Skip to main content

Sommerlige Kemer - - smaken av Det Gode Liv

Når det fortsatt kan snø i Norge er det gode temperaturer og skyfri himmel i vakre Kemer. Gled deg til herlige strender, trivelig småhusbebyggelse, maritim atmosfære, gjestfrihet og sjarme.

Vi skal nyte avslappende dager på Hotel Viking, kanskje ta et tyrkisk bad eller dyppe oss i det turkisblåe Middelhavet. Vår norske reiseleder har fast  "kontortid" på hotellet, men vil også invitere til morgenturer og andre hyggelige aktiviteter i nærområdet. En dag blir det utflukt til Antalya med lunsj i gamlebyen.

Kemer er omgitt av skogkledde åser, der de mektige Taurusfjellene møter det klare blå havet. Det er en vennlig atmosfære og gjestfrihet her, i et historisk område på den tyrkiske halvøya Anatolia, tidligere ble kalt Lilleasia. Kemer oppleves som velstelt og vakkert, med mange flotte parker og grønne lunger. Det er kort vei til det meste, så du blir raskt kjent med byen og menneskene.

I marinaen ligger lystbåtene side om side og er en populær småbåthavn med barer og restauranter. På hver side av havnen ligger byens strender. Den ene stranden består av rullestein med uvanlig klart og friskt vann, mens den andre danner nærmest en langgrunn lagune med finkornet sand. Kemer er perfekt for deg som liker sol og bad blandet med litt aktivitet og kultur.

Gled deg til
 • Å bo på flott hotell rett ved stranden
 • Fine spaser- og vandremuligheter
 • Utflukt til historiske Antalya m/lunsj i gamlebyen
 • En hyggelig og sosial reise

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  AL = all inclusive

 • DAG 1: Ankomst (M)

  Avreise med fly fra Tromsø eller Oslo til Antalya flyplass. Her møtes vi av bussen som tar oss de ca. 50 kilometerne til Kemer og Hotel Viking Star hvor vi skal bo under hele oppholdet.

  Ankomst (M)
 • DAG 2: Kemer (F, L, M)

  Etter en god frokost samles vi for litt informasjon. Vi får først litt opplysninger om hotellet og en omvisning, slik at alle får oversikt over hotellets fasiliteter og tilbud. Deretter blir det en bli-kjent-tur i Kemer til fots. Byen har ca. 12.000 innbyggere og er opprinnelig en gammel fiskelandsby. Hensikten er at man skal få et inntrykk og oversikt over hva Kemer har å by på, og kanskje har reiseleder noen tips til dere. Deretter er resten av dagen til egen disposisjon. Vi samles og spiser felles middag til avtalt tid om kvelden.


  Kemer (F, L, M)
 • DAG 3-10: Kemer (F, L, M)

  Dagene blir tilpasset etter hvilke ønsker dere har. Reiseleder vil komme med forslag til gåturer/vandreturer. Kanskje er det noen som kan tenke seg å delta på medisinsk yoga eller bare kose seg i nærområdet på egen hånd. Reiseleder Synnøve er glad i å strikke og hun har laget egne mønstre. Kanskje kan det bli noen hyggelige stunder med strikketøyet også.

  Reiseleder har hver dag «kontortid» i resepsjonen fra kl. 10.00 til kl. 11.00, og bor sammen med dere på hotellet. Dere kan hele tiden treffe henne på telefonen, eller på hotellet om det er noe dere lurer på eller trenger hjelp til.

  I løpet av oppholdet har vi inkludert én utflukt til Antalya med lunsj i gamlebyen. I tillegg vil vi tilby flere valgfrie utflukter mot tillegg i pris.

  Kemer (F, L, M)
 • DAG 11: Avreise (F)

  I dag er oppholdet i Kemer over, og med buss går turen til Antalya flyplass for flyreise hjem til Norge.

  God tur hjem - og takk for besøket i Kemer!

Slik bor du

Hotel Viking Star *****
Yenimahalle 489 Sokak No:3
Kemer, Antalya, Tyrkia

Hotel Viking Star har 198 rom, 2 restauranter og 3 barer/lounger. Alle rom har klimaanlegg, tv, sittehjørne, minibar og balkong.  Du kan ellers nyte både innvendig og utvendig basseng, og hotellet har SPA med fullservice og treningssenter. Det er kort vei til stranden (ca.10 min å gå), og hotellet tilbyr transport for de som ikke har lyst til å spasere. Wifi på alle rom.

All inclusive - alle måltider i hotellets buffetrestaurant inkl. lokal drikke (med og uten alkohol),  kaffe og te.

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Synnøve Langfeldt
  Synnøve Langfeldt
  Synnøve Langfeldt
  Skal du feriere der hvor Synnøve er reiseleder? Da kan du glede deg. Synnøve har rikelig med erfaring og tar godt vare på alle våre gjester. Kroatia er Synnøves andre «fedreland», her tilbringer hun flere måneder av året sammen med våre gjester. Resten av året tilbringer hun i Tyrkia og Norge. Synnøve er flink til å tilpasse opplevelsene til dine interesser og behov, slik at du får mest mulig ut av turen. Hun sørger for at alle gjester har en super ferie, så det er bare å glede seg! Synnøve sier: «Jeg synes det er så herlig å bli kjent med alle de fantastiske menneskene som bare er en flyreise unna!»

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før). I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Antalya flyplass

Varighet
ca. 4,5 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

 

Turen hjem fra Antalya flyplass

Varighet
ca. 4 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo Gardermoen–Antalya
 • 10 netter på Hotel Viking Star ***** m/frokost
 • All inclusive på hotellet
 • All transport, utflukter og innganger iht. program
 • Representant fra Aller travel
Prisen inkluderer ikke:
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Øvrige måltider og drikke
 • Tips

Tillegg for enkeltrom

kr 3 000,-   (begrenset antall)

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Mars 2024

16/3BodøSommerlige Kemer11 dagerFå ledige16 850,-BestillMer informasjon
16/3Oslo GardermoenSommerlige Kemer11 dagerFå ledige14 900,-BestillMer informasjon
16/3TromsøSommerlige Kemer11 dagerFå ledige17 300,-BestillMer informasjon
16/3TrondheimSommerlige Kemer11 dagerFå ledige16 850,-BestillMer informasjon

Oktober 2024

21/10TrondheimSommerlige Kemer11 dagerFå ledige15 900,-BestillMer informasjon

November 2024

2/11TrondheimSommerlige Kemer11 dagerFå ledige16 850,-BestillMer informasjon