Skip to main content

Nyttårsfeiring i Berlin

Bli med oss til en av Europas beste nyttårsbyer Berlin og møt det nye året med brask og bram!

Berlin er en by som har utrolig mye å by på. Her finner du alt du måtte ønske deg både når det gjelder kunst og kultur, historie, god mat og drikke og shopping. Vi skal i løpet av våre dager her bli kjent med byen, oppleve et forrykende nyttårsshow på Fridichstadt Palast Teater, besøke noen av de hyggelige julemarkedene som faktisk fortsatt holder åpent fram til 31. desember, feire nyttårsaften med stil samt ha litt tid til å utforske byen på egen hånd.

Vår dyktige reiseleder Elbjørg Haugsdal vil ta godt vare på alle og enhver og sørge for at dette blir en sosial og hyggelig tur!

Gled deg til
 • sentralt beliggende hotell
 • forrykende nyttårsshow på Friedrichstadt Palast Teater
 • stilfull nyttårsaftenfeiring
 • åpne julemarkeder
 • besøk DDR museet og Radiotårnet fra DDR tiden

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Avreise Oslo-Berlin (M)

  På Oslo Lufthavn Gardermoen sjekker vi inn på Norwegian fly til Berlin. Vi ankommer Berlin på ettermiddag og kjører buss til hotellet for innsjekk. Vi får litt tid til egen disposisjon, før vi møtes i resepsjonen og avslutter kvelden med en felles middag på hotellet.

  Avreise Oslo-Berlin (M)
 • DAG 2: Bysightseeing i Berlin (F, L, M)

  Etter en god frokost på hotellet skal vi på sightseeing med buss (ca. 3 timer). Vi skal bl.a. se Riksdagen/Bundestag, Berlinerdomen, Gendarmenmarkt, Checkpoint Charlie og Brandenburger Tor og ikke minst Berlins nye stolthet Humbolt Forum i det historiske hjertet av Berlin. Utvendig ligner det på Wilhelm II gamle slott i Berlin, men innvendig er det en blanding mellom barokk og modernisme. Etter en omvisning i Humbolt Forum, spiser vi felles lunsj.
  Deretter er det muligheter for å utforske Berlin på egenhånd.

  På kvelden er det middag på en lokal restaurant. Vi spaserer til og fra restauranten.

  Bysightseeing i Berlin (F, L, M)
 • DAG 3: Nyttårsshow og nyttårsfeiring (F, M)

  Frokost på hotellet. Rolig morgen og tid på egenhånd før vi samles og for å dra til kveldens store opplevelse i Fridrichstadt Palast. «Falling in love» og er en fantastisk og uforglemmelig opplevelse med over 100 dansere, musikere og artister som opptrer på en av verdens største teaterscener. Her får du oppleve ekstravagante kostymer, fantastiske sceneoppsett og topp kunstnerisk framføring.
  På kvelden serveres nyttårsbuffet med alt man kan ønske seg inklusiv drikke og champagne til å hilse det nye året velkommen og for de som ønsker det vil det selvfølgelig være mulighet for en «nyttårsdans».

  Nyttårsshow og nyttårsfeiring (F, M)
 • DAG 4: Besøk i radiotårnet og på DDR-museum (F, L, M)

  Frokost på hotellet. Etter frokost spaserer vi til Radiotårnet som har en fantastisk utsikt over Berlin. Utsiktsplatformen beveger seg sakte rundt, slik at man får en 360 graders oversikt. Deretter spaserer vi til DDR Museet som ligger ca. 900 meter fra hotellet. Her vil vi få en guidet omvisning hvor vi får høre om Øst Tysk historie, det politiske systemet samt et innblikk i hverdagslivet i det gamle Øst -Tyskland. Etter besøket på museet går vi til en lokal restaurant og spiser en felles lunsj. Kveldens avskjedsmiddag serveres på hotellet.

  Besøk i radiotårnet og på DDR-museum (F, L, M)
 • DAG 5: Hjemreise (F)

  Frokost på hotellet. Til avtalt tid reiser vi til flyplassen for avreise til Oslo Gardermoen.

  Hjemreise (F)

Slik bor du

Park Inn ved Radisson Berlin Alexanderplaz ligger i bydelen Mitte rett ved siden av det kjente Radiotårnet og ca.10 minutters spasertur fra den populære Nikolaiviertel og Museumsinsel.
Hotellet har døgnåpen resepsjon, treningsstudio, spa-fasiliteter, restaurant og bar. Rommene har klimaanlegg, bad/toalett med hårføner, minibar, TV, telefon og wifi.

Park Inn ved Radisson Berlin Alexanderplaz ****
Alexanderplaz 7.
10787 Berlin, Germany

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Berlin Brandenburg flyplass

Varighet
ca. 1,5 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Berlin Brandenburg flyplass

Varighet
ca.1,5 timer 
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Tillegg for enkeltrom

kr. 3.200,- (begrenset antall)

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.