Skip to main content

Musikkfest i Dublin

For fjerde gang inviterer vi til en reise i irsk folkemusikk og til hyggelige Dublin i full feststemning!

Det er duket for både musikalske, kulturelle og sosialt hyggelige stunder, og med oss har vi vår skandinavisktalende og dyktige guide Annie Dale, som selv er engasjert i musikkmiljøet.

Festivalen «TradFest» er en årlig begivenhet som byr på konserter og musikalske opplevelser i fem hele dager til ende. Alt foregår i hjertet av Dublin og konserter arrangeres i hele byen, inkludert Dublin Slott, Rådhuset, St.Patrick`s Cathedral og mer intime historiske steder. Området rundt Dublin byr dessuten på vakre landskap, spennende kulturhistorie og storslåtte severdigheter.

Vi legger opp til 3 konserter i løpet av oppholdet, sightseeingtur med besøk på Trinity College, The Old Library og Book of Kells, historisk vandring med besøk på Dublinia museum og Hooley Night med levende musikk, show og middag på populære Johnnie Fox`s Pub. 

Cassidys Hotel ligger sentralt øverst i O`Connell Street, bare 10 minutters gange fra Temple Bar-området - perfekt for en gruppe som skal på Tradfest!

 

 

Gled deg til
 • Festivalen Tradfest
 • 3 flotte konserter
 • Hooley Night på Johnnie Fox`s

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Ankomst Dublin (M)

  Avreise fra Norge med ankomst Dublin på formiddagen. Her møter vi vår guide og reiseleder Annie og med buss tar vi oss til vårt hotell for innsjekk. Det blir litt tid til avslapping før vi rusler til The Old Storehouse i Temple bar (15-20 min. gange) for tidlig middag. Vi går videre til St. Patrick`s Cathedral for vår første konsert. Etter konserten kan de som vil gå sammen med Annie tilbake til hotellet, eller utforske kvelden videre på egenhånd.

  Ankomst Dublin (M)
 • DAG 2: Omvisning Dublin (F, L)

  Etter en deilig irsk frokost starter vi dagen med en bytur med buss, for å lære Dublin bedre å kjenne. I løpet av byturen passerer vi hovedgaten O’Connell Street, det nye monumentet Spire of Dublin og hovedpostkontoret GPO, som før i tiden var en viktig plass for den irske kampen om selvstendighet. Vi ser Dublins glansfulle kvartaler samt parkene St. Stephen’s Green og Phoenix Park, som påminner om glamour på 1700-tallet. De nye bygningene viser den moderne og livlige hovedstaden. Vi runder av med et besøk på Trinity College, The Old Library og Book of Kells.

  Etter besøket stopper vi på en kafé for en kaffe før vår lunsjkonsert i Collins Barracks, en tidligere militærbrakke i Arbor Hill-området, som nå huser National Museum of Ireland.

  Fritid i Dublin. De som ønsker, kan utforske The National Museum og/eller Guinness Storehouse sammen med Annie (inngang ikke inkl.).

  På ettermiddagen tar bussen oss til Johnnie Fox`s Pub, som ligger i Glencullen i Dublin-fjellene. Johnnie Fox’s er en av de mest berømte tradisjonelle pubene i Irland, og definitivt den med høyest beliggenhet. Deres Hooley Experience show er verdenskjent for sin originalitet og unike atmosfære. Vi serveres en 4-retters middag som følges av live irsk musikk, alt fra tradisjonell folkemusikk til ballader og allsang. Musikken akkompagneres av Johnnie Fox berømte dansere. Danseshowet har blitt utnevnt til et av de beste kulturelle show i landet. Kvelden avsluttes rundt midnatt og bussen tar oss tilbake til hotellet.

  Omvisning Dublin (F, L)
 • DAG 3: Fridag/Valgfri byvandring (F, M)

  Dagen er fri til å utforske byen og festivalen på egenhånd.

  De som ønsker kan bli med Annie på en historisk byvandring i Dublins eldste områder, som Temple Bar, Dublin Castle, Chester Beatty Library og Christchurch Cathedral. Vi avslutter vandringen ved Dublinia museum, hvor de som ønsker kan besøke museet (inngang ikke inkl.)

  På ettermiddagen spiser vi en tidlig pub-middag før vi begir oss til kirken Pepper Canister, for vår siste konsertopplevelse. Etter konserten kan de som vil gå sammen med Annie tilbake til hotellet, eller utforske kvelden videre på egenhånd.

  Fridag/Valgfri byvandring (F, M)
 • DAG 4: Avreise (F)

  Etter en god, lang frokost sjekker vi ut og vår buss tar oss til flyplassen for retur til Norge.

  Avreise (F)

Slik bor du

Cassidys hotel er et familiedrevet og sentralt hotell som ligger øverst i O'Connell Street, overfor Gate Theatre. Det tar ca. 10 minutter å gå til Trinity College, Dublin Castle, flere butikker og restauranter og utestedene i Temple Bar. Hotellet ligger i tre georgianske byvillaer, og tilbyr døgnåpen resepsjon, bar og bistro, room service og treningsrom.
Cassidys har også en uformell restaurant, innredet med kostbar mahogni og skinnmøbler. Her serveres moderne irsk mat i tillegg til en tradisjonell frokost hver morgen.
Rommene har blendingsgardiner, en flatskjerm-TV med satellittkanaler, safe og bad med hårtørker. Du kan også lage deg en kopp kaffe og te, og du har tilgang til gratis Wi-Fi.

CASSIDYS HOTEL ***
Cavendish Row, Upper O`Connell Street D1 Dublin

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo – Dublin med alle skatter og avgifter
 • Transport flyplass - hotell t/r
 • 3 netter med irsk frokost på Cassidys Hotel ***
 • 2 middager på lokale restaurant
 • Sightseeing med buss
 • Historisk byvandring
 • Besøk på Trinity College, The Old Library og Book of Kells
 • 1 middag og show på Johnny Fox`s Pub
 • 3 Tradfest-konserter
 • Skandinavisktalende lokalguide som reiseleder fra ankomst
Prisen inkluderer ikke:
 • Tips og øvrige måltider

Om Dublin

Dublin er Irlands hovedstad og byen har nesten 1,5 millioner innbyggere. Byen ligger på den østlige siden av Irland, ved munningen av elven Liffey. Dublin ble grunnlagt av vikingene og ble hovedstad da normannerne invaderte. I løpet av 1600-tallet ekspanderte byen raskt og var for en kort tid den nest største i britisk herredømme. Da øya ble delt inn i Nord-Irland og Irland i 1922, ble Dublin hovedstaden i Republikken Irland.

Dublin er et populært reisemål som tilbyr noe for alle. Guinness og Jameson er det de fleste tenker på først, og deres bryggerier er vel verdt et besøk. Det er mange museer - de fleste av dem gratis, og svært gode puber og butikker. Her er Dublin Castle, Christchurch Cathedral og mange bygninger med en lang og ofte sterk historie. En guidet tur i Dublin gir besøket en dybde og forståelse av irsk historie.

Dublin er et paradis for shoppere, og det kompakte sentrum gjør at du kan utforske de mange shoppingområdene til fots. De viktigste shoppinggatene i sentrum er Grafton Street og Henry Street. Butikkene er åpne hver dag unntatt 1.juledag og 1.påskedag.

Dublin ble valgt som en UNESCO City of Literature og mange kjente forfattere har levd og besøkt denne byen. Dublin er kjent for sine teatre, spesielt kjent er Abbey Theatre og det nye Grand Canal Theatre.

Temple Bar og dens omgivelser er sentrum for Dublins natteliv. Med mange puber, klubber og restauranter er det noe for enhver smak. Mange puber har levende musikk og det er mulig å bestille en irsk aften med musikk og Riverdance danseshow.

Rundt Dublin finner man flere slott, fantastisk vakre fjell og klostre som den Hellige St. Patrick sies å ha levd i. For de som er interessert i historie er også Newgrange steingrav innen rekkevidde med en times reise fra Dublin.

Om festivalen Tradfest

TradFest festivalen pågår i 5 dagar fra 26.-30.januar 2022. I 12 år har Temple Bar arrangert denne festivalen i slutten av januar. Festivalen er en kombinasjon av store konserter, gratis pub-konserter og gatemusikk. Det finnes også utstillinger, workshops, filmvisninger, utendørs musikk og irske blåseband på gatene i Temple Bar området.
 
Konserter foregår i hjertet av Dublin og lokaler inkluderer Dublin Slott, Dublin City Hall, St.Patricks Cathedral og mindre og mer intime steder som Pepper Canister. Alle arenaer ligger i gangavstand fra hverandre og Temple Bar området.

Om flyreisen

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter. I noen tilfeller må overnatting på Gardermoen påregnes på ut- og/eller hjemreise, grunnet tidlig avreise eller sen ankomst. Vi gjør oppmerksom på at alle tider er lokale tider.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Dublin flyplass

Varighet
ca. 2,5 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Dublin flyplass

Varighet
ca. 2,5 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Temperatur og vær


 
  januar februar mars april mai juni juli august september oktober november desember
Dublin 8 / 3 8 / 3 10 / 3 12 / 4 14 / 7 17 / 9 19 / 12 19 / 11 17 / 10 14 / 7 10 / 4 9 / 4
Galway 8 / 2 8 / 2 10 / 3 12 / 4 12 / 4 15 / 6 17 /8 19 / 11 16 / 8 13 / 6 10 / 3 8 / 3
Limerick 8 / 3 9 / 3 11 / 4 13 / 5 15 / 7 18 / 10 19 / 12 19 / 12 17 / 10 14 / 8 10 / 5 9 / 4

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Januar 2023

26/1Oslo GardermoenMusikkfest i Dublin4 dagerUtsolgt9 850,-Book på ventelisteMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Koronavirus og reise

 • Hvilke type billetter er inkludert i musikk arrangementet?

  Aller travel arrangerer turer til berømte operafestivaler og operascener i utlandet. Vi arrangerer også musikkturer til mange spennende steder. Hvilke typer billetter som er inkludert i den enkelte reise vil spesifiseres under turen. Noen ganger har vi fått tak i billetter i beste kategori, til en god pris, og andre ganger gir vi mulighet for oppgradering mot tillegg i pris.