Skip to main content
Nyhet
Fra 4 ukers opphold

Langtidsferie Leila Playa - Det Gode Liv mellom Fuengerola og Marbella

Nyhet! Fra oktober 2024 tilbyr vi 4 uker i stedet for 3 uker på Leila Playa på den spanske solkysten!

Leila Playa Resort er en fin perle med ideell beliggenhet på stranden mellom de sjarmerende byene Fuengirola og Marbella. Resortet ligger i umiddelbar nærhet til en flott strandpromenade, et variert utvalg av butikker, deilige strender, livlige barer og restauranter i Calahonda.  Her finnes også utmerkede lokale transportforbindelser.

Resortet har et autentisk spansk preg med hvitkalkede to etasjes bygninger. Leilighetene er sentrert rundt et grønt og frodig bassengområde, som rammer inn den uforstyrrede utsikten over Middelhavet. Spaser langs strandpromenaden eller nyt drinker på terrassen og lytt til bølgene som ruller inn.

Dette reisemålet er godt egnet for deg som liker å være aktiv, med flotte turmuligheter langs strandpromenaden og i nasjonalparken. Det er lett å ta seg rundt med buss til andre små byer i nærheten. 

«Svært fornøyd med plasseringen av hotellet! Det var lett å gå turer i nærområdet, både langs strandpromenaden og i nasjonalparken. Hotellet var passe stort, og leiligheten lå rolig til.» Arne som var gjest i oktober 2023.

Velkommen på langtidsferie til Leila Playa.

Hva er Det Gode Liv langtidsferie.
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.
Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Godt utrustede og smakfulle leiligheter
 • Flott beliggenhet ved stranden
 • Oppvarmet utendørs svømmebasseng
 • Flott fellesrom for våre gjester
 • Gode turmuligheter langs strandpromenaden og i nasjonalparken.

Om resortet

Leila Playa Resort er en fin perle med ideell beliggenhet på stranden mellom de sjarmerende byene Fuengirola og Marbella. Resortet ligger i umiddelbar nærhet til en flott strandpromenade, et variert utvalg av butikker, deilige strender, livlige barer og restauranter i Calahonda.  Her finnes også utmerkede lokale transportforbindelser.

Resortet har et autentisk spansk preg med hvitkalkede to etasjes bygninger. Leilighetene er sentrert rundt et grønt og frodig bassengområde, som rammer inn den uforstyrrede utsikten over Middelhavet. Spaser langs strandpromenaden eller nyt drinker på terrassen og lytt til bølgene ruller inn.

Resortet har en hyggelig restaurant og du finner også et utendørs oppvarmet basseng, treningsrom, sauna, minigolfbane og en liten tennisbane. 

* Avgangene februar og mars 2024 har reiselengde 3 uker, mens avgangene f.o.m oktober 2024 har reiselengde 4 uker.

Besøk:
Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 EUR pr. person for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. De ulike leilighetstypene har begrensninger på antall personer, så sjekk med verten på stedet. 

Macdonald Leila Playa Resort
Carretera Nacional 340, 
Km 196, 29649 Calahonda, 
Málaga, Spania

Slik bor du

 • Leilighet 1-soverom

  Leilighetene på ca 50 kvadrat er lyse og smakfullt innredet med høy standard. Du har stue med kjøkken, bad, samt separat soverom. Alle leiligheter har møblert balkong eller terrasse.

  Kjøkkenet er velutstyrt med kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, vaskemaskin og mikrobølgeovn. I tillegg finnes det aircondition og oppvarming i hver leilighet, samt dyner. Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse.

 • Leilighet med 2-soverom

  Leilighetene på ca 60 kvadrat er lyse og smakfullt innredet med høy standard. Du har stue med kjøkken, bad, samt 2 separate soverom. Alle leiligheter har møblert balkong eller terrasse.

  Kjøkkenet er velutstyrt med kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, vaskemaskin og mikrobølgeovn. I tillegg finnes det aircondition og oppvarming i hver leilighet, samt dyner. Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse

Fasiliteter hotell

Leiligheter, bakkeplan & noen i 2. etg

Uteplass (patio) eller takterrasse

Tennisbane

Restaurant 

Bar/Cafe

Utendørs svømmebasseng (oppvarmet)

Treningsrom

Minimarked

 

Fasiliteter leilighet 

Aircondition (varme og kjøling)

Safe

Godt med kjøkkenutstyr

Vannkoker

Komfyr; ovn/kokeplater

Kjøleskap med liten frys

Mikrobølgeovn

Kaffetrakter

Brødrister

Badekar/Dusj

Hårføner

Dyne

Wifi –

TV med norske kanaler (ustabil kvalitet)

Nærmiljø

Laila Playa ligger 10 minutters spasertur fra Calahonda. En liten, rolig by som ligger mellom Marbella og Fuengirola, på Costa del Sol. Her finner du den lengste sandstranden i området og et godt utgangspunkt for fine turer. Vi er spesielt glade i den syv kilometer lange strandpromenaden i tre. Det finnes koselige strandbarer og restauranter, hvor du kan ta en hvil og en matbit med god drikke til. Ellers er det flere fine turmuligheter i området. Sykkelturer er ikke optimalt, om du ikke har erfaring med å sykle på trafikkerte veier.

I Calahonda finner du en del restauranter, blant annet er det mange i kjøpesenteret El Zoco og i Avenida de Espana. Det finnes butikker med godt utvalg i gangavstand fra resortet.
Det er enkelt å ta seg rundt med de lokale bussene, og offentlig transport er godt utbygget i området. Det går buss kun få minutter fra hotellet til både Marbella og Fuengirola, hvor du enkelt kan skifte til tog til Malaga. Fra Malaga finnes det mange muligheter og du kan for eksempel ta hurtigtog til storbyer som blant annet Sevilla og Madrid.

I åssiden opp fra resortet finner du den sjarmerende, andalusiske landsbyen Mijas Pueblo med trange, brosteinsbelagte gater, butikker, barer og utmerkede restauranter. Byen har i motsetning til mange andre byer klart å beholde mye av sin tradisjonelle livsstil og sjarme. Med et behagelig klima året rundt er byen svært populært blant turister, men også for kunstnere og forfattere. 

Flyplass
30 min
Matbutikk
10 min
Minimarked
3 min
Apotek
8 min
Strand
2 min
Restauranter
5 min
Bank
8 min
Minibank
8 min
Fuengirola
25 min
Marbella
25 min

Verter, aktiviteter og utflukter

På Leila Playa resort vil du bli møtt av to hyggelige verter, som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha oppsatte kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet. 

Felles for alle våre voksne verter er at de alle ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring. 

På vårt resort blir det arrangert mange aktiviteter, som for eksempel; quiz, dans, foredrag, vaffelstunder, faste gåturer, pub besøk, matlaging og vinsmaking. Dette vil kun være for våre gjester og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 

På Leila Playa kan du også bli med på ukentlige utflukter til interessante områder i regionen. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet. Eksempel på utflukter med buss og norsktalende guide kan være Granada/Alhambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda og landsbyer i Andalucia. I tillegg tilbys det bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga, Mijas Pueblo og Marbella. Informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

Alle i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll.  

 • Avgang fra Oslo, Torp, Stavanger, Bergen og Trondheim.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som sendes 2 uker før avreise.

Turen til Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

Dersom du ikke finner egne avreiser fra din flyplass, kan vi søke om tilslutningsbillett for deg. Vi tilbyr fast pris på tilslutning for våre langtidsgjester, og under finner du en oversikt over priser fra ulike byer i Norge.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim   kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1990,- *
Tromsø kr 2290,- *
Andre byer På forespørsel


* Forbehold om spesielle perioder og avvik i pris gjør at vi i noen tilfeller må øke prisen. 

Priser gjelder per person tur/retur, med samme regler for bagasje som på hovedflyvningen.

Fordelen med å kjøpe tilslutning gjennom oss, er at du får gjennomgående billetter og bagasjen kan således sendes hele veien til/fra destinasjon (unntak kan forekomme). Skulle det oppstå forsinkelser vil det være flyselskapets ansvar å få deg hele veien til destinasjonen, uten ekstra kostnader.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Bodø - Malaga inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport t/r flyplass-resort
 • Leilighet i valgt kategori på Leila Playa hotel
 • Rengjøring én gang i uken.
 • Gratis wifi
 • Norske, erfarne verter under hele oppholdet
 • Velkomstmøte
 • Utflukter i nærområdet med vertene
 • Morgenturer med tøy og bøy
 • Utflukter og vandringer med vertene.
 • Boccia, quiz og hyggelige aktiviteter
 • Mulighet for spennende utflukter med guide
Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
 • Reise fra andre byer i Norge – spør ved bestilling
 • Utflukter

Tillegg for enkeltrom

Tillegg for å benytte leiligheten alene finner du pris på under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.
 • Generelt egner ikke alle våre aktiviteter seg for den som har vondt for å gå. På morgenturer vil vertene så godt det lar seg gjøre tilpasse tempo for alle i gruppen. På utflukter med guide forventes det at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.

Temperatur og vær

Klimaet langs Costa del Sol er helt spesielt, og lokalt kan det være store svingninger i temperatur og vær. Været er stabilt med mange soldager året rundt. Det er ikke uten grunn at området har fått sitt navn som betyr "Solkysten". Costa del Sol er nemlig det området på fastlands Spania med høyest gjennomsnittstemperatur gjennom året.

Vinteren regnes fra desember til februar - med både solrike perioder og perioder med vind og regn. I den kaldeste måneden, januar - faller gradene ned mot 13, men det verken snør eller fryser til. Svært kalde dager er sjeldne, men selv da vil temperaturen stige i løpet av dagen. Vår vert Trond beskriver det slik: «Selv om vi også har kalde dager her i Calahonda, så skal det sies at det er et paradis sammenlignet med den kalde, mørke, våte og glatte vinteren i Norge. Når solen skinner varmer den godt om dagen, og på kvelden kan en jakke og skjerf være godt å ha.» 
 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
6
6
13
februar
5
7
13
mars
4
8
15
april
5
9
16
mai
3
9
20
juni
1
10
24
juli
0
11
26
august
1
10
27
september
2
8
24
oktober
4
7
20
november
6
6
16
desember
7
5
13

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Oktober 2024

7/10Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerUtsolgt37 895,-Book på ventelisteMer informasjon
7/10BodøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt27 490,-Book på ventelisteMer informasjon
8/10Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt21 990,-Book på ventelisteMer informasjon
8/10BergenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt22 990,-Book på ventelisteMer informasjon
8/10StavangerLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt22 990,-Book på ventelisteMer informasjon
8/10TromsøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt27 990,-Book på ventelisteMer informasjon
9/10TrondheimLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt23 290,-Book på ventelisteMer informasjon

November 2024

5/11Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige19 490,-BestillMer informasjon
6/11BodøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige21 290,-BestillMer informasjon
6/11TromsøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige21 490,-BestillMer informasjon
7/11TrondheimLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 790,-BestillMer informasjon
9/11BergenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 490,-BestillMer informasjon
9/11StavangerLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerFå ledige20 490,-BestillMer informasjon

Januar 2025

31/1Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt20 990,-Book på ventelisteMer informasjon
31/1Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv - 8 uker57 dagerFå ledige37 395,-BestillMer informasjon
31/1TrondheimLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt22 290,-Book på ventelisteMer informasjon

Februar 2025

1/2BodøLeila Playa - Det Gode Liv30 dagerUtsolgt22 790,-Book på ventelisteMer informasjon
1/2BergenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt21 990,-Book på ventelisteMer informasjon
1/2StavangerLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt21 990,-Book på ventelisteMer informasjon
1/2TromsøLeila Playa - Det Gode Liv30 dagerUtsolgt22 990,-Book på ventelisteMer informasjon
28/2Oslo GardermoenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt19 990,-Book på ventelisteMer informasjon

Mars 2025

1/3BergenLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt20 990,-Book på ventelisteMer informasjon
1/3BodøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt21 790,-Book på ventelisteMer informasjon
1/3StavangerLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt20 990,-Book på ventelisteMer informasjon
1/3TromsøLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt21 990,-Book på ventelisteMer informasjon
4/3TrondheimLeila Playa - Det Gode Liv29 dagerUtsolgt21 290,-Book på ventelisteMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.