Skip to main content

Konsert med André Rieu i Maastricht

Når julikvelden senker seg over Maastricht, skal vi oppleve fiolinisten og dirigenten André Rieu, kjent som «valsekongen», på hjemmebane.

Sammen med sitt Johann Strauss-orkester byr André Rieu på en kveld med vakker og kjent musikk. Konsertmesteren selv spiller på en mer enn 200 år gammel Stradivarius. Hans enorme popularitet gjør at billettene til utekonsertene i Vrijthof, Maastricht er svært ettertraktet. Vi har vært heldige og sikret oss et begrenset antall billetter til konserten 11. juli.  
Under oppholdet skal vi bo i den tyske nabobyen Aachen, som ble grunnlagt under romerne og var hovedstad i Karl den stores rike. Vi får en spennende sightseeing her, blant annet med besøk til den gamle katedralen. 

Reiseleder er svært kultur- og musikkinteressert og tar godt vare på alle i gruppen! 

Gled deg til
 • André Rieu og Johan Strauss orkester
 • Friluftskonsert i Vrijthof, Maastricht
 • Sightseeing i historiske Aachen

  Dagsprogram

  • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

   F= Frokost M= Middag

  • DAG 1: Ankomst (M)

   Avreise fra Oslo Gardermoen på ettermiddagen, flytider finner du på billetten din. Ved ankomst Brussel blir vi hentet på flyplassen og kjørt til Aachen hvor vi skal bo sentralt i byen. Det serveres felles middag om kvelden.

  • DAG 2: Sightseeing i Aachen (F, L)

   Etter frokost skal vi bli kjent med den gamle byen Aachen. Vi blir møtt av en dyktig lokalguide som tar oss med rundt og vi får med oss et besøk ved Aachen katedral og flere interessante steder. Sightseeingen avsluttes med lunsj på en lokal restaurant. Middag på egen hånd.

   Sightseeing i Aachen (F, L)
  • DAG 3: Sommerkonsert i Maastricht (F)

   Frokost og litt tid på egen hånd før vi reiser til Maastricht. Her får vi mulighet til å gjøre oss litt kjent med byen sammen med reiseleder.

   Så bærer det til Vritjthos og reisens musikalske høydepunkt. André Rieu og hans Johann Strauss orkester entrer scenen for en fantastisk forestilling. Vi skal nyte en kveld med vakker og kjent musikk. Selvfølgelig spiller konsertmesteren selv på en mer en 200 år gammel Stradivarius. Billetter i kategori 3. Middag på egen hånd.

   Sommerkonsert i Maastricht (F)
  • DAG 4: Avreise (F)

   Vi spiser en god frokost før vi reiser til flyplassen i Brussel. Fly via København til Oslo.

   Avreise (F)

  Slik bor du

  HOTEL MOTEL ONE AACHEN ***
  Kapuzinergraben 6-10,
  52062 Aachen,
  Germany
   

  Hotellet ligger sentralt midt i byen og i gangavstand til den gamle bykjernen samt ca. 200 meter fra Aachen Dom. Hotel Motel One Aachen er et perfekt utgangspunkt for en shoppingtur i gamlebyen, med sine utallige butikker, kafeer og barer. Det serveres frokost, men hotellet har ikke egen restaurant for servering av lunsj eller middag.  Men det er en rekke restauranter i kort avstand fra hotellet.

  Hotellet har 259 rom over 8 etasjer samt bar og restaurant. Alle rom har wifi og vannkoker.

  Våre reiseledere

  På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

  • Nils Krister Larsen
   Nils Krister Larsen
   Nils Krister Larsen
   har jobbet hele sitt voksne liv som reiseleder, guide og turoperatør. Studier og eventyrlyst har gitt ham flere års opphold i Tyskland, Italia og Spania. Nils Krister jobbet i nesten 15 år som guide på Hurtigruten. Samtidig tok han også oppdrag som reiseleder til mange steder i verden. Særlig ofte gikk turene til Berlin og Roma, men gleden kunne være vel så stor når oppdraget gikk i retning Syd-Spania, USA, Syd-Amerika eller India. Likevel er det utvilsomt Europa som er den foretrukne tumleplass. Først og fremst er Nils Krister opptatt av det som gjør livet rikt, meningsfullt og vakkert. «Jeg gleder meg over kunstutstillinger, museumsbesøk, musikkopplevelser og vandringer i bymiljøet og landskaper, hvor jeg kan ta og føle på historien. Det viktigste for meg som reiseleder er det sosiale samværet og felleskapet som oppstår når jeg deler opplevelser og inntrykk. Jeg er glad i mennesker og å reise er en lidenskap». "Vel hjemme etter en meget vellykket tur. Det var et eventyr å få oppleve det vakre landet vårt med en fantastisk og dyktig reiseleder med øye for alles ve og vel. Jeg reiser gjerne på tur med Nils Krister Larsen igjen. Takk og med vennlig hilsen Adèle Falkenstein" - fra Norge på langs, juni 2021.

  Om flyreisen

  Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før). Med tanke på bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

  Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer av flytider er utenfor Aller travels kontroll.

  • Avgang fra Oslo.
  • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
  • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

  Turen til Brussel flyplass

  Varighet
  c.a 2 timer.
  Flyselskap
  SAS

  Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

   

  Turen hjem fra Brussel flyplass

  Varighet
  ca. 4 timer og 45 min.
  Flyselskap
  SAS

  Mellomlanding i København. Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

  Prisen inkluderer:
  • Fly t/r Oslo – Brussel
  • 3 netter på Hotel Motel One Aachen *** m/frokost
  • 1 middag på hotellet
  • 1 lunsj på lokal restaurant
  • Halvdags sightseeing i Aachen til fots
  • Friluftskonsert med Andre Rieu og Johann Strauss-orkesteret, billetter kategori 3 (sitteplass).
  • All transport som nevnt i program
  • Norsk, erfaren reiseleder
  Ikke inkludert:
  • Avbestillings- og reiseforsikring
  • Tips og øvrige måltider
   

  Tillegg for enkeltrom:  kr 1 490,- (begrenset antall)

  Verdt å vite

  • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
  • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
  • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

  Avganger & bestilling

  DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

  Juli 2024

  9/7Oslo GardermoenKonsert med André Rieu i Maastricht4 dagerLedige plasser15 600,-BestillMer informasjon

  Ofte stilte spørsmål

  Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

  • Hvilke type billetter er inkludert i musikk arrangementet?

   Aller travel arrangerer turer til berømte operafestivaler og operascener i utlandet. Vi arrangerer også musikkturer til mange spennende steder. Hvilke typer billetter som er inkludert i den enkelte reise vil spesifiseres under turen. Noen ganger har vi fått tak i billetter i beste kategori, til en god pris, og andre ganger gir vi mulighet for oppgradering mot tillegg i pris.