Skip to main content

Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen

 • Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen
  Marit og Anne Skjevdal/Thorstensen
  Marit og Anne er trenerteamet som deltar på reiser med seniortrening til Gran Canaria.


  Marit Jørstad Skjevdal
  er utdannet fysioterapeut, personlig trener og aktiv instruktør innenfor trening av kreftpasienter. Hun har lang erfaring, er engasjert i seniortrening og vært med på alle våre senior treningsreiser. Hennes filosofi er: En kropp som fungerer optimalt i forhold til den enkeltes hverdag og mål, vil være med på å gi mye glede og lyst.

  Anne Thorstensen
  har lang erfaring innen personlig trening, er utdannet kostholdsveileder og jobbet med alt fra psykisk utviklingshemmede til toppidrettsutøvere. Hun har vært trener på mange av våre treningsreiser, og vet hvordan du skal få den ekstra energien til å orke mer. Positiv motivasjon, variasjon og engasjement er en del av opplevelsen når man trener med Anne.

  Begge to ser frem til herlige og sosiale økter hvor man skal komme hjem med overskudd, nye vennskap og mer motivasjon til å fortsette den gode treningen.

  «Vi har energien og kunnskapen til å hjelpe deg med å forbedre styrke, kondisjon, balanse og bevegelighet. Treningen er lagt opp til passe alle, uansett nivå og utfordringer. Har du problemer med helsen bør ikke dette stoppe deg fra å bli med. Treningen er svært variert og foregår utendørs på forskjellige underlag. Om kveldene møtes vi til refleksjon, foredrag og teori om trening, kosthold og helse – samt litt skjemt og moro.»

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

November 2024

13/11Oslo GardermoenSeniortrening på Gran Canaria8 dagerLedige plasser23 550,-BestillMer informasjon