Skip to main content

Konsert med Andre Rieu i Wien

Bli med til Wien når den berømte nederlandske fiolinisten og dirigenten Andre Rieu, kjent som «King of Waltz», spiller konsert med sitt Johann Strauss-orkester. Og hvor passer det bedre å høre «valse-kongen», enn nettopp i Johann Strauss sin hjemby Wien.

Kanskje er Wien Europas kulturhovedstad som bl.a har gitt navn til «wienerklassisismen», som betegner de tre mest berømte komponistene Joseph Haydn, Wolfgang Amadeus Mozart og Ludwig van Beethoven, samt andre som bodde i Wien i samme periode.

Musikk og kultur setter sitt tydelige preg på den gamle «Habsburgske hovedstad». Som kulturby har Wien stor internasjonal betydning, og mange prominente musikere og komponister kommer da også fra denne byen. Musikalske spesialiteter fra Wien inkluderer Wienervalsen, Wiener Sängerknaben samt store begivenheter som Nyttårskonserten og Operaballet. Wiener Staatsoper og Volksoper er sentrale scener for henholdsvis opera- og operetteforestillinger.  Men man må ikke glemme Wiener Musikverein og Wiener Konzerthaus.

Mange av disse stedene vil vi kunne se i løpet av en innholdsrik bysightseeing i Wien.

Gled deg til
 • Andre Rieu konsert
 • Sightseeing i vakre Wien
 • Besøk på lokal wienerrestaurant

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F= Frokost M= Middag

 • Dag.1: Avreise fra Oslo til Wien (M)

  Avreise fra Oslo Gardermoen på ettermiddagen, flytider finner du på billetten din. Ved ankomst Wien blir vi hentet på flyplassen og kjørt Hotel Austrian Trend Ananas, som ligger sentralt i byen. Det serveres felles middag på kvelden.

  Avreise fra Oslo til Wien (M)
 • DAG 2: Sightseeing i Wien og konsert (F,L)

  Etter frokost skal vi bli kjent med den vakre hovedstaden i Østerrike. Vi blir møtt av en dyktig lokalguide som tar oss med rundt i byen og vi får med oss et besøk ved Stephansdomen, Konsertverein, Belvedere slottet og selvfølgelig Schloss Schönbrunn samt mye mer. Sightseeingen avsluttes med lunsj på en lokal restaurant.
  Deretter er det tid for reisens musikalske høydepunkt når André Rieu og hans Johann Strauss orkester entrer scenen i Stadthalle og vi skal nyte en kveld med vakker og kjent musikk. Selvfølgelig spiller konsertmesteren selv på en mer enn 200 år gammel Stradivarius. Billetter kategori 1.
  Middag på egenhånd.

  Sightseeing i Wien og konsert (F,L)
 • DAG 3: Hjemreise (F)

  Vi spiser en god frokost før vi reiser ut til flyplassen i Wien på formiddagen og flyr hjem.

  Hjemreise (F)

Slik bor du

HOTEL AUSTRIA TREND ANANAS****
Rechte Wienzeile 93-95 Eingang, Sonnenhofgasse 8/10,
1050 Wien
 
Hotellet ligger sentralt og 19 minutters reise med U-bahn til Stadthalle. For de som ønsker å benytte byens kollektive trafikk, er det lett tilgjengelig fra hotellet. 
Hotellet har 522 rom over 8 etasjer samt bar og restaurant. 
Alle rom har Wi-Fi og vannkoker.

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  har jobbet hele sitt voksne liv som reiseleder, guide og turoperatør. Studier og eventyrlyst har gitt ham flere års opphold i Tyskland, Italia og Spania. Han er i dag bosatt i Bergen. Nils Krister jobbet i nesten 15 år som guide på Hurtigruten. Samtidig tok han også oppdrag som reiseleder til mange steder i verden. Særlig ofte gikk turene til Berlin og Roma, men gleden kunne være vel så stor når oppdraget gikk i retning Syd-Spania, USA, Syd-Amerika eller India. Likevel er det utvilsomt Europa som er den foretrukne tumleplass. Først og fremst er Nils Krister opptatt av det som gjør livet rikt, meningsfullt og vakkert. «Jeg gleder meg over kunstutstillinger, museumsbesøk, musikkopplevelser og vandringer i bymiljøet og landskaper, hvor jeg kan ta og føle på historien. Det viktigste for meg som reiseleder er det sosiale samværet og felleskapet som oppstår når jeg deler opplevelser og inntrykk. Jeg er glad i mennesker og å reise er en lidenskap». "Vel hjemme etter en meget vellykket tur. Det var et eventyr å få oppleve det vakre landet vårt med en fantastisk og dyktig reiseleder med øye for alles ve og vel. Jeg reiser gjerne på tur med Nils Krister Larsen igjen. Takk og med vennlig hilsen Adèle Falkenstein" - fra Norge på langs, juni 2021.

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer av flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Berlin flyplass

Varighet
ca 2 timer og 15 min.
Flyselskap
Austrian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

 

Turen hjem fra Berlin flyplass

Varighet
ca. 2 timer og 15 min.
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo – Wien inkl. alle skatter og avgifter
 • 2 netter med frokost på Austria Trend Hotel Ananas ****
 • 1 middag på hotellet
 • 1 lunsj på lokal restaurant
 • Halvdags sightseeing i Wien med lokal guide og buss
 • Konsert med Andre Rieu og Johann Strauss-orkesteret, billetter kategori 1.
 • All transport som nevnt i program
 • Norsk reiseleder
Ikke inkludert:
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Tips og øvrige måltider
 

Tillegg for enkeltrom:  kr 1.600,- (begrenset antall)

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

November 2023

8/11Oslo GardermoenKonsert med André Rieu i Wien3 dagerFå ledige9 880,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvilke type billetter er inkludert i musikk arrangementet?

  Aller travel arrangerer turer til berømte operafestivaler og operascener i utlandet. Vi arrangerer også musikkturer til mange spennende steder. Hvilke typer billetter som er inkludert i den enkelte reise vil spesifiseres under turen. Noen ganger har vi fått tak i billetter i beste kategori, til en god pris, og andre ganger gir vi mulighet for oppgradering mot tillegg i pris.
   

 • Koronavirus og reise