Skip to main content
Lavt enkeltromstillegg

Langtidsferie Mallorca - Det Gode Liv

Det Gode Liv Mallorca er destinasjonen for deg som ønsker en aktiv vinter eller vår. På Mallorca er det mange opplevelser i vente, rundt omkring på øya og i Palma by.

På leilighetshotellet VistaSol kommer våre gjester tilbake år etter år, og samholdet på vårt resort er supert. Reiser du alene er det også lavt tillegg for å benytte leiligheten alene.

Resortet ligger på en høyde i Torrenova, mellom Palma Nova og Magaluf, med kun fem minutters gangavstand til to flotte strender. De to småbyene har en rolig og fin atmosfære vinterstid, og her finnes et godt utvalg av butikker, restauranter og kaféer, samt god forbindelse til øyas hovedstad Palma de Mallorca.

«Mange turmuligheter og utsiktspunkter, utrolige grotter, slettelandskap med vinranker og mandeltrær. Øya imponerte meg enormt»
- sier vår tidligere gjest, Anne Grethe Hesselberg.

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Fin innredet leilighet med balkong
 • Nydelig utsikt til havet og strender.
 • Gode turmuligheter i variert terreng
 • Mindre gruppe - stort samhold
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

Om resortet

Leilighetsanlegget ligger i Torrenova, ved grensen til Palma Nova og Magaluf. På denne måten får du det beste av begge steder, hvor du kan utforske både to strender og to steder. Magaluf er en rolig by under vinterhalvåret med mange restauranter og butikker. Palma Nova er også rolig, med et mindre utvalg av restauranter og suvenirbutikker. I Palma Nova finner du det største supermarkedet i området, Aldi, kun 9 minutters gange fra hotellet.

Resortet ligger på en høyde mellom Palma Nova og Magaluf, så området er noe kupert. Det finnes heis på resortet, men en del trapper må likevel påregnes. Vi anbefaler at gjester som velger dette resortet er gode til bens og ønsker en aktiv ferie.

Vårt lille kontor befinner seg i resepsjonsområdet hvor våre verter er tilgjengelige alle hverdager. Hotellet har både et innendørs- og utendørs svømmebasseng. Bassenget utendørs er dog for den mest vågale som ønsker seg en oppfriskende dukkert, da det ikke er oppvarmet. Ønsker du å holde deg i form så kan du bli med på hotellets ukentlige aktiviteter som både vanngym og tøying. Hotellet har ellers et mindre utstyrt trimrom som også kan benyttes, her har du tilgang til både sykkel, vekter og yoga/pilates utstyr.

Det er ikke inkludert måltider i vår pakkepris, men våre gjester kan kjøpe frokost og middag til en redusert pris direkte i restauranten på hotellet.  

Hotellet Vistasol ligger 20 km fra Palma de Mallorcas flyplass, og det tar oss cirka 40 minutter med transferbussen til hotellet.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at kan oppleve varierende kvalitet.

TV-kanaler vil være tilgjengelig på resortet. Vi forsøker å tilby norske TV-kanaler, men grunnet ustabile signaler og rettighetsbegrensninger kan dette ikke garanteres. 

Det er ingen vaskemaskin i leilighetene, men det er vaskemaskin på anlegget som er tilgjengelig for gjestene. Den er enkel å bruke og koster fire euro per vask og tre euro per tørk (mynter).

Det er selvfølgelig mulig for våre reisende å ta imot gjester på Vistasol i Torrenova. I stuedelen finnes det en sovesofa hvor én person kan sove. Prisen er 100 euro per påbegynt uke, maks 2 personer i 2 uker.  Merk at hver påbegynt uke, teller som full uke. Barn under 12 år bor gratis. Gi beskjed til verten i god tid og betal til verten på stedet.

Resort Mallorca: Vistasol Apartamentos
Carrer Alt 5, 07181 Magaluf
Mallorca, Spania                

Slik bor du

 • Leilighet 1-soverom, delvis havutsikt

  Leilighetene har moderne innredning og består av et oppholdsrom med sovesofa, bord, tv-benk og TV. Kjøkkenkrok, soverom og bad. Kjøkkenkroken er godt utstyrt med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og brødrister. Leilighetene rengjøres tre ganger i uken, mens skifte av sengetøy og håndklær gjøres ukentlig.

  Leilighetene med delvis havutsikt har lite sol på balkongen i løpet av sesongen vi er der.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet 1-soverom, havutsikt

  Leilighetene har moderne innredning og består av et oppholdsrom med sovesofa, bord, tv-benk og TV. Kjøkkenkrok, soverom og bad. Kjøkkenkroken er godt utstyrt med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og brødrister. Leilighetene rengjøres tre ganger i uken, mens skifte av sengetøy og håndklær gjøres ukentlig.

  Leilighetene med havutsikt har balkong med mulighet for gode solforhold.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

 

Hotell - 9 etg.

Heis

Hotellrestaurant

Svømmebasseng ute 

Trimrom, stort og lyst

Svømmebasseng inne (oppvarmet)

Myntvaskeri, koster ca EUR 4 pr. vask

 

Fasiliteter leilighet 

Aircondition (for varme og kjøling)

Safe mot gebyr

Hårføner

Kjøkkenutstyr for inntil 4 personer

Vannkoker

Kokeplater - 2 stk

Kjøleskap - lite

Mikrobølgeovn

Brødrister

Kaffetrakter

Dusj - ikke badekar

Wi-fi middels kvalitet

TV

Tynn sommerdyne

Balkong eller terrasse

Nærmiljøet

Flyplass
30 min
Matbutikk
9 min
Apotek
5 min
Strand
5 min
Restauranter
7 min
Bank
5 min
Minibank (hotellet)
0 min
Legekontoret
6 min
Sjømannskirken
35 min
Palma
15 min

Resortet Vistasol ligger sentralt i Torrenova i et område med tre større strandområder der du kan nyte fine promenader, morgen som kveld. Selve området er småkupert beliggende mellom Palma Nova og Magaluf, med kun fem minutters gange til stranden. Her finnes et utvalg av butikker, restauranter og kaféer, samt god forbindelse til øyas hovedstad Palma de Mallorca. Torrenova er et av flere steder i Calvia kommune, som har en unik beliggenhet mellom storby og det tradisjonelle Mallorca, mellom kyst og fjellområder.

På vinterstid er området rundt resorten ganske rolig. En del restauranter og butikker holder stengt, men noen er fortsatt åpne og skaper en hyggelig atmosfære. Den norske sjømannskirken ligger i Palma Nova, cirka to kilometer fra der vi bor.
 
Med lokalbuss kan du enkelt ta deg rundt på Mallorca. Ikke langt unna hotellet finner du en bussholdeplass med forbindelse til Palma, Santa Ponsa og de andre spennende stedene i Calvia. 

Det tar fra 35-50 minutter inn til Palma. Bussbilletten koster cirka 3,50 euro, noe som tilsvarer rundt 35 norske kroner. Fra Palma er det gode buss– og togforbindelser til de fleste steder på øya.

Verter, aktiviteter og utflukter

På Mallorca vil du bli møtt av to hyggelige verter, som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha oppsatte kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet.

Felles for alle våre voksne verter er at de alle ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring.

På Det Gode Liv Mallorca blir det arrangert mange aktiviteter, og fra tidligere sesong har blant annet disse vært populære; quiz, sang, foredrag, vinsmaking, vaffelstunder, faste gåturer osv. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud om aktiviteter og utflukter får du ukentlig.

Eksempel på populære utflukter kan være Palma City Tour, kunstturer, mat og vinopplevelser, besøk til Valldemossa, Soller og Port de Sóller og det har blitt arrangert ulike vandreturer rundt på øya. Mallorca har mye å tilby.

Alle i Aller Travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Dagsprogram

 • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke på Mallorca kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

 • mandag-fredag: Hver morgen:

  08:30 Gåtur langs strandpromenaden

  Hver morgen:
 • mandag-fredag: Kontortid:

  10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

 • mandag-fredag: Eksempler på aktiviteter:

  10:30 Stretching
  11:30 Bingo
  12:30 Aqua-gym

  Eksempler på aktiviteter:
 • mandag-fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  18:00 Vaffelstund m/quiz og info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli-kjent-middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
  20:00 Underholdning på hotellet

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Bli med oss og oppdag de mange perlene på Mallorca: Formentor, Valdemossa, Soller og Polenca. Du får mer informasjon om våre poulære utflukter ved ankomst.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene ennå ikke er bekreftet og kan variere noe fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller Travel sin kontroll.  

 • Avgang fra Oslo.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som vil bli lagt ut på "Min side" senest 2 uker før avreise.

Turen til Palma de Mallorca flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Palma de Mallorca flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

Dersom du ikke finner egne avreiser fra din flyplass, kan vi søke om tilslutningsbillett for deg. Vi tilbyr fast pris på tilslutning for våre langtidsgjester, og under finner du en oversikt over priser fra ulike byer i Norge.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1890,- *
Tromsø kr 2190,- *
Andre byer På forespørsel


Priser gjelder per person tur/retur, med samme bagasjevekt som på hovedflyvningen.

Fordelen med å kjøpe tilslutning gjennom oss, er at du får gjennomgående billetter og bagasjen kan således sendes hele veien til/fra destinasjon (unntak kan forekomme). Skulle det oppstå forsinkelser vil det være flyselskapets ansvar å få deg hele veien til destinasjonen, uten ekstra kostnader.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet. 

* Forbehold om spesielle perioder og avvik i pris

Tillegg for enkeltrom

Tillegg for å benytte leiligheten alene fra kr 1000,-
Ettersom tillegget er lavt på Mallorca er det et populært sted for de som reiser alene.

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Kart

Kart

Temperatur og vær

Vinterstid er det gjennomsnittlig 15 - 19 grader. Det kan være kaldere om morgen/natt – og som oftest passerer dagtemperaturen 19-20 grader. 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
6
7
15
februar
6
7
15
mars
5
7
16
april
5
9
16
mai
4
9
18
juni
2
11
22
juli
1
11
24
august
2
10
26
september
5
9
25
oktober
7
8
22
november
6
7
19
desember
7
6
16

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.

 • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

 • Vil det kunne bli endringer på min reise?

  Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

 • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

  Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
  Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
  Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

 • Er flymat inkludert?

  Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
  Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
  Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
  Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

  Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Hvem er våre verter?

  På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

 • Hvem møter oss på flyplassen?

  Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

  I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

 • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

  Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

 • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

  Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg. 

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er helt uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå lengre på venteliste er det fint om du kontakter oss så vi får fjernet deg fra listen.
  Vi gjør oppmerksom på at det ikke sendes ut noen bekreftelse på at du har registrert deg på venteliste på en av våre turer.

 • Kan jeg bestemme hvor jeg vil sitte på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Er du i en særegen posisjon hvor du trenger et spesielt sete – ta kontakt så gjør vi det vi kan! På flyvninger med Norwegian kan vi kun søke om seteplassering av medisinske årsaker, og dette må kunne dokumenteres. 

 • Er det mulig å få assistanse før og etter innsjekking på flyplassen?

  Trenger du assistanse etter innsjekk på flyplassen så er det viktig at du kontakter oss i god tid før avreise så vi får ordnet med dette.