Skip to main content

Når det fortsatt er ruskevær i Norge, har det lenge vært herlig vårstemning i Nederland. Fortauskafeene er åpne og vårblomster finnes på hvert gatehjørne. Vi skal møte våren og blant annet oppleve verdens største hageanlegg.

Når tulipanene springer ut, åpner også dørene til «Europas hage» og parken Keukenhof. Her bugner det i farger og lukter fra over sju millioner blomster, hvorav 800 ulike tulipaner, i tillegg til liljer, urter og hyasinter.  Det er et helt fantastisk anlegg, og selv om man ikke har spesielt grønne fingre så er dette en opplevelse man ikke vil gå glipp av. I år er parken åpen kun fra slutten av mars til midten av mai, og vi skal dit. Vi reiser for å se tulipanene i Keukenhof, oppleve vårstemningen i Haag og seile på kanalene i Amsterdam.

Vi bor i byen Haag for å nyte den typiske nederlandske atmosfæren. Byen er hovedsete både for kongehuset, gotiske ridderborger, parlamentet og flere internasjonale domstoler. Her er gatene brede og torgene er store, flotte parker, mange grønne lunger og deilig vårstemning. Vi gjør en byvandring for å bli kjent, og har man lyst, er det også tid til å oppleve byene på egenhånd. 
Foruten utflukten til blomsterparken Keukenhof, tar vi også turen til kanalbyen Delft med sin kjente keramikkfabrikk. Vi skal også oppleve travle Amsterdam med koselig kanaltur og blomstermarkedet i byen. 

Gled deg til
 • Blomsterhagen Keukenhof med over 7 millioner blomster
 • Kanaltur i Amsterdam
 • Nederlandsk vårstemning og hygge i byen Haag
Informasjon
Inkludert:
 • Direktefly t/r Oslo – Amsterdam inkl skatter og avgifter
 • Overnatting i dobbeltrom med frokost
 • Velkomstmiddag inkl drikke
 • Båttur på Amsterdams kanaler inkl lunsj
 • All transport, sightseeing og inngangsbilletter iht programmet
 • Lokalguider
 • Norsk reiseleder
Ikke inkludert:
 • Avbestilling- og reiseforsikring
 • Mat og drikke ikke nevnt i programmet
 • Tips

Slik bor du

Holiday Inn Express The Hague - Parliament er et moderne hotell som ligger i hjertet av Den Haag rett ved Mauritshuismuseet, og like ved det poplære torget, Het Plein hvor man finner mange kafeer med uteservering. Rommene er moderne innredet, med a/c, flatskjerm-tv, hårføner, gratis wi-fi og mulighet for å lage kaffe/te.

HOLIDAY INN EXPRESS THE HAGUE - PARLIAMENT 
Lange Houtstraat 5  2511 CV Den Haag 

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F= Frokost / L= Lunsj / M= Middag

 • DAG 1: Avreise/ankomst (M)

  Avreise fra Gardermoen til Schiphol Amsterdam flyplass.Vi blir møtt og kjørt til vårt hotell i sentrum av Haag. På vei til hotellet kjører vi innom det vakre Scheveningenområdet som ligger ut mot den engelske kanal. Om ettermiddagen tar vi en spasertur til verdenskjente Panorama Mesdag av kunstneren Henrik Mesdag.

  Maleriet er fra 1881 og er 120 meter langt og 40 meter høyt. Det hele har en artig historie fra før filmverdens tid, og gir en illusjon av at man står inne i maleriets sanddyner og ser på havet. En helt spesiell opplevelse!
  Om kvelden blir det felles velkomstmiddag.

  Avreise/ankomst (M)
 • DAG 2: Keukenhof (F)

  Etter frokost spaserer vi gjennom Haags fascinerende smågater. Vi går forbi parlamentet med den vakre innsjøen og gjennom de små smugene i gamlebyen. Vi tar en pause ved en av byens mange koselige kafeer for noe i glasset før vi tusler videre igjen.

  Så er tiden kommet for et besøk til blomsterparken Keukenhof. Allerede langs veien dit (ca. 40 min i buss), får vi se de uendelige store og fargerike blomsteråkrene som suser forbi med fargesterke striper i rødt, rosa, blått og gult. Striper som går så langt øyet kan se og som skyldes millioner av tulipaner. Vi har tid på egen hånd i parken før vi kjøres tilbake til hotellet.

  Keukenhof (F)
 • DAG 3: Halvdagsutflukt til Delft (F)

  Frokost på hotellet. Vi reiser i dag til kanalbyen Delft, hvor vi starter med å bli vist den gamle keramikkfabrikken.

  Delft er spesielt godt kjent for keramikk med en koboltblå glasur, såkalt Delfts blauw (Delfts blå). Fortsatt lager de keramikken etter gamle metoder her og vi mulighet til å kjøpe porselen rett fra fabrikken, før vi går videre til det historiske senteret av byen. Byens kallenavn er «Prinsebyen», som stammer fra en spennende historie vi kan høre mere om på veien.

  Halvdagsutflukt til Delft (F)
 • DAG 4: Avreise (F, L)

  Frokost på hotellet før vi setter nesen mot Amsterdam (ca 50 min i buss). Vi får med oss høydepunktene i denne livlige byen inkludert kanalcruise med lunsj.
  Vi kjøres deretter til flyplassen og flyr tilbake til Norge.

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Elbjørg Haugsdal
  Elbjørg Haugsdal

  Elbjørg Haugsdal har alltid jobbet innen reiseliv, og har lang erfaring fra ulike områder i bransjen og innenfor reiseledelse. De siste årene har hun kun jobbet som reiseleder, og stortrives med det! Hun er med på alt fra rundreiser, elvecruise, vandringer og aktive turer til temareiser og opera- og musikkreiser. Hennes spesialområde er Russland og resten av Europa, men hun er også på reisefot ellers i den store verden. Elbjørg er opptatt av god service og tar rollen som reiseleder seriøst. Hun er flink til å «se hver og en i gruppen», og passer på at gjestene får innfridd sine forventninger.

Tillegg for enkeltrom

kr. 2 390,- (begrenset antall)

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Om flyreisen

Ønsker du tilslutning fra andre byer i Norge er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for pris og muligheter i god tid før avreise (minimum 60 dager før).
I forhold til bagasje og eventuelle forsinkelser/endringer på reisen, er det en fordel å ha gjennomgående flybillett fra avreisested til endelig destinasjon, framfor separate flybilletter.

Alle tider er lokale tider. Vær oppmerksom på at eventuelle endringer på flytider er utenfor Aller travels kontroll.

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Amsterdam Schiphol flyplass

Varighet
ca. 2 timer
Flyselskap
SAS

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Turen hjem fra Amsterdam Schiphol flyplass

Varighet
ca. 2 timer
Flyselskap
SAS

Du kan sjekke inn 23 kg bagasje.

Temperatur og vær


 
  januar februar mars april mai juni juli august september oktober november desember
Amsterdam 5 / 1 6 / 0 9 / 2 12 / 4 17 / 8 19 / 10 21 / 13 22 / 12 18 / 10 14 / 7 9 / 4 7 / 2
Rotterdam 6 / 1 6 / 0 10 / 2 13 / 4 17 / 7 19 / 10 22 /13 22 / 12 19 / 10 14 / 7 9 / 4 7 / 2
Eindhoven 6 / 1 7 / -1 10 / 1 14 / 3 19 / 7 21 / 10 23 / 12 24 / 12 20 / 9 15 / 6 9 / 3 6 / 1

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

April 2021

13/4Oslo GardermoenHolland i blomstringMer enn 811 250,-BestillMer informasjon