Skip to main content
Fra 4 ukers opphold

Langtidsferie Thailand - Det Gode Liv

Det Gode Liv Thailand er stedet for deg som ønsker en litt annerledes langtidsferie hvor du møter lokalbefolkningen og kan utfordre deg selv med nye opplevelser og smaker. På resortet vårt i Sam Roi Yot, får du rolige dager og god tid til å ligge under palmene rundt bassenget med en god bok, men også mulighet til å oppleve landsbygda og bylivet i Thailand.  

På vårt hyggelige resort, The Beach Village, bor vi i flotte og moderne leiligheter, alle på bakkeplan og med alle fasiliteter.  Det er mulig å velge mellom 1 - og 2 - soveromsleiligheter. Nærmeste sandstrand ligger en kort gåtur unna. Stranden er langgrunn med gyllenmyk sand og deilig badetemperaturer året rundt. 

"Møte med menneskene i "Smilets land", som ikke vet hva godt de skal gjøre for deg! En service du sjelden finner maken til"
- hilsen noen av våre gjester i 2023

Velkommen på langtidsferie til Thailand.

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

En reise til varmen og lyset som nærer både kropp, sjel og hjerte.

Gled deg til
 • Autentisk perle med lokalt preg og moderne leiligheter
 • Varmt og imøtekommende hotellpersonell
 • Kort vei til stranden og golfbane
 • Flott beliggenhet i et frodig, rolig og trygt område
 • Verter som ønsker deg varmt velkommen
 • Tilbud om aktivt og sosialt program
 • Hyggelige utflukter

Om resortet

Leilighetene er store og romslige med soverom og bad, kjøkkenkrok og spisehjørne. De er moderne innredet og har en sofa, stuebord, soverom med dobbeltseng og klesskap.

Alle leilighetene ligger på bakkeplan med direkte utgang til uteplassen og bassengområdet og har satelitt-TV inkl. norske kanaler og aircondition. Noen av leilighetene har i tillegg tilgang til takterrasse. Bassengområdet har solsenger. Husene våre ligger i klynger på syv enheter, rundt hvert sitt bassengområde.

Hele området består av lav bebyggelse og har en frodig fauna med flotte og fargerike blomster og grøntanlegg. Vår resort ligger landlig til, omringet av palmer og høye fjell i det fjerne. Det er cirka 10-15 minutter å gå ned til strandpromenaden. Det går gratis shuttlebuss flere ganger daglig fra resortet til stranden.

Det sies at resortet har områdets beste restaurant med både thaimat og vestlige alternativer. Restauranten er en nydelig oase i balinesisk stil med stråtak, dempet belysning og store vifter. Det er også mulighet for å bestille hjem italiensk pizza fra naboresorten som ligger 10 minutter unna. Ellers har resortet et lite treningsrom og gratis sykler til utlån.

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du vil ikke oppleve samme kvalitet som du har hjemme. Vær oppmerksom på at det kan forekomme oftere strømavbrudd i Thailand enn hva vi er vant til hjemme.

Det er ingen vaskemaskin i leilighetene. Du kan levere klærne i resepsjonen som vaskes mot en ekstra kostnad. Leilighetene rengjøres tre ganger per uke.

Besøk
Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 EUR pr. person for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. De ulike leilighetstypene har begrensninger på antall personer, så sjekk med verten på stedet.  Gjestene må selv kjøpe frokost for de dagene de er på resorten og dette betales direkte til resepsjonen når de ankommer.Kjøp av frokost er obligatorisk. 

Resort Thailand - The Beach Village Resort
602 moo 4, Sam Roi Yod,
Prachuap Khiri Khan 77120, Thailand

Slik bor du

 • Leilighet 1-soverom

  Leilighetene er store og romslige med soverom og bad, kjøkkenkrok og spisehjørne. De er moderne innredet og har en sofa, stuebord, soverom med dobbeltseng og klesskap.
  Alle leilighetene ligger på bakkeplan med direkte utgang til uteplassen og bassengområdet og har satelitt-TV inkl. norske kanaler og aircondition. Bassengområdet har solsenger. Husene våre ligger i klynger på syv enheter, rundt hvert sitt bassengområde. Noen av leilighetene har i tillegg tilgang til egen takterrasse.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet 1-soverom, stor

  Leilighetene er store og romslige med soverom og bad, kjøkkenkrok og spisehjørne. De er moderne innredet og har en sofa, stuebord, soverom med dobbeltseng og klesskap.
  Alle leilighetene ligger på bakkeplan med direkte utgang til uteplassen og bassengområdet og har satelitt-TV inkl. norske kanaler og aircondition. Bassengområdet har solsenger. Husene våre ligger i klynger på syv enheter, rundt hvert sitt bassengområde.Noen av leilighetene har i tillegg tilgang til egen takterrasse. Leiligheten har et tillegg på 15 m2

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet 2-soverom, stor

  Leilighetene er store og romslige med 2 soverom og 1 bad, kjøkkenkrok og spisehjørne. De er moderne innredet og har en sofa, stuebord, soverom med dobbeltseng og klesskap.
  Alle leilighetene ligger på bakkeplan med direkte utgang til uteplassen og bassengområdet og har satelitt-TV inkl. norske kanaler og aircondition. Bassengområdet har solsenger. Husene våre ligger i klynger på syv enheter, rundt hvert sitt bassengområde.Noen av leilighetene har i tillegg tilgang til egen takterrasse. Leiligheten har et tillegg på 15 m2.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

1-2 etasjer, 10 klynger med 7 hus

Gratis sykkelutleie

Boccia- og badmintonbane

Hotellrestaurant - vestlig og thai meny

Svømmebasseng utendørs

Treningsrom

Gratis parkering med forbehold om plass

 

Fasiliteter leilighet

Kokeplater

Kjøleskap

Brødrister

Kaffetrakter

Mikrobølgeovn

Dusj

Aircondition og vifte i taket

Safe

Middels med kjøkkenutstyr

Vannkoker

Hårføner

Wi-fi middels kvalitet

Satellitt TV - inkl. norske kanaler

Nærmiljøet

Vårt tilholdssted er på kyststripen inn mot Siambukta, en drøyt 4 timers (ca 26 mil) busstur sør for Bangkok flyplass. Gevinsten etter en lang reise er et unikt, autentisk og rolig område med en milelang sandstrand, Dolphin Beach. Dette er et flatt område som er godt egnet for sykkelturer og rusleturer. Resortet vi bor på er en skjermet perle som ligger i området Sam Roi Yot. Direkte oversatt betyr det «de tre hundre fjelltopper», og det er et vakkert, frodig landskap omringet av imponerende sukkerfjellstopper som møter oss.

På dagtid går livet her sin rolige gang med fiskere som reiser ut i tidlige morgentimer for å skaffe dagens fangst. Når kvelden kommer, drar de båtene sine opp på stranden for å forberede neste dag.

I enden av strandpromenaden ligger et buddhistisk tempel som absolutt er verdt et besøk. En 9-hulls golfbane som også passer nybegynnere ligger bare tre kilometer unna resortet, og du kan lett sykle dit. Dersom du ønsker å teste en 18-hullsbane, ligger denne i Pranburi, om lag 18 km fra resortet.

Hver uke  er det et fruktmarked i Sam Roi Yot hvor du får kjøpt smakfulle, lokale delikatesser. Mange tar med litt frukt til stranden og benytter mulighetene til en thaimassasje under palmene. Det er balsam for kropp og sjel.

På restaurantstripen ved strandpromenaden finnes både lokale og vestlige restauranter. Fra vårt resort er det 20 minutters biltur til nærmeste matbutikk Tesco Lotus og cirka 20 minutters gange til nærmeste minimarked (7/11). Resortet har shuttlebus som har flere stopp langs veien, både ved stranden og butikken.

Det er cirka 45 minutter til nærmeste storby, Hua Hin. Her kan du være med på flere utflukter for både å handle og se på det yrende livet. Dette er en travel by med store shoppingsentre og markeder. Den thailandske kongen har sitt sommerpalass i byen, og landets lange historie kommer til uttrykk på mange av de restaurerte hotellene, samt den gamle togstasjonen.

Vi befinner oss ikke langt fra det første kystreservatet i Thailand, Khao Sam Roi Yot. Her kan du komme tett innpå den tropiske flora og fauna, og det arrangeres elvebåtcruise eller gåturer til grottene, og på lange stier av trebrygger over innsjøene.

Flyplass m/buss ca. 4 timer
240 min
Matbutikk
20 min
Apotek
20 min
Strand
12 min
Restaurant
15 min
Bank
45 min
Hua Hin
45 min
Golfbane
5 min
Minibank
5 min

Verter, aktiviteter og utflukter

Når du ankommer Thailand  vil du bli møtt av to vennlige verter som er på plass for å gjøre oppholdet ditt fantastisk. De legger til rette for et variert program med aktiviteter, utflukter og sosiale arrangementer som bidrar til en hyggelig og minneverdig opplevelse. Allerede i løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte der du får en mer detaljert oversikt over hva som skjer under oppholdet.

Vertene har faste kontortider på ukedagene, så det er enkelt å få tak i dem om du har spørsmål eller trenger assistanse. Det unike med våre verter er at de bor på resortet sammen med dere, noe som gjør det lettere for vertene å være tilgjengelige og hjelpe deg når som helst. Mange av våre reisende vil kanskje kjenne igjen vertene fra tidligere år eller andre resorter, ettersom de fleste har lang erfaring og har blitt et kjent og kjært ansikt for mange.

På vårt resort i Thailand blir det arrangert mange aktiviteter, som  quizkvelder, sang, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer, matmarkeder, kokkekurs, barbeque på stranden og andre sosiale sammenkomster.  Disse aktivitetene er eksklusivt for våre gjester, og du kan delta i de aktivitetene som interesserer deg. Ved ankomst vil du motta en detaljert ukeplan for kommende uke og en oversikt over tilbudene. En ny ukeplan vil ligge klar på kontoret til vertene innen klokken 12 på lørdager, for påfølgende uke.

Eksempler på populære utflukter kan være blant annet utflukt til byen Hua Hin, ulike steder i nasjonalparken og kulturelle høydepunkt som templer, båtturer og Afternoon Tea. Vertene arrangerer, og du melder deg på under oppholdet.

 

Dagsprogram

 • Hver uke vil våre verter presentere en ukeplan med spennende aktiviteter og utflukter. Under ser du et eksempel på hvordan en uke i Thailand på The Beach Village kan se ut. Programmet vil kunne variere fra uke til uke.

 • Mandag - fredag: Hver morgen:

  08:30 Morgentur
  Vi møtes hver morgen til gåtur og litt trim. Vertene tilpasser lengde og tempo, slik at både de som liker å gå fort og de som vil ta det litt roligere, kan være med. Underveis legger vi inn litt tøy og bøy. Ca. 1 times varighet.

  Hver morgen:
 • Mandag - fredag: Kontortid:

  10:30-12:00 Kontortid
  Vertene er tilgjengelige på kontoret alle hverdager. Kom innom for en prat, for tips og råd eller hvis du har spørsmål. Vertene er her for å hjelpe deg, slik at du får en minnerik ferie.

  Kontortid:
 • Mandag - fredag: Eksempler på aktiviteter:

  På ukeplanen vil det legges opp til ulike aktive og sosiale aktiviteter gjennom hele uken. Tilbudet kan variere fra uke til uke, men her er noen eksempler: stretching, aqua gym, Thai språkurs, thai kokkekurs, boccia

  Eksempler på aktiviteter:
 • Mandag - fredag: Eksempler på kveldsarrangement:

  Det vil arrangeres hyggelige samlinger på kveldstid. Eksempler kan være bli-kjent middag, vaffelstund med quiz og info, middag for de som reiser alene, grillaften på stranden, sang og dans eller spillekveld.

  Eksempler på kveldsarrangement:
 • Utflukter: Eksempler på våre mest populære utflukter:

  Vi arrangerer egne utflukter med buss og lokal guide, som du kan melde deg på underveis. Valgte utflukter kan variere i løpet av sesongen, men her er noen eksempler på populære utflukter:
  Thailands eldste nasjonalpark, Khao Sam Roi Yot National Park (Kui Buri)og Wildlife Rescue Center and Elephant Refuge, Afternoon Tea, Sivbåttur. Du får mer informasjon om våre populære utflukter ved ankomst.

  Eksempler på våre mest populære utflukter:

Praktisk info

Pass / visum  
Du trenger gyldig pass, og dette må være gyldig i minst 6 måneder etter innreise til Thailand. Som norsk statsborger trenger du ikke visum i opptil 30 dager ved turistreiser. Dette kan endre seg, så vi oppfordrer alle derfor til å sjekke  siste visumregler her
Reisende som ikke er norske statsborgere, må selv sjekke aktuelle pass- og visumregler.

Vaksiner
Ved turistferie i Thailand inntil 4 uker anbefaler vi følgende vaksiner:

Hepatitt A skal vurderes til alle over 1 år.

Påfyll av difteri/stivkrampe/kikhoste/polio dersom du ikke har tatt påfyll de siste 10 år (se www.helsenorge.no).

Hepatitt B (gjerne i kombinasjonsvaksinen Twinrix) bør også vurderes. Da trenger man evt. to doser med minst fire ukers intervall, og må starte i god tid før avreise.
  
Penger / kredittkort  
I Thailand bruker man valutaen Baht. Vi anbefaler å ta med bankkort og kredittkort, f. eks både VISA og MasterCard. Det rimeligste og tryggeste er å ta ut penger i minibank med bankkort. 
Vi anbefaler at du benytter en minibank som ligger i tilknytning til en bank. Bankautomater nær resortet finner du i nærmeste by. Du kan selvfølgelig også ta ut kontanter her hjemme i Norge, enten i bank eller på Oslo Gardermoen. 
Husk å sjekke at dine bankkort ikke har noen regionsperre for Thailand.
 
NB! 
Vi er blitt pålagt fra myndighetene om ikke å ta imot kontanter og vil derfor kun ta imot betaling av utflukter, besøk etc. med et betalingskort (VISA/MasterCard). 

Forsikringer   
Norske reisende til Thailand må ha gyldig reiseforsikring. Vi oppfordrer også til å registrere seg på reiseregistrering.no. Å havne på sykehus i utlandet eller å miste bagasjen kan fort bli en dyr affære. Ha alltid med deg forsikringsbeviset når du er på reise.

Strøm  
Thailand og Norge har samme strømstyrke. Det er ingen grunn til å ta med omformer da de thailandske støpslene takler både de lokale flate stiftene og de runde som vi er vant til fra Norge.  
 
Vann 
Drikk alltid bare vann fra flaske. Flaskevann er billig og kan kjøpes på resortet. Drikk aldri vann fra vannkraner.

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • * Det er ikke mulig med tilslutning fra andre byer på avgangen i januar og februar 2024
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som vil bli lagt ut på "Min side" senest 2 uker før avreise.

Turen til Bangkok flyplass

Flyselskap
varierende
Bagasje
23 kg

Turen hjem fra Bangkok flyplass

Flyselskap
varierende
Bagasje
varierende fra flyselskap til flyselskap

Tilslutningsfly

Dersom du ikke finner egne avreiser fra din flyplass, kan vi søke om tilslutningsbillett for deg. Vi tilbyr fast pris på tilslutning for våre langtidsgjester, og under finner du en oversikt over priser fra ulike byer i Norge.

Kristiansand / Haugesund / Stavanger / Bergen / Trondheim   kr 1490,- *
Bodø / Evenes  kr 1990,- *
Tromsø kr 2290,- *
Andre byer På forespørsel


* Forbehold om spesielle perioder og avvik i pris gjør at vi i noen tilfeller må øke prisen. 

Priser gjelder per person tur/retur, med samme regler for bagasje som på hovedflyvningen.

Fordelen med å kjøpe tilslutning gjennom oss, er at du får gjennomgående billetter og bagasjen kan således sendes hele veien til/fra destinasjon (unntak kan forekomme). Skulle det oppstå forsinkelser vil det være flyselskapets ansvar å få deg hele veien til destinasjonen, uten ekstra kostnader.

Ønsker du tilslutning, legg inn en kommentar i din bestilling, under feltet "tilleggsopplysninger". Skriv inn fra hvilken by du ønsker å reise fra, om du ønsker tilslutning begge veier og om du har spesifikke ønsker til tider.
Vi kommer tilbake til deg med tider og oppdatert ordrebekreftelse ca. 2-3 måneder før avreise. Du har da fortsatt mulighet til å takke nei til tilslutningen. 

I noen få tilfeller går hovedflyet tidlig eller sent på dagen og hotellovernatting må beregnes. Overnatting må bestilles og betales av den reisende selv.

Enkelte flyselskap har ikke mulighet til å tilby tilslutning innad i Norge. Vi gir deg beskjed dersom dette er tilfellet.

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Oslo - Bangkok inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport t/r flyplass-resort med vert
 • Leilighet i valgt kategori på The Beach Village
 • Frokost hver dag
 • Rengjøring tre ganger i uken.
 • Gratis wifi
 • Norske, erfarne verter under hele oppholdet
 • Velkomstmøte
 • Utflukter i nærområdet med vertene
 • Morgenturer med tøy og bøy
 • Utflukter og vandringer med vertene.
 • Boccia, quiz og hyggelige aktiviteter
 • Mulighet for spennende utflukter med guide
Ikke inkludert/kan bestilles i tillegg:
 • Reise fra andre byer i Norge – spør ved bestilling
 • Utflukter

Tillegg for enkeltrom:

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Avganger

Vi har avganger fra Oslo i januar og februar. Opphold på 4 uker.

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.
 • Generelt egner ikke alle våre aktiviteter seg for den som har vondt for å gå. På morgenturer vil vertene så godt det lar seg gjøre tilpasse tempo for alle i gruppen. På utflukter med guide forventes det at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.

Kart

Kart


 

Temperatur og vær

Vårt resort i Sam Roi Yot området, er en skjermet liten oase, bort fra de ekstreme værforandringene eller hendelsene.  Det er tropisk klima med gjennomsnittlig 26 grader året rundt, døgnet rundt. Noe mer regn er det rundt mai til november. Tørreste månedene er mellom desember og april, og de varmeste månedene mellom april og august.

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
1
9
26
februar
1
9
28
mars
3
10
29
april
3
9
30
mai
9
8
30
juni
10
7
30
juli
12
7
29
august
12
7
29
september
13
7
29
oktober
14
7
28
november
4
8
27
desember
1
9
26

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Januar 2025

7/1Oslo GardermoenThailand - Det Gode Liv - 4 uker29 dagerUtsolgt29 650,-Book på ventelisteMer informasjon
7/1OSLO GardermoenThailand - Det Gode Liv - 8 uker56 dagerUtsolgt48 500,-Book på ventelisteMer informasjon

Februar 2025

3/2Oslo GardermoenThailand - Det Gode Liv - 4 uker29 dagerUtsolgt29 650,-Book på ventelisteMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli á 23 kg på alle våre reiser med Norwegian. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli á 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2 uker før avreise.