rundt omkring på øya og i Palma by. 

Vi skal utforske de flotte vandremulighetene og reise på herlige utflukter til både markeder og steder med praktfull arkitektur og rik historie. Vi har blant annet utflukter til Formentor, som er Mallorcas nordligste punkt, Valdermossa med kultursenteret Costa Nord og karteuserklosteret, samt den vakre byen Sóller.

Enkeltrom uten tillegg

Mallorca er også en flott destinasjon for deg som reiser alene, fordi vi har et begrenset antall med leiligheter hvor det ikke er enkeltromstillegg.

Gode opplevelser 

Hos oss på «Det Gode Liv» langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. 

De er der for deg og arrangerer aktiviteter som utflukter, vaffelstunder, fellesmiddager, turgåing, kurs, quiz, bingo, foredrag og andre sosiale aktiviteter. Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen.

Gled deg til
 • Fin innredet leilighet
 • Leiligheter uten enkeltromstillegg
 • Innendørs svømmebasseng
 • Nærhet til strender
 • Gode turmuligheter
 • Flotte utfluktsmål

Om resortet

Leilighetene har moderne innredning og består av et oppholdsrom med sovesofa, kjøkken, soverom og bad. I grunnprisen tilbyr vi leilighet med balkong med delvis havutsikt. Ønsker du å oppgradere til balkong med havutsikt tilbyr vi det mot et tillegg.

Videre har alle leilighetene en godt utstyrt kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og brødrister. Leilighetene rengjøres tre ganger i uken, mens skifte av sengetøy og håndklær gjøres ukentlig.

Leilighetsanlegget ligger i Torrenova, ved grensen til Palma Nova og Magaluf. På denne måten får du det beste av begge steder, hvor du kan utforske både to strender og to steder. Magaluf er en rolig by under vinterhalvåret med mange restauranter og butikker. Palma Nova er også rolig, med et mindre utvalg av restauranter og suvenirbutikker. I Palma Nova finner du det største supermarkedet i området, Aldi, kun 9 minutters gange fra hotellet.

Resortet ligger på en høyde mellom Palma Nova og Magaluf, så området er noe kupert. Det finnes heis på resortet, men en del trapper må likevel påregnes. Vi anbefaler at gjester som velger dette resortet er gode til bens og ønsker en aktiv ferie.

Vårt lille kontor befinner seg i resepsjonsområdet hvor våre verter er tilgjengelige alle hverdager. Hotellet har både et innendørs- og utendørs svømmebasseng. Bassenget utendørs er dog for den mest vågale som ønsker seg en oppfriskende dukkert, da det ikke er oppvarmet. Ønsker du å holde deg i form så kan du bli med på hotellets ukentlige aktiviteter som både vanngym og tøying. Hotellet har ellers et mindre utstyrt trimrom som også kan benyttes, her har du tilgang til både sykkel, vekter og yoga/pilates utstyr.

Det er ikke inkludert måltider i vår pakkepris, men våre gjester kan kjøpe frokost og middag til en redusert pris direkte i restauranten på hotellet.  

Hotellet Vistasol ligger 20 km fra Palma de Mallorcas flyplass, og det tar oss cirka 40 minutter med transferbussen til hotellet.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at kan oppleve varierende kvalitet.

Norske TV-kanaler vil være tilgjengelig på resortet. Siden Mallorca er en øy så kan tv-kanalene være ustabile og i perioder ha lav kvalitet.

Det er ingen vaskemaskin i leilighetene, men det er vaskemaskin på anlegget som er tilgjengelig for gjestene. Den er enkel å bruke og koster fire euro per vask og tre euro per tørk (mynter).

Det er selvfølgelig mulig for våre reisende og ta imot gjester på Vistasol i Torrenova. I stuedelen finnes det en sovesofa hvor én person kan sove. Prisen er 100 euro per påbegynt uke, maks 2 personer i 2 uker.  Merk at hver påbegynt uke, teller som full uke. Barn under 12 år bor gratis. Gi beskjed til verten i god tid og betal til verten på stedet.

Resort Mallorca: Vistasol Apartamentos
Carrer Alt 5, 07181 Magaluf
Mallorca, Spania                

Slik bor du

Fasiliteter hotell

 

Hotell - 9 etg.

Heis

Hotellrestaurant

Svømmebasseng ute 

Trimrom, stort og lyst

Svømmebasseng inne (oppvarmet)

Myntvaskeri, koster ca EUR 4 pr. vask

 

Fasiliteter leilighet 

Aircondition (for varme og kjøling)

Safe mot gebyr

Hårføner

Kjøkkenutstyr for inntil 4 personer

Vannkoker

Kokeplater - 2 stk

Kjøleskap - lite

Mikrobølgeovn

Brødrister

Kaffetrakter

Dusj - ikke badekar

Wi-fi middels kvalitet

TV

Tynn sommerdyne

Balkong eller terrasse

Nærmiljøet

Flyplass
30 min
Matbutikk
9 min
Apotek
5 min
Strand
5 min
Restauranter
7 min
Bank
5 min
Minibank (hotellet)
0 min
Legekontoret
6 min
Sjømannskirken
35 min
Palma
15 min

Resortet Vistasol ligger sentralt i Torrenova i et område med tre større strandområder der du kan nyte fine promenader, morgen som kveld. Selve området er småkupert beliggende mellom Palma Nova og Magaluf, med kun fem minutters gange til stranden. Her finnes et utvalg av butikker, restauranter og kaféer, samt god forbindelse til øyas hovedstad Palma de Mallorca. Torrenova er et av flere steder i Calvia kommune, som har en unik beliggenhet mellom storby og det tradisjonelle Mallorca, mellom kyst og fjellområder.

På vinterstid er området rundt resorten ganske rolig. En del restauranter og butikker holder stengt, men noen er fortsatt åpne og skaper en hyggelig atmosfære. Den norske sjømannskirken ligger i Palma Nova, cirka to kilometer fra der vi bor.
 
Med lokalbuss kan du enkelt ta deg rundt på Mallorca. Ikke langt unna hotellet finner du en bussholdeplass med forbindelse til Palma, Santa Ponsa og de andre spennende stedene i Calvia. 

Det tar fra 35-50 minutter inn til Palma. Bussbilletten koster cirka 3,50 euro, noe som tilsvarer rundt 35 norske kroner. Fra Palma er det gode buss– og togforbindelser til de fleste steder på øya.

Verter, aktiviteter og utflukter

På langtidsferie hos oss i «Det Gode Liv» knytter du nye vennskap og opplever meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Våre norske, voksne verter er der for å gjøre ditt opphold best mulig og arrangerer mange forskjellige aktiviteter og hyggestunder.

På Det Gode Liv Mallorca blir det arrangert mange aktiviteter, og fra tidligere sesong har blant annet disse vært populære; quiz, sang, foredrag, vinsmaking, vaffelstunder, faste gåturer og andre sosiale aktiviteter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 

Ellers blir det arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen. Påmelding og informasjon rundt dette vil du også få ved ankomst. Dette er noen av utfluktene som tidligere gjester har satt stor pris på:

Palma City Tour; Dette er den første «utflukten» som blir arrangert. Torrenova er så nære Palma at en må lære seg å kjenne Palma. Det er en svært sjarmerende europeisk metropol med noe mer enn 420 000 innbyggere – og historie og kultur som kan imponere de fleste. 

Valldemossa, Soller og Port de Sóller; Valldemossa ligger på den nordvestre siden av Mallorca, i åsen opp mot Tramuntanafjellene og har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 2011. Landsbyen mest kjent for at komponisten Frédéric Chopin bodde her oppe i fjellene. Vi spaserer litt rundt i Valldemossa i de smale gatene med de sjarmerende husene før vi reiser videre mot den hyggelige landsbyen Sóller. Vi avslutter turen med et besøk i havnebyen Puerto de Sóller. 

Vandretur til Cap Andritxol; Fra Palmanova kan en bruke bussen til mange områder i Calvia. Dette er en kombinert bli – kjent – tur og en tur i den Mallorkinske naturen. 

Vandring fra Galilea til Calvia; Vi spleiser på taxi for å komme til Galilea, og går gjennom naturområder i fjellområdene Serra de Tramuntana til hovedstaden i Calvia; Calvia Vila.

Kunstturer til Palma, Vi vandrer gjennom bydelen Santa Catalina til muséet for moderne kunst, Es Baluard - en flott bygning med forskjellige utstillinger av både unge og gamle Spanske kunstnere.

Derfra går vi videre til Palau March, hvor vi bla finner en nydelig permanent miniatyr utstilling av en fantastisk julekrybbe. 

Vi arrangerer også kunstutflukter til Fundacio Miro og til CCA Andratx, kunstgalleri.

Tur til mathallen i Palma; Vi tar bussen til Estation Intermodal, sentralbanestasjonen i Palma og går til matmarkedet Mercat de l`Olivar. 

Alle i Aller Travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen.

Dagsprogram

 • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke på Mallorca kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

 • mandag-fredag: Hver morgen:

  08:30 Gåtur langs strandpromenaden

  Hver morgen:
 • mandag-fredag: Kontortid:

  10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

 • mandag-fredag: Eksempler på aktiviteter:

  10:30 Stretching
  11:30 Bingo
  12:30 Aqua gym

  Eksempler på aktiviteter:
 • mandag-fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  18:00 Vaffelstund m/quiz og info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli kjent middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
  20:00 Underholdning på hotellet

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Bli med oss og oppdag de mange perlene på Mallorca: Formentor, Valdemossa, Soller, Polenca. Du får mer informasjon om våre poulære utflukter ved ankomst.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling

Flytider
Flytider er ennå ikke bekreftet og kan variere noe fra måned til måned. På turer med fly minner vi om at du må tilpasse bagasjen etter flyselskapets vektbegrensninger. Disse kan variere fra flyselskap til flyselskap. Mer informasjon om hvor mye bagasje som gjelder på din reise vil fremgå av reisedokumentene vi sender ut 2-3 uker før avreise.

Turen til Palma de Mallorca flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Palma de Mallorca flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap
Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo - Palma de Mallorca inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport flyplass-resort t/r
 • Leilighet i valgt kategori
 • Vertskap
 • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Tillegg for enkeltrom

Enkeltromstillegg kan forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang.

Avganger

Vi har avganger fra Oslo i oktober, november, februar og mars. Opphold på 4 eller 8 uker.

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Kart

Kart

Temperatur og vær

Vinterstid er det gjennomsnittlig 15 - 19 grader. Det kan være kaldere om morgen/natt – og som oftest passerer dagtemperaturen 19-20 grader. 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
6
7
15
februar
6
7
15
mars
5
7
16
april
5
9
16
mai
4
9
18
juni
2
11
22
juli
1
11
24
august
2
10
26
september
5
9
25
oktober
7
8
22
november
6
7
19
desember
7
6
16

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

November 2021

2/11Oslo GardermoenMallorca - Det Gode LivUtsolgt13 990,-BestillMer informasjon

Februar 2022

9/2Oslo GardermoenMallorca - Det Gode LivFå ledige14 990,-BestillMer informasjon

Mars 2022

9/3Oslo GardermoenMallorca - Det Gode LivLedige plasser14 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Koronavirus og reise

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli a 20 kg på alle våre reiser med Norwegian . Det kan forøvrig forekomme avvikende bagasjeregler for våre langdistansedestinasjoner. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resortet samt i reisedokumentene som sendes ut 2-3 uker før avreise.

 • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

 • Vil det kunne bli endringer på min reise?

  Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

 • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

  Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
  Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
  Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

 • Er flymat inkludert?

  Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
  Merk også at det er regler vedrørende størrelsen på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og maks 1000 ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer maks 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag). For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids.

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

  Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Hvem er våre verter?

  På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

 • Hvem møter oss på flyplassen?

  Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  2-3 uker før avreise vil du få tilsendt flybilletter og ytterligere informasjon om din reise, blant annet inneholder vertens navn og telefonnummer. Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

 • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

  Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

 • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

  Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg.