Skip to main content
Nyhet
Fra 3 ukers opphold

Langtidsferie Mijas Pueblo - Det Gode Liv

På Det Gode Liv Mijas Pueblo vil du oppleve en langtidsferie i en av de karakteristiske hvite landsbyene som Andalusia er berømt for. Vårt nye resort La Ermita ligger vakkert til i fjellsiden, i den sjarmerende landsbyen Mijas Pueblo. Her får du en helt spektakulær utsikt over Costa del Sol!

De hvitkalkede husene og de brosteinsbelagte gatene skaper en eventyrlig stemning. Hotellet ligger kun få minutters gange fra landsbyens smale gater, med sine tradisjonelle butikker, barer og tapasrestauranter.

Stedet passer godt for den aktive, da man jo faktisk bor i fjellene med naturen rett utenfor døren. Området er kupert og det er gode turmuligheter og et eget stisystem i umiddelbar nærhet til resortet.

Her kan du virkelig nyte stillheten og roen, samtidig som du er en kort busstur unna kysten og Fuengirola. På La Ermita bor du i romslige leiligheter, alle med 2 soverom og balkong med flott utsikt over Middelhavet.

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Lyse 2 - soveromsleiligheter med fantastisk utsikt
 • Oppvarmet innendørs svømmebasseng
 • Utendørs svømmebasseng med utsikt
 • Gode turmuligheter
 • Nærhet til en autentisk andalusisk landsby
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

Om resortet

Resortet har restaurant, kafè, bar og to bassenger (innendørs- og utendørs) på området, trimrom og eget spa med badstue, jacuzzi og tyrkisk bad. Vi har et fint fellesrom for våre grupper hvor vertene arrangerer sosiale sammenkomster. Få minutters gange fra resortet finner du den hyggelige landsbyen Mijas Pueblo, men godt utvalg av både restauranter og barer. Stranden i Fuengirola ligger ca. 20 minutter med bil fra resortet. Fra Malaga flyplass til resortet er det 40 min. med buss.

Leilighetene er lyse og smakfullt innredet, med høy standard. Du har stue med kjøkken, bad, samt to separate soverom. Alle leiligheter har balkong med utsikt over Middelhavet. Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det aircondition og oppvarming i hver leilighet, samt dyne. Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes. 

Se mer info og bilder under "Slik bor du".

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. Vi forsøker å tilby norske TV-kanaler, men grunnet ustabile signaler og rettighetsbegrensninger kan dette ikke garanteres.

Besøk:
Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 EUR pr. person for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. De ulike romtypene har begrensninger på antall personer, så hør med verten på stedet. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. 

Resort Mijas Pueblo; Macdonald La Ermita Resort 
Av. del Compás, 7, 29650 Mijas, Malaga, Spain
 

Slik bor du

 • Leilighet 2 soverom

  Leilighetene er lyse og smakfullt innredet, med høy standard. Du har stue med kjøkken, bad, samt to separate soverom. Alle leiligheter har balkong med utsikt over Middelhavet.

  Kjøkkenet er velutstyrt med både stekeovn, kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. I tillegg finnes det aircondition og oppvarming i hver leilighet, samt dyne. Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

Leilighet med 2-soverom.

Balkong med utsikt

Tennisbane

Restaurant 

Bar/Cafe

Utendørs svømmebasseng 

Innendørs svømmebasseng (oppvarmet)

Treningsrom

Vaskemaskin 

Minimarked

Spa- og velvære

 

Fasiliteter leilighet 

Aircondition (varme og kjøling)

Safe

Godt med kjøkkenutstyr

Vannkoker

Komfyr; ovn/kokeplater

Kjøleskap med liten frys

Mikrobølgeovn

Kaffetrakter

Brødrister

Badekar/Dusj

Strykejern

Hårføner

Dyne

Wifi – middels kvalitet

TV med norske kanaler (ustabil kvalitet)

Nærmiljøet

Flyplass
40 min
Matbutikk
10 min
Minimarked
1 min
Apotek
10 min
Strand
20 min
Restaurant
1 min
Minibank
5 min
Malaga
60 min
Marbella
40 min

Resortet ligger vakkert plassert i en fjellskråning, med en fantastisk utsikt mot Middelhavet. Bare noen minutters gange fra resortet finner du den sjarmerende, andalusiske landsbyen Mijas Pueblo med trange, brosteinsbelagte gater, butikker, barer og utmerkede restauranter. Byen har i motsetning til mange andre byer klart å beholde mye av sin tradisjonelle livsstil og sjarme. Med et behagelig klima året rundt er byen svært populært blant turister, men også for kunstnere og forfattere. 
Landsbyen ligger i Malaga-provinsen, omtrent 30 kilometer fra Malaga by. Når man nærmer seg byen via hovedveien, kan man allerede på lang avstand skimte de hvite prikkene i landskapet. Etter hvert som man kommer tettere på, brytes det hvite av sterke blå og røde farger fra de mange potteplantene som pryder byens mange murer.
Mijas er imidlertid ikke kun et skjønt innslag. I 1969 ble byen utnevnt til Conjunto Histórico-Artístico, det vil si et monument av både historisk og kunstnerisk betydning. Det sier litt om at Mijas er en enestående representant for regionen, med tydelige eksempler på både den arabiske historien og arkitekturen, som preger de fleste av Andalusias byer i større eller mindre grad.
Blant høydepunktene i Mijas er de unike eseldrosjene som enten holder parkert side om side eller kjører rundt i en av byens mange smale gater. Dessuten bør man legge turen forbi byens tyrefekterarena, restene av den gamle arabiske bymuren, de små kirkene og selvfølgelig Ermita de la Virgen de la Peña, tempelet tilegnet Mijas' skytshelgen.
Det er flere fine turmuligheter i området, men terrenget rundt resortet er kupert, så du bør være god til beins for å få mye ut av oppholdet her. 
Hvis du ønsker å utforske den andalusiske kysten, er de populære strendene Fuengirola og Torremolinos kun 20 minutter unna med bil, Marbella kun 30 minutter unna.

Verter, aktiviteter og utflukter

På La Ermita vil du bli møtt av to hyggelige verter som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha oppsatte kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet. 
Felles for alle våre voksne verter er at de alle ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring. 
På vårt resort blir det arrangert mange aktiviteter, som for eksempel vandringer, quiz, dans, foredrag, vaffelstunder, pubbesøk, matlaging og vinsmaking. Dette vil kun være for våre gjester og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 
På La Ermita kan du også bli med på ukentlige utflukter til interessante områder i regionen. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet. Eksempel på utflukter med buss og norsktalende guide kan være til Granada/Alhambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda og landsbyer i Andalucia. I tillegg tilbys det bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga og Marbella. Informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.
Alle vi i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Dagsprogram

 • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke i Mijas Pueblo - La Ermita Resort kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke, og fra måned til måned.

 • mandag - fredag: Hver morgen:

  08:30 Rask gåtur, ca. 45 min, 4 km
  08:50 Roligere gåtur i nærmiljøet

  Hver morgen:
 • mandag - fredag: Kontortid:

  10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

 • mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  10:30 Stretching
  11:30 Lokale aktiviteter og vandringer

  Eksempler på aktiviteter:
 • mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  18:00 Bocciat-urnering, vaffelstund m/quiz og info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli-kjent-middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
  20:00 Sang og dans - underholdning i restauranten

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Bli med oss og oppdag de mange perlene ved Costa del Sol: Ronda, Caminito del Rey, Granada, Gibraltar og Malaga. Du får mer informasjon om våre populære utflukter ved ankomst.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene ennå ikke er bekreftet og kan variere noe fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll.  

 • Avgang fra Oslo.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som sendes 2 uker før avreise.

Turen til Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).

I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1990,- *
Tromsø kr 2290,- *
Andre byer På forespørsel


Priser gjelder per person tur/retur, med samme bagasjevekt som på hovedflyvningen.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet. 

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo - Malaga inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport t/r flyplass-resort
 • Leilighet i valgt kategori på La Ermita hotel
 • Rengjøring én gang i uken. Kjøkkenutstyr vasker du selv
 • Gratis wifi
 • Norske, erfarne verter til stede under hele oppholdet
 • Velkomstmøte
 • Bli-kjent-tur i nærområdet
 • Felles morgentur mandag til fredag
 • Boccia, quiz, vaffelstund og andre hyggelige aktiviteter hver uke
 • Mulighet for å delta på spennende utflukter (må bestilles og betales i tillegg)
Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
 • Reise fra andre byer i Norge
 • Utflukter

Tillegg for enkeltrom

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Kart

Kart

Temperatur og vær

Klimaet langs Costa del Sol er helt spesielt, og lokalt kan det være store svingninger i temperatur og vær. Været er stabilt med mange soldager året rundt. Det er ikke uten grunn at området har fått sitt navn som betyr "Solkysten". Costa del Sol er nemlig det området på fastlands Spania med høyest gjennomsnittstemperatur gjennom året.

Vinteren regnes fra desember til februar - med både solrike perioder og perioder med vind og regn. I den kaldeste måneden, januar - faller gradene ned mot 13, men det verken snør eller fryser til. Svært kalde dager er sjeldne, men selv da vil temperaturen stige i løpet av dagen. Vår vert Trond beskriver det slik: «Selv om vi også har kalde dager her i Calahonda, så skal det sies at det er et paradis sammenlignet med den kalde, mørke, våte og glatte vinteren i Norge. Når solen skinner varmer den godt om dagen, og på kvelden kan en jakke og skjerf være godt å ha.» 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
9
5
12
februar
8
6
11
mars
7
8
12
april
6
9
14
mai
4
8
16
juni
1
10
18
juli
2
11
22
august
2
10
24
september
4
8
24
oktober
4
7
22
november
7
6
18
desember
6
5
14

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Oktober 2024

2/10Oslo GardermoenMijas Pueblo - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser19 490,-BestillMer informasjon
23/10Oslo GardermoenMijas Pueblo - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser17 990,-BestillMer informasjon

Februar 2025

17/2Oslo GardermoenMijas Pueblo - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser17 990,-BestillMer informasjon
17/2Oslo GardermoenMijas Pueblo 6 uker43 dagerUtsolgt32 980,-Book på ventelisteMer informasjon

Mars 2025

10/3Oslo GardermoenMijas Pueblo - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser17 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.