Skip to main content
Fra 3 ukers opphold
Nyhet

Langtidsferie Leila Playa - Det Gode Liv mellom Fuengerola og Marbella

Nyhet! Fra oktober 2024 tilbyr vi 4 uker i stedet for 3 uker på Leila Playa på den spanske solkysten!

Leila Playa Resort er en fin perle med ideell beliggenhet på stranden mellom de sjarmerende byene Fuengirola og Marbella. Resortet ligger i umiddelbar nærhet til en flott strandpromenade, et variert utvalg av butikker, deilige strender, livlige barer og restauranter i Calahonda.  Her finnes også utmerkede lokale transportforbindelser.

Resortet har et autentisk spansk preg med hvitkalkede to etasjes bygninger. Leilighetene er sentrert rundt et grønt og frodig bassengområde, som rammer inn den uforstyrrede utsikten over Middelhavet. Spaser langs strandpromenaden eller nyt drinker på terrassen og lytt til bølgene ruller inn.

Dette reisemålet er godt egnet for deg som liker å være aktiv, med flotte turmuligheter langs strandpromenaden og i nasjonalparken. Det er lett å ta seg rundt med buss til andre små byer i nærheten. 

«Svært fornøyd med plasseringen av hotellet! Det var lett å gå turer i nærområdet, både langs strandpromenaden og i nasjonalparken. Hotellet var passe stort, og leiligheten lå rolig til.» Arne som var gjest i oktober 2023.

Hva er Det Gode Liv langtidsferie.
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.
Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Godt utrustede og smakfulle leiligheter
 • Flott beliggenhet ved stranden
 • Oppvarmet utendørs svømmebasseng
 • Flott fellesrom for våre gjester
 • Gode turmuligheter langs strandpromenaden og i nasjonalparken.

Om resortet

Leila Playa Resort er en fin perle med ideell beliggenhet på stranden mellom de sjarmerende byene Fuengirola og Marbella. Resortet ligger i umiddelbar nærhet til en flott strandpromenade, et variert utvalg av butikker, deilige strender, livlige barer og restauranter i Calahonda.  Her finnes også utmerkede lokale transportforbindelser.

Resortet har et autentisk spansk preg med hvitkalkede to etasjes bygninger. Leilighetene er sentrert rundt et grønt og frodig bassengområde, som rammer inn den uforstyrrede utsikten over Middelhavet. Spaser langs strandpromenaden eller nyt drinker på terrassen og lytt til bølgene ruller inn.

Resortet har en hyggelig restaurant og du finner også et utendørs oppvarmet basseng, treningsrom, sauna, minigolfbane og en liten tennisbane. 

* Avgangene februar og mars 2024 har reiselengde 3 uker, mens avgangene f.o.m oktober 2024 har reiselengde 4 uker.

Besøk:
Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 EUR pr. person for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. De ulike romtypene har begrensninger på antall personer, så hør med verten på stedet. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet.

Macdonald Leila Playa Resort
Carretera Nacional 340, 
Km 196, 29649 Calahonda, 
Málaga, Spania

Slik bor du

 • Leilighet

  Leilighetene er lyse og smakfullt innredet med høy standard. Du har stue med kjøkken, bad, samt separat soverom. Alle leiligheter har møblert balkong eller terrasse.

  Kjøkkenet er velutstyrt med kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, vaskemaskin og mikrobølgeovn. I tillegg finnes det aircondition og oppvarming i hver leilighet, samt dyner. Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse

Fasiliteter hotell

Leiligheter, bakkeplan & noen i 2. etg

Uteplass (patio) eller takterrasse

Tennisbane

Restaurant 

Bar/Cafe

Utendørs svømmebasseng (oppvarmet)

Treningsrom

Minimarked

 

Fasiliteter leilighet 

Aircondition (varme og kjøling)

Safe

Godt med kjøkkenutstyr

Vannkoker

Komfyr; ovn/kokeplater

Kjøleskap med liten frys

Mikrobølgeovn

Kaffetrakter

Brødrister

Badekar/Dusj

Hårføner

Dyne

Wifi –

TV med norske kanaler (ustabil kvalitet)

Nærmiljø

Flyplass
30 min
Matbutikk
10 min
Minimarked
3 min
Apotek
8 min
Strand
2 min
Restauranter
5 min
Bank
8 min
Minibank
8 min
Fuengirola
25 min
Marbella
25 min

Laila Playa ligger 10 minutters spasertur fra Calahonda. En liten, rolig by som ligger mellom Marbella og Fuengirola, på Costa del Sol. Her finner du den lengste sandstranden i området og et godt utgangspunkt for fine turer. Vi er spesielt glade i den syv kilometer lange strandpromenaden i tre. Det finnes koselige strandbarer og restauranter, hvor du kan ta en hvil og en matbit med god drikke til. Ellers er det flere fine turmuligheter i området. Sykkelturer er ikke optimalt, om du ikke har erfaring med å sykle på trafikkerte veier.

I Calahonda finner du en del restauranter, blant annet er det mange i kjøpesenteret El Zoco og i Avenida de Espana. Det finnes butikker med godt utvalg i gangavstand fra resortet.
Det er enkelt å ta seg rundt med de lokale bussene, og offentlig transport er godt utbygget i området. Det går buss kun få minutter fra hotellet til både Marbella og Fuengirola, hvor du enkelt kan skifte til tog til Malaga. Fra Malaga finnes det mange muligheter og du kan for eksempel ta hurtigtog til storbyer som blant annet Sevilla og Madrid.

I åssiden opp fra resortet finner du den sjarmerende, andalusiske landsbyen Mijas Pueblo med trange, brosteinsbelagte gater, butikker, barer og utmerkede restauranter. Byen har i motsetning til mange andre byer klart å beholde mye av sin tradisjonelle livsstil og sjarme. Med et behagelig klima året rundt er byen svært populært blant turister, men også for kunstnere og forfattere. 

Verter, aktiviteter og utflukter

På Leila Playa resort vil du bli møtt av to hyggelige verter, som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha oppsatte kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet. 

Felles for alle våre voksne verter er at de alle ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring. 

På vårt resort blir det arrangert mange aktiviteter, som for eksempel; quiz, dans, foredrag, vaffelstunder, faste gåturer, pub besøk, matlaging og vinsmaking. Dette vil kun være for våre gjester og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 

På Leila Playa kan du også bli med på ukentlige utflukter til interessante områder i regionen. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet. Eksempel på utflukter med buss og norsktalende guide kan være Granada/Alhambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda og landsbyer i Andalucia. I tillegg tilbys det bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga, Mijas Pueblo og Marbella. Informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

Alle i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll.  

 • Avgang fra Oslo, Torp, Stavanger, Bergen og Trondheim.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som sendes 2 uker før avreise.

Turen til Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).

I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1990,- *
Tromsø kr 2290,- *
Andre byer På forespørsel


Priser gjelder per person tur/retur, med samme bagasjevekt som på hovedflyvningen.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet. 

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Bodø - Malaga inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport t/r flyplass-resort
 • Leilighet i valgt kategori på Leila Playa hotel
 • Rengjøring én gang i uken. Kjøkkenutstyr vasker du selv
 • Gratis wifi
 • Norske, erfarne verter til stede under hele oppholdet
 • Velkomstmøte
 • Bli-kjent-tur i nærområdet
 • Felles morgentur mandag til fredag
 • Boccia, quiz, vaffelstund og andre hyggelige aktiviteter hver uke
 • Mulighet for å delta på spennende utflukter (må bestilles og betales i tillegg)
Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
 • Reise fra andre byer i Norge – spør ved bestilling
 • Utflukter

Tillegg for enkeltrom

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Temperatur og vær

Klimaet langs Costa del Sol er helt spesielt, og lokalt kan det være store svingninger i temperatur og vær. Været er stabilt med mange soldager året rundt. Det er ikke uten grunn at området har fått sitt navn som betyr "Solkysten". Costa del Sol er nemlig det området på fastlands Spania med høyest gjennomsnittstemperatur gjennom året.

Vinteren regnes fra desember til februar - med både solrike perioder og perioder med vind og regn. I den kaldeste måneden, januar - faller gradene ned mot 13, men det verken snør eller fryser til. Svært kalde dager er sjeldne, men selv da vil temperaturen stige i løpet av dagen. Vår vert Trond beskriver det slik: «Selv om vi også har kalde dager her i Calahonda, så skal det sies at det er et paradis sammenlignet med den kalde, mørke, våte og glatte vinteren i Norge. Når solen skinner varmer den godt om dagen, og på kvelden kan en jakke og skjerf være godt å ha.» 
 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
6
6
13
februar
5
7
13
mars
4
8
15
april
5
9
16
mai
3
9
20
juni
1
10
24
juli
0
11
26
august
1
10
27
september
2
8
24
oktober
4
7
20
november
6
6
16
desember
7
5
13

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Mars 2024

4/3Oslo GardermoenLeila Playa- Det Gode Liv - 3 uker22 dagerUtsolgt16 490,-Book på ventelisteMer informasjon

Oktober 2024

7/10Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerFå ledige37 895,-BestillMer informasjon
7/10BodøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige27 490,-BestillMer informasjon
8/10Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige21 990,-BestillMer informasjon
8/10BergenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige22 990,-BestillMer informasjon
8/10StavangerLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige22 990,-BestillMer informasjon
8/10TromsøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige27 990,-BestillMer informasjon
9/10TrondheimLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige23 290,-BestillMer informasjon

November 2024

5/11Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser19 490,-BestillMer informasjon
6/11BodøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 290,-BestillMer informasjon
6/11TromsøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 490,-BestillMer informasjon
6/11TrondheimLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 790,-BestillMer informasjon
9/11BergenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 490,-BestillMer informasjon
9/11StavangerLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 490,-BestillMer informasjon

Februar 2025

1/2BodøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige22 790,-BestillMer informasjon
1/2Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 990,-BestillMer informasjon
1/2Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerFå ledige37 395,-BestillMer informasjon
1/2BergenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige21 990,-BestillMer informasjon
1/2StavangerLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige21 990,-BestillMer informasjon
1/2TromsøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige22 990,-BestillMer informasjon
4/2TrondheimLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige22 290,-BestillMer informasjon

Mars 2025

1/3Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser19 990,-BestillMer informasjon
1/3BergenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 990,-BestillMer informasjon
1/3BodøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 790,-BestillMer informasjon
1/3StavangerLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 990,-BestillMer informasjon
1/3TromsøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 990,-BestillMer informasjon
4/3TrondheimLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 290,-BestillMer informasjon
29/3BergenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 990,-BestillMer informasjon
29/3StavangerLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser20 990,-BestillMer informasjon
31/3BodøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 790,-BestillMer informasjon
31/3TromsøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 990,-BestillMer informasjon

April 2025

1/4Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser19 990,-BestillMer informasjon
1/4TrondheimLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser21 290,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.

 • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

 • Vil det kunne bli endringer på min reise?

  Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

 • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

  Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
  Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
  Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

 • Er flymat inkludert?

  Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at:
  Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).
  Beholderne er plassert i en gjennomsiktig, gjenlukkbar ("zip-lock") og lukket plastpose med kapasitet på høyst 1 liter.
  Det er kun tillatt med én 1- liters pose per reisende. For mer informasjon: Bagasjeregler Avinor

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

  Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Hvem er våre verter?

  På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

 • Hvem møter oss på flyplassen?

  Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  Senest 2 uker før avreise vil reisedokumentene ligge på Min side. Da vil du også få informasjon om din reise og hvem som er vert på ditt resort.  

  I e-posten du får med din ordrebekreftelse finner du en link som tar deg til Min side.

 • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

  Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

 • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

  Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg. 

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er helt uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå lengre på venteliste er det fint om du kontakter oss så vi får fjernet deg fra listen.
  Vi gjør oppmerksom på at det ikke sendes ut noen bekreftelse på at du har registrert deg på venteliste på en av våre turer.

 • Kan jeg bestemme hvor jeg vil sitte på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Er du i en særegen posisjon hvor du trenger et spesielt sete – ta kontakt så gjør vi det vi kan! På flyvninger med Norwegian kan vi kun søke om seteplassering av medisinske årsaker, og dette må kunne dokumenteres. 

 • Er det mulig å få assistanse før og etter innsjekking på flyplassen?

  Trenger du assistanse etter innsjekk på flyplassen så er det viktig at du kontakter oss i god tid før avreise så vi får ordnet med dette.