Skip to main content
Utsolgt

Bocelli i Toscana - - Teatro del Silenzio

Dessverre er denne avreisen utsolgt, men vi har fått billetter til ekstrakonsert med avreise fra Bergen, se mer her.

Nok en gang ønsker vi velkommen med til årets store musikkopplevelse. Til sommeren inviterer Andrea Bocelli til en storslått jubileumskonsert, hvor vi feirer hans karriere som strekker seg over 30 år. Bli med på denne enestående forestillingen, i tenorens hjemby Lajatico, i Toscana. 

Den storslagne oppsetningen foregår i Teatro del Silenzio, arenaen Bocelli forærte som gave til befolkningen i landsbyen han kommer fra. Kulissene kan ikke bli bedre, her er man omgitt av det bølgende toskanske landskapet med sypresser og vinranker - som skaper en magisk stemning for forestillingen.

Teatro del Silenzio er et naturlig amfiteater som ligger på en høyde utenfor Lajatico med utsikt over åsene rundt. En gang i året forvandles området til en fantastisk scene med en imponerende teknisk kvalitet – og etter forestillingen fjernes alt, og stedet vender tilbake til naturen og blir et sted for meditasjon og stillhet – derav navnet Teatro del Silenzio.

Andrea Bocelli er en av verdens mest populære operettesangere og viden kjent. Bocelli kalles også den blinde tenoren, han ble født med grønn stær og mistet synet allerede som 12-åring, men da hadde han alt lært seg å spille både piano og tverrfløyte. Han er først og fremst kjent for sitt enorme sangtalent, og det var som tenor på 90-tallet han fikk sitt store gjennombrudd.

I løpet av de seks dagene vi får i vakre Toscana, er selvsagt konserten høydepunktet, men vi skal også utforske andre deler av denne vakre regionen, som er verdenskjent for sine maleriske landskap, olivenlunder, vinranker og pittoreske landsbyer fra middelalderen.

Vi bor sentralt i den sjarmerende kurbyen Montecatini, i hjertet av Toscana, et godt utgangpunkt for å oppleve Firenze og Lucca som også står på programmet. Vi har gode konsertbilletter, og med på reisen har vi en dyktig reiseleder som har god kunnskap om området.

Gled deg til
 • Årets operabegivenhet - jubileumsforestilling med Andrea Bocelli i hans hjemby i Toscana
 • Spennende utflukter til vakre Firenze og Lucca
 • Å smake på nydelig lokal vin på vingård i området
 • Å slappe av ved bassenget på det hyggelige hotellet i kurbyen Montecatini

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Avreise - ankomst Montecatini (-)

  Vi ankommer Pisa flyplass tidlig kveld. Buss til Montecatini Terme, en knapp times kjøretur. Denne vakre byen er kjent for sine helsebringende kilder og det er flere badehus man kan besøke. Arkitekturen er storslått og byen har et eksklusivt preg med gode shoppingmuligheter og hyggelige utesteder. Innsjekk og velkomstdrink på Grand Hotel Francia & Quirinale.

  Avreise - ankomst Montecatini (-)
 • DAG 2: Utflukt til Firenze (F, L)

  Dagens utflukt går til renessansens og Toscanas hovedstad, Firenze. Bussturen tar ca. en time, og vel fremme blir det byvandring med vår lokale guide. Vi skal se San Lorenzo-kirken og få mange estetiske inntrykk fra de sjarmerende smugene og den unike atmosfæren. Vi vil besøke de vakreste attraksjonene og tar oss også tid til å titte i de fristende butikkene. En god italiensk lunsj må vi ha!

  Tilbake i Montecatini på ettermiddagen og kvelden fri.

  Utflukt til Firenze (F, L)
 • DAG 3: Utflukt til Lucca (F, L, M)

  I dag skal vi på utflukt til opera-komponisten Puccinis fødeby, Lucca. Dette er en av de best bevarte og hyggelige byene i Toscana. Denne sirkelformede byen er omgitt av en bred bymur som gir fornemmelsen av dramatisk storhetstid. Vår dyktig lokalguide forteller om byens rike historie og sammen spaserer vi rundt. Her vil du få mange vakre bildemotiver fra de pittoreske bygningene.

  Vi spiser en god lunsj sammen før vi setter kursen mot Montecatini igjen. Vi er tilbake på ettermiddagen og har litt fritid til avslapping før vi møtes til en hyggelig middag i nærheten av hotellet.

  Utflukt til Lucca (F, L, M)
 • DAG 4: Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio (F, M)

  I dag skal vi nyte en fridag og lade opp til kveldens store opera-opplevelse! Slapp av ved hotellets basseng, eller gå på oppdagelsesferd i koselige Montecatini. Avreise mot Lajatico ca. kl 16.00, underveis stopper vi på en agriturismo og får noe å spise før konserten.

  Billettene vi har til forestillingen er nummererte og gode, i området Poltroncina. Det er store skjermer på sidene som gjør at vi kan følge med på alt som skjer på scenen. I kveld blir det sent, men for en opplevelse vi skal få ta del i.

  Andrea Bocelli i Teatro del Silenzio (F, M)
 • DAG 5: Montecatini og mulighet for vingårdsbesøk (F, M)

  I dag blir det en rolig morgen med avslapping etter en sen og begivenhetsrik kveld. Mat og drikke må vi ha i dag også. De som ønsker kan bli med å besøke en hyggelig vingård i nærheten av Montecatini, hvor det blir omvisning på gården og smaksprøver på vinproduksjonen, samt en lett lunsj. Vingårdsbesøket er ikke inkludert og må bestilles i tillegg.

  Om kvelden blir det avskjedsmiddag i øvre Montecatini - vi tar taubanen opp og får en flott avslutning på vidunderlige dager i Toscana.

  Montecatini og mulighet for vingårdsbesøk (F, M)
 • DAG 6: Hjemreise (F, L)

  Etter frokost sjekker vi ut og kan sette bagasjen til oppbevaring. Formiddagen er fri til å slappe av ved bassenget eller utforske området på egen hånd. Lunsj på hotellet er inkludert. Tidlig ettermiddag blir vi hentet med buss for avreise til flyplassen i Firenze. Hjemreise til Norge om kvelden, via København.

Slik bor du

Grand Hotel Francia & Quirinale er et flott hotell som ligger i et rolig område av sentrum, i termalbyen Montecatini. Her har du gåavstand til det meste. Hotellet har egen restaurant, en felles stue, romservice, utendørs basseng med solstoler og pool-bar samt en hyggelig terrasse.

Rommene er delikat innredet, og har bad, TV, wifi og airconditioning. Frokostbuffet er inkludert og serveres daglig i restauranten. 

Grand Hotel Francia & Quirinale
Viale IV Novembre 77
51016 Montecatini Terme (PT),
Italy

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Lise Hella
  Lise Hella

  Lise Hella
  har mange års erfaring i reiselivet og har jobbet både med produksjon av gruppeturer og som reiseleder til mange spennende destinasjoner, inkludert cruisereiser verden over. Blant hennes favorittland er Kroatia, Italia, Sør-Afrika, Laos og Myanmar. Lise er en dame med godt humør som setter stor pris på god mat og drikke.

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).

Med hensyn til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Pisa flyplass

Varighet
ca. 3 timer
Flyselskap
SAS

Direktefly Oslo - Pisa.
Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Firenze flyplass

Varighet
ca. 5 timer
Flyselskap
SAS

Via København.
Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Prisen inkluderer:
 • Flyreise t/r Oslo med SAS, alle flyskatter og innsjekket bagasje
 • 5 netter på Hotel Francia & Quirinale **** m/frokost
 • Operabillett - i området Poltroncina
 • 3 lunsjer (2 på lokale restauranter m/vin og vann og 1 på hotellet)
 • 3 middager på lokale restauranter m/vin og vann
 • All transport og utflukter iht. program
 • Norsk, lokalkjent reiseleder
Prisen inkluderer ikke:
 • Valgfri utflukt - vingårdsbesøk kr 950 per person

Tillegg for enkeltrom

kr. 2 800,- (enkeltrom)/ kr. 3 300,- (dobbeltrom som enkeltrom)

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Konserten og billetter

Det er dessverre ikke mulig å oppgradere billetten til forestillingen.

Billettene vi har er Poltroncina (inkludert i prisen). Det er store skjermer på sidene som gjør at man kan følge med på scenen selv om den er litt langt unna. Her er kartet over sitteplassene i Teatro del Silenzio:

Programmet er ikke kjent enda, men temaet er vanligvis en samling av Bocelli sine favoritt opera arier, med kanskje noen av hans egne sanger blandet inn. Noen år har det vært en hel opera han spiller en rolle, men siden dette er en jubileumskonsert kan vi kanskje forvente at det blir et utdrag av hele hans store repertoar. Selve showet er alltid spektakulært, med lys, koreografi og spesielle gjester (som vanligvis annonseres noen uker før konserten).

Starttid er ofte forsinket med opptil en time, men vi møter opp i god tid likevel.

Mat og drikke er tilgjengelig å kjøpe inne i forskjellige kiosker, man kan ikke ta med noe.

Kleskoden er ganske uformell, men allikevel er man pent kledd, og t-skjorte og shorts bør unngås. Komfortable sko er nødvendig siden det er ett stykke å gå fra/til parkeringsplassen før og etter showet. 

Hva skjer hvis konserten blir avlyst?
Arrangøren kan avlyse eller endre tid og sted for konserten av tekniske og organisatoriske grunner. Dersom konserten skulle bli avlyst/endret gir ikke dette rett til å heve kjøpet av hele turen eller kreve refusjon. Selve turen vil gå som oppsatt. Aller travel vil i tilfelle dette skjer søke om refusjon av konsertbillettene på vegne av deltakerne. 

Temperatur og vær


 
  januar februar mars april mai juni juli august september oktober november desember
Milano 5 / -2 8 / 0 13 / 3 17 / 7 22 / 11 26 / 15 29 / 17 28 / 17 24 / 13 18 / 8 11 / 4 6 / -1
Verona 5 / -2 8 / 0 13 / 3 17 / 7 22 / 11 26 / 15 29 / 18 28 / 17 24 / 14 18 / 8 11 / 3 6 / -1
Firenze 9 / 1 11 / 2 14 / 5 18 / 7 23 / 11 26 / 14 30 / 17 30 / 17 26 / 14 20 / 10 14 / 6 10 / 2
Pisa 10 / 2 12 / 3 14 / 5 18 / 8 22 / 11 25 / 14 29 / 17 29 / 17 25 / 15 21 / 11 15 / 6 11 / 3
Cinque Terre 9 / 3 10 / 4 12 / 6 15 / 8 19 / 12 22 / 15 26 / 18 26 / 18 23 / 15 18 / 12 13 / 8 10 / 5
Roma 12 / 3 13 / 4 16 / 5 18 / 8 23 / 11 27 / 15 30 / 17 30 / 18 27 / 15 22/ 11 17 / 7 13 / 4
Napoli 12 / 4 13 / 5 15 / 6 18 / 8 23 / 12 26 / 15 29 / 18 30 / 18 26 / 16 22 / 12 17 / 8 14 / 5
Sorrento 12 / 5 12 / 5 14 / 7 17 / 9 22 / 13 25 / 16 28 / 19 28 / 19 25 / 17 21 / 13 16 / 9 12 / 7
Bari 12 / 4 13 / 5 15 / 6 18 / 9 23 / 12 26 / 16 29 / 19 29 / 19 26 / 16 21 / 12 17 / 9 13 / 6
Sardinia 14 / 6 15 / 6 16 / 7 19 / 9 23 / 12 27 / 16 30 / 19 30 / 19 27 / 17 23 / 14 18 / 10 15 / 7
Sicilia 13 / 8 13 / 8 15 / 9 18 / 11 22 / 14 25 / 18 29 / 21 29 / 22 26 / 19 22 / 16 18 / 13 14 / 10

Bestill det lille ekstra

Ekstra utflukter og andre tilvalg kan bestilles samtidig med reisen eller senere via «Min side».

 • Vingårdsbesøk i Toscana
  Vingårdsbesøk i Toscana Vingården Cantina La Torre ønsker oss velkommen til hjertet av Toscanas maleriske vinlandskap. Her skal vi bli bedre kjent med de rike tradisjonene knyttet til vinproduksjon. Det blir omvisning, vinsmaking og lett lunsj med lokale delikatesser.
  Pris: 950,-

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Juli 2024

14/7Oslo GardermoenBocelli - jubileumskonsert i Toscana6 dagerUtsolgt24 490,-Book på ventelisteMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvilke type billetter er inkludert i musikk arrangementet?

  Aller travel arrangerer turer til berømte operafestivaler og operascener i utlandet. Vi arrangerer også musikkturer til mange spennende steder. Hvilke typer billetter som er inkludert i den enkelte reise vil spesifiseres under turen. Noen ganger har vi fått tak i billetter i beste kategori, til en god pris, og andre ganger gir vi mulighet for oppgradering mot tillegg i pris.