Skip to main content

Langtidsferie Tenerife - Det Gode Liv

Ønsker du stabilt godt klima og samtidig være litt aktiv, så er Tenerife stedet for deg. Vi tilbyr nå 3 ukers opphold og vår resort ligger helt i sør på øya med kort vei inn til Los Cristianos (kun 20 min med lokalbuss). Fine turmuligheter både rett i nærheten av resorten og ellers rundt på øya. Kanskje du i tillegg er glad i golf? Flere golfmuligheter i umiddelbar nærhet og ikke minst perfekte forhold for akkurat dette.

Leilighetene har god standard og moderne interiør. Her kan du nyte roen og samtidig ha muligheten til å være både aktiv og sosial hvis du ønsker dette. 
Spanias høyeste fjell Teide, som er verdens tredje største vulkan, ligger faktisk på Tenerife. Å spasere rundt i nasjonalparken som omgir fjellet kan minne om en spasertur på månen. Landskapet er spesielt og man kan beundre naturskulpturer som «Dronningens sko» og «Madonna», i tillegg til fantastisk utsikt over havet og de omkringliggende Kanariøyene.

"Gled deg til å sitte på terrassen med et glass i hånden og se solen gå sakte ned" - sier Monica som besøkte resortet sist år.

Gode opplevelser 

Hos oss på «Det Gode Liv» langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. 

De er der for deg og arrangerer aktiviteter som utflukter, vaffelstunder, fellesmiddager, turgåing, kurs, quiz, bingo, foredrag og andre sosiale aktiviteter. Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen.

For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives. Derfor har alle våre steder eget fellesrom og et lite bibliotek med norske bøker, som bidrar til nærhet og kos, også om du reiser alene.

Gled deg til
 • Godt utrustede og fine, moderne leiligheter
 • Behagelig klima året rundt
 • Flott beliggenhet ved havet
 • oppvarmet utendørs svømmebasseng
 • Gode tur- og golfmuligheter
 • Flotte utflukter

Om resortet

Leilighetene er romslige, alle med balkong/terrasse og stue med åpen kjøkkenløsning, spisestue, soverom og bad. De er alle hyggelig og moderne innredet. Stuedelen har en sofa/sovesofa (gjelder kun 1- og 2-soveromsleiligheter) med TV og egen spisestue mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er godt utrustet med både steke- og kokemuligheter, samt mikrobølgeovn.

Studioleilighet er ca. 35m2 og beregnet for max 1 person. Ikke mulighet med besøk.

1-soveromsleilighet er ca. 55m2 og beregnet for 2 personer. Et separat soverom og sovesofa i stuen.

2-soveromsleilighet er ca. 100 m2 og beregnet for 2 personer. 2 separate soverom og 2 bad.

Leilighetene rengjøres 3 ganger i uken hvor også håndklær skiftes. Sengetøy skiftes 1 gang i uken. Kjøkkenutstyret som brukes må du naturlig nok vaske selv.

Resorten har et utendørs, oppvarmet svømmebasseng med solsenger tilgjengelig, i tillegg til flere solterrasser. Badehåndkle kan leies mot gebyr. Når det gjelder måltider kan du kan bestille (og betale) for både frokost, lunsj og middag på restauranten tilknyttet hotellet hvis ønskelig.

Både i baren du finner utendørs og lokaler inne på resortet, samt i fellesrom arrangerer vi ulike sosiale aktiviteter som for eksempel quiz, bingo, kreativt hjørne, spanskkurs, vaffelsteking, underholdning etc.

Hotellet ligger kun 4 kilometer fra flyplassen Tenerife Sur (TFS) og det tar kun ca. 10-15 minutters kjøring med transferbuss til hotellet. 

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Det vil si at du kan lese avisen og sende/motta e-post, men du vil ikke kunne se film fordi tilkoblingen har begrenset hastighet. 

Ønsker du å ta imot overnattingsgjester i leiligheten er det en sovesofa i stuedelen. Prisen er 100 euro per person for hver påbegynt uke i maks to uker, ekskl. frokost. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år bor gratis. Ikke mulig med besøk i studioleilighet. Det er fint om du gir beskjed god tid i forkant og betalingen skjer til verten på stedet ved gjestenes ankomst.
 

Santa Barbara Golf & Ocean Club by Diamond Resorts
Avenida del Atlantico s/n Urbanizacion Golf del Sur, 
38639, Santa Cruz de Tenerife
Spania

Slik bor du

Fasiliteter hotell

 

6-7 etasjer, 270 leiligheter

Heis

Restaurant

Minimarked
m/bakeri

Balkong/terrasse

Svømmebasseng ute (oppvarmet)

Bar/lounge

Treningsrom

Spa- og velvære avdeling

Petanque bane

 

Fasiliteter leilighet

Aircondition
(varme og kjøling)

Safe på rom

Kjøkkenutstyr (godt utrustet)

Hårføner

Lett dyne

Wi-fi
(middels kvalitet)

TV med internasjonale kanaler
(ikke norsk)

Brødrister

Kaffetrakter

Kjøleskap 

Kokeplater og
stekeovn

Mikrobølgeovn

Dusj

Strykejern

 

Nærmiljøet

Apotek
12 min
Minimarked
2 min
Matbutikk
10 min
Restaurant
5 min
Bank
20 min
Minibank
2 min
Flyplass
15 min
Los Cristianos
10 min
Puerto de la Cruz
80 min

Verter, aktiviteter og utflukter

På langtidsferie hos oss i «Det Gode Liv» knytter du nye vennskap og opplever meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Våre norske, voksne verter er der for å gjøre ditt opphold best mulig og arrangerer mange forskjellige aktiviteter og hyggestunder.

På Det Gode Liv Tenerife vil det bli arrangert mange aktiviteter som; quiz, sang, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer, kreativt hjørne, pub besøk, boccia, sjakk og andre sosiale aktiviteter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 

Ellers blir det arrangert ulike utflukter hver uke til interessante områder i regionen.

Alle i Aller Travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Dagsprogram

 • mandag - fredag: Hver morgen:

  08:30 Gåtur og litt trim (45 min)

  Hver morgen:
 • mandag - fredag: Kontortid:

  10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

  Kontortid:
 • mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  10:30 Stretching
  11:30 Spanskkurs
  12:30 Aqua gym

  Eksempler på aktiviteter:
 • mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement

  18:00 Sjakk/Boccia, vaffelstund med quiz og info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli kjent middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
  20:00 Sang & Dans - underholdning i restauranten eller terrassebaren.

  Eksempler på kveldsarrangement
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter

  Bli med oss og oppdag de mange perlene på Tenerife: Teide - Spanias høyeste fjell, båttur, bondens marked og vinsmaking.

  Eksempler på våre mest populære utflukter

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene ennå ikke er bekreftet og kan variere noe fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller Travel sin kontroll. 

 • Avgang fra Oslo.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som sendes 2-3 uker før avreise.

Turen til Tenerife Sur flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Tenerife Sur flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

På våre langtidsferier tilbyr vi nå en fast pris på tilslutningsbilletter og under finner du en oversikt over priser fra ulike byer i Norge.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim  kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1890,- *
Tromsø kr 2190,- *
Andre byer På forespørsel


Prisen gjelder per person tur/retur. 

Fordelen med tilslutningsbilletter kjøpt gjennom oss er at man får gjennomgående billetter og bagasjen kan således sendes hele veien til/fra destinasjon (unntak kan forekomme). Samme bagasjevekt som på hovedreisen vil også gjelde. Dessuten, om det skulle forekomme forsinkelser vil flyselskapet sørge for at du får et alternativ uten kostnad som får deg hele veien til destinasjonen

Dersom du ønsker tilslutning, legg inn en kommentar i bestillingen i feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by og om du har noen spesifikke ønsker i forhold til tidspunkt eller eventuelt kun ønsker en vei.

Vi kommer tilbake til deg ca 2-3 måneder før reisen med et tilbud (tid), og du har fortsatt mulighet til å takke nei. I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting kommer i tillegg for egen regning og bestilling.

Vi må alltid forespørre flyselskapene om tilslutning og i noen tilfeller kan de dessverre ikke tilby dette, vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet. 

* Forbehold om spesielle perioder og avvik i pris

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Norge - Tenerife inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport flyplass-resort t/r
 • Leilighet i valgt kategori
 • Vertskap
 • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Tillegg for enkeltrom

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpen og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Kart

Temperatur og vær

Et av de fineste aspektene ved Tenerife er selvfølgelig klimaet. Vårt resort ligger helt i sør og på den delen av øya er det i gjennomsnitt opp mot ca. 300 soldager i året. Alltid varmest og mest sol, samt færrest skyer. Vestsiden har også mye finvær. I nord er det også varmt, selv om det kan være mer regn og skyer på denne delen av øya, sammenlignet med resten.

Jo nærmere du kommer Teide nasjonalpark, Tenerifes vulkanske region og hjemstedet til Spanias høyeste fjelltopp El Teide (3718 moh), desto mer variabelt blir været. Selvsagt synker temperaturen når du kommer opp i høyden, og noen ganger i året kan det snø her her mens sola skinner langs kysten. Passatvindene, sammen den forfriskende Golfstrømvinden, er de viktigste værfaktorene som bidrar til klimaet.

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
2
6
18
februar
2
8
19
mars
2
8
19
april
1
8
20
mai
0
8
21
juni
0
10
23
juli
0
10
24
august
0
10
25
september
1
7
24
oktober
2
7
23
november
2
7
21
desember
4
6
20

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

Januar 2022

29/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 ukerUtsolgt18 950,-BestillMer informasjon

Februar 2022

19/2Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 ukerFå ledige18 950,-BestillMer informasjon

Oktober 2022

22/10Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 ukerLedige plasser19 450,-BestillMer informasjon

November 2022

12/11Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 ukerLedige plasser16 490,-BestillMer informasjon

Januar 2023

7/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 ukerLedige plasser18 950,-BestillMer informasjon
28/1Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 ukerLedige plasser18 490,-BestillMer informasjon

Februar 2023

18/2Oslo GardermoenTenerife - Det Gode Liv - 3 ukerLedige plasser18 490,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Koronavirus og reise

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli a 20 kg på alle våre reiser med Norwegian . Det kan forøvrig forekomme avvikende bagasjeregler for våre langdistansedestinasjoner. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resortet samt i reisedokumentene som sendes ut 2-3 uker før avreise.

 • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

 • Vil det kunne bli endringer på min reise?

  Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

 • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

  Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
  Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
  Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

 • Er flymat inkludert?

  Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
  Merk også at det er regler vedrørende størrelsen på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og maks 1000 ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer maks 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag). For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids.

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

  Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Hvem er våre verter?

  På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

 • Hvem møter oss på flyplassen?

  Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  2-3 uker før avreise vil du få tilsendt flybilletter og ytterligere informasjon om din reise, blant annet inneholder vertens navn og telefonnummer. Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

 • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

  Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

 • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

  Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg.