Skip to main content
Uten enkeltromstillegg

Singeltur - Lisboa

Bli med på singeltur til en av Europas mest stemningsfulle byer, hvor vi blir godt kjent med byens indre sjarme og kultur sammen vår lokalkjent reiseleder.

Dette er en singelreise hvor det ikke koster ekstra tillegg for enkeltrom, og vi samles over flere måltider og utflukter. Gled deg til å oppleve Lisboa - en liten storby med de karakteristiske gule trikkene og de svart/hvite mosaikk fortauene. Byen har en lang historie og spennende arkitektur å by på.

Vi skal være med på en typisk portugisisk tradisjon, Fado - en musikksjanger med gitar og solosang, vi lover skikkelig stemning, og en spesiell opplevelse. Dessuten blir det å prøve søte kaker, møte lokale tradisjoner og komme under huden på den portugisiske kulturen. Om du liker Portugisisk vin, er det mulighet å bli med på en utflukt ut av byen til vindistriktet. 

Vi bor på flott 4-stjerners hotell sentralt i Lisboa. Kort vei til butikker og sjarmerende fortausrestauranter. Vår portugisiske reiseleder er lokalguide og snakker flytende norsk – Diogo kjenner byen godt og viser oss sine favoritter.

Du kommer garantert til å elske Lisboa etterpå! 

Gled deg til
 • Utflukten til eventyrpalassene Sintra
 • Det fine hotellet sentralt i byen
 • Middagen med spesiell Fadoaften

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F= Frokost / L= Lunsj / M= Middag

 • DAG 1: Ankomst (M)

  Vi lander på flyplassen i Lisboa, her blir vi møtt av vår lokalkjente norsktalende guide og kjørt til
  hotellet. Litt tid til å bli kjent med hotellet og slappe av før vi møtes til middag. Velkomstmiddagen er i gangavstand fra hotellet.

  Ankomst (M)
 • DAG 2: Bysightseeing med kaffestopp. Middag med Fadosang (F, M)

  Vi skal til hjerte av «lysets by» og området Chiado. Vi tar buss og går til fots gjennom gatene sammen vår dyktige guide. Vi skal til utsiktspunkter, se kirker, møte unge mennesker og kunstnere som blander seg i bymiljøet av historiske kafeene, bokhandlerne og teatrene. Så skal vi selvfølgelig stoppe for en kaffe og typisk "pastel de nata" (kake med eggekrem).
  Ettermiddagen har vi litt fritid før vi møtes for å ta turen til et sted med Fadoaften og middag. Fado er en musikk sjangre med sterke følelser og dyp melankoli, som handler om kjærlighet, lengsel eller sosial urettferdighet, men også tidvis store gledesøyeblikk, hovedsakelig i sanger som hyller byen Lisboa.
  Dette blir en gøyal aften med musikk, hygge og god mat. Transport tilbake til hotellet.

  Bysightseeing med kaffestopp. Middag med Fadosang (F, M)
 • DAG 3: Utflukt til Sintra (F, L)

  Denne dagen går turen til byen Sintra, kjent for sin romantiske arkitektur og slott på den portugisiske rivieraen. Lord Byron kalte Sintra den "herlige Eden". Det er virkelig et ekstraordinært sted, med en surrealistisk blanding historie og fantasi, beskyttet av UNESCO som et verdensarvsted siden 1995. Vi får se bemerkelsesverdige museumssamlinger, vakre utsikter på eventyrpalasser som fungerte som et tilfluktssted for kongefamilien i sommermånedene. Se om du kan snike deg til en av de deilige små ostekakene "Queijadas" eller Travesseiros på en av de mest kjente lokale kaffebar (ikke inkludert).
  På vei tilbake til hotellet passerer vi Cascais og Estoril. Vi stopper for en lunsj på lokal restaurant, og ankommer tilbake på hotellet sen ettermiddag.

  Utflukt til Sintra (F, L)
 • DAG 4: Dagen fri eller valgfri utflukt til vindistriktet (F)

  Bruk dagen til å utforske Lisboa på egenhånd, butikker og kafeer eller bli med på en utflukt til vindestriktet.

  Valgfri utflukt til vindistriktet Arrabida & vingård inkl. lunsj: kr 1.250,- (minimum 15 deltagere)
  Vi kjører gjennom den vakre nasjonalparken Serra da Arrabida med storslått utsikt før vi ankommer den lille landsbyen Azeitão. Azeitão er kjent for sine viner, oliven og kremet saueost, som regnes som en av de beste i landet. Dessuten ser vi kunsten av å lage de ikoniske porugisiske flisene som synes overalt i bybildet. Dessuten blir det et besøk til José Maria da Fonseca, en familiedrevet vingård med nesten 200 år historie. Omvisningen starter ved museet, etterfulgt av en hyggelig spasertur gjennom de vakre hagene og avsluttes med smaksprøverav deres viner. Lunsj på en hyggelig lokal restaurant.
  Utflukten bestilles gjerne ved kjøp av reise.

  Dagen fri eller valgfri utflukt til vindistriktet (F)
 • DAG 5: Avreise (F)

  Frokost på hotellet. Avreise til flyplass og fly tilbake til Norge.

  Avreise (F)

Slik bor du

Olissipo Marques De Sa Hotel ****
Av. Miguel Bombarda nº 130
1050-167 Lisboa

Et 4* godt hotell som ligger i et av de mest elegante områdene i Lisboa, nær "El Corte Ingles", Gulbenkian Foundation og offentlig kommunikasjon. 
Hotellet har 24 timers resepsjon, restaurant og bar. Hotellet er røykfritt. 

Rommene varierer noe i størrelse og utforming, men alle rom er godt støysikret, samt gratis wifi, hårføner, TV, minibar og safe. 

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Diogo Casal
  Diogo Casal

  Diogo er ung og energisk, født og oppvokst i Portugal, men snakker godt norsk og har hatt mange norske grupper. Han er kunnskapsrik og kjenner landets historie godt. Diogo er positiv, blid og flink til å ta vare på våre gjester på tur.

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer av flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Lisboa flyplass

Varighet
ca. 4 timer
Flyselskap
TAP

Du kan sjekke inn 1 stk bagasje av 23 kg.

Turen hjem fra Lisboa flyplass

Varighet
ca. 4 timer
Flyselskap
TAP

Du kan sjekke inn 1 stk bagasje av 23 kg.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo Gardermoen – Lisboa inkl. flyskatter
 • 4 netter m/ frokost på Hotell Olissipo Marquês de Sá, 4*
 • 2 middager på lokale restauranter med en enhet lokal vin og vann
 • 1 lunsj
 • Kaffe og kake på by- sightseeing
 • Likørsmaking
 • Fadoshow
 • All transport og innganger som nevnt i programmet
 • Norsktalende, lokal reiseleder og guide

Prisen inkluderer ikke:
 • Frivillig utflukt til vindistriktet m/lunsj

Valgfri utflukt

Halvdag til vindistriktet Arrabida & vingård inkl. lunsj kr 1 250 per person

Denne bør bestilles samtidig med reisen og senest 60 dager før avreise. 

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding

Bestill det lille ekstra

Ekstra utflukter og andre tilvalg kan bestilles samtidig med reisen eller senere via «Min side».

 • Utflukt til vindistriktet Arrabida
  Utflukt til vindistriktet Arrabida Halvdag inkludert lunsj

  Vi kjører gjennom den vakre nasjonalparken Serra da Arrabida med storslått utsikt før vi ankommer den lille landsbyen Azeitão. Azeitão er kjent for sine viner, oliven og kremet saueost, som regnes som en av de beste i landet. Dessuten ser vi kunsten av å lage de ikoniske porugisiske flisene som synes overalt i bybildet. Dessuten blir det et besøk til José Maria da Fonseca, en familiedrevet vingård med nesten 200 år historie. Omvisningen starter ved museet, etterfulgt av en hyggelig spasertur gjennom de vakre hagene og avsluttes med smaksprøverav deres viner. Lunsj på en hyggelig lokal restaurant.
  Utflukten bestilles gjerne ved kjøp av reise – minimum 15 personer. Kr 1.250 .- per person inkl. lunsj

  Pris: 1 300,-

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Mai 2024

6/5Oslo GardermoenSingeltur til Lisboa5 dagerLedige plasser14 980,-BestillMer informasjon