Skip to main content
Mye inkludert

Det store Asia-cruiset

På dette cruiset får vi oppleve store deler av Sørøst-Asia, med anløp både i store byer og på små øyer. Eventyret starter i Singapore, hvor det blir en overnatting og byrundtur, før vi går om bord på det flotte skipet MS Noordam, fra det ærverdige rederiet Holland America Line. Skipet har en klassisk stil med høy standard på mat, drikke og service, og det aller meste er inkludert.

Cruiset starter rolig med en dag på sjøen, og første anløp blir Thailand og øya Koh Samui, som kan friste med vakre strender og frodig natur. En natt i Bangkok gir mulighet for spennende utflukter, kanskje til Det gylne tempel eller til det flytende markedet. Kystbyen Sihanoukville i Kambodsja har ikke bare flotte strender, herfra kan man utforske templer og få innblikk i landets dramatiske historie. Vietnam har en lang kyst, og her blir det flere stopp, med mulighet til å besøke hovedstaden Ho Chi Minh City og Hue som ligger vakkert til ved Parfymeelven. Halong Bay blir nok et høydepunkt for mange, kjent for sine ikoniske kalksteinsklipper. Å seile inn i Hong Kongs havn er uforglemmelig. Et par dager i denne fasinerende byen blir en herlig avslutning på en fantastisk reise!

Med på reisen er reiseleder Lise Hella, som har lang erfaring med cruise i dette området. Hun samler gruppen til sosiale sammenkomster og bistår med alt det praktiske underveis. Det skal være trygt og enkelt å reise på cruise med Aller travel!

Gled deg til
 • Tre livlige verdensmetropoler - Singapore, Bangkok og Hong Kong
 • Strandliv på øyer i Thailand
 • Vennlige folk og rik kultur i Kambodsja
 • Vietnams vakre kyst med Halong Bay
 • Utsøkt mat og drikke om bord

  MS Noordam

  Om MS Noordam
  Rederi: Holland America Line (HAL)
  Byggeår: 2006
  Passasjerkapasitet: 1924
  Bruttotonnasje: 81769
  Lengde: 291
  Dekk: 11 
  Fart: 24 knop

  MS Noordam tar cruiseopplevelsen til nye høyder. Skipet har en klassisk stil hvor antikviteter går hånd i hånd med moderne kunst. Med et stort antall restauranter som serverer alt fra fransk til asiatisk mat, samt flere svømmebassenger og boblebad, finner du alt du trenger for å slappe av og nyte livet. Kvelden tilbringes i en av de mange loungene eller nyte av storslått underholdning.

  Noordam har et herlig soldekk med svømmebasseng og flere jacuzzier som kan nytes mens man lar blikket gli ut mot horisonten. I løpet av dagen er det gode muligheter for å være aktiv. Skipet har også et moderne treningssenter og en innbydende spa-avdeling hvor man kan nyte en avslappende spabehandling i en rolig atmosfære. Om kvelden kan man se store opptredener og og nyte god live musikk.

  Nyt et deilig måltid i en av de mange restaurantene som tilbyr et variert utvalg fra hele verden. Noordam har en hovedrestaurant og flere spesialrestauranter, f eks Pinnacle Grill som er et steakhouse, og den italienske Canaletto.

  Lugarer

  • MS Noordam - utvendig lugar

  • MS Noordam - lugar med balkong

  Hotell

  • Grand Pacific Hotel Singapore

   Hotel Grand Pacific er et stilfullt 4-stjernershotell med sentral beliggenhet. Hotellet tilbyr et utendørsbasseng, et treningssenter, 2 restauranter samt gratis Wi-Fi.

   Alle de romslige og velutstyrte rommene har stilfull og moderne innredning, te- og kaffekoker, og TV.

   Sun's Cafe Restaurant & Bar serverer et bredt utvalg av lokale og vestlige herligheter, og man kan nyte kinesiske retter i den kinesiske restauranten.

  • Royal Garden Hotel Hong Kong

   The Royal Garden har en flott beliggenhet innen få minutters gange fra Victoria Harbour, The Clock Tower og den berømte Avenue of Stars. Hotellet har 8 spisesteder og moderne rom. Sky Club i middelhavsstil på taket har utsikt over Victoria Harbour med oppvarmet svømmebasseng. og et boblebad. De elegante rommene er velmøblerte, med kaffe- og tekoker. Bad med badekar eller dusj, hårføner, badekåper og badeprodukter.

  Dagsprogram

  • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

   F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag / FM = Flymat

  • Dag 1: Avreise fra Oslo (M)

   Avreise fra Oslo Gardermoen. Mat og drikke om bord er inkludert.

  • Dag 2: Ankomst Singapore (L, M)

   Ankomst Singapore om kvelden lokal tid, og innsjekk på hotellet.

   Ankomst Singapore (L, M)
  • Dag 3: Singapore (F, L, M)

   Etter frokost og utsjekk skal vi bli bedre kjent med Singapore. Det blir en rundtur i byen, før vi spiser felles lunsj på en lokal restaurant.

   Singapore er noe så sjeldent som en bystat. Byen er hypermoderne med sin fantastiske skyline med imponerende bygg, men allikevel finnes det små sjarmerende nabolag, med gater omgitt av fargerike hus. Byens blanding av etniske grupper – hovedsakelig malaysiske, kinesiske og indiske - gir et kosmopolitisk og internasjonalt samfunn. Singapores matscene, som uten tvil er en av verdens mest spennende, ville fortjent en tur alene, og det samme ville de uendelige shoppingmulighetene. Etter turen er det tid for ombordstigning på MS Noordam.

   Singapore (F, L, M)
  • Dag 4: Til sjøs (F, L, M)

   Første dagen om bord er en sjødag, og det passer fint for å bli kjent med skipet og alle fasilitetene. Reiseleder vil samle gruppen for informasjon om hva som skjer de neste dagene. Nyt av god mat og servicen om bord, og slapp av ved bassenget, om det kan friste!

   Til sjøs (F, L, M)
  • Dag 5: Koh Samui, Thailand (F, L, M)

   Vakre Koh Samui er en av Thailands mest kjente øyer. Omgitt av nydelige strender og krystallklart vann, er øya svært populær for snorkling, dykking, kajakkpadling og strandliv. Her finner vi travle matboder og restauranter hvor man får mat laget av lokale råvarer og fersk sjømat. Det er mange butikker og liv og røre i gatene.

   Koh Samui, Thailand (F, L, M)
  • Dag 6 -7: Bangkok, Thailand (F, L, M)

   Bangkok er en pulserende storby med et fantastisk tilbud av shopping, fornøyelser og kultur. Hotellene og restaurantene er elegante og flotte, mens parkanleggene og buddhisttemplene med sine enorme hager gir byen et grønt og frodig preg. Thailenderne kaller selv Bangkok for Krung Thep – Englenes by.

   Den spesielle atmosfæren merkes framfor alt i det gamle bysentrumet, i Grand Palace, det kongelige palasset, og i Wat Phra Keo, smaragdbuddhaens tempel, ved Chao Phraya-elva. Skipet ligger over natten i Bangkok, så det blir god tid til å oppleve byen.

   Bangkok, Thailand (F, L, M)
  • Dag 8: Sihanoukville, Kambodsja (F, L, M)

   Sihanoukville var en fredelig liten fiskerlandsby, før turistene oppdaget de flotte strendene og naturen rundt. I dag er det en livlig ferieby med et mangfold av restauranter og butikker, likevel har stedet bevart sin sjarm. Skipet tilbyr blant annet utflukter til nasjonalparker og mangroveskogen (kan kjøpes om bord).

   Sihanoukville, Kambodsja (F, L, M)
  • Dag 9: Til sjøs (F, L, M)

   Etter travle dager i havnene, er det nydelig med en sjødag. Bruk tiden til avslapning og til å nyte av det gode livet om bord på MS Noordam.

   Til sjøs (F, L, M)
  • Dag 10: Phu My, Vietnam (F, L, M)

   Skipet anløper Phu My, herfra er det enkelt å ta seg inn til Ho Chi Minh City, hovedstaden i Vietnam. Dette er en travel og energisk by, med motorsykler som suser nedover de brede gatene, og det å krysse veien her er en helt spesiell teknikk. Det hektiske tempoet er noe dempet av rolige parker, fredelige pagoder og trange smug. Tidligere kjent som Saigon, er Ho Chi Minh-byen en fascinerende blanding av høyt og lavt, gammelt og nytt. I gatene er det fransk-kolonial arkitektur side om side med glitrende moderne skyskrapere. Skipet har flere utflukter her, som kan kjøpes om bord.

   Phu My, Vietnam (F, L, M)
  • Dag 11: Nha Trang, Vietnam (F, L, M)

   I Nha Trang, på den sørlige kysten av Vietnam, finner man både historie og en fantastisk strand. Her er det buddistiske templer og franske katedraler, til minne om kolonitiden.

   Nha Trang, Vietnam (F, L, M)
  • Dag 12: Til sjøs (F, L, M)

   Vi tilbringer dagen om bord på vårt flotte skip.

  • Dag 13 - 14: Danang (Hue), Vietnam (F, L, M)

   Danang er halveis mellom Ho Chi Minh City og Hanoi, og har vært militær base for både franskmenn og amerikanere. Byen er et godt utganspunkt for å besøke Hue, den gamle keiserlige hovedstaden, eller den sjarmerende byen Hoi An.

   Danang (Hue), Vietnam (F, L, M)
  • Dag 15: Til sjøs (F, L, M)

   Dagen tilbringes om bord på skipet.

  • Dag 16: Halongbukta, Vietnam (F, L, M)

   Halongbukta er et bemerkelsesverdig naturlig landskap som ligger nord i Vietnam, i Quang Ninh-provinsen. Den er kjent for sine fantastiske kalksteinsklipper som stiger opp fra det turkise vannet i bukta. Disse imponerende klippene skaper et unikt landskap som har gjort Halongbukta til et av verdens mest ikoniske naturfenomener. Halongbukta er nok på manges liste over steder man MÅ besøke. Populære aktiviteter her er båtturer gjennom bukta, kajakkpadling blant klippene, og utforsking av de mange grotter og huler som finnes på øyene.

   Halongbukta, Vietnam (F, L, M)
  • Dag 17: Til sjøs (F, L, M)

   I dag tilbringer vi dagen om bord på skipet.

  • Dag 18: Ankomst Hong Kong (F, L)

   Tidlig om morgenen seiler vi inn til Hong Kong, byen som egentlig er kinesisk, men ikke helt, den er også litt britisk, etter å ha vært under britisk styre i 156 år. Hong Kong ligger på den sørlige kysten av Kina og omfatter Hong Kong Island, hvor det sentrale forretningsdistriktet og de mest velstående områdene og attraksjonene er, og Kowloon og de nye territoriene. Det er tid for å forlate MS Noordam for å bli bedre kjent med Hong Kong. Det blir en bytur med lunsj, før innsjekk på det flotte hotellet.

   Ankomst Hong Kong (F, L)
  • Dag 19: Hong Kong og hjemreise (F, M)

   Hele dagen er fri til å se mer av byen, nyte av hotellet eller kanskje bruke tiden til litt shopping? Om ettermiddagen er det buss til flyplassen, og så er det tid for flyreisen hjem til Norge.

   Hong Kong og hjemreise (F, M)
  • Dag 20: Ankomst Norge

   Hjemkomst Norge.

  Våre reiseledere

  På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

  • Lise Hella
   Lise Hella

   Lise Hella
   har mange års erfaring i reiselivet og har jobbet både med produksjon av gruppeturer og som reiseleder til mange spennende destinasjoner, inkludert cruisereiser verden over. Blant hennes favorittland er Kroatia, Italia, Sør-Afrika, Laos og Myanmar. Lise er en dame med godt humør som setter stor pris på god mat og drikke.

  Om flyreisen

  Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før). Med tanke på bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

  Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

  • Avgang fra Oslo.
  • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
  • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

  Turen til Singapore

  Varighet
  ca. 16,5 timer*
  Flyselskap
  Turkish Airlines
   

  *Inkluderer mellomlanding i Istanbul på ca.  2 timer.

  Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

  Turen hjem fra Hong Kong

  Varighet
  ca. 18,5 timer*
  Flyselskap
  Turkish Airlines

  *Inkluderer mellomlanding i Istanbul på ca. 2,5 timer

  Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

  Prisen inkluderer:
  • Flyreisen t/r Oslo - Singapore/Hong Kong - Oslo
  • 1 overnatting i Singapore m/frokost
  • Sightseeing i Singapore inkl. lunsj
  • 15 netters cruise i valgt lugar inkl. helpensjon
  • Signature drikkepakke (øl, vin, cocktails etc.)
  • Wifi-pakke om bord på skipet
  • To måltider i spesialrestaurant på skipet
  • 200 USD i rabatt pr pers på utflukter
  • Tips til mannskapet
  • 1 overnatting i Hong Kong m/frokost
  • Utflukt i Hong Kong inkl. lunsj
  • Norsk, erfaren reiseleder

  Verdt å vite

  • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
  • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
  • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

  Praktisk informasjon

  PASS OG VISUM

  For innreise til Singapore kreves pass med minimum seks måneders gyldighet utover reisens varighet.  Det samme gjelder Hong Kong, det kreves ikke visum men gyldig pass. Det anbefales at man alltid har med seg en kopi av passet.

  VAKSINASJON OG HELSE
  Alle reisende bør forsikre seg om å ha gyldig og dekkende reiseforsikring. Sjekk med ditt lokale vaksine kontor angående gjeldende vaksineanbefalinger for Singapore, Thailand, Kambodsja, Vietnam og Hong Kong.

  VALUTA
  Valutaen ombord er USD. Alle kjente, vanlige kredittkort kan brukes, både ombord og på land. Visa og MasterCard aksepteres de fleste steder, og kan også benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibank. Ha alltid litt kontanter i reserve.

  TIDSFORSKJELL
  Tidsforskjell mellom Norge og Singapore er pluss seks timer.

  Kart

  Kart

  Avganger & bestilling

  DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

  Januar 2025

  30/1Oslo GardermoenDet store Asia-cruiset20 dagerLedige plasser55 900,-BestillMer informasjon