Skip to main content

Musikkfest i Dublin

Da har vi gleden av å igjen invitere til en reise i irsk folkemusikk og til hyggelige Dublin i full feststemning!

Det er duket for både musikalske, kulturelle og sosialt hyggelige stunder, og med oss har vi vår dyktige reiseleder Annie Dale.

Festivalen «TradFest» er en årlig begivenhet som byr på konserter og musikalske opplevelser i fem hele dager til ende. Alt foregår i hjertet av Dublin og konserter arrangeres i hele byen, inkludert Dublin Slott, Rådhuset, St.Patrick`s Cathedral og mer intime historiske steder. 

Vi legger opp til tre konserter, sightseeingtur med besøk på Trinity College, The Old Library og Book of Kells, byvandring og levende musikk, show og middag på populære Merry Ploughboys.

Vårt hotell ligger bare 10 minutters gange fra Temple Bar-området - perfekt for oss som skal på Tradfest!

Gled deg til
 • Festivalen Tradfest
 • 3 flotte konserter
 • Irish Night på Merry Ploughboys

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Programmet for TradFest er ikke enda satt, så konserter blir spesifisert nærmere.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Ankomst Dublin, omvisning og konsert (L)

  Avreise fra Norge med ankomst Dublin på formiddagen. Her møtes vi av vår lokale guide og reiseleder, og tar buss til sentrum. Her får vi en omvisning med bussen for å lære Dublin bedre å kjenne. I løpet av turen passerer vi hovedgaten O’Connell Street, monumentet Spire of Dublin og hovedpostkontoret GPO, som før i tiden var en viktig plass for den irske kampen om selvstendighet. Vi ser Dublins glansfulle kvartaler samt parkene St. Stephen’s Green og Phoenix Park, som påminner om glamour på 1700-tallet.

  Felles lunsj på The Old Storehouse i Templebar, før vi kjøres til hotellet for innsjekk. Det blir litt tid til avslapping og middag før vi rusler til vår første konsert på kvelden.

  Etter konserten kan de som vil gå sammen med reiseleder tilbake til hotellet, eller utforske kvelden videre på egen hånd.

  Ankomst Dublin, omvisning og konsert (L)
 • DAG 2: Byvandring i Dublin + konsert (F, M)

  Etter en deilig irsk frokost starter vi dagen med en historisk byvandring i Dublins eldste områder, som Temple Bar, Dublin Castle, Chester Beatty Library og Christchurch Cathedral. Vi runder av med et besøk på Trinity College, The Old Library og Book of Kells. Resten av formiddagen fri – kanskje noen vil besøke Dublinia museum eller The Little Museum of Dublin (inngang ikke inkl.)

  Vi møtes igjen for tidlig middag på the Millstone Restaurant, før vi går videre til turens andre konsert.

  Etter konserten kan de som vil gå sammen med reiseleder tilbake til hotellet, eller utforske kvelden videre.

  Byvandring i Dublin + konsert (F, M)
 • DAG 3: Formiddagen fri + konsert (F, M)

  Morgenen og formiddagen er fri til å utforske byen og festivalen på egen hånd.

  Midt på dagen går vi samlet til vår siste konsert.

  På ettermiddagen tar bussen oss til Merry Ploughboy. Deres Irish Night er kjent for sin originalitet og unike atmosfære. Vi serveres en bedre middag som følges av live irsk musikk, alt fra tradisjonell folkemusikk til ballader og allsang. Musikken akkompagneres av stedets berømte dansere. Kvelden avsluttes rundt midnatt og bussen tar oss tilbake til hotellet.


  Formiddagen fri + konsert (F, M)
 • DAG 4: Hjemreise (F)

  Etter en god, lang frokost sjekker vi ut og vår buss tar oss til flyplassen for retur til Norge.

  Hjemreise (F)

Slik bor du

Cassidys hotel er et familiedrevet og sentralt hotell som ligger øverst i O'Connell Street, overfor Gate Theatre. Det tar ca. 10 minutter å gå til Trinity College, Dublin Castle, flere butikker og restauranter og utestedene i Temple Bar. Hotellet ligger i tre georgianske byvillaer, og tilbyr døgnåpen resepsjon, bar og bistro, room service og treningsrom.
Cassidys har også en uformell restaurant, innredet med kostbar mahogni og skinnmøbler. Her serveres moderne irsk mat i tillegg til en tradisjonell frokost hver morgen.
Rommene har blendingsgardiner, en flatskjerm-TV med satellittkanaler, safe og bad med hårtørker. Du kan også lage deg en kopp kaffe og te, og du har tilgang til gratis Wi-Fi.

CASSIDYS HOTEL ***
Cavendish Row, Upper O`Connell Street D1 Dublin

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Annie Daly
  Annie Daly

  Ann-Cathrin Daly, også kalt Annie
  , er en meget erfaren reiseleder som har jobbet som guide i Irland, Skottland og som reiseleder i Europa siden 2008. Annie er amatørmusiker, spiller tuba og trombone i brassband og orkestre, og hun har også spesialisert seg på Whisky/ey. Annie har alltid hatt en lidenskap for historie og alt kulturrelatert, og hun gleder seg til å vise besøkende vakre Irland og guide på historiske steder, fortelle hvordan det er å bo i Irland i dag, samt å underholde gjester med lokal folklore og kanskje en spøkelseshistorie eller to.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo – Dublin
 • Transport t/r flyplass - hotell
 • 3 netter på Cassidys Hotel *** m/irsk frokost
 • 1 middag og 1 lunsj på lokale restaurant
 • 1 middag og show
 • Sightseeing med buss
 • Historisk byvandring
 • Besøk på Trinity College, The Old Library og Book of Kells
 • 3 Tradfest-konserter
 • Norsk reiseleder
Prisen inkluderer ikke:
 • Avbestillings- og reiseforsikring

Om Dublin

Dublin er Irlands hovedstad og byen har nesten 1,5 millioner innbyggere. Byen ligger på den østlige siden av Irland, ved munningen av elven Liffey. Dublin ble grunnlagt av vikingene og ble hovedstad da normannerne invaderte. I løpet av 1600-tallet ekspanderte byen raskt og var for en kort tid den nest største i britisk herredømme. Da øya ble delt inn i Nord-Irland og Irland i 1922, ble Dublin hovedstaden i Republikken Irland.

Dublin er et populært reisemål som tilbyr noe for alle. Guinness og Jameson er det de fleste tenker på først, og deres bryggerier er vel verdt et besøk. Det er mange museer - de fleste av dem gratis, og svært gode puber og butikker. Her er Dublin Castle, Christchurch Cathedral og mange bygninger med en lang og ofte sterk historie. En guidet tur i Dublin gir besøket en dybde og forståelse av irsk historie.

Dublin er et paradis for shoppere, og det kompakte sentrum gjør at du kan utforske de mange shoppingområdene til fots. De viktigste shoppinggatene i sentrum er Grafton Street og Henry Street. Butikkene er åpne hver dag unntatt 1.juledag og 1.påskedag.

Dublin ble valgt som en UNESCO City of Literature og mange kjente forfattere har levd og besøkt denne byen. Dublin er kjent for sine teatre, spesielt kjent er Abbey Theatre og det nye Grand Canal Theatre.

Temple Bar og dens omgivelser er sentrum for Dublins natteliv. Med mange puber, klubber og restauranter er det noe for enhver smak. Mange puber har levende musikk og det er mulig å bestille en irsk aften med musikk og Riverdance danseshow.

Rundt Dublin finner man flere slott, fantastisk vakre fjell og klostre som den Hellige St. Patrick sies å ha levd i. For de som er interessert i historie er også Newgrange steingrav innen rekkevidde med en times reise fra Dublin.

Om festivalen Tradfest

TradFest-festivalen pågår i 5 dager fra 22.-26. januar 2025. I 14 år har Temple Bar arrangert denne festivalen i slutten av januar. Festivalen er en kombinasjon av store konserter, gratis pub-konserter og gatemusikk. Det finnes også utstillinger, workshops, filmvisninger, utendørs musikk og irske blåseband på gatene i Temple Bar-området.
 
Konserter foregår i hjertet av Dublin og lokaler inkluderer Dublin Slott, Dublin City Hall, St. Patricks Cathedral og mindre og mer intime steder som Pepper Canister. Alle arenaer ligger i gangavstand fra hverandre og Temple Bar-området.

Om flyreisen

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter. I noen tilfeller må overnatting på Gardermoen påregnes på ut- og/eller hjemreise, grunnet tidlig avreise eller sen ankomst. Vi gjør oppmerksom på at alle tider er lokale tider.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Dublin flyplass

Varighet
ca. 2,5 timer
Flyselskap
SAS

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Dublin flyplass

Varighet
ca. 2,5 timer
Flyselskap
SAS

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Temperatur og vær


 
  januar februar mars april mai juni juli august september oktober november desember
Dublin 8 / 3 8 / 3 10 / 3 12 / 4 14 / 7 17 / 9 19 / 12 19 / 11 17 / 10 14 / 7 10 / 4 9 / 4
Galway 8 / 2 8 / 2 10 / 3 12 / 4 12 / 4 15 / 6 17 /8 19 / 11 16 / 8 13 / 6 10 / 3 8 / 3
Limerick 8 / 3 9 / 3 11 / 4 13 / 5 15 / 7 18 / 10 19 / 12 19 / 12 17 / 10 14 / 8 10 / 5 9 / 4

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Januar 2025

24/1Oslo GardermoenMusikkfest i Dublin4 dagerLedige plasser12 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvilke type billetter er inkludert i musikk arrangementet?

  Aller travel arrangerer turer til berømte operafestivaler og operascener i utlandet. Vi arrangerer også musikkturer til mange spennende steder. Hvilke typer billetter som er inkludert i den enkelte reise vil spesifiseres under turen. Noen ganger har vi fått tak i billetter i beste kategori, til en god pris, og andre ganger gir vi mulighet for oppgradering mot tillegg i pris.