Skip to main content
4 ukers opphold

Langtidsferie Benidorm

Liker du å være sosial og ha muligheten til å nyte både deilig strandliv, byliv og vakker natur er langtidsferie i Benidorm noe for deg.  Velkommen til vårt nyeste tilskudd i vår langtidsfamilie.  Leilighetshotellet ligger fantastisk til kun 200 meter fra Levante-stranden i hjertet av Benidorm. Benidorm ligger ca. 45 minutter fra flyplassen i Alicante, og er et perfekt utgangspunkt for å komme seg til kystens mange andre småbyer og opplevelser.

I Benidorm bor du i leilighet med balkong med utsikt mot havet, med byen og en fin strandpromenade rett utenfor døren. Playa del Levante, som ligger rett nedenfor vårt resort, er mer enn to kilometer lang og er den mest populære stranden i Benidorm.  

En gang var Benidorm en liten fiskerlandsby, i dag rommer den alt fra høyhushoteller til sjarmerende fiskelandsbyer. Det historiske sentrum i gamlebyen kan fortsatt besøkes og rundt hovedtorget Plaza Santa Ana har du flott utsikt over kysten. Her finner du et lite håndverksmarked, gatekunstnere og hyggelige barer med uteservering – vel verdt et besøk. Vannet er turkist og krystallklart, med milde temperaturer året rundt. I Benidorm finner vi noe som gleder alle, med både travle og rolige områder.   

Hva er Det Gode Liv langtidsferie?
Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Hver dag kan du delta på våre sosiale samlinger, bli underholdt og få nye venner. Våre norske, voksne verter er limet i vårt unike langtidsferiekonsept. De er der for deg og arrangerer aktiviteter og utflukter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske.

Med varierte ukeprogram har du valgmuligheter og frihet til å velge hva du ønsker å være med på. Vertene gjør det de kan for at vi skal få gode opplevelser sammen. For oss er det aller viktigste at du har det hyggelig og trives.

Gled deg til
 • Hotell med flott beliggenhet ved havet
 • En aktiv og sosial atmosfære
 • Intimt og hyggelig leilighetshotell med god standard
 • Leiligheter med balkong med hel eller delvis havutsikt
 • Fine og varierte turmuligheter
 • Nærhet til innholdsrikt og livlig bymiljø.

Om resortet

Godt leilighets hotell sentralt i Benidorm. Resortet har egen kaffebar, oppvarmet innendørs svømmebasseng (på søsterhotellet på andre siden av gaten) og  utendørs svømmebasseng. 

Leilighetene er moderne og delikat innredet med god standard, alle med balkong.  På dette resortet kan du velge mellom studioleilighet  eller leilighet med 2 soverom - se bilder under "Slik bor du".

Wifi er inkludert i prisen for våre gjester, men merk at du kan oppleve varierende kvalitet. Chromecast TV i alle leiligheter. 

Kun 3 minutters gange fra resortet finner du en flott strand og et godt utvalg strandrestauranter. Resortet i Benidorm ligger ca. 45 minutter fra flyplassen i Alicante. 

Besøk:
Du har mulighet til å ta imot gjester. Det koster 100 EUR pr. person for én uke og maksimalt opphold er 2 uker. Merk at hver påbegynt uke teller som full uke. Barn under 12 år gratis. Gi beskjed og betal til verten på stedet. De ulike leilighetstypene har begrensninger på antall personer, så sjekk med verten på stedet.

Aparthotel Levante Beach
Calle Estocolmo, 8,
03503 Benidorm, España.

 

Slik bor du

 • Studioleilighet

  Leilighetene er lyse, moderne og smakfullt innredet. Alle leilighetene har balkong vendt mot havet, oppholdsrom med kjøkkenkrok med spiseplass og bad med dusj. I studioleiligheten er det åpen løsning, stue – og sovedelen har stor seng med to lenestoler, stuebord og TV. Kjøkkenet er bra utstyrt. Leiligheten er på 24 m2.
  Leilighetene rengjøres to ganger i uken med skifte av sengetøy én gang i uka. Håndklær kan byttes hver tredje dag i resepsjonen. Kjøkkenutstyr vasker du selv.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

 • Leilighet med 2-soverom

  Leilighetene er lyse, moderne og smakfullt innredet. Alle leilighetene har balkong vendt mot havet, oppholdsrom med kjøkkenkrok med spiseplass og bad med dusj. I leiligheten med to soverom er det åpen stue og kjøkkenløsning, stuedelen har sofa og bord, et lite skrivebord og TV. Kjøkkenet er bra utstyr. Soverommene har store senger, nattbordslamper, garderobeskap og safe. Leiligheten er på 35 m2.
  Leilighetene rengjøres to ganger i uken med skifte av sengetøy én gang i uka. Håndklær kan byttes hver tredje dag i resepsjonen. Kjøkkenutstyr vasker du selv.

  Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i utforming, beliggenhet og størrelse. Bildene nedenfor er ment som eksempler.

Fasiliteter hotell

13 etasjer

Balkong

Kafè

1 utendørs svømmebasseng 

Innendørs svømmebasseng (oppvarmet)

Vaskeri på resort

 

Fasiliteter leilighet 

Aircondition (varme og kjøling)

Safe

Godt med kjøkkenutstyr

Vannkoker

kokeplater

Kjøleskap med liten frys

Mikrobølgeovn

Italiensk kaffetrakter

Brødrister

Dusj

Dyne

Wifi – middels kvalitet

TV

Nærmiljøet

Apotek
5 min
Butikk
5 min
Café
5 min
Restaurant
5 min
Kjøpesenter
15 min
Flyplass
45 min

Vårt resort  Aparthotel Levante Benidorm, ligger på den spanske solkysten Costa Blanca,  mellom Alicante og Calpe. Strendene i Benidorm strekker seg kilometer etter kilometer langs hele den vakre kysten. Den mest populære og kjente stranden er Playa del Levante som ligger et steinkast unna hotellet. Poniente-stranden, som ligger litt lenger unna, er roligere og mindre besøkt og foretrekkes av de lokale.

Gamlebyen i Benidorm er sjarmerende med trange gater og hvitkalkede bygninger, her finner du hyggelige tapasrestauranter på rekke og rad og på det livlige torget kan du nyte gatemusikanter og en nydelig utsikt mot havet. Benidorm har massevis av butikker, fra store kjøpesentre til tradisjonelle markeder, hvor du kan finne alt fra kjente designmerker til suvenirer. I tillegg er Benidorm kjent for sitt livlige natteliv, med et stort utvalg av barer, klubber og underholdningssteder, noe for enhver smak.

Nede på den hyggelige strandpromenaden får man seg en fin gåtur og med mange muligheter for å sette seg ned og nyte utsikten og folkelivet i solen med et glass og noe å bite i.

Det er ellers gode turmuligheter og turstier i området, og våre verter arrangerer flere utflukter, enten til fots eller med lokalbussen. Det finnes svært gode sykkelmuligheter og er du glad i golf er det også en mulighet.

Verter, aktiviteter og utflukter

I Benidorm vil du bli møtt av to hyggelige verter som legger opp til aktiviteter, utflukter og annet sosialt. I løpet av de første dagene vil vertene holde et informasjonsmøte hvor du får høre mer om hva som skjer under oppholdet. Vertene vil ha faste kontortider i ukedagene og bor sammen med våre gjester på resortet. 

Felles for alle våre voksne verter er at de alle ønsker at du som gjest skal ha det så godt som mulig. Mange vil nok kjenne igjen noen av vertene fra tidligere år og andre resort, da de fleste har lang erfaring. 

På vårt resort i Benidorm blir det arrangert aktiviteter som for eksempel quiz, sang, foredrag, dans, vaffelstunder, faste gåturer, pub-besøk og andre sosiale aktiviteter. Dette vil kun være for våre gjester, og du blir med på det du måtte ønske. Detaljert ukeplan og tilbud om aktiviteter og utflukter får du ukentlig. 

Eksempel på populære utflukter kan være besøk til Alicante, Altea, Guadalest, Valencia, Denia, Albir og Villajoyosa. Noen ganger har vi egen buss og norsktalende guide, andre ganger tar vi offentlig transport og utforsker lokale severdigheter. 

Ønsker du å utforske på egen hånd kan du benytte de lokale bussene. De har stoppesteder rett ved hotellet og med disse kan du trygt ta deg rundt. Lokaltoget er også et alternativ dersom du ønsker å besøke Altea og Albir.

Nærmeste sjømannskirke ligger i Albir. Kirken kan ha flere aktiviteter som kan være interessante for våre gjester. Vertene har mer informasjon.

Alle i Aller travel er opptatt av at du skal få gode opplevelser sammen med oss – og vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Om flyreisen

Vennligst vær oppmerksom på at flytidene kan variere fra måned til måned. Vi tar forbehold om endringer i flytider da dette er utenfor Aller travel sin kontroll. 

 • Avgang fra Oslo, Torp, Bergen, Stavanger og Trondheim.
 • Ønsker du tilslutning fra andre byer? Se punkt under, vi tilbyr nå fastpris fra mange avreisebyer.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • Trenger du hjelp til å sjekke inn på innsjekkingsautomatene? Ta kontakt med flyselskapets representanter som er tilgjengelige i området.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling
 • Hvor mye bagasje du kan ta med, vil fremgå av reisedokumenter som sendes 2 uker før avreise.

Turen til Alicante flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap

Turen hjem fra Alicante flyplass

Flyselskap
Varierende
Bagasje
Antall kilo vil kunne variere
avhengig av flyselskap
Prisen inkluderer:
 • Fly t/r Norge - Alicante inkl. skatter og avgifter
 • Innsjekket bagasje, antall kolli/kg vil kunne variere
 • Transport flyplass-resort t/r
 • Leilighet i valgt kategori
 • Vertskap
 • Ulike tilbud om aktiviteter under oppholdet

Tillegg for enkeltrom

Enkeltromstillegg vil forekomme, men vil kunne variere. Mer informasjon finner du under hver enkelt avgang. 

Viktig informasjon

 • For å delta på turen må man være selvhjulpne og kunne håndtere sin egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre verter skal bistå med dette.
 • Spesielle behov av helsemessige årsaker på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Kart

Kart

Temperatur og vær

Benidorm ligger på Costa Blanca-kysten og har et gunstig klima stort sett året rundt.  Mange velger Costa Blanca-kysten av helsemessige årsaker.  Med mer enn 2800 soltimer per år og en gjennomsnittlig årlig temperatur på 23 grader er Benidorm et av Spanias populære turistmål.

Vinteren i Benidorm er svært mild i forhold til Nord-Europa. De fleste vinterdager er klare og solfylte, det kan være kjølige morgener og kvelder, og temperaturene kan variere. En dag kan temperaturen være 20 grader og det egner seg med shorts og t-skjorte, mens neste dag kan temperaturen falle til kjølige 6 grader. Vindforholdene varierer i vinterhalvåret. 

 

Antall nedbørs­dager

Antall soltimer

Gjennom­snitts­temperatur

januar
3
6
12
februar
4
7
13
mars
4
7
15
april
6
8
16
mai
3
10
18
juni
3
10
23
juli
1
11
25
august
1
10
26
september
5
9
24
oktober
4
7
20
november
3
6
16
desember
5
6
13

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

Oktober 2023

17/10Oslo GardermoenBenidorm- Det Gode Liv 29 dagerLedige plasser21 990,-BestillMer informasjon

Januar 2024

17/1Oslo GardermoenBenidorm- Det Gode Liv 29 dagerLedige plasser17 990,-BestillMer informasjon

Februar 2024

14/2Oslo GardermoenBenidorm- Det Gode Liv 29 dagerLedige plasser20 990,-BestillMer informasjon

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

 • Koronavirus og reise

 • Hvor mye bagasje kan jeg ta med meg?

  Normalt 2 kolli à 23 kg på alle våre reiser med Norwegian og Flyr. Andre flyselskap kan forekomme og da er ofte 1 kolli à 23 kg inkludert. Mer informasjon finner du under presentasjonen av hvert enkelt resort samt i reisedokumentene som sendes ut 2-3 uker før avreise

 • Kan jeg forhåndsbestille seter på flyet?

  Vi gjør oppmerksom på at det er flyselskapet som står for seteplassering på flyet. Vi kan søke om seteplasser og assistanse på flyplassen kun av medisinske årsaker og mot dokumentasjon av legeattest. Ta kontakt med oss i god tid og senest 35 dager før avreise. 

 • Vil det kunne bli endringer på min reise?

  Ja, vi gjør dere oppmerksom på at flyselskapene noen ganger endrer avgangstider, ruter o.l. etter at våre turer er lagt ut på nett eller er annonsert.

 • Kan dere bestille tilslutningsbilletter?

  Ønsker du tilslutning fra andre byer enn Oslo er vi behjelpelige med det. Unntaket er de gangene det benyttes et flyselskap som ikke tilbyr tilslutning. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
  Tilslutning må bestilles senest 2 måneder før avreise. Vær oppmerksom på at bekreftelse av tilslutningsbilletter er bindende. Ved avbestilling følger disse de generelle vilkår.

  Fordelen med å bestille tilslutninger gjennom Aller travel er at billetter er gjennomgående og du kan således sjekke inn bagasje hele veien, både på utreise og retur.* Noen unntak (spesifike destinasjoner).

  Ordner du tilslutning selv er dette på eget ansvar. Vi anbefaler alltid at man kjøper endringsbare billetter og har god tid mellom to fly. Eventuelle utgifter for endring eller kjøp av nye billetter må du selv dekke. Har du bestilt tilslutningsbilletter selv, er det viktig at du sjekker bagasjeregler for denne flyvningen. Dersom du har bestilt tilslutning via Aller travel, kan du ta med deg like mye bagasje på både innenlands- og utenlandsflyvningen.

  *Grunnet korona kan det nå være avvik fra normalen. Selv med gjennomgående flybilletter kan det være nødvendig å hente ut bagasje i Oslo, og sjekke inn denne på nytt. Du er selv ansvarlig for å sjekke ved første innsjekk om bagasje blir sendt hele veien til endelig destinasjon. Dette gjelder både utreise og retur.

 • Hvordan sjekker man inn på flyplassen?

  Du kan benytte en automat for å sjekke inn på egenhånd. Det er ikke mulig å velge seteplass på gruppereiser med Norwegian. Gruppen vil dog bli plassert så samlet som mulig, og seter vil tildeles ved innsjekk.
  Skulle du ha behov for hjelp ved innsjekk er det personale på flyplassen som kan hjelpe deg. Vær oppmerksom på at det i utlandet kun vil være engelsktalende personale. Vi anbefaler at du er på flyplassen i god tid og senest 2 timer før avgang. For oversjøiske reiser er det andre tider som gjelder.
  Alle har individuelle billetter og skal sjekke inn hver for seg. Dette kan du gjøre så tidlig du ønsker på avreisedagen.

 • Er flymat inkludert?

  Serveringstilbudet ombord vil variere med flyselskap og lengde på reise. Generelt vil det på flyvninger innen Europa være enkel servering mot betaling. På oversjøiske flyvninger er servering oftest inkludert.

 • Hvor mye håndbagasje kan jeg ta med?

  Tillatt håndbagasje er vanligvis 1 kolli á 10 kg (Norwegian 55x40x23 cm).
  Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og øvrige selskaper/destinasjoner.
  Merk også at det er regler vedrørende størrelsen på det du har med deg av flytende væske i håndbagasjen. Hovedregelen er at du kan ha 100 ml per beholder, og maks 1000 ml totalt. Alle beholdere må kunne plasseres samlet i èn gjennomsiktig pose som rommer maks 1 liter. Denne posen skal i tillegg kunne lukkes (type zip lock bag). For mer informasjon: https://avinor.no/en/airport/practical-information/plan-your trip/baggage/liquids.

  Husk å ha pass i håndbagasjen!

 • Hva gjør jeg med spesialbagasje?

  Dersom du skal ha med deg for eksempel rullator, sykkel eller golfbag så skal dette sjekkes inn som spesialbagasje. Kontakt oss så snart som mulig da det er begrenset med plasser og en ekstra kostnad tilkommer. Skal du ha med deg oksygensylinder er det viktig at vi blir informert om dette, og du må også sørge for å informere kabinpersonalet. Du plikter selv å undersøke hva som gjelder for din reise og destinasjon.

 • Hvordan bestiller jeg rullestolassistanse på flyplassen?

  Hvis du reiser med egen rullestol eller trenger hjelp til å komme deg fra innsjekkingen til gaten din, kan du be om rullestolassistanse. Vennligst kontakt oss i god tid og senest 35 dager før avreise. Husk å oppgi hvilken form for assistanse du trenger.

  WCHR – rullestol til rampe
  WCHS – rullestol til trapp
  WCHC – rullestol til sete

  Dersom du reiser med en elektrisk rullestol, husk å oppgi vekt og batteriinformasjon på rullestolen.

  Vær oppmerksom på at rullestolassistanse gjelder først når du kommer til innsjekkingsskranken enten i Norge eller i utlandet. Dersom du skulle ha behov for ytterligere assistanse, vennligst kontakt Aller travel, tlf. 23 89 64 70.

 • Hvordan pakker jeg medisiner og kreves det dokumentasjon?

  Husk alltid å ta med dokumentasjon på at medisinen tilhører deg, enten ved å ta med  originalemballasjen med apotekets etikett, legeerklæring (engelsk) eller kopi av resept.
  Flytende medisin som er nødvendig for flyreisen er unntatt fra sikkerhetsreglene om at du maks kan ha 100 ml væske i en beholder, men du kan bli bedt om å smake på medisinen og du må kunne dokumentere at dette er din medisin.
  Sjekk med ditt apotek, om du er i tvil om hvilke regler som gjelder når du skal medbringe medisin til utlandet.
  Sørg for å pakke alle livsnødvendige medisiner i håndbagasjen!

  Personer med bestemte sykdommer, handikap, fobier, matallergier eller lignende må informere Aller travel i god tid før avreise.

 • Hvem er våre verter?

  På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

 • Hvem møter oss på flyplassen?

  Det er ingen reiseleder som følger med fra Norge. En representant møter gruppen på flyplassen etter passering av tollkontrollen på bestemmelsesstedet. De står da med et skilt merket «Det Gode Liv». Til enkelte resort går bussene fra flyplassen uten representant, men du blir da møtt av vertene ved ankomst til hotellet. Ved returreisen får du transport til flyplassen, men du må sjekke inn på egenhånd.

 • Jeg står på venteliste, når får jeg beskjed om jeg får plass?

  Vi kontakter deg umiddelbart på telefon hvis det dukker opp en ledig plass på turen. Det er dessverre umulig for oss å si noe om hvor stor mulighet det er for at du får plass på ønsket reise. Det er økonomisk uforpliktende å stå på venteliste, og du betaler ikke depositum eller annet før turen er bekreftet av oss. Hvis du ikke ønsker å stå på venteliste, er det fint om du kontakter oss snarest.

 • Når får jeg tilsendt reisedokumenter?

  2-3 uker før avreise vil du få tilsendt flybilletter og ytterligere informasjon om din reise, blant annet inneholder vertens navn og telefonnummer. Vi sender ikke ut deltakerlister på grunn av strenge personvernregler.

 • Er det mulig å ta med husdyr på langtidsoppholdet?

  Nei, dette er dessverre ikke tillatt.

 • Kan jeg ettersende post fra Norge til langtidsresortet?

  Nei, dessverre, dette er ikke tillatt da resortene ikke har kapasitet til å motta og fordele post.

 • Flytider og endringer

  Flytidene som fremkommer på din bestillingsbekreftelse er basert på foreløpig bekreftelse fra flyselskapet. Det er viktig å være forberedt på at avgangstider og ruter kan bli endret, dette er dessverre helt utenfor Aller Travels kontroll. Vær oppmerksom på at det er flytider som vises på dine reisedokumenter som gjelder.

  Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg.