Skip to main content
Nyhet
Fra 3 ukers opphold

Langtidsferie Mogan - Det Gode Liv på Gran Canaria

Det er med stor glede vi nå kan tilby deg langtidsferie på Gran Canaria - i sjarmerende Puerto de Mogan. Denne koselige fiskehavnen på sørkysten av Gran Canaria har fortsatt bevart atmosfæren som er typisk for øyas kystlandsbyer. Her står den unike arkitekturen i kontrast til blomsterhagene og broene som lar deg krysse kanalene som kommer inn fra havet. 

Det flotte leilighetshotellet Cordial Mogan Valle ligger perfekt til, bare en kort spasertur fra stranden og det fargerike havneområdet. Her finner du flust med hyggelige kafeer og restauranter, og det er enkelt å utforske resten av kysten, både med båt og med buss. 

Resortet har tre koselige bassengområder omgitt av frodige palmer og grønne vekster. To av bassengene er oppvarmet, og her kan du nyte flott utsikt over den fantastiske Mogán-dalen. Her ligger alt til rette for et avslappende opphold i solen. 

Dette er stedet for deg som ønsker deilig sommertemperaturer, nærhet til det meste og hyggelige spaserturer i havnen blant fiskebåter, restauranter og butikker. 

Velkommen på langtidsferie til Puerto de Mogan.

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Et trivelig nærmiljø med godt utvalg av restauranter og butikker
 • Godt og stabilt klima
 • Fine og smakfulle leiligheter med utsikt mot fjellene
 • Flotte bassengområder med solsenger og parasoller
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

Om resortet

Resortet har en hyggelig restaurant, flere barer og du finner også tre utendørs basseng, treningsrom, spa – og velværeavdeling mot ekstra betaling. Våre gjester kan benytte tennisbanen og a la carte restauranten på søsterhotellet Cordial Mogan Playa. Leilighetene er romslige, lyse og komfortable.  Du har stue med kjøkkenkrok, bad, samt ett eller to separate soverom. Alle leiligheter har møblert balkong eller terrasse.

Kjøkkenkroken er utstyrt med kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og mikrobølgeovn, slik at du kan lage enkle måltider. Alle leilighetene har takvifte i stuen og på soverommene. Kun leilighetene i kategorien Superior har klimaanlegg. Leilighetene rengjøres 5 ganger i uken. Håndklær skiftes 3 ganger og sengetøy 2 ganger i uken. Les mer om hvilke leilighetstyper vi tilbyr på dette resortet under "slik bor du"

Besøk: Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 EUR pr. person for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. De ulike romtypene har begrensninger på antall personer, så hør med verten på stedet. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet.

Cordial Mogan Valle.
Avda de los Marrero, 4, 35138, Puerto de Mogán
Gran Canaria - España

Slik bor du

 • Leilighet 1-soverom standard

  1 – soveroms leilighet, 52 kvm med kjøkkenkrok, bad med dusj og separat soverom med satellitt tv. I stuen finner du sofa og satellitt tv. Denne kategorien har takvifte i stuen og på soverommet. På balkongen har du privat dusj og 2 solsenger, samt bord og 4 stoler.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet 1 - soverom superior

  1 – soveroms leilighet superior, 54 kvm med egen kjøkkenkrok, bad med dusj og separat soverom med satellitt tv. I stuen finner du sofa og satellitt tv. Denne kategorien har safe (mot tillegg) og takvifte i tillegg til klimaanlegg. På balkongen har du privat dusj og 2 solsenger, samt bord og 4 stoler.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet 2-soverom standard

  2 – soveroms leilighet, 77 kvm med egen kjøkkenkrok, 2 bad med enten dusj eller badekar og 2 separate soverom med satellitt tv. I stuen finner du sofa (sovesofa) og satellitt tv. Denne kategorien har takvifte i stuen og på soverommet. På balkongen har du privat dusj og 2 solsenger, samt bord og 4 stoler.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet - 2 soverom superior

  2 – soveroms leilighet superior, 77 kvm med egen kjøkkenkrok, 2 bad med enten dusj eller badekar, 2 separate soverom med satellitt tv. I stuen finner du sofa (sovesofa) og satellitt tv. Denne kategorien har safe (mot tillegg) og takvifte, i tillegg til klimaanlegg. På balkongen har du privat dusj og 2 solsenger, samt bord og 4 stoler.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

Hotell - 3 etg.

Heis

Restaurant

Balkong

Utendørs svømmebasseng

Bar/cafe

Treningsrom

Vaskeri på resort

 

Fasiliteter leilighet

Aircondition (Ja, i leiligheter med 2 soverom, i øvrige leiligheter takvifte)

Enkelt med kjøkkenutstyr

Hårføner

Dusj

Lett dyne

Wi-fi

TV med lokale kanaler

Brødrister

Kaffetrakter

Kjøleskap - med liten fryser

Kokeplater

Mikrobølgeovn

Vannkoker

Nærmiljøet

Flyplass
35 min
Matbutikk
5 min
Apotek
10 min
Strand
15 min
Restauranter
5 min
Bank
5 min
Minibank
5 min
Las Palmas
55 min

Vårt resort ligger i pittoreske og sjarmerende Puerto de Mogan. Her finner du hyggelige restauranter og butikker, en livlig havn med fiskebåter og en flott strand. På kvelden kan du skue mot solnedgangen mens du nyter en kopp kaffe eller noe leskende i glasset. Gatene er bilfrie med små broer omkranset av klatrende bougainvilleaer. 

Den lille stranden er langgrunn med lys, finkornet sand. Havnen er et godt utgangspunkt for båtturer til andre småbyer og feriesteder langs kysten – det er båtturer til både Puerto Rico, Anfi og Arguineguin herfra. 
Hver fredag er det marked i sentrum av Puerto de Mogan. Her kan du nyte folkelivet og handle fra de mange bodene som er fylt til randen av kunstgjenstander, skinnprodukter, smykker og andre varer. 
Puerto de Mogán er blant de europeiske destinasjonene med flest registrerte soldager i året. Det er kanskje nettopp det som er grunnen til optimismen, roen og gleden som kjennetegner innbyggerne i denne rolige avkroken.


 

Verter, aktiviteter og utflukter

I Puerto de Mogan vil du bli møtt av to hyggelige verter, som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt under oppholdet. I løpet av de første dagene vil det holdes et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva vertene kan hjelpe til med, hva som vil arrangeres og hvor du kan treffe de. Vertene vil ha oppsatte kontortider hvor du til enhver tid kan komme om det skulle være noe.

Våre voksne verter har ulik erfaring fra arbeidslivet, men felles for de alle er at de ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort.

Det vil bli arrangert mange forskjellige aktiviteter under ditt langtidsopphold. Vertene har tatt med seg erfaring fra tidligere sesonger og setter opp det som har vært populært. Eksempler kan være gåturer, matlaging, vinsmaking, quiz, båtturer, shopping og besøk på det lokale markedet i Puerto de Mogan. Dette vil kun være for våre gjester og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst.

På vårt resort kan du også bli med på ukentlige utflukter til interessante områder i regionen. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet. Eksempel på utflukter kan være busstur med guide til Las Palmas, fjellandsbyene Fataga og Aguime, Arucas med bananmuseum, vingårdsbesøk og båttur med delfinsafari.

Videre informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

Alle i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Dagsprogram

 • Mandag - fredag: Hver morgen:

  Gåtur og litt trim, ca. 45 min

 • Mandag - fredag: Kontortid:

  Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

  Kontortid:
 • Mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  Det tilbys ulike aktiviteter, som f.eks. boccia, quiz, rusleturer i området og vandreturer.

  Eksempler på aktiviteter:
 • Mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  Vaffelstund med quiz og info
  Vi arrangerer singelmiddag og bli-kjent-middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Vi arrangerer ulike utflukter. Eksempler på utflukter kan være busstur med guide til Las Palmas, fjellandsbyene Fataga og Aguime, Arucas med bananmuseum, vingårdsbesøk og båttur med delfinsafari. Du får mer informasjon om hva vi tilbyr av utflukter ved ankomst.

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll.

 • Avgang fra Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som vil bli lagt ut på "Min side" senest 2 uker før avreise.
 • På flyreisen tur/retur er det mulig å forhåndsbestille mat, se under "Bestill det lille ekstra"

Turen til Las Palmas  flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Las Palmas flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).

I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1990,- *
Tromsø kr 2290,- *
Andre byer På forespørsel


Priser gjelder per person tur/retur, med samme bagasjevekt som på hovedflyvningen.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet. 

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim – Gran Canaria inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport t/r flyplass-resort med vert
 • Leilighet i valgt kategori på Cordial Mogan Valle
 • Rengjøring fem ganger i uken (ikke kjøkken)
 • Gratis wifi
 • Norske, erfarne verter til stede under hele oppholdet
 • Velkomstmøte
 • Bli-kjent-tur i nærområdet
 • Felles morgentur mandag til fredag
 • Boccia, quiz, vaffelstund og andre hyggelige aktiviteter hver uke
 • Mulighet for å delta på spennende utflukter (må bestilles og betales i tillegg)
Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
 • Reise fra andre byer i Norge – spør ved bestilling
 • Utflukter

Tillegg for enkeltrom

Tillegg for å benytte 1-soveroms leilighet alene  fra kr 12 000,-                                        Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpen og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Kart

Kart

Temperatur og vær

Et av de fineste aspektene ved Gran Canaria er selvfølgelig klimaet og i Puerto de Mogan er det varmt og behagelig året rundt. På vinteren ligger temperaturen fra rundt 22 - 23 grader.

Bestill det lille ekstra

Ekstra utflukter og andre tilvalg kan bestilles samtidig med reisen eller senere via «Min side».

 • Mat om bord: Standardmåltid – Glutenfri
  Mat om bord: Standardmåltid – Glutenfri Du har nå muligheten til å forhåndsbestille mat på flyreisen tur/retur.
  Bestillingen må skje senest 31 dager før avreise.

  (Bildet er kun brukt som et eksempel)
  Pris: 400,-
 • Mat om bord: Standardmåltid – Lunsj/middag
  Mat om bord: Standardmåltid – Lunsj/middag Du har nå muligheten til å forhåndsbestille mat på flyreisen tur/retur.
  Bestillingen må skje senest 31 dager før avreise.

  (Bildet er kun brukt som et eksempel)
  Pris: 400,-
 • Mat om bord: Standardmåltid – Vegetar
  Mat om bord: Standardmåltid – Vegetar Du har nå muligheten til å forhåndsbestille mat på flyreisen tur/retur.
  Bestillingen må skje senest 31 dager før avreise.

  (Bildet er kun brukt som et eksempel)
  Pris: 400,-

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Oktober 2024

2/10Oslo GardermoenMogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser22 990,-BestillMer informasjon
5/10Bergen Mogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerUtsolgt23 990,-Book på ventelisteMer informasjon
5/10TrondheimMogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerUtsolgt24 290,-Book på ventelisteMer informasjon
23/10Oslo GardermoenMogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser29 990,-BestillMer informasjon
23/10Oslo GardermoenMogan - Det Gode Liv - 6 uker43 dagerFå ledige57 480,-BestillMer informasjon

November 2024

13/11Oslo GardermoenMogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser32 990,-BestillMer informasjon
16/11TrondheimMogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerUtsolgt34 290,-Book på ventelisteMer informasjon

Januar 2025

4/1Oslo GardermoenMogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser29 990,-BestillMer informasjon
4/1Oslo GardermoenMogan - Det Gode Liv - 6 uker43 dagerUtsolgt56 480,-Book på ventelisteMer informasjon
4/1TrondheimMogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerUtsolgt31 290,-Book på ventelisteMer informasjon
25/1Oslo GardermoenMogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser31 990,-BestillMer informasjon
25/1Bergen Mogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser32 990,-BestillMer informasjon
25/1TrondheimMogan - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser33 290,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.