Skip to main content

Andrea Bocelli i Krakow

Bli med og opplev Andrea Bocelli i Krakow! Krakow er den nest største, og en av de eldste og vakreste byene i Polen. Den var i lang tid hovedstaden i landet og er en smeltedigel av gammel og ny historie, et arkitektonisk mesterverk og hjertet av polsk kultur og historie.

Vi bor på et førsteklasses hotell midt i sentrum, der vi har tilgang til byens severdigheter. Krakow byr på et hundretalls restauranter, barer og kafeer. Her skal vi spise godt, ha det gøy og føle den fantastiske atmosfæren i denne dynamiske og travle byen. Vår dyktige reiseleder sørger for alt det praktiske og det sosiale samholdet i gruppen.
 

Gled deg til
 • Andrea Bocelli-konsert
 • En av verdens vakreste byer
 • Byvandring i det jødiske området
 • Saltgruvene i Wieliczka

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / ML = Matpakkelunsj / M = Middag

 • DAG 1: Ankomst (M)

  Direktefly fra Oslo, og ankomst Krakow. På vei inn til vårt hotell får vi litt informasjon om reisemålet og programmet vårt. Etter innsjekk rusler vi ut på en guidet byvandring (ca. 2 t).

  Krakow har det bemerkelsesverdige kongelige Wawel-slottet plassert på en høyde ved elven Vistula. Byen har også det største middelalderske hovedtorget i hele Europa og et av de eldste universitetene i verden, samt et enormt antall kirker. Gamlebyen, med sin unike arkitektur, er i sin helhet på UNESCOs verdensarvliste.
  Om kvelden spiser vi en hyggelig velkomstmiddag på en lokal restaurant.

  Ankomst (M)
 • DAG 2: Saltgruvene og Wieliczka (F, L)

  Etter frokost drar vi til saltgruvene med den underjordiske kirken Wieliczka. I Wieliczka, ca. 10 km utenfor Krakow, venter en underjordisk opplevelse i en 700 år gammel saltgruve. Gruven er en labyrint med ganger og sjakter fordelt over ni etasjer. På vårt besøk i de tre øverste nivåene ser vi huler, sjakter og kapeller med altere og helgener, alt hugd ut i salt. Denne gruven ble i 1978 oppført på UNESCOs liste over verdensarvsteder. Underveis hører vi om arbeidet i gruven og de mange historiene som knytter seg til gruven. Man må ha på seg gode sko på denne utflukten da det er en del trapper her.

  Saltgruvene og Wieliczka (F, L)
 • DAG 3: Fridag og konsert med Andrea Bocelli (F, M)

  Dagen er fri til å utforske byen på egen hånd. Vi spiser en tidlig middag før vi kjøres til Tauron Arena og turens høydepunkt: konsert med Andrea Bocelli. Vi kjøres tilbake til hotellet etter konserten.

  Fridag og konsert med Andrea Bocelli (F, M)
 • DAG 4: Kazimierz (F, L, M)

  Kazimierz jødiske distrikt er et av de best bevarte tidligere jødiske distriktene i Europa. Distriktet fikk sitt navn etter kong Kasimir den store, som grunnla det for sin elskede Esther på 1300-tallet som en egen by. Nå er det et kunstnerisk distrikt i Krakow med mange barer og kafeteriaer, kunstgallerier og en unik atmosfære. Kazimierz jødiske distrikt har også verdi på grunn av mange historiske monumenter som synagogene, den unike kirkegården fra 1500-tallet, samt steder fra Steven Spielbergs film «Schindlers liste».Vi spiser lunsj i Kazimierz og får høre Klezmer-musikk.

  Vi får tid på egen hånd på ettermiddagen og om kvelden samles vi til felles avskjedsmiddag med folkloreshow.

 • DAG 5: Hjemreise (F)

  Etter frokost reiser vi til flyplassen for fly hjem til Norge.

Slik bor du

Mercure Krakow Stare Miasto ligger sentralt i byen, bare ti minutters gange fra gamlebyen. Det er en moderne bygning i sju etasjer og som åpnet i 2016. Hotellet har en restaurant som serverer internasjonal mat, en bar, treningsrom og gratis wifi.
Alle rom er utstyrt med safe, minibar, TV, airconditioning og hårtørker. 

Mercure Krakow Stare Miasto **** 
Pawia 18 B, 31154 KRAKOW  

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  Nils Krister Larsen
  har jobbet hele sitt voksne liv som reiseleder, guide og turoperatør. Studier og eventyrlyst har gitt ham flere års opphold i Tyskland, Italia og Spania. Nils Krister jobbet i nesten 15 år som guide på Hurtigruten. Samtidig tok han også oppdrag som reiseleder til mange steder i verden. Særlig ofte gikk turene til Berlin og Roma, men gleden kunne være vel så stor når oppdraget gikk i retning Syd-Spania, USA, Syd-Amerika eller India. Likevel er det utvilsomt Europa som er den foretrukne tumleplass. Først og fremst er Nils Krister opptatt av det som gjør livet rikt, meningsfullt og vakkert. «Jeg gleder meg over kunstutstillinger, museumsbesøk, musikkopplevelser og vandringer i bymiljøet og landskaper, hvor jeg kan ta og føle på historien. Det viktigste for meg som reiseleder er det sosiale samværet og felleskapet som oppstår når jeg deler opplevelser og inntrykk. Jeg er glad i mennesker og å reise er en lidenskap». "Vel hjemme etter en meget vellykket tur. Det var et eventyr å få oppleve det vakre landet vårt med en fantastisk og dyktig reiseleder med øye for alles ve og vel. Jeg reiser gjerne på tur med Nils Krister Larsen igjen. Takk og med vennlig hilsen Adèle Falkenstein" - fra Norge på langs, juni 2021.

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Krakow flyplass

Varighet
ca. 2 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Krakow flyplass

Varighet
ca. 2 timer
Flyselskap
Norwegian

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

 • Prisen inkluderer:
 • Direktefly t/r Oslo-Krakow
 • 4 netter på Mercure Krakow Stare Miasto **** m/frokost
 • 2 lunsjer og 3 middager (ekskl. drikke)
 • Konsertbillett Andrea Bocelli, i seksjon P4
 • All transport, utflukter og innganger iht. program
 • Norsktalende reiseleder

Tillegg for enkeltrom (begrenset antall)

kr 2 100,–

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Konsertbilletter

Vi har gode konsertbilletter i området P4. Bildet er kun som illustrasjon, så noe avvik kan forekomme.

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

November 2024

14/11Oslo GardermoenAndrea Bocelli i Krakow5 dagerLedige plasser14 450,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvilke type billetter er inkludert i musikk arrangementet?

  Aller travel arrangerer turer til berømte operafestivaler og operascener i utlandet. Vi arrangerer også musikkturer til mange spennende steder. Hvilke typer billetter som er inkludert i den enkelte reise vil spesifiseres under turen. Noen ganger har vi fått tak i billetter i beste kategori, til en god pris, og andre ganger gir vi mulighet for oppgradering mot tillegg i pris.