Skip to main content
Fra 4 ukers opphold
Nyhet

Langtidsferie Albir - Det Gode Liv

Nyhet! Albir er for mange nordmenn en spansk favoritt! Den lille feriebyen ligger rolig og tilbaketrukket til, i forhold til sine mer travle naboer Benidorm og Altea.

Dette er stedet for deg som ønsker deilige uker i rolige omgivelser. Her finner du brede avenyer beplantet med trær, lave bygninger omgitt av hager, godt utvalg av restauranter og butikker, nærhet til havet og en strandpromenade som strekker seg helt til sjarmerende Altea. Og best av alt – det meste ligger i gangavstand. Vi bor i leiligheter på trivelige Albir Garden, omringet av en stor hage med flere innbydende bassenger, solsenger og en bassengbar.

I bakgrunnen av Albir troner fjellkjeden Sierra Helada. Her kan man nyte naturskjønne omgivelser, omgitt av appelsinlunder og mandeltrær.

Velkommen på langtidsferie til Albir!

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Hyggelige leiligheter i sentrum av Albir
 • Fin hage med stort bassengområde
 • Et hyggelig nærmiljø med restauranter og butikker
 • Fine og varierte turmuligheter og nærhet til innholdsrik by
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

Om resortet

Godt hotell hvor det er mye aktivitet og noe å gjøre for enhver. Hyggelig resepsjon, bar og restaurant, og sentral beliggenhet med kort avstand butikker, restauranter og Den Norske Sjømannskirken.  Resortet har en hyggelig restaurant, bar og flere svømmebasseng. For de aktive har hotellet blant annet tennis- og basketbane samt treningsrom.

Leilighetene er trivelige og romslige.  Du har stue med kjøkken, bad, samt 1 separat soverom. Alle leiligheter har møblert balkong eller terrasse - se bilder av leilighetene under "Slik bor du"

Leilighetene rengjøres 3 ganger i uken, med skifte av håndklær 2 ganger i uken og sengetøy 1 gang i uken. 
Wifi er inkludert, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. 

Hotellet ligger 62 km fra Alicante lufthavn, og det tar oss cirka én time med buss til hotellet.

Besøk:
Du har mulighet til å ta imot gjester. I stuedelen finnes det en sovesofa hvor gjesten kan sove. Det koster 100 EUR pr. person for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. Gjestene må selv kjøpe frokost for de dagene de er på resorten og dette betales direkte til resepsjonen ved ankomst.

Albir Garden
Camí Vell d'Altea, 29, 03581 l'Alfàs del Pi,
Alicante, Spania

Slik bor du

 • Leilighet 1-soverom

  1 – soveroms leilighet med kjøkken, separat soverom, bad med dusj. I stuen finner du sovesofa og tv med internasjonale kanaler. Alle leilighetene har møblert balkong eller terrasse.

  På kjøkkenet har du kjøleskap, vannkoker, kaffetrakter, brødrister og mikrobølgeovn. Alle leilighetene har klimaanlegg for kjøling og varme.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

Hotell - 3 etg.

Heis - i hovedbygningen

Restaurant

Balkong

3 Utendørs svømmebasseng

Bar/cafe

Treningsrom

Vaskeri på resort

 

Fasiliteter leilighet

Aircondition (varme og kjøling - sentralstyrt)

Safe mot gebyr

Middels med kjøkkenutstyr

Hårføner

Badekar/Dusj

Lett dyne

Wi-fi

TV med lokale kanaler

Brødrister

Kaffetrakter

Kjøleskap - lite

Kokeplater

Mikrobølgeovn

Vannkoker

Nærmiljøet

Området rundt Albir kan by på fine naturvandringer, det finnes flere golfbaner og et stort utvalg av kafeer og restauranter, mange av dem med et herlig lokalt preg. En spasertur langs strandpromenaden til pittoreske Altea er vel verdt turen, her finner du gallerier, butikker, kafeer og restauranter. Vil du ha liv og røre ligger storbyen Benidorm bare 6 km unna og du når det med lokaltoget. Playa de Raco d l'Albir, den 600 meter lange stranden, består av glatte, små steiner. Den elegante promenaden Paseo de Las Estrellas er Spanias versjon av Hollywoods Walk of Fame. På promenaden er det plaketter som viser prisvinnere fra Albirs egen filmfestival. I bakgrunnen av Albir troner fjellkjeden Sierra Helada. Områdets sjømannskirke ligger i Albir.

Apotek
2 min
Bank
15 min
Flyplass
60 min
Lokalbuss
2 min
Matbutikk
2 min
Minibank
1 min
Restauranter
2 min
Albir sentrum
2 min
Storby, Benidorm
10 min
Strand
20 min

Verter, aktiviteter og utflukter

I Albir vil du bli møtt av to hyggelige verter, som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt under oppholdet. I løpet av de første dagene vil det holdes et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva vertene kan hjelpe til med, hva som vil arrangeres og hvor du kan treffe de. Vertene vil ha oppsatte kontortider hvor du til enhver tid kan komme om det skulle være noe.

Våre voksne verter har ulik erfaring fra arbeidslivet, men felles for de alle er at de ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort.

På vårt resort i Albir blir det arrangert mange aktiviteter, som for eksempel; quiz, sang, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer og andre sosiale aktiviteter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud om aktiviteter og utflukter får du ukentlig. Nærmeste sjømannskirke ligger i Albir. Kirken kan ha flere aktiviteter som kan være interessante for våre gjester. Vertene har mer informasjon.

Eksempel på populære utflukter kan være besøk til Altea, Guadalest, Valencia, Denia, Calpe, Villajoyosa og Benidorm. Noen ganger har vi egen buss og norsktalende guide, andre ganger tar vi offentlig transport og utforsker lokale severdigheter.

Alle i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Dagsprogram

 • Hver uke vil våre verter presentere en ukesplan med ulike aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke i Albir kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

 • Mandag - fredag: Hver morgen:

  Gåtur og litt trim, ca. 45 min

 • Mandag - fredag: Kontortid:

  Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

  Kontortid:
 • Mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  Det tilbys ulike aktiviteter, som f.eks. boccia, quiz, rusleturer i området og vandreturer.

  Eksempler på aktiviteter:
 • Mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  Vaffelstund med quiz og info
  Vi arrangerer singelmiddag og bli-kjent-middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Vi arrangerer ulike utflukter til de mange perlene ved Costa Blanca kysten, som f.eks. Guadalest, Valencia, Denia og Villajoyosa med mer. Du får mer informasjon om hva vi tilbyr av utflukter ved ankomst.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene ennå ikke er bekreftet og kan variere noe fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller Travel sin kontroll.  

 • Avgang fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim, Bodø og Tromsø.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som vil bli lagt ut på "Min side" senest 2 uker før avreise.

Turen til Alicante flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Alicante flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

Dersom du ikke finner egne avreiser fra din flyplass, kan vi søke om tilslutningsbillett for deg. Vi tilbyr fast pris på tilslutning for våre langtidsgjester, og under finner du en oversikt over priser fra ulike byer i Norge.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim fra kr 1490,- *
Bodø / Evenes  fra kr 1890,- *
Tromsø fra kr 2190,- *
Andre byer På forespørsel


* Forbehold om spesielle perioder og avvik i pris gjør at vi i noen tilfeller må øke prisen. 

Priser gjelder per person tur/retur, med samme regler for bagasje som på hovedflyvningen.

Fordelen med å kjøpe tilslutning gjennom oss, er at du får gjennomgående billetter og bagasjen kan således sendes hele veien til/fra destinasjon (unntak kan forekomme). Skulle det oppstå forsinkelser vil det være flyselskapets ansvar å få deg hele veien til destinasjonen, uten ekstra kostnader.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet. 

 

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo, Torp, Bergen, Stavanger, Trondheim - Alicante inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport t/r flyplass-resort
 • Leilighet i valgt kategori
 • Rengjøring tre ganger i uken.
 • Gratis wifi
 • Norske, erfarne verter under hele oppholdet
 • Velkomstmøte
 • Utflukter i nærområdet med vertene
 • Morgenturer med tøy og bøy
 • Utflukter og vandringer med vertene.
 • Boccia, quiz og hyggelige aktiviteter
 • Mulighet for spennende utflukter med guide
Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
 • Reise fra andre byer i Norge – spør ved bestilling
 • Utflukter

Tillegg for enkeltrom

Tillegg for å benytte leiligheten alene finner du pris på under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.
 • Generelt egner ikke alle våre aktiviteter seg for den som har vondt for å gå. På morgenturer vil vertene så godt det lar seg gjøre tilpasse tempo for alle i gruppen. På utflukter med guide forventes det at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.

Kart

Kart

Temperatur og vær

Albir ligger på Costa Blanca kysten og har et gunstig klima stort sett året rundt.  Mange velger Costa Blanca-kysten av helsemessige årsaker.  Med mer enn 2800 soltimer per år og en gjennomsnittlig årlig temperatur på 23 grader er Albir et av Spanias populære turistmål.

Vinteren i Albir er svært mild i forhold til Nord-Europa. De fleste vinterdager er klare og solfylte, det kan være kjølige morgener og kvelder, og temperaturene kan variere. En dag kan temperaturen være 20 grader og det egner seg med shorts og t-skjorte, mens neste dag kan temperaturen falle til kjølige 6 grader. Vindforholdene varierer i vinterhalvåret, og det kan i perioder være sterke vindkast. 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
3
6
12
februar
4
7
13
mars
4
7
15
april
6
8
16
mai
3
10
18
juni
3
10
23
juli
1
11
25
august
1
10
26
september
5
9
24
oktober
4
7
20
november
3
6
16
desember
5
6
13

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Oktober 2024

9/10Oslo GardermoenAlbir - Det Gode Liv29 dagerFå ledige21 990,-BestillMer informasjon
9/10BergenAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser22 990,-BestillMer informasjon
9/10BodøAlbir - Det Gode Liv29 dagerFå ledige23 790,-BestillMer informasjon
9/10TrondheimAlbir - Det Gode Liv29 dagerFå ledige23 290,-BestillMer informasjon
9/10TromsøAlbir - Det Gode Liv29 dagerFå ledige23 990,-BestillMer informasjon
10/10TorpAlbir - Det Gode Liv30 dagerFå ledige21 990,-BestillMer informasjon
11/10StavangerAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser22 990,-BestillMer informasjon

November 2024

4/11BodøAlbir - Det Gode Liv29 dagerFå ledige21 790,-BestillMer informasjon
4/11TromsøAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 990,-BestillMer informasjon
6/11BergenAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 990,-BestillMer informasjon
6/11StavangerAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 990,-BestillMer informasjon
7/11Oslo GardermoenAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser19 990,-BestillMer informasjon
8/11TorpAlbir - Det Gode Liv29 dagerFå ledige19 990,-BestillMer informasjon
9/11TrondheimAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 290,-BestillMer informasjon

Februar 2025

1/2TrondheimAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser22 290,-BestillMer informasjon
3/2Oslo GardermoenAlbir - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerFå ledige36 395,-BestillMer informasjon
4/2Oslo GardermoenAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 990,-BestillMer informasjon
5/2BergenAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 990,-BestillMer informasjon
5/2BodøAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser22 790,-BestillMer informasjon
5/2StavangerAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 990,-BestillMer informasjon
5/2TromsøAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser22 990,-BestillMer informasjon

Mars 2025

1/3TrondheimAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 290,-BestillMer informasjon
3/3BergenAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser19 990,-BestillMer informasjon
3/3StavangerAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser19 990,-BestillMer informasjon
4/3BodøAlbir - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 790,-BestillMer informasjon
4/3TromsøAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 990,-BestillMer informasjon
5/3Oslo GardermoenAlbir - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser18 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.