Skip to main content

Vandringer i Kemer - - blant pinjetrær, romerske ruiner og langs Middelhavet

Bli med på opplevelsesrike vandreturer i Kemer. Byen omgis av skogkledde åser, der de mektige Taurusfjellene møter det asurblå havet. 

Dette historiske området på halvøya Anatolia byr på en varm atmosfære og en gjestfrihet uten sidestykke. Vandreturene er nøye utvalgt og underveis møter vi på romerske ruiner, så fascinerende at vi rent glemmer tid og sted. Naturen er frodig, og flere ganger ser vi det asurblå havet under oss. En dag utforsker vi gamlebyen i Antalya. Vår vandreguide gir oss innblikk i oldtidens historie og dagens samfunn.

Kemer er en vakker by med mange grønne lommer. På hver side av havnen ligger byens strender. Den ene har rullestein og krystallklart vann, den andre er nærmest en langgrunn lagune med silkemyk sand. Vårt hyggelige hotell blir vår base under hele oppholdet.

Vår populære reiseleder Kjell Magne Nordvi er med fra Norge.

Turen har nivå 2-3, uten store utfordringer. Se våre vandringsnivå her! Du bør være vant til å gå 10 - 12 km daglig.

Gled deg til
 • 5 flotte vandringer
 • Historiske omgivelser
 • Vakker natur ved Middelhavet
 • Dyktig vandreguide

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vær og vind bestemmer ofte hvilke løyper som egner seg å gå, og således vil reiseleder/ turguide se an hver dag og tilrettelegge vandringene deretter.

  F= Frokost / L= Lunsj / LB= Matpakkelunsj / M= Middag

 • DAG 1: Ankomst (M)

  Avreise med fly fra Oslo Lufthavn Gardermoen via Istanbul til Antalya flyplass. Transfer med buss til hotellet i Kemer og Viking Star Hotel hvor vi skal bo under hele oppholdet.

  Ankomst (M)
 • DAG 2: Kemer-vandring (F, L, M)

  Etter frokost starter vi dagens vandring fra hotellet vårt. Målet i dag er toppen Calistepe der vi får en fantastisk utsikt og nyter vår medbragte lunsj. På vei tilbake går vi innom parken Kemer Ayisigi.

  Distanse: ca. 10,1 km.

  Kemer-vandring (F, L, M)
 • DAG 3: Ulupinar, Cirali, Olympus (F, ML, M)

  Frokost på hotellet. I dag kjører vi en halvtimes tid, til Ulupinar, som er vårt utgangspunkt for vandringen i dag. Vi går via Yanartas og Cirali til byen Olympus med ruiner fra antikken.

  Distanse: ca. 10,3 km.

  Ulupinar, Cirali, Olympus (F, ML, M)
 • DAG 4: Byvandring i Antalya (F, M)

  Vi starter dagen med en deilig frokost før vi setter kursen mot gamlebyen i Antalya. Turen tar ca. én time og underveis nyter vi de vakre kystområdene og fjellene som omgir Antalya. Vi utforsker gamlebyen og dens rike historie til fots gjennom brosteinsbelagte gater. Vi ser Hadrian-porten og bymurene, besøker Suna-Inan Kirac-museet og vandrer langs den gamle havnen med utsikt over Middelhavet.

  Etter lunsj på egen hånd utforsker vi imponerende samlinger av arkeologiske skatter fra regionen på Antalya arkeologiske museum. Tilbake til hotellet om ettermiddagen.

  Byvandring i Antalya (F, M)
 • DAG 5: Fridag (F, L, M)

  Dagen er fri til egne streiftog.

  Fridag (F, L, M)
 • DAG 6: Olympus til Adrasan (F, ML, M)

  Først frokost på hotellet, så tilbake til Olympus som er vårt utgangspunkt for dagens vandring. I dag er det Adrasan som er vårt mål.

  Distanse: ca. 11,4 km.

  Olympus til Adrasan (F, ML, M)
 • DAG 7: Ovacik til Goynuk Canyon (F, ML, M)

  I dag starter vi i Ovacik, ca. 40 minutter fra vårt hotell. Området rundt byen Goynuk er ideelt for vandring og vi går i vakker natur med kløfter, fosser og et rikt dyreliv.

  Distanse: ca. 12 km.

  Ovacik til Goynuk Canyon (F, ML, M)
 • DAG 8: Hjemreise (F)

  Vi sjekker ut fra hotellet og blir kjørt til flyplassen for hjemreise. Vårt vandreeventyr er over for denne gang.

Slik bor du

Hotel Viking Star har 198 rom, to restauranter og tre barer/lounger. Alle rom har klimaanlegg, tv, sittehjørne, minibar og balkong. Du kan ellers nyte både innvendig og utvendig basseng, og hotellet har SPA med fullservice og treningssenter. Det er kort vei til stranden (ca. 10 min å gå), og hotellet tilbyr transport for de som ikke har lyst til å spasere. Wi-Fi på alle rom.

All inclusive - alle måltider i hotellets buffetrestaurant.

VIKING STAR HOTEL **** 
Yenimahalle 489 Sokak No:3 
Kemer Antalya, Tyrkia

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  Kjell Magne Nordvi
  er født i 1956 og har bodd de siste 30 årene på Finnskogen. Han har gått de fleste stier og er spesialist på å finne spennende steder som er knyttet til naturfenomener, sagn og tradisjoner. Han kjenner stiene og historiene som han formidler på en spennende måte, både i møter med dyr, natur og mennesker som vil være tema på turene våre i vakker natur. Han har gått i Femundsmarka hvert år siden han var 4 år og han har også hatt tid til å skrive boka "Finnskogens Hemmeligheter". Kjell Magne er også godt kjent andre steder i Norge og kunnskapen er like stor der.

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).

Når det gjleder bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Antalya flyplass

Varighet
ca. 7,5 timer
Flyselskap
Turkish Airlines via Istanbul

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

Turen hjem fra Antalya flyplass

Varighet
ca. 7,5 timer
Flyselskap
Turkish Airlines via Istanbul

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo - Antalya via Istanbul
 • 7 netter på Viking Star Hotel **** m/frokost
 • 4 lunsjer (2 på hotellet og 2 picnic lunsjer)
 • 7 middager på hotellet
 • 5 spennende vandringer
 • All transport og program iht. program
 • Lokal vandreguide
 • Erfaren, norsk reiseleder

Tillegg for enkeltrom (begrenset antall)

kr 1 950,- 

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

November 2024

9/11Oslo GardermoenVandringer i Kemer8 dagerLedige plasser17 800,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hva pakker jeg til en vandretur?

  2-3 uker før din vandretur, sender vi en anbefalt pakkeliste sammen med dine reisedokumenter.


  Vanlig turtøy og bekvemme tursko, herunder joggesko eller fjellstøvler, er nødvendig. Disse bør være inngått før avreise. Vær oppmerksom på at blant annet Østerrike har et krav om at alle som går i fjellet må ha fjellstøvler som støtter ankelen. Disse bør også være sklisikre.
  Når det gjelder sekk holder det på de fleste vandringer med en liten sekk som har plass til en vannflaske, et sitteunderlag og kanskje litt gnagsårplaster og en matpakke. Det viktigste er at den sitter godt på ryggen.