Skip to main content
Fra 3 ukers opphold

Langtidsferie Tenerife - Det Gode Liv

Det Gode Liv Tenerife er stedet for deg som ønsker stabilt godt klima, høy standard på leiligheten og et aktivt opphold. Det finnes fine turmuligheter både rett i nærheten av resortet og ellers rundt på øya. For deg som er glad i golf finnes det en fin golfbane i umiddelbar nærhet. 

Leilighetene har god standard og moderne interiør. Her kan du nyte roen og samtidig ha mulighet til å være både aktiv og sosial hvis du ønsker dette.

«En varm takk for den flotte tiden sammen med dere og gruppen på Aller travels langtidsferie «Det Gode Liv». Perfekte verter som beriket oppholdet for oss alle med smittende godt humør, vennlighet og gode problemløsninger (hvis nødvendig). Det var spesielt betryggende for meg som reiste alene, med et nettverk å forholde seg til, og fint hvordan alle i gruppen var så inkluderende. 
Alt klaffet mht. mine forventninger. Santa Barbara Golf and Ocean Club er et særdeles bra resort, både mht. proff service, moderne, fresh look og velutstyrte leiligheter.» 
Gjest på Tenerife, februar 2023

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Godt utrustede og fine, moderne leiligheter
 • Flott beliggenhet ved havet og med oppvarmet utendørs svømmebasseng
 • Gode tur- og golfmuligheter
 • Behagelig klima året rundt
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

Om resortet

Resortet har et eksklusivt preg med flotte fellesarealer, utendørs, oppvarmet svømmebasseng og flere solterrasser med solsenger. Badehåndklede kan leies mot gebyr.

Hotellet har restaurant, bar og flere loungeområder. Vi har dessuten tilgang til et stort fellesrom hvor våre gjester samles for sosiale aktiviteter, som quiz, vinsmaking, sportsarrangement på storskjerm, foredrag og vaffelkvelder. Det finnes også godt med restauranter i nærområdet.

Santa Barbara resort " ligger på sørkysten av øya Tenerife, som tilhører Spania og er en av Kanariøyene, det er kun 4 kilometer og 15 minutters kjøring fra Tenerife Sur (TFS) flyplass med buss til hotellet. Hotellet ligger i området som heter Golf del sur i kommunen San Miguel de Abona.. Nedenfor resortet har man en vakker promenade som forbinder hovedområdet Golf del Sur med et mindre nabolag som heter San Blas og fiskelandsbyen Los Abrigos.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. Vi kan dessverre ikke tilby norske TV-kanaler og anbefaler å medbringe pc eller nettbrett, som kan kobles med kabel til TV i leilighetene. På den måten kan både tv og filmer streames via internett.

Besøk
Ønsker du å ta imot overnattingsgjester i leiligheten er det en sovesofa i stuedelen. Prisen er 100 euro per person for hver påbegynt uke i maks to uker, ekskl. frokost. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år bor gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. 

Resort Tenerife:
Santa Barbara Golf and Ocean Club
Av. del Atlàntico, Urbanizacion, 38639 Golf del Sur
Santa Cruz de Tenerife, Spania

Slik bor du

 • Leilighet 1-soverom

  Leilighetene er romslige, ca 55m2 og beregnet for 2 persone. Separat soverom og sovesofa i stuen. Balkong/Terrasse og stuen med åpen kjøkkenløsning, spisetue, soverom og bad. De er alle hyggelige og moderne innredet. Stuedelen har en sofa/sovesofa med TV og egen spisestue mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er godt utrustet med både steke - og kokemuligheter, samt mikrobølgovn.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet 2-soverom

  Leilighetene er romslige, ca 100m2 og beregnet for 2 personer og med 2 separate soverom. Balkong/Terrasse og stuen med åpen kjøkkenløsning, spisetue, soverom og bad. De er alle hyggelige og moderne innredet. Stuedelen har en sofa/sovesofa med TV og egen spisestue mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er godt utrustet med både steke - og kokemuligheter, samt mikrobølgovn.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

 

6-7 etasjer, 270 leiligheter

Heis

Restaurant

Minimarked
m/bakeri

Balkong/terrasse

Svømmebasseng ute (oppvarmet)

Bar/lounge

Treningsrom

Spa- og velvære avdeling

Petanque bane

 

Fasiliteter leilighet

Aircondition
(varme og kjøling)

Safe på rom

Kjøkkenutstyr (godt utrustet)

Hårføner

Vannkoker

Lett dyne

Wi-fi
(middels kvalitet)

TV med internasjonale kanaler
(ikke norsk)

Brødrister

Kaffetrakter

Kjøleskap 

Kokeplater og
stekeovn

Mikrobølgeovn

Dusj

Strykejern

Vannkoker

 

Nærmiljøet

Apotek
12 min
Minimarked
2 min
Matbutikk
10 min
Restaurant
5 min
Bank
20 min
Minibank
2 min
Flyplass
15 min
Los Cristianos
10 min
Puerto de la Cruz
80 min

Verter, aktiviteter og utflukter

På Tenerife vil du bli møtt av to hyggelige verter, som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha oppsatte kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet. 

Felles for alle våre voksne verter er at de alle ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring. 

På vårt resort på Tenerife vil det bli arrangert mange aktiviteter som for eksempel; quiz, boccia, biljard, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer, kreativt hjørne, pubbesøk og andre sosiale aktiviteter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud om aktiviteter og utflukter får du ukentlig. 

Ellers vil det bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen, eksempler på dette kan være besøk i nasjonalparken Las Cañadas med Teide (3718 moh), vakre Mascadalen, vingårder på den fruktbare nordkysten eller fine båtturer. Påmelding og informasjon rundt dette vil du også i løpet av oppholdet. 

Alle i Aller Travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Dagsprogram

 • mandag - fredag: Hver morgen:

  08:30 Gåtur og litt trim (ca. 45 min)

  Hver morgen:
 • mandag - fredag: Kontortid:

  10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

  Kontortid:
 • mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  10:30 Stretching
  11:30 Spanskkurs
  12:30 Aqua-gym

  Eksempler på aktiviteter:
 • mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  18:00 Sjakk/boccia, vaffelstund med quiz og info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli-kjent-middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
  20:00 Sang og dans - underholdning i restauranten eller terrassebaren.

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Bli med oss og oppdag de mange perlene på Tenerife: Teide - Spanias høyeste fjell, båttur, bondens marked og vinsmaking.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som vil bli lagt ut på "Min side" senest 2 uker før avreise.

Turen til Tenerife Sur flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Tenerife Sur flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).

I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1990,- *
Tromsø kr 2290,- *
Andre byer På forespørsel


Priser gjelder per person tur/retur, med samme bagasjevekt som på hovedflyvningen.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet. 

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger - Tenerife inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport t/r flyplass-resort med vert
 • Leilighet i valgt kategori på Santa Barbara hotel.
 • Rengjøring én gang i uken. Kjøkkenutstyr vasker du selv
 • Gratis wifi
 • Norske, erfarne verter til stede under hele oppholdet
 • Velkomstmøte
 • Bli-kjent-tur i nærområdet
 • Felles morgentur mandag til fredag
 • Boccia, quiz, vaffelstund og andre hyggelige aktiviteter hver uke
 • Mulighet for å delta på spennende utflukter (må bestilles og betales i tillegg)
Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
 • Reise fra andre byer i Norge – spør ved bestilling
 • Utflukter

Tillegg for enkeltrom

Tillegg for å benytte 1-soveroms leilighet alene  fra kr 9000,-                                        Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpen og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Kart

Temperatur og vær

Et av de fineste aspektene ved Tenerife er selvfølgelig klimaet. Vårt resort ligger helt i sør og på den delen av øya er det i gjennomsnitt opp mot ca. 300 soldager i året. Alltid varmest og mest sol, samt færrest skyer. Vestsiden har også mye finvær. I nord er det også varmt, selv om det kan være mer regn og skyer på denne delen av øya, sammenlignet med resten.

Jo nærmere du kommer Teide nasjonalpark, Tenerifes vulkanske region og hjemstedet til Spanias høyeste fjelltopp El Teide (3718 moh), desto mer variabelt blir været. Selvsagt synker temperaturen når du kommer opp i høyden, og noen ganger i året kan det snø her her mens sola skinner langs kysten. Passatvindene, sammen den forfriskende Golfstrømvinden, er de viktigste værfaktorene som bidrar til klimaet.

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
2
6
18
februar
2
8
19
mars
2
8
19
april
1
8
20
mai
0
8
21
juni
0
10
23
juli
0
10
24
august
0
10
25
september
1
7
24
oktober
2
7
23
november
2
7
21
desember
4
6
20

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Oktober 2024

19/10BergenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser23 990,-BestillMer informasjon
19/10StavangerTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser23 990,-BestillMer informasjon
22/10Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser22 990,-BestillMer informasjon

November 2024

9/11BergenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser24 990,-BestillMer informasjon
9/11StavangerTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser24 990,-BestillMer informasjon
12/11Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser23 990,-BestillMer informasjon

Januar 2025

7/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser27 490,-BestillMer informasjon
7/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 6 uker43 dagerUtsolgt48 895,-Book på ventelisteMer informasjon
11/1BergenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser28 490,-BestillMer informasjon
11/1StavangerTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser28 490,-BestillMer informasjon
28/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser26 490,-BestillMer informasjon
28/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 6 uker43 dagerFå ledige47 395,-BestillMer informasjon

Februar 2025

1/2BergenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser27 490,-BestillMer informasjon
1/2StavangerTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser27 490,-BestillMer informasjon
18/2OSLO GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser25 990,-BestillMer informasjon
22/2BergenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser26 990,-BestillMer informasjon
22/2StavangerTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser26 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.

 • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

 • Vil det kunne bli endringer på min reise?

  Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

 • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

  Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
  Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
  Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

 • Er flymat inkludert?

  Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
  Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
  Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
  Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

  Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Hvem er våre verter?

  På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

 • Hvem møter oss på flyplassen?

  Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

  I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

 • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

  Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

 • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

  Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg. 

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er helt uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå lengre på venteliste er det fint om du kontakter oss så vi får fjernet deg fra listen.
  Vi gjør oppmerksom på at det ikke sendes ut noen bekreftelse på at du har registrert deg på venteliste på en av våre turer.

 • Kan jeg bestemme hvor jeg vil sitte på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Er du i en særegen posisjon hvor du trenger et spesielt sete – ta kontakt så gjør vi det vi kan! På flyvninger med Norwegian kan vi kun søke om seteplassering av medisinske årsaker, og dette må kunne dokumenteres. 

 • Er det mulig å få assistanse før og etter innsjekking på flyplassen?

  Trenger du assistanse etter innsjekk på flyplassen så er det viktig at du kontakter oss i god tid før avreise så vi får ordnet med dette.