Skip to main content

Andrea Bocelli i Elbphilharmonie - Hamburg

Endelig kan vi tilby en unik konsert med stjernetenoren Andrea Bocelli - i den storslagene og spektakulære Elbphilharmonie i Hamburg. Her får vi oppleve tenorens fantastiske stemme i selveste storsalen, med gode plasser i kategori 2. Begrenset antall plasser – så bestill nå!

Italienskfødte Andrea Bocelli ble blind i en alder av 12 år, men han har målbundet en hel verden med sin fantastiske tenorstemme. Hans konserter er stemningsfulle og nydelige, og det blir en ekstra dimensjon å oppleve dette i selveste Elbphilharmonie. Gled deg til å høre hans kjente og kjære repertoar av sanger som blant annet «Con te partirò» (Time to say goodbye») og «Ave Maria Piedas».  

Du kan forvente deg et konserthus som er spektakulært og myteomspunnet. Elbphilharmonie ligger ved elven Elben, og er et av Europas fremste konserthus. «Elfie», som det blir kalt på folkemunne, ble åpnet i 2017. Siden har berømte kunstnere fra fjern og nær opptrådt for fullsatte saler i dette berømte og ikoniske konserthuset – med stor rift om billettene. Musikkopplevelsene her er enorme, og arkitekturen er bemerkelsesverdig. Storsalen, som vi skal i, er bygget som et 360-grader terrassert vinberg, hvor ingen publikumsplasser er lengre enn 30 meter fra dirigenten. Noen nevnte at det var som å sitte som høner på komfortable vagler. Vi kan ikke annet enn å glede oss til denne opplevelsen!

På denne turen bor vi eksklusivt på The Westin Hamburg (*****) i Deluxe rom med utsikt mot byen. Vi spaserer fra hotellets lobby rett inn i Elbphilharmonie.

Selvfølgelig skal vi også gjøre oss kjent med Hamburg, i selskap med en av Hamburgs dyktige lokalguider. Vi besøker Hamburger Kunsthalle som ble etablert i 1869 og kjent for Hamburgermalerier fra det 14.århundre samt nederlandske og flamske kunstnere fra 16. og 17. århundre. 

Havnebyen byr også på gotisk arkitektur, gamle tømmerbygninger fra middelalderen, katedraler, flotte broer og grønne parker. 

Ikke la denne unike muligheten gå fra deg!

Påmeldingsfrist snarest!

Gled deg til
 • Konsert med Andrea Bocelli i Elbphilharmoniens storsal – billetter kat.2
 • Besøk i Hamburger Kunsthalle
 • Guidet sightseeing
 • Fantastiske The Westin Hamburg – Deluxe rom med utsikt mot byen

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / ML = Matpakkelunsj / M = Middag

 • DAG 1: Oslo – Hamburg med sightseeing (M)

  Vi ankommer Hamburg tidlig ettermiddag hvor buss og lokalguide møter oss på flyplassen. Herfra starter vi med en guidet byrunde med buss. Med sine 1,8 mill. innbyggere er Hamburg Tysklands største havneby. Som en del av det berømte Hansaforbundet er byen sterkt preget av sin historie som handels- og sjøfartsby. Vi blir kjent med byens historie, ser den notoriske Reeperbahn og den idylliske innsjøen Alster, samt den flotte Rådhusplassen og hyggelige St. Georg, før vi ankommer hotellet. Etter innsjekk vil reiseleder gi en orientering om programmet. Felles velkomstmiddag på hotellet.

  Oslo – Hamburg med sightseeing (M)
 • DAG 2: Hamburger Kunsthalle og konsert med Andrea Bocelli i Elbphilarmonie (F, M)

  Etter frokost kjører vi buss til Hamburg Mitte og Kunsthalle, hvor vi møter en lokalguide som forteller om Hamburgermaleriene fra 14.århundre samt Nederlandsk, Flamsk, Tysk og Fransk kunst fra de påfølgende århundrene. Her finner vi verker av kunstnere som Max Liebermann, Lovis Corinth til Pablo Picasso.

  Vi får tid til egen disposisjon før vi møtes til avtalt tid i hotellets lobby. Vi spiser felles middag før vi spaserer inn i Elbphilharmonie, som ligger i direkte tilslutning til hotellets lobby. Vi tar plass i Storsalen og nyter turens musikalske høydepunkt – Andrea Bocelli.

  Plassert på toppen av et av byens gamle lagerhus, rager Elbphilharmonie 110 meter over bakken. Med plass til over 2100 tilskuere, er storsalen konstruert som et vinberg og har blitt verdensberømt for sitt banebrytende design og akustikk.

  Hamburger Kunsthalle og konsert med Andrea Bocelli i Elbphilarmonie (F, M)
 • DAG 3: Hjemreise (F)

  Frokost på hotellet og litt egentid før bussen henter oss for transport til flyplassen og retur til Oslo

  Hjemreise (F)

Slik bor du

Dette 5- stjerners hotellet ligger i tilknytning til Elbphilharmonie i bydelen Hafencity, meget sentralt i Hamburg. Med bybuss eller U-bahn fra Baumwall, kan du enkelt ta deg rundt i byen.

Hotellet har restaurant, bar lounge, kaffebar, fullservice SPA og treningsstudio. Vi benytter deluxe rom med utsikt mot byen, 

Rommene har alle 42-tommers flatskjerm-TV med satellittkanaler, minibar, eget bad med dusj eller badekar, hårføner, klimaanlegg/varmeapparat, safe, telefon og gratis wifi.

THE WESTIN HAMBURG  *****
Platz der Deutschen Einheit 2,
20457 Hamburg

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Jan Heider
  Jan Heider
  Jan Heider
  har i sitt reiserelaterte yrkesliv jobbet over hele Europa. Han er nå pensjonist, men har tatt på seg oppdrag i flere år som reiseleder. Han har stor interesse for historie, kultur og politikk hvor turene hans gjenspeiler dette. Jan har ledet alt fra tematurer, pensjonistgrupper og foreninger til rundturer med buss og elvecruise. Over en periode på 50 år har han blitt godt kjent med europeiske forhold, og karakteriserer seg som svært samfunnsengasjert, spesielt innen europeisk historie. Jan tar stor glede i å dele erfaringer og kunnskap med sine gjester, og holder gjerne foredrag om landenes bakgrunn og historie.

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Hamburg flyplass

Varighet
ca. 1,5 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

Turen hjem fra Hamburg flyplass

Varighet
ca. 1,5 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo – Hamburg med alle skatter og avgifter
 • 2 netter med frokost på The Westin Hamburg *****
 • Billetter til Elbphilharmonie, kat.2
 • Plaza tickets for Elbphilarmonie
 • 2 middager
 • Guidet busstur i Hamburg
 • Guidet besøk i Hamburger Kunsthalle
 • All transport som nevnt i program
 • Norsk reiseleder
Prisen inkluderer ikke:
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Øvrige måltider, drikke og tips
 • Tilslutning fra andre byer

  Tillegg for enkeltrom

  kr. 1 950,- (begrenset antall)

  Påmeldingsfrist 28. april 2021

  Verdt å vite

  • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
  • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
  • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

  Temperatur og vær

  
   
    januar februar mars april mai juni juli august september oktober november desember
  Hamburg 3 / -2 4 / -2 7 / 0 12 / 3 17 / 7 20 / 11 21 / 12 22 / 12 18 / 19 13 / 6 8 / 3 4 / -1
  Berlin 2 / -3 4 / -2 8 / 0 13 / 4 19 / 8 22 / 12 23 / 13 23 / 13 19 / 10 13 / 6 7 / 2 3 / -1
  München 2 / -5 4 / -4 8 / -1 13 / 3 18 / 7 21 / 10 23 / 12 22 / 12 19 / 9 14 / 5 7 / 0 3 / -4

  Avganger & bestilling

  DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

  Januar 2022

  28/1Oslo GardermoenAndrea Bocelli i Elbphilarmonien, HamburgFå ledige16 550,-BestillMer informasjon

  Ofte stilte spørsmål

  Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

  • Koronavirus og reise

  • Hvilke type billetter er inkludert i musikk arrangementet?

   Aller travel arrangerer turer til berømte operafestivaler og operascener i utlandet. Vi arrangerer også musikkturer til mange spennende steder. Hvilke typer billetter som er inkludert i den enkelte reise vil spesifiseres under turen. Noen ganger har vi fått tak i billetter i beste kategori, til en god pris, og andre ganger gir vi mulighet for oppgradering mot tillegg i pris.