Skip to main content
Eksotisk reise
4 ukers opphold

Langtidsferie Thailand - Det Gode Liv

Det Gode Liv Thailand er stedet for deg som ønsker en litt annerledes langtidsferie hvor du møter lokalbefolkningen og kan utfordre deg selv med nye opplevelser og smaker. På Resortet vårt i Sam Roi Yot, får du rolige dager og god tid til å ligge under palmene rundt bassenget med en god bok. 

På vårt hyggelige resort, The Beach Village, bor vi i flotte og moderne leiligheter, alle på bakkeplan og med alle fasiliteter. Nærmeste sandstrand ligger en kort gåtur unna. Stranden er langgrunn med gyllenmyk sand og deilig badetemperaturer året rundt. 

"Trygg og rolig resort med verdens hyggeligste betjening. Det vi likte best var maten og det å nyte livet ved bassengkanten"
- hilsen noen av våre gjester i 2019.

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Autentisk perle med lokalt preg og moderne leiligheter
 • Varmt og imøtekommende hotellpersonell
 • Kort vei til stranden og golfbane
 • Flott beliggenhet i et frodig, rolig og trygt område
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

Om resortet

Leilighetene er store og romslige med soverom og bad, kjøkkenkrok og spisehjørne. De er moderne innredet og har en sofa, stuebord, soverom med dobbeltseng og klesskap.

Vi har 3 ulike leilighetskategorier:

Leilighet 1-soverom
Leilighet 1-soverom, stor (ca. 15 m2 større, tillegg i pris)
Leilighet 2-soverom, stor (ca. 15 m2 større, tillegg i pris)
 
Alle leilighetene ligger på bakkeplan med direkte utgang til uteplassen og bassengområdet og har satelitt-TV inkl. norske kanaler og aircondition. Noen av leilighetene har i tillegg tilgang til takterrasse. Bassengområdet har solsenger. Husene våre ligger i klynger på syv enheter, rundt hvert sitt bassengområde.

Hele området består av lav bebyggelse og har en frodig fauna med flotte og fargerike blomster og grøntanlegg. Vår resort ligger landlig til, omringet av palmer og høye fjell i det fjerne. Det er cirka 10-15 minutter å gå ned til strandpromenaden. Det går gratis shuttlebuss flere ganger daglig fra resortet til stranden.

Det sies at resortet har områdets beste restaurant med både thaimat og vestlige alternativer. Restauranten er en nydelig oase i balinesisk stil med stråtak, dempet belysning og store vifter. Det er også mulighet for å bestille hjem italiensk pizza fra naboresorten som ligger 10 minutter unna. Ellers har resortet et lite treningsrom og gratis sykler til utlån.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Vær oppmerksom på at det kan forekomme oftere strømavbrudd i Thailand enn hva vi er vant til hjemme.

Det er ingen vaskemaskin i leilighetene. Du kan levere klærne i resepsjonen som vaskes mot en ekstra kostnad. Leilighetene rengjøres tre ganger per uke.

Resort Thailand - The Beach Village Resort
602 moo 4, Sam Roi Yod,
Prachuap Khiri Khan 77120, Thailand

Slik bor du

 • Leilighet 1-soverom

  Leilighetene er store og romslige med soverom og bad, kjøkkenkrok og spisehjørne. De er moderne innredet og har en sofa, stuebord, soverom med dobbeltseng og klesskap.
  Alle leilighetene ligger på bakkeplan med direkte utgang til uteplassen og bassengområdet og har satelitt-TV inkl. norske kanaler og aircondition. Bassengområdet har solsenger. Husene våre ligger i klynger på syv enheter, rundt hvert sitt bassengområde. Noen av leilighetene har i tillegg tilgang til egen takterrasse.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet 1-soverom, stor

  Leilighetene er store og romslige med soverom og bad, kjøkkenkrok og spisehjørne. De er moderne innredet og har en sofa, stuebord, soverom med dobbeltseng og klesskap.
  Alle leilighetene ligger på bakkeplan med direkte utgang til uteplassen og bassengområdet og har satelitt-TV inkl. norske kanaler og aircondition. Bassengområdet har solsenger. Husene våre ligger i klynger på syv enheter, rundt hvert sitt bassengområde.Noen av leilighetene har i tillegg tilgang til egen takterrasse. Leiligheten har et tillegg på 15 m2

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet 2-soverom, stor

  Leilighetene er store og romslige med 2 soverom og 1 bad, kjøkkenkrok og spisehjørne. De er moderne innredet og har en sofa, stuebord, soverom med dobbeltseng og klesskap.
  Alle leilighetene ligger på bakkeplan med direkte utgang til uteplassen og bassengområdet og har satelitt-TV inkl. norske kanaler og aircondition. Bassengområdet har solsenger. Husene våre ligger i klynger på syv enheter, rundt hvert sitt bassengområde.Noen av leilighetene har i tillegg tilgang til egen takterrasse. Leiligheten har et tillegg på 15 m2.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

1-2 etasjer, 10 klynger med 7 hus

Gratis sykkelutleie

Boccia- og badmintonbane

Hotellrestaurant - vestlig og thai meny

Svømmebasseng utendørs

Treningsrom

Gratis parkering med forbehold om plass

 

Fasiliteter leilighet

Kokeplater

Kjøleskap

Brødrister

Kaffetrakter

Mikrobølgeovn

Dusj

Aircondition og vifte i taket

Safe

Middels med kjøkkenutstyr

Vannkoker

Hårføner

Wi-fi middels kvalitet

Satellitt TV - inkl. norske kanaler

Nærmiljøet

Flyplass m/buss ca. 4 timer
240 min
Matbutikk
20 min
Apotek
20 min
Strand
12 min
Restaurant
15 min
Bank
45 min
Hua Hin
45 min
Golfbane
5 min
Minibank
5 min

Vårt tilholdssted er på kyststripen inn mot Siambukta, en drøyt 4 timers (ca 26 mil) busstur sør for Bangkok flyplass. Gevinsten etter en lang reise er et unikt, autentisk og rolig område med en milelang sandstrand, Dolphin Beach. Dette er et flatt område som er godt egnet for sykkelturer og rusleturer. Resortet vi bor på er en skjermet perle som ligger i området Sam Roi Yot. Direkte oversatt betyr det «de tre hundre fjelltopper», og det er et vakkert, frodig landskap omringet av imponerende sukkerfjellstopper som møter oss.

På dagtid går livet her sin rolige gang med fiskere som reiser ut i tidlige morgentimer for å skaffe dagens fangst. Når kvelden kommer, drar de båtene sine opp på stranden for å forberede neste dag.

I enden av strandpromenaden ligger et buddhistisk tempel som absolutt er verdt et besøk. En 9-hulls golfbane som også passer nybegynnere ligger bare tre kilometer unna resortet, og du kan lett sykle dit. Dersom du ønsker å teste en 18-hullsbane, ligger denne i Pranburi, om lag 18 km fra resortet.

Hver uke  er det et fruktmarked i Sam Roi Yot hvor du får kjøpt smakfulle, lokale delikatesser. Mange tar med litt frukt til stranden og benytter mulighetene til en thaimassasje under palmene. Det er balsam for kropp og sjel.

På restaurantstripen ved strandpromenaden finnes både lokale og vestlige restauranter. Fra vårt resort er det 20 minutters biltur til nærmeste matbutikk Tesco Lotus og cirka 20 minutters gange til nærmeste minimarked (7/11). Resortet har shuttlebus som har flere stopp langs veien, både ved stranden og butikken.

Det er cirka 45 minutter til nærmeste storby, Hua Hin. Her kan du være med på flere utflukter for både å handle og se på det yrende livet. Dette er en travel by med store shoppingsentre og markeder. Den thailandske kongen har sitt sommerpalass i byen, og landets lange historie kommer til uttrykk på mange av de restaurerte hotellene, samt den gamle togstasjonen.

Vi befinner oss ikke langt fra det første kystreservatet i Thailand, Khao Sam Roi Yot. Her kan du komme tett innpå den tropiske flora og fauna, og det arrangeres elvebåtcruise eller gåturer til grottene, og på lange stier av trebrygger over innsjøene.

Verter, aktiviteter og utflukter

På The Beach Village vil du bli møtt av to hyggelige verter, som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha oppsatte kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet.

Felles for alle våre voksne verter er at de alle ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring.

På vårt resort i Thailand blir det arrangert mange aktiviteter, som for eksempel; quiz, sang, foredrag, vaffelstunder, faste gåturer, pubbesøk og andre sosiale aktiviteter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud om aktiviteter og utflukter får du ukentlig.

Eksempler på populære utflukter kan være blant annet utflukt til byen Hua Hin, ulike steder i nasjonalparken og kulturelle høydepunkt som templer. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet.

Alle i Aller Travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen til smilets land!

Dagsprogram

 • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke i Sam Roi Yot kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

 • Mandag - fredag: Hver morgen:

  08:30 Gåtur i vandretempo, inkludert stretching, ca 45 min

  Hver morgen:
 • Mandag - fredag: Kontortid:

  10:30-12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

  Kontortid:
 • Mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  10:30 Stretching
  11:30 Aqua gym
  12:30 Boccia
  17:00 Dart

  Eksempler på aktiviteter:
 • Mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  17:00 Vaffelstund m/quiz
  18:00 Bingo med info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli kjent middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Bli med oss og oppdag de mange perlene i Sam Roi Yot området: Thailands eldste nasjonalpark, Khao Sam Roi Yot National Park (Kui Buri)og Wildlife Rescue Center and Elephant Refuge. Du får mer informasjon om våre populære utflukter ved ankomst.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Praktisk info

Pass / visum  
Du trenger gyldig pass, og dette må være gyldig i minst 6 måneder etter innreise til Thailand. Som norsk statsborger trenger du ikke visum i opptil 45 dager ved turistreiser
Reisende som ikke er norske statsborgere, må selv sjekke aktuelle pass- og visumregler.

Vaksiner
Ved turistferie i Thailand inntil 4 uker anbefaler vi følgende vaksiner:

Hepatitt A skal vurderes til alle over 1 år.

Påfyll av difteri/stivkrampe/kikhoste/polio dersom du ikke har tatt påfyll de siste 10 år (se www.helsenorge.no).

Hepatitt B (gjerne i kombinasjonsvaksinen Twinrix) bør også vurderes. Da trenger man evt. to doser med minst fire ukers intervall, og må starte i god tid før avreise.
  
Penger / kredittkort  
I Thailand bruker man valutaen Baht. Vi anbefaler å ta med bankkort og kredittkort, f. eks både VISA og MasterCard. Det rimeligste og tryggeste er å ta ut penger i minibank med bankkort. 
Vi anbefaler at du benytter en minibank som ligger i tilknytning til en bank. Bankautomater nær resortet finner du i nærmeste by. Du kan selvfølgelig også ta ut kontanter her hjemme i Norge, enten i bank eller på Oslo Gardermoen. 
Husk å sjekke at dine bankkort ikke har noen regionsperre for Thailand.
 
NB! 
Vi er blitt pålagt fra myndighetene om ikke å ta imot kontanter og vil derfor kun ta imot betaling av utflukter, besøk etc. med et betalingskort (VISA/MasterCard). 

Forsikringer   
Norske reisende til Thailand må ha gyldig reiseforsikring. Vi oppfordrer også til å registrere seg på reiseregistrering.no. Å havne på sykehus i utlandet eller å miste bagasjen kan fort bli en dyr affære. Ha alltid med deg forsikringsbeviset når du er på reise.

Strøm  
Thailand og Norge har samme strømstyrke. Det er ingen grunn til å ta med omformer da de thailandske støpslene takler både de lokale flate stiftene og de runde som vi er vant til fra Norge.  
 
Vann 
Drikk alltid bare vann fra flaske. Flaskevann er billig og kan kjøpes på resortet. Drikk aldri vann fra vannkraner.

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som vil bli lagt ut på "Min side" senest 2 uker før avreise.

Turen til Bangkok flyplass

Flyselskap
Finnair
Bagasje
23 kg

Turen hjem fra Bangkok flyplass

Flyselskap
Finnair
Bagasje
23 kg
Grunnprisen inkluderer følgende:
 • Fly t/r Oslo - Bangkok inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport flyplass-resort t/r
 • Frokost hver morgen
 • Leilighet i valgt kategori
 • Vertskap
 • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet
Grunnprisen inkluderer ikke:
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Tilslutningsfly fra andre byer

Tillegg for enkeltrom:

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Avganger

Vi har avganger fra Oslo i januar og februar. Opphold på 4 uker.

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Kart

Kart


 

Temperatur og vær

Vårt resort i Sam Roi Yot området, er en skjermet liten oase, bort fra de ekstreme værforandringene eller hendelsene.  Det er tropisk klima med gjennomsnittlig 26 grader året rundt, døgnet rundt. Noe mer regn er det rundt mai til november. Tørreste månedene er mellom desember og april, og de varmeste månedene mellom april og august.

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
1
9
26
februar
1
9
28
mars
3
10
29
april
3
9
30
mai
9
8
30
juni
10
7
30
juli
12
7
29
august
12
7
29
september
13
7
29
oktober
14
7
28
november
4
8
27
desember
1
9
26

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Januar 2024

9/1Oslo GardermoenThailand - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt26 490,-Book på ventelisteMer informasjon

Februar 2024

5/2OSLO GardermoenThailand - Det Gode Liv28 dagerUtsolgt26 490,-Book på ventelisteMer informasjon

Mars 2024

3/3Oslo GardermoenThailand - Det Gode Liv28 dagerLedige plasser25 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.

 • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

 • Vil det kunne bli endringer på min reise?

  Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

 • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Koronavirus og reise

 • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

  Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
  Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
  Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

 • Er flymat inkludert?

  Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
  Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
  Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
  Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

  Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Hvem er våre verter?

  På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

 • Hvem møter oss på flyplassen?

  Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

  I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

 • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

  Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

 • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

  Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg.