Skip to main content

Kragerø - Smaken av Det Gode Liv

Velkommen til Smaken av Det Gode Liv i Kragerø. Da usikkerheten fortsatt er stor på når det åpner opp for langtidsreiser, setter vi av noen dager på Kragerø Resort. Her skal vi fylle dagene med forskjellige aktiviteter, nesten akkurat som det er på våre mange langtidsferier. 

Gled deg til 4 sosiale og hyggelige dager på Kragerø Resort, hvor det både blir aktiviteter inne og ute.
  
Vertene som er med på turen er de samme som har vært på resortene våre i utlandet og tar med seg det gode engasjementet de har hatt der. Enten du har vært, skal eller planlegger en langtidsferie er du velkommen til Smaken av Det Gode Liv på Kragerø Resort. 

Kragerø er omtalt som «perlen blant kystbyene» av Edvard Munch. Kragerø er en bykommune i Vestfold og Telemark fylke og om sommeren mangedobler innbyggertallet seg på grunn av turisttilstrømningen. Byen var i seilskutetiden en av Norges største sjøfartsbyer og Kragerø sentrum fremstår nesten uendret siden byens storhetstid på 1800-tallet. Tett bygd trehusbebyggelse med trange gater og smug fylt med nisjebutikker og gallerier frister i dag til gjentagende besøk fra nært og fjernt.
Spesialiteter fra byens slakter, fiskeutsalg, bakerier, kaffebrenneri og hjemmelaget iskrem pirrer smaksløkene mens kunstgallerier, glass – og smykkekunstnere, og husflidbutikk behager øye og sjel, alt «Made in Kragerø».
 

Gled deg til
 • Sosiale og aktive dager
 • Guidet byvandring – «Smaken av Kragerø»
 • Vinsmaking
 • Å møte andre reiseglade
 • Overnatting på flotte Kragerø Resort
Informasjon
Prisen inkluderer:
 • 3 netter på Kragerø Resort
 • Velkomstmiddag
 • Frokost, lunsj og middag dag 2 og 3
 • Frokost avreisedag
 • Aktiviteter som spesifisert i program
 • Tilgang til hotellets SPA-avdeling
 • Flere erfarne verter fra våre langtidsresort
Prisen inkluderer ikke:
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Transport t/r Kragerø
 • Tips

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomst og velkomstmiddag (M)

  Vi sjekker inn på Kragerø Resort på ettermiddagen og finner oss til rette i de hyggelige rommene. Vertene ønsker velkommen med noen ord mens vi nyter en aperitiff, før vi kan se frem til en bedre middag i restauranten. Etter middag fortsetter vi kvelden med sosialt samvær.

  Ankomst og velkomstmiddag (M)
 • Dag 2: Bli kjent og vinsmaking (F, L, M)

  Frokost serveres mellom 07:30-10:00.

  Deretter begynner vi dagen som på våre resort i utlandet, med en felles gåtur i nærområdet. Vi nyter felles lunsj på hotellet før det blir samling og informasjon om våre langtidsresort i utlandet. På ettermiddagen blir det en hyggelig vinsmaking, med vårens spennende nyheter.

  Etter middagen blir det quiz og sosialt samvær.

  Bli kjent og vinsmaking (F, L, M)
 • Dag 3: Guidet byvandring (F, L, M)

  Etter frokost i dag blir det en spennende guidet byvandring gjennom Kragerøs trange gater og smug. Gruppen blir delt opp og vi blir guidet av lokale kjentfolk som kjenner byens historie.

  Tilbake på hotellet spiser vi lunsj, før vi samles til en boccia-turnering.

  På ettermiddagen holder vi et informasjonsmøte, før det serveres middag på kvelden.

  Guidet byvandring (F, L, M)
 • Dag 4: Avreisedag (F)

  Etter frokost takker vi for hyggelige dager sammen og setter kursen hjemover.

Slik bor du

Kragerø Resort er et moderne og fleksibelt spa- og konferansehotell med en unik beliggenhet i Norges kanskje fineste skjærgård. Kragerø Resort har en særpreget arkitektur, interiør og design, og ligger majestetisk plassert med storslagen utsikt på Stabbestad. Du har et unikt utgangspunkt for et velfortjent avbrekk fra hverdagens stress og mas hos oss. Her er det kort vei til langt vekk!

Hotellet har et 1700 mål stort opplevelsesområde, med spa-anlegg, tennisbaner, golfbaner, Beach Club, kajakker, beachvolleybane, konferansesenter, restauranter, variert turområde og et omfattende aktivitetstilbud i hele Kragerø distriktet. Som boende gjest har du fri tilgang til spa, trening og velværeavdelingen.

Bestilte hotellrom garanteres å være klare kl. 15.00 ankomstdagen og kan disponeres frem til kl. 11.00 avreisedagen.

Kragerø Resort
Stabbestadveien 1
3788 Stabbestad

Transport

 

Transport til/fra:

Kragerø Resort ligger ca. 210 km sør for Oslo. På denne turen vil det ikke bli satt opp felles transport, men det er muligheter for å komme seg til resortet med egen bil, buss og tog. Kjører man bil finner man et parkeringshus mot avgift eller gratis ved nærliggende parkeringsplass ute. 

Kjører du bil tar du av fra E18 ved Tangen i Sannidal.

Reiser du med tog anbefaler vi Sørlandsbanen, som stopper på Neslandsvatn stasjon. Det er noen avganger som har korresponderende bussavganger til og fra Kragerø. Vær obs på at det kan være litt ventetid mellom buss og tog.

Det er også et alternativ å reise med buss. Ekspressbussene som også korresponderer med ruter fra Vestlandet kommer enten fra Oslo eller Sørlandet og stopper på Tangen i Sannidal. Herfra tar lokalbussen deg videre til Kragerø sentrum.

Hvis du reiser med tog eller buss, er det enkleste å ta seg først til Kragerø sentrum så over til Kragerø Resort med båt. 

Tillegg for enkeltrom (begrenset antall)

kr 1 100,- 

TRYGG PÅ TUR MED OSS:

Du kan være trygg på at vi, i samarbeid med våre leverandører tilrettelegger våre Norgesturer i henhold til gjeldende smittevernregler. Sammen med våre leverandører forholder vi oss til gjeldende smitteverns-bestemmelser.

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Spesielle behov på turen må opplyses om ved påmelding.

Avganger & bestilling

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris

April 2021

12/4Oppmøte hotellSmaken av Det Gode Liv - KragerøMer enn 86 590,-BestillMer informasjon