Skip to main content
Mye inkludert

Julemarkedscruise på Rhinen

Med sitt majestetiske landskap og sine historiske byer er Rhinen en av Europas mest ikoniske elver. Et elvecruise langs denne vakre vannveien før jul er en opplevelse du sent vil glemme. 

Opplev julemagien på Rhinen om bord på det vakre, julepyntede skipet A-Rosa Sena. Skipet er svært lekkert og flunkende nytt, med alle de fasilitetene man kan ønske seg om bord. Alle våre måltider er inkludert, og det er også all drikke.

Vi nyter dagene om bord på skipet mens vi ser landskapet gli sakte forbi. Ønsker du å gå i land er det mulig flere steder underveis, f. eks i Rotterdam, Amsterdam eller Utrecht – alle pyntet vakkert til jul og klare til å ta oss imot for julehandel, besøk på en hyggelig bar, vandring gatelangs eller kanskje et museumsbesøk? De berømte julemarkedene er også åpne på denne tiden – det er bare å la julestemningen ta plass i kropp og sinn! 

Bli med på en stressfri førjulstur med oss på vakre Rhinen.
 

Se video av skipet:

Gled deg til
 • Å få julestemning i vakre, julepyntede byer
 • Å seile på et nytt, lekkert skip på Rhinen
 • Sosiale og hyggelige måltider om bord

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F= Frokost L= Lunsj M=Middag

 • DAG 1: Ankomst (M)

  Avreise fra Norge med fly. Vi blir hentet på flyplassen og kjørt til havnen der skipet vårt ligger. Vel om bord får vi tildelt lugarer og finner oss vel til rette. Velkommen om bord i vårt flytende hotell. Pakk ut tingene dine, for selv om vi skal innom flere byer underveis, bor vi på det samme rommet hele tiden. Julestemningen kan du kjenne umiddelbart ved ombordstigning i imponerende Köln, vårt utgangspunkt for elvecruiset. Vår reise mot Nederland starter, mens den vakre Köln-katedralen sakte blir mindre og mindre i horisonten.

  Ankomst (M)
 • DAG 2: Rotterdam (F, L, M)

  Lite, men fint er julemarkedet i sentrum av Rotterdam – det er lett å føle julestemningen også her. Beundre de utallige lysene i den futuristiske byen, også kalt «Hollands Manhattan». Om du varmer deg med en gløgg, rusler gjennom sentrum eller titter etter gaver og små suvenirer – det er selvfølgelig opp til deg!

  Rotterdam (F, L, M)
 • DAG 3: Amsterdam (F, L, M)

  I Amsterdam, byen med 1539 broer, dupper husbåter pyntet med julelys langs kanalene. De kreative nederlenderne overgår hverandre når det kommer til julepynt. Jo sterkere det lyser, jo bedre er det. I tillegg til skøytebaner og julemarkeder i nederlandsk stil, er mange museer stort sett åpne for de som ønsker en kontrast til englekor og juleglitter.

  Amsterdam (F, L, M)
 • DAG 4-5: Utrecht (F, L, M)

  Utrecht er også forvandlet til en eventyrby i adventstiden og julen. Mellom juletrærne og de varme lysene går du gjennom smugene i Utrecht, til hjertet av byen – katedralen, som strekker seg over hustakene. Og mens du vandrer langs kanalene, vil du garantert finne en julegave eller to til dine kjære i de mange små butikkene eller på julemarkedet.

  Utrecht (F, L, M)
 • DAG 6: Köln, avreise hjem til Norge (F)

  Vårt julecruise på Rhinen ender der vi startet - i Köln. Etter en deilig frokost sier vi farvel til båten og mannskapet og stiger i land. Vi blir kjørt til flyplassen for fly hjem til Norge. Vi håper du har hatt en koselig og stressfri førjulstur med oss.

  Riktig god jul!

  Köln, avreise hjem til Norge (F)

Slik bor du

A-Rosa Sena
A-Rosa Sena er et moderne og eksklusivt skip, bygget i 2022. Skipet tar 280 gjester fordelt på totalt 140 lugarer. A-Rosa Sena er et hybridskip med både elektriske motorer og dieselmotorer, samt et batterilagringssystem som muliggjør nesten lydfrie og utslippsfrie havneanløp.

Lugarene på dekk 2 og dekk 3 er på 21 kvadratmeter, alle med egen balkong. På dekk 1 finner du et stort spa med badstue, boblebad, isgrotte, varmebenk, avslapningsrom samt behandlingsrom og treningsområde. To bassenger på soldekket.

Gjestene kan se frem til en helt ny verden av kulinariske fornøyelser og restaurantområder med gourmetbuffeter og en à la carte-restaurant. I tillegg har A-Rosa Sena flere barer og elegante uteområder.

Både om bord og i land venter helt nye opplevelser for gjestene, enten det er underholdningsformater av høy kvalitet med ulike gjesteartister i loungen eller spennende utflukter. 

Hver dag kan du nyte svært innholdsrike frokost-, lunsj- og middagsbuffeter med «live-cooking»-stasjoner, forfriskninger ved ombordstigning og «teatime snack».

Inkludert er blant annet alle måltider (buffet) med drikke, egen velkomst- og avskjedsmiddag, drikkevarer i løpet av dagen, kulinariske overraskelser og regionale delikatesser, 15 % rabatt på spabehandlinger, romservice, gratis elsykler (førstemann til mølla), mineralvann i lugaren, gratis WiFi (ikke streaming-service), badekåpe i lugaren, m.m. 

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Legg inn ønske om dette i din bestilling (minimum 60 dager før), så sender vi deg et tilbud.

Med hensyn til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Düsseldorf flyplass

Varighet
Ca. 3 timer*
Flyselskap
SAS

Inkludert mellomlanding i København. Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Düsseldorf flyplass

Varighet
Ca. 2 timer
Flyselskap
SAS

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Pris fra kr 18.790,- pr person i dobbeltlugar (dekk 2, kategori B, bakerst eller fremst)

Tillegg dekk 2, kategori C, midtre del) : kr 3.450,- pr person
Tillegg dekk 3, kategori D:  kr 5.160,- pr person
Tillegg enkellugar, dekk 2, kategori C, midtre del): kr 8.500,- 

Begrenset antall av alle lugarer.

Da vi er om bord på et skip kan det forekomme vibrasjoner og støy fra motoren i alle lugarer.

Pass/visum

Norske statsborgere trenger ikke visum på denne reisen. Passet må være gyldig i minst 3 måneder fra hjemreisedato.

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Vi gjør oppmerksom på at det ikke er helsepersonell om bord, og det kan til tider være mange timers reise til nærmeste lege eller sykehus.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen. I noen havner vil man måtte gå gjennom flere andre skip for å komme til land, dette foregår noen ganger opp/ned via soldekk. Landganger kan være bratte å komme opp/ned.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Aller travel forbeholder seg retten til å avvise kunder som etter skjønnet vurdering ikke vil være i stand til å gjennomføre reisen ved egen hjelp. En slik avvisning er uten ansvar for Aller travel.

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvilke lugarer er støyfrie?

  Da vi er om bord på et skip kan det forekomme vibrasjoner og støy fra motoren i alle lugarer. Det er imidlertid mer støy i de bakerste lugarene. Hvis du lett plages av støy anbefaler vi å ta med «sov-i-ro» til å bruke om nettene. 

 • Er drikke inkludert?

  Om drikke er inkludert eller ikke kan variere fra elvecruise til elvecruise.

  Drikke som kaffe og te er inkludert til frokost, men ikke lunsj og middag. 

  På mange cruise kan man kjøpe drikkepakker om bord. Reiseleder gir mer informasjon om drikkepakken ved ankomst. 

  Se egen spesifikasjon under selve reisen.

 • Kan man nyte medbrakt drikke?

  Medbrakt drikke kan kun nytes på lugaren, men ikke i fellesområdene eller på soldekket.

 • Jeg bruker rullator, passer elvecruise for meg?

  Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen. Selv på bussturer og elvecruise vil det ofte være behov for å gå til og fra severdigheter.

  På mange av reisene våre vil bare en dags samlede besøk ved severdigheter o.l. lett komme opp i mer enn 5 kilometers gåing. Man må være selvhjulpen og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.