Skip to main content

Holland i blomstring

Bli med og opplev den fargerike eksplosjonen av tulipaner i Keukenhof, vårstemning i byene Delft og Haag, samt nyt et deilig kanalcruise rundt i Amsterdam by.

Når det i april fortsatt er litt ruskete vær her hjemme i Norge, har som regel Nederland hatt herlig vårstemning en god stund. Fortauskafeene er åpne, og vårblomster finnes på hvert gatehjørne. Når tulipanene springer ut, åpner også dørene inn til «Europas hage» og parken Keukenhof. Her bugner det i farger og lukter fra over sju millioner blomster, hvorav 800 ulike tulipaner, i tillegg til liljer, urter og hyasinter.  Keukenhof er et helt fantastisk anlegg, og selv om man ikke har spesielt grønne fingre så er dette en opplevelse man ikke kan gå glipp av. Vi er også så heldige å få oppleve selve blomsterparaden når vi er i parken, som er helt fantastisk.

Vi bor i "Prinsebyen" Delft, kjent for sine koboltblå keramikkfigurer som fortsatt produseres her. Her skal vi gjøre oss kjent og besøke fabrikken som produserer denne kjente keramikken og kanskje kjøper du med deg et par hjem? Foruten utflukten til blomsterparken Keukenhof, tar vi også turen til byen Haag, hovedsete for kongehuset, gotiske ridderborger, parlamentet og flere internasjonale domstoler. Vi skal også oppleve travle, men svært koselige Amsterdam langs de mange kanalene som denne byen er så kjent for.

Med oss på turen har vi en av våre meget dyktige og rutinerte reiseledere med lang erfaring fra turer i inn- og utland, Elbjørg Haugsdal. 

Gled deg til
 • Blomsterhagen Keukenhof
 • Blomsterparaden
 • Kanaltur i Amsterdam
 • Nederlandsk vårstemning

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F= Frokost / L= Lunsj / M= Middag

 • DAG 1: Avreise/ankomst (M)

  Avreise fra Gardermoen til Schiphol Amsterdam flyplass. Vi blir møtt og kjørt til vårt hotell i sentrum av Delft hvor vi får satt fra oss bagasjen. Vi tar en spasertur i Delft og spiser lunsj (lunsj ikke inkludert).

  Etter lunsj tar guiden oss med til den gamle keramikkfabrikken. Delft er spesielt godt kjent for keramikk med en koboltblå glasur, såkalt Delfts blauw (Delfts blå). Fortsatt lager de keramikken etter gamle metoder her og vi mulighet til å kjøpe porselen rett fra fabrikken, før vi går videre til det historiske senteret av byen. Byens kallenavn er «Prinsebyen», som stammer fra en spennende historie vi kan høre mere om på veien.

  Om kvelden blir det felles velkomstmiddag.

  Avreise/ankomst (M)
 • DAG 2: Haag (F, L)

  Etter frokost tar vi i dag turen til Haag, hvor vi spaserer gjennom byens fascinerende smågater. Vi går forbi parlamentet med den vakre innsjøen og gjennom de små smugene i gamlebyen. Underveis stopper vi og spiser lunsj på fabelaktige Goude Hooft. Denne vakre, historiske og karakteristiske bygningen utstråler varme, klasse og moderne sjarm.

  Etter lunsj fortsetter vi til verdenskjente Panorama Mesdag av kunstneren Henrik Mesdag. Maleriet er fra 1881 og er 120 meter langt og 40 meter høyt. Det hele har en artig historie fra før filmverdens tid, og gir en illusjon av at man står inne i maleriets sanddyner og ser på havet. En helt spesiell opplevelse!

  Haag (F, L)
 • DAG 3: Keukenhof med blomsterparade (F)

  Tidlig morgen kjører vi til den kjente blomsterparken Keukenhof. Allerede langs veien dit får vi se de uendelige store og fargerike blomsteråkrene som suser forbi med fargesterke striper i rødt, rosa, blått og gult. Striper som går så langt øyet kan se og som skyldes millioner av tulipaner. Vi får tid på egen hånd i parken og i dag er det også den berømte Bloemencorso – blomsterparaden. Vi er tilbake på hotellet sen ettermiddag/kveld.

  Keukenhof med blomsterparade (F)
 • DAG 4: Avreise (F, L)

  Frokost på hotellet før vi setter nesen mot Amsterdam (ca 50 min i buss). Vi får med oss høydepunktene i denne livlige byen inkludert kanalcruise med lunsj.

  Vi kjøres deretter til flyplassen og flyr tilbake til Norge.

  Avreise (F, L)

Slik bor du

Ibis Styles Delft City centre ligger sentralt i hjertet av Delft. Hotellet er moderne innredet, og har en 
hyggelig hotellbar. Rommene har TV, eget bad, hårtørker, aircondition og wi-fi. 
  
Ibis Styles Delft City Centre ***
Van Leeuwenhoekpark 2
2611 DW Delft

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Elbjørg Haugsdal
  Elbjørg Haugsdal

  Elbjørg Haugsdal
  har alltid jobbet innen reiseliv, og har lang erfaring fra ulike områder i bransjen og innenfor reiseledelse. De siste årene har hun kun jobbet som reiseleder, og stortrives med det! Hun er med på alt fra rundreiser, elvecruise, vandringer og aktive turer til temareiser og opera- og musikkreiser. Hennes spesialområde er Russland og resten av Europa, men hun er også på reisefot ellers i den store verden. Elbjørg er opptatt av god service og tar rollen som reiseleder seriøst. Hun er flink til å «se hver og en i gruppen», og passer på at gjestene får innfridd sine forventninger.

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Amsterdam Schiphol flyplass

Varighet
ca. 2 timer
Flyselskap
SAS

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Amsterdam Schiphol flyplass

Varighet
ca. 2 timer
Flyselskap
SAS

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Prisen inkluderer:
 • Direktefly Oslo – Amsterdam t/r inkl skatter og avgifter
 • 3 netter på Ibis Delft city centre, med frokost
 • Velkomstmiddag
 • Besøk i Keukenhof m/blomsterparade
 • Båttur på Amsterdams kanaler inkl lunsj
 • All transport, sightseeing og inngangsbilletter iht programmet
 • Lokalguide
 • Norsk reiseleder
Prisen inkluderer ikke:
 • Øvrige måltider og drikke ikke nevnt i programmet
 • Tips

Tillegg for enkeltrom

kr. 1 850,- (begrenset antall)

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Temperatur og vær


 
  januar februar mars april mai juni juli august september oktober november desember
Amsterdam 5 / 1 6 / 0 9 / 2 12 / 4 17 / 8 19 / 10 21 / 13 22 / 12 18 / 10 14 / 7 9 / 4 7 / 2
Rotterdam 6 / 1 6 / 0 10 / 2 13 / 4 17 / 7 19 / 10 22 /13 22 / 12 19 / 10 14 / 7 9 / 4 7 / 2
Eindhoven 6 / 1 7 / -1 10 / 1 14 / 3 19 / 7 21 / 10 23 / 12 24 / 12 20 / 9 15 / 6 9 / 3 6 / 1

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

April 2022

21/4Oslo GardermoenHolland i blomstringLedige plasser10 990,-BestillMer informasjon