Skip to main content

Seniortrening med Yngvar - På Fuerteventura

Yngvar Andersen og Anne Wangensten fra Naardic inviterer alle godt voksne til aktive dager på Kanariøyene, og øya Fuerteventura. Vi skal ut under solen, i flotte omgivelser av grønne hager og sandstranden La Pared. Vi skal trene, vandre, strekke og bøye, samt høre inspirerende foredrag og nyte av varmen, bade og ha sosiale dager. Reisen vil passe alle - enten du er nybegynner eller godt trent. Yngvar, med hans velkjente smil og "berre gjer da" motto skal sørge for at vi alle drar hjem motivert med stort utbytte og glede av disse dagene.  

Har du lyst til å finne treningsglede, bli inspirert til å komme i form eller ta din trening til et høyere nivå? Kom alene eller ta med deg partner, venninne eller venn og bli med på sosiale og energiske dager under solen på Kanariøyene. 

Hver morgen og ettermiddag ønsker Yngvar og Anne deg velkommen til å være med på det du måtte ønske av ulike aktiviteter. Med sitt brennende engasjement, ønsker Yngvar og Anne å få folk til å oppleve glede ved å bevege seg – uansett alder.  Du vil få inspirasjon, verktøy og trygge alternativer til å bli den beste versjonen av deg selv og til å ta vare på din egen helse. Yngvar og Anne ser deg som individ og gir deg motivasjonen til å opprettholde en god treningsrutine eller tipsene du trenger for å komme i gang.

Vi starter morgenen med en tur eller en trimøkt og på ettermiddagen vil det stå nye treningsøkter på programmet. Du er med på det du måtte ønske. 

Vi håper og tror at du skal finne akkurat det du trenger for å få ny inspirasjon og motivasjon, ha det gøy og føle deg bra.  

Gled deg til
 • et inspirerende trenerteam
 • å yte og nyte

Om hotellet

La Pared – powered by Playitas ***+
Costa Real, 35627
La Pared, Pájara/Fuerteventura

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie, og samtidig ha en rolig og avkoblende ferie ved havet. Med en fin beliggenhet litt utenfor allfarvei i rolige omgivelser på Fuerteventuras vestkyst i den lille byen La Pared, cirka 6 kilometer nordvest for Costa Calma.

Hotellet ligger i naturskjønne og rolige omgivelser med frodige hager og nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker folk fra hele verden som vil lære å surfe. Her er treningsrom, og omgivelsene er perfekte for fotturer, løping og sykling.

Hotellet har et oppvarmet basseng, jacussi/boblebad, minimarked, samt restaurant, bar og poolbar. Det er 400 meter til stranden Rommene/leilighetene rengjøres 5 ggr/uke. 

Det er helpensjon på hotellet. Inkludert av drikke er vann og kaffe/te  til frokost, og drikken  som er i dispensere og mugger (juice og melk ol). Øvrig drikke er ikke inkludert. 
 

Slik bor du

 • Dobbelt/enkeltrom (begrenset antall):

  Rommene har TV og et lite kjøleskap. Flislagt gulv. Gratis wifi og safe (noen har deponering i resepsjonen). Badekar/dusj eller dusj og wc, hårføner. Markterrasse eller balkong.

 • 2-roms leiligheter (begrenset antall)

  Toromsleiligheter har ett soverom med to enkeltsenger. Flislagt gulv. TV. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Gratis wifi og safe (noen har deponering i resepsjonen). Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse.

 • 3-roms leiligheter (begrenset antall)

  Treromsleiligheter i 2 etasjer som ligger i bungalow. Nede er det markterrasse, et lite toalett og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, vannkoker, brødrister, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Flislagt gulv. Gratis wifi og safe (noen har deponering i resepsjonen). TV. Oppe er det to soverom med to enkeltsenger eller dobbeltseng i hvert. 2. etg har også et bad med badekar/dusj og wc, hårføner.

Dagsprogram

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1: Avreise/ankomst (M)

  Avreise fra Oslo med direktefly til Fuerteventura. Ved ankomst blir vi hentet på flyplassen og tatt med til hotellet. Felles middag på hotellet.

  Avreise/ankomst (M)
 • DAG 2 - 7: Treningsdager (F, L, M)

  Eksempel på en typisk dag:

  Vi starter dagen tidlig med en god treningsøkt på stranden og nyter den deilige temperaturen før sola står høyt på himmelen. Morgentreningen varierer fra dag til dag med fokus på alt fra kondisjon til styrke, balanse og kjerne. Øktene tilpasses ditt nivå, og hjelp og instruksjon gis om du er ny til trening, men også om du er mer erfaren. Uansett vil du få en god økt.
  Vi går så opp på rommet for å dusje og gjøre oss klare for å nyte hotellets deilige frokostbuffet. Etter frokost kan du for eksempel kose deg på stranden eller ved bassenget.
  På dagen er det viktigste er at vi lytter til kroppen, hviler hvis vi må, eller nyter dagen med venner/ medreisende. Det sosiale er viktig på disse turene og med et svært inkluderende miljø oppstår nye vennskap.
  Om ettermiddagen når solen avtar gjør vi oss klare for dagens siste økt. Nå trener vi kanskje styrke eller bevegelighet. Vi tar hensyn til sammensetning av deltagerne, så alle presterer.
  Om kvelden vil det bli faglig påfyll. Vi vil holde korte, men inspirerende foredrag om alt fra kosthold, trening og helse til andre aktuelle temaer for seniorer. Etter foredraget går vi samlet til middag og nyter det gode utvalget av retter.
  Noen dager vil det kanskje også bli en lett økt midt på dagen, tilpasset dagens temperatur. Vi legger også opp til en vandretur i området i løpet av uken.

  Treningsdager (F, L, M)
 • DAG 8: Hjemreise (F)

  Vi kjøres til flyplassen for fly tilbake til Oslo.

  Hjemreise (F)

Våre reiseledere

På våre turer er det alltid med en dyktig norsk eller skandinavisktalende reiseleder. Noen ganger vil reiseleder være med gruppen fra Oslo lufthavn, andre ganger vil reiseleder møte gruppen ved ankomst destinasjonen.

 • Yngvar og Anne Andersen/Wangensteen
  Yngvar og Anne Andersen/Wangensteen

  Yngvar Andersen 
  har 20 års erfaring som trener og er Norges mest kjente treningsprofil. Han gir deg effektive og morsomme økter som på kort tid gjør deg både sterkere og raskere. Hos Yngvar er aldri en time helt lik den forrige, men han tilpasser øvelsene slik at alle kan være med uansett form. Yngvar er kjent, om ikke beryktet, for å alltid få en til å yte det siste lille ekstra, slik at du får maks igjen for økta.

  Anne Wangensteen 
  har 10 års erfaring som treningsinstruktør, personlig trener og kostholdsveileder. Annes treningsøkter er varierende, utfordrende og effektive, tilpasset alle nivåer. Hun er i sitt ess når hun kan formidle treningsglede og inspirere deg til å yte litt ekstra.

Om flyreisen

Det er dessverre ikke mulighet for tilslutningsbillett fra andre byer på denne reisen. 

 • Avgang fra Oslo.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.
 • For avreisetidspunkt se Avganger & bestilling.

Turen til Las Fuerteventura flyplass

Varighet
ca. 5,5 timer
Flyselskap
SAS

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

Turen hjem fra Fuerteventura flyplass

Varighet
ca. 5,5 timer
Flyselskap
SAS

Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.

 • Fly t/r Oslo – Fuerteventura inkl. flyskatter
 • Mat om bord i flyet
 • Transport fra/til flyplassen på Fuerteventura
 • 7 netter på La Pared powered by Playitas
 • Helpensjon på hotellet
 • Alle treninger
 • Personlig oppfølging og coaching
 • Norske reiseledere

  Pris pr. person i dobbeltrom               kr 19.450,-

  Tillegg for enkeltrom                            kr   3.450,-

  Øvrige tillegg:

  Tillegg pr person i 2-roms leilighet       kr 1.190,- (når 2 personer deler leilighet)

  Tillegg pr person i 3-roms leilighet       kr 1.190,- (når 3 personer deler leilighet)

  Tillegg pr person i 3-roms leilighet       kr        0,- (når 4 personer deler leilighet)

  Verdt å vite

  • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
  • Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

   

  Avganger & bestilling

  DatoAvreisestedReisemålVarighetLedige plasserFra pris

  Mars 2023

  24/3Oslo GardermoenSeniortrening med Yngvar8 dagerLedige plasser19 450,-BestillMer informasjon

  Ofte stilte spørsmål

  Finner du ikke svar på det du lurer på, send oss gjerne en e-post til info@allertravel.no eller ring oss på telefon +47 23 89 64 70. Vi hjelper deg gjerne!

  • Koronavirus og reise

  • Hva bør jeg tenke på i forbindelse med vandreturer?

   Vandreturer arrangeres for de som trives med en aktiv ferie og med å ferdes i naturen. Vandringene går i et variert terreng, personer som er i vanlig god form bør kunne gjennomføre våre vandringer uten problem.

   Deltagerne er selv ansvarlige for å ha tilstrekkelig kondisjon til å kunne gjennomføre vandringene. Du finner oversikt over hvilket nivå det er på en vandring i programmet til turen. Hva de forskjellige nivåene innebærer finner du informasjon om her: www.allertravel.no/niva-vandreturer En reiseleder er alltid med på våre vandringer. 

  • Hva pakker jeg til en vandretur?

   2-3 uker før din vandretur, sender vi en anbefalt pakkeliste sammen med dine reisedokumenter.


   Vanlig turtøy og bekvemme tursko, herunder joggesko eller fjellstøvler, er nødvendig. Disse bør være inngått før avreise. Vær oppmerksom på at blant annet Østerrike har et krav om at alle som går i fjellet må ha fjellstøvler som støtter ankelen. Disse bør også være sklisikre.
   Når det gjelder sekk holder det på de fleste vandringer med en liten sekk som har plass til en vannflaske, et sitteunderlag og kanskje litt gnagsårplaster og en matpakke. Det viktigste er at den sitter godt på ryggen.