Skip to main content
Fra 4 ukers opphold

Langtidsferie Benalmádena havn - Det Gode Liv

Velkommen til vårt nyeste tilskudd i langtidsfamilien på solkysten!

Dette er langtidsferien for deg som ønsker å bo et steinkast fra en fantastisk sandstrand med kort avstand til det populære havneområdet i Benalmadena, området er flatt og det er flotte turmuligheter langs strandpromenaden. Rundt hotellet finner du mange hyggelige restauranter og på hotellet tilbys et stort fellesskap med masse aktiviteter. 

Hotellet er omgitt av hager og grøntområder og ligger rett ut mot den flotte sandstranden. Alle leilighetene har balkong og rundt det store, deilige utebassenget kan du nyte fine solrike dager. Her ligger alt til rette for en innholdsrik og hyggelig langtidsferie.

Velkommen på langtidsferie til Benalmadena havn. 

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

Gled deg til
 • Resort på stranden med flott, lang strandpromenade
 • Hyggelige leiligheter med balkong
 • Godt utvalg av restauranter og barer i umiddelbar nærhet
 • En aktiv og sosial atmosfære
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

Om resortet

Sol Timor er et godt leilighetshotell med en fantastisk beliggenhet på stranden ikke langt fra Benalmadena havn.  På resortet finnes en stor flott hage med solsenger, hyggelig poolbar med underholdning på ettermiddag og kveld.  Resortet har egen buffetrestaurant som serverer frokost og middag, et stort utendørs svømmebasseng. På resortet  finnes både tennisbane, frisør/velværesalong, minimarked og souvenirbutikk. 

Leilighetene er lyse med enkel standard, alle med balkong eller terrasse.  På dette resortet kan du velge mellom leilighet med 1 soverom eller studioleilighet - se bilder under "Slik bor du".

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. Vi forsøker å tilby norske TV-kanaler, men grunnet ustabile signaler og rettighetsbegrensninger kan dette ikke garanteres.

Besøk:
Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 EUR pr. person for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. De ulike leilighetstypene har begrensninger på antall personer, så sjekk med verten på stedet. 

Hotell: Sol Timor
Salvador Allende, 51 Torremolinos, Spania

Slik bor du

 • Leilighet med 1 - soverom

  Leilighetene er lyse og hyggelige. Alle leilighetene har balkong, enkelt og lite kjøkken, bad med dusj. I leiligheten er det åpen stue og kjøkkenløsning, stuedelen har TV, sofa og sofa-bord og en liten spiseplass.
  Soverommet har to separate senger, nattbord, garderobeskap og safe. Leiligheten er på 43 m2.
  Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes. Kjøkkenutstyr vasker du selv.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet med 1 - soverom med utsikt

  Leilighetene er lyse og hyggelige. Alle leilighetene har balkong med utsikt, enkelt og lite kjøkken, bad med dusj. I leiligheten er det åpen stue og kjøkkenløsning, stuedelen har TV, sofa og sofa-bord og en liten spiseplass.
  Soverommet har to separate senger, nattbord, garderobeskap og safe. Leiligheten er på 43 m2.
  Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes. Kjøkkenutstyr vasker du selv.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Studioleilighet

  Leilighetene er lyse og hyggelige. Alle leilighetene har balkong, enkelt og lite kjøkken, bad med dusj. Åpen løsning, stue – og sovedelen har to separate senger med TV og en liten spiseplass. Leiligheten er på 26 m2.
  Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes. Kjøkkenutstyr vasker du selv.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Studioleilighet med utsikt

  Leilighetene er lyse og hyggelige. Alle leilighetene har balkong med utsikt, enkelt og lite kjøkken, bad med dusj. Åpen løsning, stue – og sovedelen har to separate senger med TV og en liten spiseplass. Leiligheten er på 26 m2.
  Leilighetene rengjøres én gang i uken hvor håndklær og sengetøy skiftes. Kjøkkenutstyr vasker du selv.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

Leiligheter, 11 etasjer

Balkong eller terrasse

Tennisbane

Restaurant 

Bar og Cafe

Utendørs svømmebasseng 

Minimarked

Frisør

Vaskeri på resort

 

 

 

 

 

Fasiliteter leilighet 

Aircondition (varme og kjøling)

Safe (mot betaling)

Enkelt kjøkkenutstyr

Vannkoker

2 kokeplater

Lite kjøleskap 

Mikrobølgeovn

Brødrister

Dusj

Hårføner

Kaffetrakter

Wifi – middels kvalitet

TV, ingen norske kanaler

Nærmiljøet

Resortet ligger på stranden, ikke langt fra Benalmadena havn. Hotellet ligger sentralt til med kort vei til restauranter, barer, kafeeer og butikker. Det er kort vei fra Malaga flyplass til resortet,  ca 20 minutter med bil. Den fire kilometer lange strandpromenaden som strekker seg fra Torremolinos til Benalmádena er fantastisk for gå- og løpeturer, og langs veien finner du mange "vannhull" – små kafeer og barer hvor du kan stoppe for å ta en pause og nyte en forfriskning.  Ca 15 min gange fra hotellet i retning mot Torremolinos, vil du finne La Carihuela, opprinnelig en fiskerlandsby. Her finner du alt fra elegante restauranter med havutsikt til koselige chiriguito-barer hvor det serveres kaldt øl og klassisk stekt småfisk (pescaito).

Flyplass
20 min
Matbutikk
2 min
Apotek
1 min
Strand
2 min
Restauranter
5 min
Bank
5 min
Minibank
5 min
Benalmadena havn
8 min
Malaga
40 min

Verter, aktiviteter og utflukter

I Benalmadena havn vil du bli møtt av to hyggelige verter som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte, hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha oppsatte kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet. 

Felles for alle våre voksne verter er at de alle ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring. 

På vårt resort blir det arrangert mange aktiviteter, som for eksempel gåturer, matlaging, besøk på det lokale markedet, felles måltider, foredrag, se på landskamper i fellesrommet, gå på lokale puber og quiz. Dette er aktiviteter kun for våre gjester og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud får du ved ankomst. 

I Benalmadena havn kan du også bli med på ukentlige utflukter til interessante områder i regionen. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet. Eksempel på utflukter med buss og norsktalende guide kan være til Granada/Alhambra, Caminito del Rey, Gibraltar, Ronda og landsbyer i Andalucia. I tillegg tilbys det bussturer uten guide til mer lokale severdigheter som Malaga, Mijas Pueblo og Marbella. Informasjon rundt dette vil du få ved ankomst.

Alle i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Dagsprogram

 • mandag - fredag: Hver morgen:

  08:30 Gåtur og litt trim, ca. 45 min

  Hver morgen:
 • mandag - fredag: Kontortid:

  10:30 -12:00 Kom innom dersom du har spørsmål, trenger tips eller råd. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

  Kontortid:
 • mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  10:30 Stretching
  11:30 Aquagym
  12:30 Besøk på lokalt marked

  Eksempler på aktiviteter:
 • mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  18:00 Boccia-turnering, vaffelstund m/quiz og info
  19:00 Vi arrangerer singelmiddag og bli-kjent-middag. Møt opp dersom du vil være med ut å spise.
  20:00 Vinsmaking

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Bli med oss og oppdag de mange perlene ved Costa del Sol: Ronda, Caminito del Rey, Granada, Gibraltar og Malaga. Du får mer informasjon om våre populære utflukter ved ankomst.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll. 

 • Avgang fra Oslo, Torp, Bergen, Stavanger og Trondheim.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som sendes 2 uker før avreise.

Turen til Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Malaga flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Tilslutningsfly

Dersom du ikke finner egne avreiser fra din flyplass, kan vi søke om tilslutningsbillett for deg. Vi tilbyr fast pris på tilslutning for våre langtidsgjester, og under finner du en oversikt over priser fra ulike byer i Norge.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim   kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1990,- *
Tromsø kr 2290,- *
Andre byer På forespørsel


* Forbehold om spesielle perioder og avvik i pris gjør at vi i noen tilfeller må øke prisen. 

Priser gjelder per person tur/retur, med samme regler for bagasje som på hovedflyvningen.

Fordelen med å kjøpe tilslutning gjennom oss, er at du får gjennomgående billetter og bagasjen kan således sendes hele veien til/fra destinasjon (unntak kan forekomme). Skulle det oppstå forsinkelser vil det være flyselskapets ansvar å få deg hele veien til destinasjonen, uten ekstra kostnader.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim - Malaga inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport t/r flyplass-resort
 • Leilighet i valgt kategori på Sol Timor hotel
 • Rengjøring én gang i uken.
 • Gratis wifi
 • Norske, erfarne verter under hele oppholdet
 • Velkomstmøte
 • Utflukter i nærområdet med vertene
 • Morgenturer med tøy og bøy
 • Utflukter og vandringer med vertene.
 • Boccia, quiz og hyggelige aktiviteter
 • Mulighet for spennende utflukter med guide
Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
 • Reise fra andre byer i Norge – spør ved bestilling
 • Utflukter

Kart

Kart

Temperatur og vær

Klimaet langs Costa del Sol er helt spesielt, og lokalt kan det være store svingninger i temperatur og vær. Været er stabilt med mange soldager året rundt. Det er ikke uten grunn at området har fått sitt navn som betyr "Solkysten". Costa del Sol er nemlig det området på fastlands Spania med høyest gjennomsnittstemperatur gjennom året.

Vinteren regnes fra desember til februar - med både solrike perioder og perioder med vind og regn. I den kaldeste måneden, januar - faller gradene ned mot 13, men det verken snør eller fryser til. Svært kalde dager er sjeldne, men selv da vil temperaturen stige i løpet av dagen. Vår vert Trond beskriver det slik: «Selv om vi også har kalde dager her i Calahonda, så skal det sies at det er et paradis sammenlignet med den kalde, mørke, våte og glatte vinteren i Norge. Når solen skinner varmer den godt om dagen, og på kvelden kan en jakke og skjerf være godt å ha.» 
 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
6
6
13
februar
5
7
13
mars
4
8
15
april
5
9
16
mai
3
9
20
juni
1
10
24
juli
0
11
26
august
1
10
27
september
2
8
24
oktober
4
7
20
november
6
6
16
desember
7
5
13

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Oktober 2024

15/10Oslo GardermoenBenalmadena Havn - Det Gode Liv29 dagerFå ledige22 990,-BestillMer informasjon
15/10StavangerBenalmadena Havn - Det Gode Liv 29 dagerFå ledige23 990,-BestillMer informasjon
16/10TrondheimBenalmadena Havn - Det Gode Liv 29 dagerFå ledige24 290,-BestillMer informasjon
17/10BergenBenalmadena Havn - Det Gode Liv29 dagerFå ledige23 990,-BestillMer informasjon

Januar 2025

16/1Oslo GardermoenBenalmadena Havn - Det Gode Liv 29 dagerLedige plasser21 990,-BestillMer informasjon
16/1TrondheimBenalmadena Havn - Det Gode Liv 29 dagerLedige plasser23 290,-BestillMer informasjon
18/1BergenBenalmadena Havn - Det Gode Liv 29 dagerLedige plasser22 990,-BestillMer informasjon
18/1StavangerBenalmadena Havn - Det Gode Liv 29 dagerLedige plasser22 990,-BestillMer informasjon
18/1StavangerBenalmadena Havn - Det Gode Liv 8 uker57 dagerUtsolgt41 980,-Book på ventelisteMer informasjon

Februar 2025

13/2Oslo GardermoenBenalmadena Havn - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser23 990,-BestillMer informasjon
14/2TrondheimBenalmadena Havn - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser25 290,-BestillMer informasjon
15/2BergenBenalmadena Havn - Det Gode Liv29 dagerLedige plasser24 990,-BestillMer informasjon
15/2StavangerBenalmadena Havn - Det Gode Liv 29 dagerLedige plasser24 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.