Skip to main content
Fra 3 ukers opphold

Langtidsferie Tenerife - Det Gode Liv

Det Gode Liv Tenerife er stedet for deg som ønsker stabilt godt klima, høy standard på leiligheten og et aktivt opphold. Det finnes fine turmuligheter både rett i nærheten av resortet og ellers rundt på øya. For deg som er glad i golf finnes det en fin golfbane i umiddelbar nærhet. 

Både 1 - og  2 - soveromsleiligheten  har god standard og moderne interiør. Her kan du nyte roen og samtidig ha mulighet til å være både aktiv og sosial hvis du ønsker dette.

Velkommen på langtidsferie til Tenerife.

«En varm takk for den flotte tiden sammen med dere og gruppen på Aller travels langtidsferie «Det Gode Liv». Perfekte verter som beriket oppholdet for oss alle med smittende godt humør, vennlighet og gode problemløsninger (hvis nødvendig). Det var spesielt betryggende for meg som reiste alene, med et nettverk å forholde seg til, og fint hvordan alle i gruppen var så inkluderende. 
Alt klaffet mht. mine forventninger. Santa Barbara Golf and Ocean Club er et særdeles bra resort, både mht. proff service, moderne, fresh look og velutstyrte leiligheter.» 
Gjest på Tenerife, februar 2023

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Godt utrustede og fine, moderne leiligheter
 • Flott beliggenhet ved havet og med oppvarmet utendørs svømmebasseng
 • Gode tur- og golfmuligheter
 • Behagelig klima året rundt
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

Om resortet

Resortet har et eksklusivt preg med flotte fellesarealer, utendørs, oppvarmet svømmebasseng og flere solterrasser med solsenger. Badehåndklede kan leies mot gebyr.

Hotellet har restaurant, bar og flere loungeområder. Vi har dessuten tilgang til et stort fellesrom hvor våre gjester samles for sosiale aktiviteter, som quiz, vinsmaking, sportsarrangement på storskjerm, foredrag og vaffelkvelder. Det finnes også godt med restauranter i nærområdet.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. Vi kan dessverre ikke tilby norske TV-kanaler og anbefaler å medbringe pc eller nettbrett, som kan kobles med kabel til TV i leilighetene. På den måten kan både tv og filmer streames via internett.

Besøk:
Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 EUR pr. person for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. De ulike leilighetstypene har begrensninger på antall personer, så sjekk med verten på stedet.

Resort Tenerife:
Santa Barbara Golf and Ocean Club
Av. del Atlàntico, Urbanizacion, 38639 Golf del Sur
Santa Cruz de Tenerife, Spania

Slik bor du

 • Leilighet 1-soverom

  Leilighetene er romslige, ca 55m2 og beregnet for 2 personer. Separat soverom og sovesofa i stuen. Balkong/Terrasse og stuen med åpen kjøkkenløsning, spisetue, soverom og bad. De er alle hyggelige og moderne innredet. Stuedelen har en sofa/sovesofa med TV og egen spisestue mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er godt utrustet med både steke - og kokemuligheter, samt mikrobølgovn.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet 2-soverom

  Leilighetene er romslige, ca 100m2 og beregnet for 2 personer og med 2 separate soverom. Balkong/Terrasse og stuen med åpen kjøkkenløsning, spisetue, soverom og bad. De er alle hyggelige og moderne innredet. Stuedelen har en sofa/sovesofa med TV og egen spisestue mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er godt utrustet med både steke - og kokemuligheter, samt mikrobølgovn.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

 

6-7 etasjer, 270 leiligheter

Heis

Restaurant

Minimarked
m/bakeri

Balkong/terrasse

Svømmebasseng ute (oppvarmet)

Bar/lounge

Treningsrom

Spa- og velvære avdeling

Petanque bane

 

Fasiliteter leilighet

Aircondition
(varme og kjøling)

Safe på rom

Kjøkkenutstyr (godt utrustet)

Hårføner

Vannkoker

Lett dyne

Wi-fi
(middels kvalitet)

TV med internasjonale kanaler
(ikke norsk)

Brødrister

Kaffetrakter

Kjøleskap 

Kokeplater og
stekeovn

Mikrobølgeovn

Dusj

Strykejern

Vannkoker

 

Nærmiljøet

Santa Barbara Resort ligger på den vakre sørkysten av Tenerife, en av Kanariøyene. Kun 4 kilometer fra Tenerife Sur (TFS) flyplass, er det enkelt og raskt å komme seg til hotellet, med bare 15 minutters kjøring med buss. Resortet ligger i det sjarmerende området Golf del Sur, i kommunen San Miguel de Abona. Her finner du en flott promenade som knytter sammen Golf del Sur og det koselige nabolaget San Blas, med mange barer, små restauranter og et lite shoppingsenter.

I nærheten ligger den pittoreske fiskelandsbyen Los Abrigos, med sine fargerike båter og fiskerestauranter av høy kvalitet. Dette er et ideelt sted for deg som ønsker å nyte fersk sjømat og autentisk lokal kultur.

Strendene i området er små, men unike, med eksotisk mørk vulkansand, klipper og rullestein som gir en spesiell sjarm. De intime vikene langs kysten er absolutt verdt et besøk. I Los Abrigos finner du en liten havsvik med naturlige bassenger i klippene og en herlig vulkansandstrand hvor du kan slappe av og nyte solen.

Apotek
12 min
Minimarked
2 min
Matbutikk
10 min
Restaurant
5 min
Bank
20 min
Minibank
2 min
Flyplass
15 min
Los Cristianos
10 min
Puerto de la Cruz
80 min

Verter, aktiviteter og utflukter

Når du ankommer Tenerife vil du bli møtt av to vennlige verter som er på plass for å gjøre oppholdet ditt fantastisk. De legger til rette for et variert program med aktiviteter, utflukter og sosiale arrangementer som bidrar til en hyggelig og minneverdig opplevelse. Allerede i løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte der du får en mer detaljert oversikt over hva som skjer under oppholdet.

Vertene har faste kontortider på ukedagene, så det er enkelt å få tak i dem om du har spørsmål eller trenger assistanse. Det unike med våre verter er at de bor på resortet sammen med dere, noe som gjør det lettere for vertene å være tilgjengelige og hjelpe deg når som helst. Mange av våre reisende vil kanskje kjenne igjen vertene fra tidligere år eller andre resorter, ettersom de fleste har lang erfaring og har blitt et kjent og kjært ansikt for mange.

På resortet på Tenerife arrangeres det mange ulike aktiviteter som quizkvelder, sang, boccia, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer, pubbesøk og andre sosiale sammenkomster. Dette er bare eksempler, og aktivitetene kan variere. Disse aktivitetene er eksklusivt for våre gjester, og du kan delta i de aktivitetene som interesserer deg. Ved ankomst vil du motta en detaljert ukeplan for kommende uke og en oversikt over tilbudene. En ny ukeplan vil ligge klar på kontoret til vertene innen klokken 12 på lørdager, for påfølgende uke.

Ellers vil det bli arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen, eksempler på dette kan være besøk i nasjonalparken Las Cañadas med Teide (3718 moh), vakre Mascadalen, vingårder på den fruktbare nordkysten eller fine båtturer. Påmelding og informasjon rundt dette vil du også i løpet av oppholdet. 
 

Dagsprogram

 • Hver uke vil våre verter presentere en ukeplan med spennende aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke på tenerife - Santa Barbara Resort kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

 • mandag - fredag: Hver morgen:

  08:30 Morgentur
  Vi møtes hver morgen til gåtur og litt trim. Vertene tilpasser lengde og tempo, slik at både de som liker å gå fort og de som vil ta det litt roligere, kan være med. Underveis legger vi inn litt tøy og bøy. Ca. 1 times varighet.

  Hver morgen:
 • mandag - fredag: Kontortid:

  10:30 – 12:00 Kontortid
  Vertene er tilgjengelige på kontoret alle hverdager. Kom innom for en prat, for tips og råd eller hvis du har spørsmål. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

  Kontortid:
 • mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  På ukeplanen vil det legges opp til ulike aktive og sosiale aktiviteter gjennom hele uken. Tilbudet kan variere fra sted til sted, men her er noen eksempler: Stretching, Spanskkurs, vanngymnastikk, tur til lokale markeder, gåturer i nærområdet, boccia.

  Eksempler på aktiviteter:
 • mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  Det vil arrangeres hyggelige samlinger på kveldstid. Eksempler kan være bli-kjent middag, vaffelstund med quiz og info, middag for de som reiser alene, sang og dans i terrassebaren.

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Vi arrangerer egne utflukter med buss og dyktig lokal guide, som du kan melde deg på underveis. Valgte utflukter kan variere i løpet av sesongen, men her er noen eksempler på populære utflukter på Tenerife:
  Teide - Spanias høyeste fjell, båttur, bondens marked og vinsmaking.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som vil bli lagt ut på "Min side" senest 2 uker før avreise.
 • På flyreisen tur/retur er det mulig å forhåndsbestille mat, se under "Bestill det lille ekstra"

Turen til Tenerife Sur flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Tenerife Sur flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

Dersom du ikke finner egne avreiser fra din flyplass, kan vi søke om tilslutningsbillett for deg. Vi tilbyr fast pris på tilslutning for våre langtidsgjester, og under finner du en oversikt over priser fra ulike byer i Norge.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1990,- *
Tromsø kr 2290,- *
Andre byer På forespørsel


* Forbehold om spesielle perioder og avvik i pris gjør at vi i noen tilfeller må øke prisen. 

Priser gjelder per person tur/retur, med samme regler for bagasje som på hovedflyvningen.

Fordelen med å kjøpe tilslutning gjennom oss, er at du får gjennomgående billetter og bagasjen kan således sendes hele veien til/fra destinasjon (unntak kan forekomme). Skulle det oppstå forsinkelser vil det være flyselskapets ansvar å få deg hele veien til destinasjonen, uten ekstra kostnader.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger - Tenerife inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport t/r flyplass-resort med vert
 • Leilighet i valgt kategori på Santa Barbara hotel.
 • Rengjøring tre ganger i uken.
 • Gratis wifi
 • Norske, erfarne verter under hele oppholdet
 • Velkomstmøte
 • Utflukter i nærområdet med vertene
 • Morgenturer med tøy og bøy
 • Utflukter og vandringer med vertene.
 • Boccia, quiz og hyggelige aktiviteter
 • Mulighet for spennende utflukter med guide
Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
 • Reise fra andre byer i Norge – spør ved bestilling
 • Utflukter

Tillegg for enkeltrom

Tillegg for å benytte 1-soveroms leilighet alene  finner du under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.
 • Generelt egner ikke alle våre aktiviteter seg for den som har vondt for å gå. På morgenturer vil vertene så godt det lar seg gjøre tilpasse tempo for alle i gruppen. På utflukter med guide forventes det at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.

Kart

Temperatur og vær

Et av de fineste aspektene ved Tenerife er selvfølgelig klimaet. Vårt resort ligger helt i sør og på den delen av øya er det i gjennomsnitt opp mot ca. 300 soldager i året. Alltid varmest og mest sol, samt færrest skyer. Vestsiden har også mye finvær. I nord er det også varmt, selv om det kan være mer regn og skyer på denne delen av øya, sammenlignet med resten.

Jo nærmere du kommer Teide nasjonalpark, Tenerifes vulkanske region og hjemstedet til Spanias høyeste fjelltopp El Teide (3718 moh), desto mer variabelt blir været. Selvsagt synker temperaturen når du kommer opp i høyden, og noen ganger i året kan det snø her her mens sola skinner langs kysten. Passatvindene, sammen den forfriskende Golfstrømvinden, er de viktigste værfaktorene som bidrar til klimaet.

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
2
6
18
februar
2
8
19
mars
2
8
19
april
1
8
20
mai
0
8
21
juni
0
10
23
juli
0
10
24
august
0
10
25
september
1
7
24
oktober
2
7
23
november
2
7
21
desember
4
6
20

Bestill det lille ekstra

Ekstra utflukter og andre tilvalg kan bestilles samtidig med reisen eller senere via «Min side».

 • Mat om bord: Standardmåltid – Glutenfri
  Mat om bord: Standardmåltid – Glutenfri Du har nå muligheten til å forhåndsbestille mat på flyreisen tur/retur.
  Bestillingen må skje senest 31 dager før avreise.

  (Bildet er kun brukt som et eksempel)
  Pris: 400,-
 • Mat om bord: Standardmåltid – Lunsj/middag
  Mat om bord: Standardmåltid – Lunsj/middag Du har nå muligheten til å forhåndsbestille mat på flyreisen tur/retur.
  Bestillingen må skje senest 31 dager før avreise.

  (Bildet er kun brukt som et eksempel)
  Pris: 400,-
 • Mat om bord: Standardmåltid – Vegetar
  Mat om bord: Standardmåltid – Vegetar Du har nå muligheten til å forhåndsbestille mat på flyreisen tur/retur.
  Bestillingen må skje senest 31 dager før avreise.

  (Bildet er kun brukt som et eksempel)
  Pris: 400,-

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Oktober 2024

19/10BergenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerUtsolgt23 990,-Book på ventelisteMer informasjon
19/10StavangerTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerUtsolgt23 990,-Book på ventelisteMer informasjon
22/10Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser22 990,-BestillMer informasjon

November 2024

9/11BergenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerUtsolgt24 990,-Book på ventelisteMer informasjon
14/11Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser23 990,-BestillMer informasjon

Januar 2025

7/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser27 490,-BestillMer informasjon
7/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 6 uker43 dagerFå ledige48 895,-BestillMer informasjon
11/1BergenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser28 490,-BestillMer informasjon
11/1StavangerTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser28 490,-BestillMer informasjon
28/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser26 490,-BestillMer informasjon
30/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 6 uker43 dagerFå ledige47 395,-BestillMer informasjon

Februar 2025

1/2BergenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser27 490,-BestillMer informasjon
18/2OSLO GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser25 990,-BestillMer informasjon
22/2BergenTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser26 990,-BestillMer informasjon
22/2StavangerTenerife - Det Gode Liv - 3 uker22 dagerLedige plasser26 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.