Skip to main content

Velkommen til Aller travel

Vi har spesialisert oss på aktive- og temabaserte opplevelsesreiser. Våre reisekonsulenter og guider er eksperter innen sine fagområder - enten det dreier seg om vandring på den Kinesiske mur, musikkopplevelser på Puccini Festivalen, eller besøk i den romerske ruinbyen Jerash. Vårt mål er at våre reisende skal komme hjem med gode historier og opplevelser.

Hvorfor velge oss?

Det er mange grunner til å velge oss. Vi legger vekt på personlig service før, under og etter reisen, slik at du hele tiden føler deg ivaretatt og trygg på din reise.

På våre reiser møter du likesinnede og det er alltid en voksen, skandinavisk og lommekjent reiseleder med på turen. Du vil være trygg og ivaretatt helt fra avreise til hjemkomst.
Våre kunder er svært fornøyd og har du først bestilt en reise med oss, er vi sikre på at vi ser deg igjen.

Vi er et lite reisebyrå som tilhører et stort konsern. Aller Media AS er den del av det nordiske Aller-konsernet og eies 100 % av danske Aller Holding A/S. Med over 110 års fartstid er vi et av Norges eldste og mest tradisjonsrike mediehus. Kjernevirksomheten er ukeblader, magasiner og nettpublikasjoner i Danmark, Norge, Sverige og Finland. I Norge har Aller en omsetning på 1,2 mrd. kr.

Vi tar gladelig imot dine henvendelser på mail info@allertravel.no eller telefon.

Vår kontortid er fra 09.00-15.00 alle hverdager: Tlf.: 23 89 64 70.

Aller Travel er medlem av reisegarantifondet